2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Erkenmis zaten canım şimdi çıktım tam mal bunlar ya erken değil mı dedim orda 19.haftada bakiliyor dedi. Bakan adamda erken dedi ama bebek iyiymiş en azından
Hayırlısı olsun canım bebişin durumunu öğrendin en azından:) 2. Katta merdivenin karşısındaki odada mı baktılar. Uzun daçlı orta yaşlı bir doktor vardı.

Selam kizlarr 27 nisan da bizde detaylı ultrason a gireceğiz . Burdaki arkadaşlarımdan giren var mı çok merak ediyorum bebegimizin yüzünün resmini de verirler mi ki :))) çok sabirsizlaniyorum

Kızlar hafif kasık ve bacak agrım vardı idrar tahlili yaptırmıştım enfeksiyon çıkmıştı.Doktor detaylı tahlil yaptı ve çok şükür bendeki enfeksiyonun bana ve bebeğe zararı olmayan bir bakteri olduğu ortaya çıktı.Doktor bol su,ayran,sade soda ve en önemlisi kuru kızılcık hoşafı önerdi.Kuru kızılcık bütün enfeksiyonları temizliyormuş vücuttaki enfeksiyonu atmak konusunda birebirmiş bilginiz olsun.

Hayırlısı olsun canım bebişin durumunu öğrendin en azından:) 2. Katta merdivenin karşısındaki odada mı baktılar. Uzun daçlı orta yaşlı bir doktor vardı.
Aynen öyle canim elini falan gösterdi çok güzeldi :) girişte sağ tarafta bir yer var orda baktılar uzun beyaz saçlı bir doktordu dediğin gibi orta yaşlı.

Aynen öyle canim elini falan gösterdi çok güzeldi :) girişte sağ tarafta bir yer var orda baktılar uzun beyaz saçlı bir doktordu dediğin gibi orta yaşlı.
Ben de niyetlendim ama kızımla gitmeye cesaret edemedim sonradan zübeyde hanıma. O doktor amca beni strese sokmuştu sonra da bebeğin elini yumruk yapmış stresli bunu doktoruna söyle demişti

Riskli gebelik bolumune gittim canım tansiyonun dusuk oldugu sürece sıkıntı yok dedi sekreter. Doktorda ordan sesleniyor böbreklerinde sorun vardir gebelikle ilgisi yoktur diye her ay nefrolojiye kontrol olcam bakalim
İnşallah bir sıkıntı olmaz gebelik sonuna kadar sağlıcakla devam edersiniz canım.

kızlar ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ya. ikinci trimestera girdiğimiz için midir nedir bilmiyorum ama 2 haftadır özellikle sanki hamile falan değilim. iştahım da aşırı açıldı. bu cumartesi randevum var bakalım inşallah iyidir bebiş.

Bende son 3 gündür çok kötüyüm.Migrenim tutuyor,midem bulanıyor ve suyun tadı bile acı geliyor.Sanki hamileliğe yeni başladım gibi...hiç iyi değilim...

Kızlar bu arada ikea beşiklerin bir tarafındaki trabzanı takmayınca yatak yanı beşik oluyor. Ben kızımda öyle kullandım, oğlumda da aynı beşiği kullanıcam. Anne yanı beşik isterseniz aklınızda olsun

Aaa süpermiş ben de anne yanı beşik alöayı planlıyorum aybibabyde beğenmiştim 840 tlydi ikeaya da bakacağım muhakkak. Teşekkürler

Hayırlı olsun cinsiyet belli mi

Kızlar bel ağrısı yaşayan varmı aranızda çok ağrıyo ya

Ben hem bel hem kuyruk sokumu kemiği ağrısı yaşıyorum. Normalde de 3 fıtığım var belde zaten. Bıgun kontrolde doktora söyledim bebe geliştikçe ağrı artacak dedi magnezyum ilacı yazdı çok dayanamayacak gibi olursam onu içicem. Sen de bi sor magnezyumu.

Ben de niyetlendim ama kızımla gitmeye cesaret edemedim sonradan zübeyde hanıma. O doktor amca beni strese sokmuştu sonra da bebeğin elini yumruk yapmış stresli bunu doktoruna söyle demişti
Hahaha ciddi misin gerçekten çok sert bir adam insan yanında hiç rahat olamıyor hakkin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…