- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #17.321
Canim bende sabah gittim sağlık ocağına. Bugün tam 19 haftalik olduk tetanoz aşısı yapıldı senin dediğin aletle benimde bebisin kalbini dinledik göbege yamim yerde duyduk kalbini. Bence yukarı çıkmıştır ama bebeğin pozisyonu farklı olabilir senin bebiş baş aşağı duruyor olabilir :)
Herkez park yatak kullanışlı diyo ama ilk bebeğim olduğu için aklım hep mobilya olanlarda sevemiyorum park beşikleri bakalım nolcak
Ama hala bebek kasık bölgesinde kızlar karnım büyüyünce yukarı çıktığını sandım ama öyle değilmiş rahim büyüdüğü için karnım büyümüş.
Benimki de öyle canım, karnım büyüyünce ben de senin gibi sanmıştım ama doktora sordum yeri gayet normal dedi.
Ozelde mi yaptirdin canimKızlar bugün ayrıntılı ultrason çekilecek 20.haftadan sonra yaparlar sanıyordum ama dun bugün için randevu verdiler. 1 buçukta gitcem bakalım
ayy etraftakileri dinlersek sersem oluruz valla ben de ilk hamileliğimde sürekli tecrübeli diye milletten akıl alıyordum herkesin doğrusu farklı herkes başka şeyi rahat kullanmış. tabii yine sorulur ama en doğrusu sana en mantıklı gelen bence. ben de kızımda ilk 8 ay bambu beşikte yanımda yatırdım. sonra anneanne dede heves etti oda takımı aldı. sonra odasında yatmaya başladı. şimdi de ikinci bebeğim inşallah önce beşikte yatar sonra ablasının yatağına geçer ablasına büyük yatak alırız dedik. her kafadan ses çıktığı için eşimle böyle karar verdik deyip geçiyorum şimdi. ay ne dolmuşumYa mesajına çok güldüm çok tatlı yazmışsıncidden çok haklısın canım benimde hayalim 1,2 yıl benim yatsın odamda odama beşik alayım sepet kadar ufak olmasın en az 2 yıl yatsın sonra bi ufak odam var şuan orda günlük oturuyoruz ama 2 yıl sonra taşındığımda o odanın koktuğunu götürmüycem ve oraya senin dediğin gibi montessori ev şeklinde yapılan bi yatak almayı planlıyorum küçük bide dolabı var şuan için onuda koyarım odasını oyuncak dolabı vs miss gibi oda olur sadece bunu şimdi yapamam benle yatmasını istiyorum ilk zamanlar dinlemiycem artık kimseyi tek sorunum biraz içten içe takarım söylenenleri
Evet canim bende oyle seyi yapmam da sevmem de eltim de hamile sunu aldim bunu aldim diyo hic aman napcan gereksiz demedim icinde kaliyo insanin bide cocuk degiliz ki aklimiz basimizdaKeşke dobro bi insan olsam sizi ilgilendirmez desemama olmuyo ya bide böyle diyenlerin çoğu genç hani yaşıtlarım 40 yıllık deneyimleri varmış gibi konuşuyolar ben böyle olmak istemem cidden kimsenin hevesini kırmam kim pişman olacaksa olur herkezin kendi derdi dimi
Medipol, medicana iyidir bence testleri istersen dışarıda yaptırırsın, Sibel açıkalın var medicana nın karşısında özel muayenehanesi var. Ben iki doğumumu da onda yaptım çok iyi bi dr dur pişman olmazsınanladım kızlar,
peki özelde nereyi tavsiye edersiniz
bana da özeller para için insanı panikletip ha bire test mest yaptırıyolar gibi geliyo ama sizin memnu kaldıgınız bi yer var mı anadolu yakasıbnda
Hayir canım devlet hastanesi. Daha doğrusu doğum hastanesi. Ankara Etlik Zübeyde hanımOzelde mi yaptirdin canim
takmamaya çalış canım herkesin maşallah bir fikri var ve ne hikmetse hep en doğru olan kendileri. ben artık hmm öyle mi evet deyip kendi bildiğimi okuyorum . akrabalardan tut arkadaşlardan sokakta gördüğüm teyzelere kadar herkes bir fikir yürütüyor.Ya işte insanın içine şüphe sokmazlarsa olmaz elektirikli müzükli ev tipi sallanan beşik istedi eşim çok heveslendik ayy fuzuli masraf işte ne gerek var çocuk durmuyo bebek arabası alcam travel sistem aman şurda 1 yaşına kadar biniliyo travel sistem kullanışsız normal alın kıyafet alıcam aman büyoyalar alma sinirlerimi iyice bozdular içimden bişey almak bile gelmiyo bebeğime hevesimi kırıyolar sanırım en kullanışlı beşik asansörlü olanlar onlarında mobilya şeklide olanı var park beşik gibi ama daha derin bide onlara bakıcam
Canım benimde sol kaburgam ve sırtım ağrıyor. Bende bebeğin artık büyüyüp baskı yapmasına bağlıyorumMerhaba arkadaşlar.
Bugün 17+6 haftalık olduk 2 gündür sağ göğsümün altında göbeğimin üstünde çürük gibi acıyan bir ağrı var, pozisyon değiştirince hafifleyen bir ağrı. Ve dün sırt ağrımda başladı, şimdiye kadar hiç yaşamamıştım. Rahim büyüdüğü için baskı kaynaklı olabilir diyorlar fakat endişeleniyorum. Benim haftalarımda olupta böyle bir şey yaşayan var mı.
ayrıntılı için erken değil mi canımKızlar bugün ayrıntılı ultrason çekilecek 20.haftadan sonra yaparlar sanıyordum ama dun bugün için randevu verdiler. 1 buçukta gitcem bakalım
Boşver canım takma kimseyi. Benim yatak odamın dolabı vardı. Ev değiştirince dolabı yatak odasına koymadım çünkü yatak odasında gyinme odası var. Bende dolabı kızımın odasına koydum yayıla yayıla yerleştirdim eşyaları içine :) ilk doğduğunda beşiği vardı sonrada montessori yatak yaptırdım. Fotoğraf koyayım hatta tam dediğin gibi ev modeli :)Ya mesajına çok güldüm çok tatlı yazmışsıncidden çok haklısın canım benimde hayalim 1,2 yıl benim yatsın odamda odama beşik alayım sepet kadar ufak olmasın en az 2 yıl yatsın sonra bi ufak odam var şuan orda günlük oturuyoruz ama 2 yıl sonra taşındığımda o odanın koktuğunu götürmüycem ve oraya senin dediğin gibi montessori ev şeklinde yapılan bi yatak almayı planlıyorum küçük bide dolabı var şuan için onuda koyarım odasını oyuncak dolabı vs miss gibi oda olur sadece bunu şimdi yapamam benle yatmasını istiyorum ilk zamanlar dinlemiycem artık kimseyi tek sorunum biraz içten içe takarım söylenenleri
Ya mesajına çok güldüm çok tatlı yazmışsıncidden çok haklısın canım benimde hayalim 1,2 yıl benim yatsın odamda odama beşik alayım sepet kadar ufak olmasın en az 2 yıl yatsın sonra bi ufak odam var şuan orda günlük oturuyoruz ama 2 yıl sonra taşındığımda o odanın koktuğunu götürmüycem ve oraya senin dediğin gibi montessori ev şeklinde yapılan bi yatak almayı planlıyorum küçük bide dolabı var şuan için onuda koyarım odasını oyuncak dolabı vs miss gibi oda olur sadece bunu şimdi yapamam benle yatmasını istiyorum ilk zamanlar dinlemiycem artık kimseyi tek sorunum biraz içten içe takarım söylenenleri
Canim gecen hafta ilceye gittim sordum 37.haftaya kadar fiilen çalışmak gerekiyor aksi halde 5 haftayi atamazsiniz kanun çok açık dediler. Hatta bunlari bu yuzden BİMER'e sikayet etmisler bazı illerde atan olmus biz kazandik o iller yanlış uygulamış dedilerMrhaba arkadaşlar. Doğum izniyle ilgili ağustosta doğum yaparsak 5 haftası aktarılıyor diyen bi arkadaş vardı kimdi acaba o
Yeni yönergeyi okuduk biz de aktarılmıyor yazıyor baya. Merak ettim canım emsal varsa iletelim diye. Teşekkür ederim cevabın içinCanim gecen hafta ilceye gittim sordum 37.haftaya kadar fiilen çalışmak gerekiyor aksi halde 5 haftayi atamazsiniz kanun çok açık dediler. Hatta bunlari bu yuzden BİMER'e sikayet etmisler bazı illerde atan olmus biz kazandik o iller yanlış uygulamış dediler
Testlerin normal mi cikmisti ikili uclu testler bi sıkınti olmadan yapmiyolar diye duydum devletHayir canım devlet hastanesi. Daha doğrusu doğum hastanesi. Ankara Etlik Zübeyde hanım
Ayyyy benim kizimda 4,5 aylikken gistermisti kendini cokkk utanfac kizim varrrCuma günü tekrar detaylı ultrasona giricem bakalım umudum Cumada:) aynen sağlık olsun edepli bi kızım olacak galiba öyle hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?