2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Dediğini dikkate alıcam kesin değil zaten şuan araştırmadayım bide dediğin gibi asansörü olsa daha iyi olur gibi ikeaya bakıcam bidaha o yanında alt değiştirme yeri olanlarda çok çok büyük oluyo hiç orta boyuna denk gelmedim ikeaya bakayım bide

İKEA'nın ki bir aparat diye biliyorum üstüne takılıp çıkarılan alt değiştirme masası değil yani
Alt değiştirme yanında benim beşiğe takılı gözler vardınız pişik kremi ıslak mendil koyduğum sistem kurulu yani
ikeada yanlara takılan kutular var ilk zamanlar çok malzeme lazım oluyor

Hevesin varsa al zaten bi kere aliniyo insanin icinde kaliyo sonra cocuk yatmiyomus yatmayip da napcak Allah askina ya biyke diyolar ya sinir oluyorum. Ben goruyorum bazilarinda alistirmislar cocuklarini kendileri gidio yatiyolar besiklerine

dogrudur canim herkesin dusuncesi farkli tabi saglik olsun inda da buyuyo bunda da buyuyolar

Hevesin varsa al zaten bi kere aliniyo insanin icinde kaliyo sonra cocuk yatmiyomus yatmayip da napcak Allah askina ya biyke diyolar ya sinir oluyorum. Ben goruyorum bazilarinda alistirmislar cocuklarini kendileri gidio yatiyolar besiklerine
Ya işte insanın içine şüphe sokmazlarsa olmaz elektirikli müzükli ev tipi sallanan beşik istedi eşim çok heveslendik ayy fuzuli masraf işte ne gerek var çocuk durmuyo bebek arabası alcam travel sistem aman şurda 1 yaşına kadar biniliyo travel sistem kullanışsız normal alın kıyafet alıcam aman büyoyalar alma sinirlerimi iyice bozdular içimden bişey almak bile gelmiyo bebeğime hevesimi kırıyolar sanırım en kullanışlı beşik asansörlü olanlar onlarında mobilya şeklide olanı var park beşik gibi ama daha derin bide onlara bakıcam

Canım herkesi dinle he de geç
En iyisi sen nasıl bir şey istiyorsun maddi durumun şartların evin bunlar önemli herkes kendi tecrübelerini söyler bazıları dayatır
Ben ilkinde çok kararsızdım kk da baya fikir sahibi oldum yakın arkadaşlarıma danıştım
sonra netten bakıp yerinde görmeye gittim aldım
Aldıklarımdan 100 de 80-90 memnun kaldım

Anladım canım teşekkür ederim cumartesi gittiğimde bende sorayım doktoruma ..

ayy ne güzel inşallah biz de hissederiz

Bende sorucam canm cuma günü,bana henüz demir yada vitaminde baslamadı sadece folik asit ve omega 3 kullanıyorum bakalm cuma ne diyecek,bi kaç yerdede folik asitin fazlasının zararı olmadıgı yazıyor ama en kötüsünü düsünüp önlem almak lazm

Cnm 58 le kaldin ve 8 kilo aldinnn kizzzz ne yedin ne ictin sen gozlerim yerinden cikti vallla dogrumu okuyorum diye bi kac kez baktim mesaja
ağlayacaaaam benim çok rahattı hamileliğimde değişen tek şey açılan iştahım oldu ne bulantı ne başka şey yaşamadım ve yedim bolca ama yine de çok kilolu durmuyorum hedefim 75i geçmemek diğerlerinde de 74 le doğurdum sonrasında verdim ona güveniyorum sanırım

Kızlar besik olarak ne düşünüyorsunuz park yatak mi mobilya mi çok kararsızım sizlerin fikri nasıl
Benim bambu sepetim var ilk 5/6ay onda yanımda yatacak sonra park yatak alacağım diğerlerinde öyleydi. Ve çok rahattık yazın park yatağı yazlığa da götürebilirim ve orda kalır muhtemelen. Buraya da oda ya da büyüyen karyola alırım. Bende çocuk çok odaları kaptılar alt katta boş bi oda daha var ama orayı da yapamam kadın alırım diyorum, o yüzden oda zor birazbebişe bi kaç yıl

Aynen öyle çok farklı ve lezizz bi su evet bizim Beşiktaş’ta da balıkçılık çok Erzincanlı biz restoran koşanındayız tabi tesadüfi oldu babadan kalma bişey değil yani

Canim onlarda cok kucuk degil ki :) biz ilk aldigimizda 1 saat kurmaya ugrastik bizim beceremememiz heralde :)) tabi sokmesi de ayri bir dert
Ben 10dakika da yapmıştım ortasını bastır kenarlarını kaldır, ara katı tak bitttiii bana çok pratik geliyor altta fermuarlı kapısı vardı büyüyünce orayı açıp çıkıyolar

Herkese günaydın mis gibi güneş ve kuş cıvıltılarına uyandım çocukları yolladım eşim götürdü uyumak istemiyorum daha işlerimi bitirip yürüyüşe çıkacağım akşam balık getirecek eşim çorbam var yemek derdim yok zaten bi Sarıyer yapar dönerim döner ısmarlarım kendime (doymak bilmeyen ben)

selam kızlar
ben de bi haziran annesi olacakken 10. haftada kalbi durdu maalesef, demek devam etse baya bi büyütmüş olacakmışım sizleri görünce mutlu oldum
çok şükür iki ay sonra tekrar hamile kaldım ama geçen sefer central hospitalde takip oluyodum,
bu sefer de ümraniye eğitim araştırmada yapma niyetindeyim aa devletteki doktorların tutumu da beni korkutuyo,

ümraniye eğitim arastırmaya devam edip memnun kalan var mı siz artık aylardır ne iyi olduguna karar vermişsinizdir diye bi danışayım istedim
özel mi devlet mi tavsiye edersiniz
fikirlerinizi beklerim

Canım burda da çok memnun kalabileceğin bir doktor olur mu bilmiyorum. Özel kadar ilgi yok 5 dkda bir hasta alıyorlar içeriye.

Devleti ben önermem ve tavsiye edemem derdini anlatamazsın kafalarına göre bi işleyiş tutturmuş gidiyorlar imkanın varsa kesinlikle içine sinen bi Özek hastane ve dr tabiiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…