2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Benimde göbeğe yakın yerde de daha aşağıda. Zaten 16. haftadan sonra çıkıyormuş yukarı senin 19 hafta bitmiş aramızda fark var. Hep yan duruyordu ultrasonda zaten küçücük daha başaşağı durmasıyla çok yeri değişmez sanırım zaten kadında aşağılara baktı hep sağ sol demek ki bu haftalarda oralarda oluyor öyle söyledi yani önümüzdeki haftalarda çıkar dedi orada tabloda da ay ay nerede olduğun gösteren tablo vardı oradan da gösterdi daha küçük dedi büyüdükçe yukarı çıkacak dedi. Ama duymak çok güzel derinden de olsa sen daha iyi duymuşsundur tabi.

Herkez park yatak kullanışlı diyo ama ilk bebeğim olduğu için aklım hep mobilya olanlarda sevemiyorum park beşikleri bakalım nolcak

Park yatakları hiç sevemedim. Kendi odam için sallanan sepet beşiklerden almayı planlıyorum. Sonra da odasına geçer zaten. Hevesini kırmalarına izin verme kuzum takma kimseyi, imkanın el verdiğince kendi istediğini al bence :)

Ama hala bebek kasık bölgesinde kızlar karnım büyüyünce yukarı çıktığını sandım ama öyle değilmiş rahim büyüdüğü için karnım büyümüş.

Benimki de öyle canım, karnım büyüyünce ben de senin gibi sanmıştım ama doktora sordum yeri gayet normal dedi.

Merhaba arkadaşlar.
Bugün 17+6 haftalık olduk 2 gündür sağ göğsümün altında göbeğimin üstünde çürük gibi acıyan bir ağrı var, pozisyon değiştirince hafifleyen bir ağrı. Ve dün sırt ağrımda başladı, şimdiye kadar hiç yaşamamıştım. Rahim büyüdüğü için baskı kaynaklı olabilir diyorlar fakat endişeleniyorum. Benim haftalarımda olupta böyle bir şey yaşayan var mı .

Benimki de öyle canım, karnım büyüyünce ben de senin gibi sanmıştım ama doktora sordum yeri gayet normal dedi.

Aynen canım hatta yukarıda sandığım için tayt lastiği falan rahatsız eder mi diyordum gidince kadın direkt alttta gezdirdi aleti zaten onlar biliyor nerede olacağını bebeğin sağ sol gezdirdi dedim aşağıda gezdiriyorsunuz burada zaten bebek şu an dedi şaşırdım ama normalmiş evet. Garip sesler geliyordu bir de benim nabız sesim baskın olunca zor duyuluyormuş zaten 18 haftada tam duyuyoruz dedi ama baya uğraştı sonunda yerini buldu duyduk. Kalp atışı da iyi dedi rahatladım. O aletlerden her eve lazım yaaa koy dinle.

ayy etraftakileri dinlersek sersem oluruz valla ben de ilk hamileliğimde sürekli tecrübeli diye milletten akıl alıyordum herkesin doğrusu farklı herkes başka şeyi rahat kullanmış. tabii yine sorulur ama en doğrusu sana en mantıklı gelen bence. ben de kızımda ilk 8 ay bambu beşikte yanımda yatırdım. sonra anneanne dede heves etti oda takımı aldı. sonra odasında yatmaya başladı. şimdi de ikinci bebeğim inşallah önce beşikte yatar sonra ablasının yatağına geçer ablasına büyük yatak alırız dedik. her kafadan ses çıktığı için eşimle böyle karar verdik deyip geçiyorum şimdi. ay ne dolmuşum

Evet canim bende oyle seyi yapmam da sevmem de eltim de hamile sunu aldim bunu aldim diyo hic aman napcan gereksiz demedim icinde kaliyo insanin bide cocuk degiliz ki aklimiz basimizda

anladım kızlar,
peki özelde nereyi tavsiye edersiniz
bana da özeller para için insanı panikletip ha bire test mest yaptırıyolar gibi geliyo ama sizin memnu kaldıgınız bi yer var mı anadolu yakasıbnda
Medipol, medicana iyidir bence testleri istersen dışarıda yaptırırsın, Sibel açıkalın var medicana nın karşısında özel muayenehanesi var. Ben iki doğumumu da onda yaptım çok iyi bi dr dur pişman olmazsın

takmamaya çalış canım herkesin maşallah bir fikri var ve ne hikmetse hep en doğru olan kendileri. ben artık hmm öyle mi evet deyip kendi bildiğimi okuyorum . akrabalardan tut arkadaşlardan sokakta gördüğüm teyzelere kadar herkes bir fikir yürütüyor.
ama bitmeyecek bu doğunca da devam ediyor. Kızım ilk doğdu eve geldik yatıyor beşikte misafirler gelmeye başladı bir gelen diyor ayy ev çok sıcak bebek hasta olacak arkadan başkası geliyor ayy çok soğuk hasta etçeksiniz. biri geliyor ayağına bir patik daha giydirin öbürü ne yaptınız böyle çıkarın bere giydirin yok çıkarın . en sonunda annemle bana gelenler geldi tabii. gittim doktoru aradım sordum. sonra her gelen bir şey söylediğinde doktor böyle dedi deyip kapattım konuyu yoksa gerçekten çıldırmamak elde değil.

Canım benimde sol kaburgam ve sırtım ağrıyor. Bende bebeğin artık büyüyüp baskı yapmasına bağlıyorum

Boşver canım takma kimseyi. Benim yatak odamın dolabı vardı. Ev değiştirince dolabı yatak odasına koymadım çünkü yatak odasında gyinme odası var. Bende dolabı kızımın odasına koydum yayıla yayıla yerleştirdim eşyaları içine :) ilk doğduğunda beşiği vardı sonrada montessori yatak yaptırdım. Fotoğraf koyayım hatta tam dediğin gibi ev modeli :)

Kızlar benim bi kaç gündür böbreklerimin olduğu yer ağrıyor. Daha doğrusu sadece sol böbreğimin olduğu yer. Aşırı rahatsız edici bi ağrı değil ama ağrıyor. Var mı böyle bir şeyle karşılaşan

Eklentiler

• 3842927C-A974-4D74-A71F-9810B94E05CA.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 121
  • E669111C-80A3-4F6D-8ABF-AFFB4E300113.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 114
Mrhaba arkadaşlar. Doğum izniyle ilgili ağustosta doğum yaparsak 5 haftası aktarılıyor diyen bi arkadaş vardı kimdi acaba o
Canim gecen hafta ilceye gittim sordum 37.haftaya kadar fiilen çalışmak gerekiyor aksi halde 5 haftayi atamazsiniz kanun çok açık dediler. Hatta bunlari bu yuzden BİMER'e sikayet etmisler bazı illerde atan olmus biz kazandik o iller yanlış uygulamış dediler

Yeni yönergeyi okuduk biz de aktarılmıyor yazıyor baya. Merak ettim canım emsal varsa iletelim diye. Teşekkür ederim cevabın için

Merhaba kızlar hızınıza yetişemiyorum maşallah :) ilk gebeliğimde 3000. Sayfalarda doğumlar başlamıştı burada 4000 bulacak böyle giderse:)

Cinsiyeti değişenler olmuştu yanlış hatırlamıyorsam listede düzenlememi isteyenler etiketleyebilir mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…