- 7 Ocak 2018
- 27.609
- 80.117
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #18.181
Gunaydin cnm bol bol su ic.. ayyy cinsiyet de kesinlesir bugun yaz mutlakaKızlar günaydın herkese:) uzun zamandır yazamıyordum, bugun randevum var kasık ağrılarım ve bel ağrım fazla oluyor idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyorum doktorumdan bi test yapmasını istiyeceğim en son 2li test için gitmiştim ondan sonra daha da gitmedim şimdi 16+2yiz bakalım bebişimin keyfi yerinde mi :))
Bende bir kızım olsun çok istiyorum. Rabbim gönlümüze göre versin inşallahgünaydın kızlar çarşamba kontrol var günler geçmiyor 16+2 oldum cinsiyeti çok merak ediyorum çok sağlıklı hayırlı olsun ama kızımı olsun çok çok istiyorum
Ooooo bende 4,5 almisim.. bana da doktor tam bugday ye dedi.. ya ben oyle tatli abur cubur tabak tabak yemek yemiyorum pilav yemiyorum ama her ogunde 1 ekmege yakin yoyorum su ekmegi kessem almicam biliyorum ama engel olamiyorum kendime bizde burda birbirimiz motive edelim bari kizzzzz belki yapabiliriz o zaman diyet6.5 aldım
ben ekmekle basladım ya tam bugday yiyorum sbah 3 incecik dilim yedim ama normal dn az yedim s an açım mesela
Günaydın kızlar haftasonu yazlıktaydık bahçemizi ektik biraz biraz, kuzenimin eşi aynı zamanda görümcemin kızını Doğuma almışlar hastaneye gidiyorum çok heyecanlıyım9cm di az önce ben gidene kadar doğmuş olur Bebek arabası iyi bakın araştırın ben de daha karar veremedim travel sistem istiyorum araba koltuğu olarakta kullanılsın üst aparatı stokke larda benimde gözüm bakalım artık
Ooooo bende 4,5 almisim.. bana da doktor tam bugday ye dedi.. ya ben oyle tatli abur cubur tabak tabak yemek yemiyorum pilav yemiyorum ama her ogunde 1 ekmege yakin yoyorum su ekmegi kessem almicam biliyorum ama engel olamiyorum kendime bizde burda birbirimiz motive edelim bari kizzzzz belki yapabiliriz o zaman diyet
bizde bursadan bakalım diyoruz cesit coktur diye :))
evet yaa cok güzel şeyler var bnm en cok sasırdıgım bebek bezi fıyatları
ekmek bende cok yiyorummm bide simdi yatmaya yakın acıkmaya basladm 2 yumurtayla 1 ekmek yiyebiliyorumOoooo bende 4,5 almisim.. bana da doktor tam bugday ye dedi.. ya ben oyle tatli abur cubur tabak tabak yemek yemiyorum pilav yemiyorum ama her ogunde 1 ekmege yakin yoyorum su ekmegi kessem almicam biliyorum ama engel olamiyorum kendime bizde burda birbirimiz motive edelim bari kizzzzz belki yapabiliriz o zaman diyet
Canim her ogunde o kadar ekmek yiyorum..ya kizimda 22 kilo almistim ama onda daha zayif hamile kalmistim bunda 15 i gecmek istemiyorum ama dikkat de edemiyorum bilmiyorum yaaa insallah dikkat ederim.. doktorum ayda 1 kiloya izin veriyorr.. bende dedim ben son 2 ayda 10 kilo alan insanim ne bir kilosuuuBir ekmek zaten ne ki ekmekler küçücük ben bir ekmek yemiyorum ama yarım ekmekten fazla yiyorum. Kahvaltıda menemen falan yapınca hele haftasonu. Ben bir de çalışıyorum yemekhanede yemek oluyor öğlen orada da tam öğün yiyorum ama akşam tek ya da iki çeşit yiyorum 3.5 kilo aldım sabah tost yedim eşin peynirli sandviç yaptı yarım ekmeğe yakın acıktım ama yemicem bisküvi yiyorum ben hamilelikte bu kadar acıkacağımı tahmin etmezdim yaa
Tatliyla hic aram yok yiyemiyorum normalde de zaten.. ama ekmekle resmen ask yasiyorum ya aslinda eve hic ekmek almamam lazim kizim zaten ekmek yemiyor esimde iste yiyor yemegini tek kendime gunde 3 ekmek aliyorum yaaa offffffekmek bende cok yiyorummm bide simdi yatmaya yakın acıkmaya basladm 2 yumurtayla 1 ekmek yiyebiliyorum
dünde cnm bi tatlı cekti ondan 5 dilim mi ne yedim
ay inşallah ya :)iki kız kardeş birbirlerine destek olurlar
inşallah olurlar canım :)Hayırlı olsun prensesin canıım 2 kız kardeş gerçekten çok güzel bi şey ömür boyu destek olurlar birbirlerine gözün aydıın benimde bir kızım var aslında ilk zamanlar farklı olsun erkek olsa falan diye gönlümden geçmişti ama şimdilerde bi kız kardeşi olsa diye geçiyor bakalım Rabbim hayırlı versin :)
evet canım sağol :)hayırlı olsun canım sen de benim gibi kızları ikiledin.
son iki ayda 10 kilo mu?Canim her ogunde o kadar ekmek yiyorum..ya kizimda 22 kilo almistim ama onda daha zayif hamile kalmistim bunda 15 i gecmek istemiyorum ama dikkat de edemiyorum bilmiyorum yaaa insallah dikkat ederim.. doktorum ayda 1 kiloya izin veriyorr.. bende dedim ben son 2 ayda 10 kilo alan insanim ne bir kilosuuu
tatlıyı severim ama çok tüketmemTatliyla hic aram yok yiyemiyorum normalde de zaten.. ama ekmekle resmen ask yasiyorum ya aslinda eve hic ekmek almamam lazim kizim zaten ekmek yemiyor esimde iste yiyor yemegini tek kendime gunde 3 ekmek aliyorum yaaa offffff
mamaya insallah gerk kalmaz yine bilmiyorum illa vermek gerekiyo mu ama ablmda koliyle alıyodu mamayıBez fiyatları öyle de hele mamalara ne demeli uçuyor valla Allah yardım etsin yanii çok pahalı herşey. Benim yğienim mama yiyor valla kardeşim mama parası çökertiyor beni diyor.
tambugday al kuzu günde 1 tane al en azından 3 e bölüp yersn sonra yavas yavas azaltırsınTatliyla hic aram yok yiyemiyorum normalde de zaten.. ama ekmekle resmen ask yasiyorum ya aslinda eve hic ekmek almamam lazim kizim zaten ekmek yemiyor esimde iste yiyor yemegini tek kendime gunde 3 ekmek aliyorum yaaa offffff
mamaya insallah gerk kalmaz yine bilmiyorum illa vermek gerekiyo mu ama ablmda koliyle alıyodu mamayı
ya hiç emzirememek te kötüdür ne bilim arada özel bi bağ oluşturuyo o sonuctaİnşallah canım ama 6 aydan sonra takviye olarak veriliyor ben genelde süt ve sonra da ek gıdayla gitmek istiyorum ama evdeki hesap çarşıya uymuyor kuzenimin eşi hiç emziremedi çocuk hiç istemiyordu meğer alerjsi varmış kızın yediği süt ve hayvansal gıdalar süte geçip bebeğe alerji yapıyormuş yüzü gözü kıpkırmızı olmuştu özel mama verdi doktor kendisi de süt ve hayvansal gıdalar yiyemiyor içinde süt olan hiçbirey diyet verdi doktor biberonla alıyordu biraz. İnşallah bol bol sütümüz olur.
Canim her ogunde o kadar ekmek yiyorum..ya kizimda 22 kilo almistim ama onda daha zayif hamile kalmistim bunda 15 i gecmek istemiyorum ama dikkat de edemiyorum bilmiyorum yaaa insallah dikkat ederim.. doktorum ayda 1 kiloya izin veriyorr.. bende dedim ben son 2 ayda 10 kilo alan insanim ne bir kilosuuu
ya hiç emzirememek te kötüdür ne bilim arada özel bi bağ oluşturuyo o sonucta
bi anda geldi son 2 kilo sastım kaldım vallaO 6.5tan bende aldım
canım gebelik diyeti için bi dr a git bencekızlar bugün diyete başladım ben kendimcedoktor cok almışsın dedi
ara öğün yapıyor musun canım6.5 aldım
ben ekmekle basladım ya tam bugday yiyorum sbah 3 incecik dilim yedim ama normal dn az yedim s an açım mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?