- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #17.281
Dediğini dikkate alıcam kesin değil zaten şuan araştırmadayım bide dediğin gibi asansörü olsa daha iyi olur gibi ikeaya bakıcam bidaha o yanında alt değiştirme yeri olanlarda çok çok büyük oluyo hiç orta boyuna denk gelmedim ikeaya bakayım bideYani sen içine ne siniyorsa onu al ama iki katlı olsun büyüyünce kalkıp sarkabilir
bide alt değiştirme yeri olan olsa daha rahat olur çÜnki bel ağrıları çok oluyor Doğumdan sonra emzirirken alt değiştirirken giydirirsen daha çok ağrıyor İKEA'nın tahta beşiğinde çokkullamışlı bence üstüne alt değiştirme de takabilirsin bence iyice araştır netten sonra al
İKEA'nın ki bir aparat diye biliyorum üstüne takılıp çıkarılan alt değiştirme masası değil yaniDediğini dikkate alıcam kesin değil zaten şuan araştırmadayım bide dediğin gibi asansörü olsa daha iyi olur gibi ikeaya bakıcam bidaha o yanında alt değiştirme yeri olanlarda çok çok büyük oluyo hiç orta boyuna denk gelmedim ikeaya bakayım bide
Hevesin varsa al zaten bi kere aliniyo insanin icinde kaliyo sonra cocuk yatmiyomus yatmayip da napcak Allah askina ya biyke diyolar ya sinir oluyorum. Ben goruyorum bazilarinda alistirmislar cocuklarini kendileri gidio yatiyolar besiklerineCanım bende mobilya şeklinde istiyorum kendi odam da kalcak Orta bi büyüklükte mobilya istiyorum ama herkez aman alma çok kullanışsız napcan çocuk yatmıyo bile içinde çöp oluyo diyolar üzülüyorum bende hevesim var çünkü
dogrudur canim herkesin dusuncesi farkli tabi saglik olsun inda da buyuyo bunda da buyuyolarbüyüklüğü var tabi ama benim yatak odamda sürekli hareket halindeydi beşik çünki odanın bir duvarı cam bir duvarı yuvarlak biraz şekilsizde
(Cam kenarı soğuk olduğundan yaz kış değiştirdik yerini ama evim kendi evim ve büyük olsa mobilya daha şık )
katlayınca küçülüyor ikinci bebek için sonra 15 gün Avusturya'ya gittik dağ evi gün bi yere oraya götürdüm çok rahat ettim
guzelmis canim sen begendiysen bosver herkesi kullancak oan sensinBunu beğendik annemle herkez alma diyo
Ya işte insanın içine şüphe sokmazlarsa olmaz elektirikli müzükli ev tipi sallanan beşik istedi eşim çok heveslendik ayy fuzuli masraf işte ne gerek var çocuk durmuyo bebek arabası alcam travel sistem aman şurda 1 yaşına kadar biniliyo travel sistem kullanışsız normal alın kıyafet alıcam aman büyoyalar alma sinirlerimi iyice bozdular içimden bişey almak bile gelmiyo bebeğime hevesimi kırıyolar sanırım en kullanışlı beşik asansörlü olanlar onlarında mobilya şeklide olanı var park beşik gibi ama daha derin bide onlara bakıcamHevesin varsa al zaten bi kere aliniyo insanin icinde kaliyo sonra cocuk yatmiyomus yatmayip da napcak Allah askina ya biyke diyolar ya sinir oluyorum. Ben goruyorum bazilarinda alistirmislar cocuklarini kendileri gidio yatiyolar besiklerine
Canım herkesi dinle he de geçYa işte insanın içine şüphe sokmazlarsa olmaz elektirikli müzükli ev tipi sallanan beşik istedi eşim çok heveslendik ayy fuzuli masraf işte ne gerek var çocuk durmuyo bebek arabası alcam travel sistem aman şurda 1 yaşına kadar biniliyo travel sistem kullanışsız normal alın kıyafet alıcam aman büyoyalar alma sinirlerimi iyice bozdular içimden bişey almak bile gelmiyo bebeğime hevesimi kırıyolar sanırım en kullanışlı beşik asansörlü olanlar onlarında mobilya şeklide olanı var park beşik gibi ama daha derin bide onlara bakıcam
Anladım canım teşekkür ederim cumartesi gittiğimde bende sorayım doktoruma ..Canım benim pıhtılaşma faktör 2 mutant homozigot yanısıra mthfr heterozigot olunca 2 si bir arada tedbir gerekir dediler kimi dr de hiç anlamı yok diyor kullanmanın ama bence de var...birden fazla heterozigotlara da farklı hap tedavileri de duydum ama tek heterozigot için yada düşük veya şikayeti yoksa hastanın muhtemelen birşey başlamıyorlar kısaca dr görüşüne göre hastaya göre tedavi değişiyor...
ayy ne güzel inşallah biz de hissederizEvet an itibariyle ilk bariz tekmelerimiz geldi 16+2 de üç haftadır kayma dayanma dönme gibi bebeği hissediyordum
Oğlumda net olmamakla 20nci haftada ilk top gibi bi sertlik karnımda kaydı öyle idi şimdi bariz tık tık
Darısı merakla bekleyenlere iyi geceler herkese
Bende sorucam canm cuma günü,bana henüz demir yada vitaminde baslamadı sadece folik asit ve omega 3 kullanıyorum bakalm cuma ne diyecek,bi kaç yerdede folik asitin fazlasının zararı olmadıgı yazıyor ama en kötüsünü düsünüp önlem almak lazmRica ederim canım. Bana bırakırdı ama decavit ve demir hapı verdi. İkisinde de folik asit varmış. Toplamda çok fazla bir miktar oluyor. Ben de anlamadım ki ne yapmalı.Zaten hep sentetik vitaminler hiç içmek istemiyorumBi sonraki kontrolde doktora sorarım tekrar.
ağlayacaaaamCnm 58 le kaldin ve 8 kilo aldinnn kizzzz ne yedin ne ictin sen gozlerim yerinden cikti vallla dogrumu okuyorum diye bi kac kez baktim mesaja
Benim bambu sepetim var ilk 5/6ay onda yanımda yatacak sonra park yatak alacağım diğerlerinde öyleydi. Ve çok rahattık yazın park yatağı yazlığa da götürebilirim ve orda kalır muhtemelen. Buraya da oda ya da büyüyen karyola alırım. Bende çocuk çok odaları kaptılarKızlar besik olarak ne düşünüyorsunuz park yatak mi mobilya mi çok kararsızım sizlerin fikri nasıl
Aynen öyle çok farklı ve lezizz bi suBende erzincanlıyım canımmemleketim başkadır cidden ya bu erzincanlılarda balık işiyle uğraşan çok kişi var cidden bak sizde uğraşıyomuşsunuz bende ilk ekşi suda içtim bizim içtiklermizle alakası yok daha lezzetli valla
Ben 10dakika da yapmıştım ortasını bastır kenarlarını kaldır, ara katı tak bitttiiiCanim onlarda cok kucuk degil ki :) biz ilk aldigimizda 1 saat kurmaya ugrastik bizim beceremememiz heralde :)) tabi sokmesi de ayri bir dert
Niye almayasın al gitsin koyarsın yanına yatar yıllarca sonrada baza alırsın arabalı yatak alırsın keyfine göre boşver sen beğendiysen alBunu beğendik annemle herkez alma diyo
selam kızlar
ben de bi haziran annesi olacakken 10. haftada kalbi durdu maalesef, demek devam etse baya bi büyütmüş olacakmışım sizleri görünce mutlu oldum
çok şükür iki ay sonra tekrar hamile kaldım ama geçen sefer central hospitalde takip oluyodum,
bu sefer de ümraniye eğitim araştırmada yapma niyetindeyim aa devletteki doktorların tutumu da beni korkutuyo,
ümraniye eğitim arastırmaya devam edip memnun kalan var mı siz artık aylardır ne iyi olduguna karar vermişsinizdir diye bi danışayım istedim
özel mi devlet mi tavsiye edersiniz
fikirlerinizi beklerim
Devleti ben önermem ve tavsiye edemem derdini anlatamazsın kafalarına göre bi işleyiş tutturmuş gidiyorlar imkanın varsa kesinlikle içine sinen bi Özek hastane ve dr tabiikiselam kızlar
ben de bi haziran annesi olacakken 10. haftada kalbi durdu maalesef, demek devam etse baya bi büyütmüş olacakmışım sizleri görünce mutlu oldum
çok şükür iki ay sonra tekrar hamile kaldım ama geçen sefer central hospitalde takip oluyodum,
bu sefer de ümraniye eğitim araştırmada yapma niyetindeyim aa devletteki doktorların tutumu da beni korkutuyo,
ümraniye eğitim arastırmaya devam edip memnun kalan var mı siz artık aylardır ne iyi olduguna karar vermişsinizdir diye bi danışayım istedim
özel mi devlet mi tavsiye edersiniz
fikirlerinizi beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?