- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 37
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #17.341
Cinsiyeti değişenler olmuştu yanlış hatırlamıyorsam listede düzenlememi isteyenler etiketleyebilir mi.
Hayırla sağlıkla gelsin minik prenses inşallah :)Sen şehirdışındayken belli oldu canım, kız yazabilirsin bana
Normal çıkmış maşallah cinsiyet tahmini tutmuyor bence ikili taramaya göreArkadaşlar ikili tarama sonucunu aldım acaba değerler nasıl henüz doktora gösteremedim bir de cinsiyeti ne olabilir bakar mısınız
Böyle davam ederse doktoruma danışacağım canım, sana da yazarım...Canım benimde sol kaburgam ve sırtım ağrıyor. Bende bebeğin artık büyüyüp baskı yapmasına bağlıyorum
Az önce kasık ağrım iyice artınca yakınımdaki devlet hastanesine gittim. Yine vajinal ultrasonla bakmak istedikleri için muayene olamadım. Hadi ilk haftalarda anlıyorum üstten görünmediği için vajinal baksınlar ama 15 16 haftalık bebek rahat bir şekilde görülürken vajinale zorlamak neden.
Benim kendi doktorum bile 1 kere bile vajinal muayene etmemişken ben neden uykulu uykulu gezen insanlara vajinal muayene olayım.
Sizin gittiğiniz hastanelerde mi böyle yoksa bana mı böyle denk geliyor anlamadım.
Ben 13. Haftada gittigimde hem üstten hem de vajinal bakmisti bebegin pozisyonu geregi ense ölcümünü üstten bakinca tam göremedigi icin ama normal sartlarda üstten artik rahatlikla herseyi görünüyor diye biliyorumAz önce kasık ağrım iyice artınca yakınımdaki devlet hastanesine gittim. Yine vajinal ultrasonla bakmak istedikleri için muayene olamadım. Hadi ilk haftalarda anlıyorum üstten görünmediği için vajinal baksınlar ama 15 16 haftalık bebek rahat bir şekilde görülürken vajinale zorlamak neden.
Benim kendi doktorum bile 1 kere bile vajinal muayene etmemişken ben neden uykulu uykulu gezen insanlara vajinal muayene olayım.
Sizin gittiğiniz hastanelerde mi böyle yoksa bana mı böyle denk geliyor anlamadım.
Evet artık rahatlıkla görünüyor gerçekten ama neden öyle bir uygulamaları var bilmiyorum. Neyse bir daha gitmemem gerektiğini anlamış oldum dün akşamla birlikte :)Ben 13. Haftada gittigimde hem üstten hem de vajinal bakmisti bebegin pozisyonu geregi ense ölcümünü üstten bakinca tam göremedigi icin ama normal sartlarda üstten artik rahatlikla herseyi görünüyor diye biliyorum
Erkenmis zaten canım şimdi çıktım tam mal bunlar ya erken değil mı dedim orda 19.haftada bakiliyor dedi. Bakan adamda erken dedi ama bebek iyiymiş en azındanayrıntılı için erken değil mi canım
Testler normal canım ama detaylı ultrason herkese yapılıyor devlet özel farketmezTestlerin normal mi cikmisti ikili uclu testler bi sıkınti olmadan yapmiyolar diye duydum devlet
Tmm canım sağolBöyle davam ederse doktoruma danışacağım canım, sana da yazarım...
Malesef insanlar fikir verip geçmiyo bu konu hakkında diretiyo ben ikranın beşiklerinide beğendim aslında gönlüm hep sepet beşiklerde ama yatmıyo diyolar içinden bide e bebekte ahşap bi beşik gördüm çok hoşuma gitti ona tekrar bakıcam kafamda deli sorular en iyisi cidden kimseyi takmamak yatmazsada yavrumun canı sağolsunayy etraftakileri dinlersek sersem oluruz valla ben de ilk hamileliğimde sürekli tecrübeli diye milletten akıl alıyordum herkesin doğrusu farklı herkes başka şeyi rahat kullanmış. tabii yine sorulur ama en doğrusu sana en mantıklı gelen bence. ben de kızımda ilk 8 ay bambu beşikte yanımda yatırdım. sonra anneanne dede heves etti oda takımı aldı. sonra odasında yatmaya başladı. şimdi de ikinci bebeğim inşallah önce beşikte yatar sonra ablasının yatağına geçer ablasına büyük yatak alırız dedik. her kafadan ses çıktığı için eşimle böyle karar verdik deyip geçiyorum şimdi. ay ne dolmuşum
Geçen burda bi arkadaş devlet hastanesinde sadece bi sıkıntı varsa yapıyolar demişti detaylı ultrasonu canım öyle değilmi?Hayir canım devlet hastanesi. Daha doğrusu doğum hastanesi. Ankara Etlik Zübeyde hanım
Bende bu beşiklere bakıyorum çok tatlılar böyle bişey istiyorum acaba bunları kaç yaşa kadar kullanırlarbir erkek de benden. Beşik konusunda park beşik bana da çok itici geliyor. Önce sepet beşik alırım demişim ama, şimdi anneyanı ahşap beşiklere bakıyorum. Hem görüntü güzel hem de yatağa sabitlenip, aynı hizada olması daha mantıklı geldi bana.
https://www.bebekhouse.com/urun/baby-tech-anne-yani-ahsap-besik-yildizli-uyku-seti-17mbby000102-313
https://www.bebekhouse.com/urun/aybi-baby-beyaz-anne-yani-ahsap-besik-little-prince-17mayb004102-std
bunnlara benzer modeller.
Eki Görüntüle 2132360
Eki Görüntüle 2132360 Eki Görüntüle 2132361 Eki Görüntüle 2132360 Eki Görüntüle 2132361 Eki Görüntüle 2132362
bebişin en azından iyi olduğunu öğrendikErkenmis zaten canım şimdi çıktım tam mal bunlar ya erken değil mı dedim orda 19.haftada bakiliyor dedi. Bakan adamda erken dedi ama bebek iyiymiş en azından
canım bir de bu durum gerçekten çocuktan çocuğa çok değişiyor.benim kızım 8 ay bambu beşikte yattı çok da rahat etti hiç sorun yaşamadık kimi rahat değil diyor. sonra adaya gidince kuzenim park yatak verdi onu kullandık herkes çok memnun ama benim kızım hiç sevmedi gece uyanıp uyanıp yanımıza gelmek istedi.çok çukur geldi .açıkçası ben de sevmedim yazın zaten sıcak çocuk içinde daha çok terledi. o yüzden belli olmaz bu işlerMalesef insanlar fikir verip geçmiyo bu konu hakkında diretiyo ben ikranın beşiklerinide beğendim aslında gönlüm hep sepet beşiklerde ama yatmıyo diyolar içinden bide e bebekte ahşap bi beşik gördüm çok hoşuma gitti ona tekrar bakıcam kafamda deli sorular en iyisi cidden kimseyi takmamak yatmazsada yavrumun canı sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?