2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar günaydın herkese:) uzun zamandır yazamıyordum, bugun randevum var kasık ağrılarım ve bel ağrım fazla oluyor idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyorum doktorumdan bi test yapmasını istiyeceğim en son 2li test için gitmiştim ondan sonra daha da gitmedim şimdi 16+2yiz bakalım bebişimin keyfi yerinde mi :))

günaydın güzel anneleerrr
cuma günü cinsiyeti öğrendiktn sonra gidip oğluma ciciler aldım
bebek arabasınıda begendik eşimle ananesine fotosunu gönderdik sıra besikte

Hangi marka model beğendiniz kuzum? Biz de dün biraz baktık ebebekte.
Eşim mamas&papas beğendi ama kapalı hali bana çok ağır geldi. Diğerleri de öyle dediler, galiba ben ilk kez denediğim için garip geldi Travel bakıyorum ben arabaya koltuk vs uyumlu olsun diye.

evet canım ikinci kız
Hayırlı olsun prensesin canıım 2 kız kardeş gerçekten çok güzel bi şey ömür boyu destek olurlar birbirlerine gözün aydıın benimde bir kızım var aslında ilk zamanlar farklı olsun erkek olsa falan diye gönlümden geçmişti ama şimdilerde bi kız kardeşi olsa diye geçiyor bakalım Rabbim hayırlı versin :)

ben de stokke ları çok seviyorum ben ama çok fazla fiyatlılar. 2. çocuk için almak saçma geliyor. bir kaç arkadaşım prego kullanıyor çok memnunlar. cumartesi günü baktım güzel gibi

ben de stokke ları çok seviyorum ben ama çok fazla fiyatlılar. 2. çocuk için almak saçma geliyor. bir kaç arkadaşım prego kullanıyor çok memnunlar. cumartesi günü baktım güzel gibi

Stokke çok öneren okudum ama mağazada başı kalabalıktı bekleyip de deneyemedim o yüzden. Nuna ve mamas&papas deneyebildim. Nuna daha hafif gibi geldi ama yorumlara da bakmam lazım.

Haklısın bazı markalar aşırı pahalı. Bizim ilk çocuk, eşim çok hevesli. İleride ikinci olursa ona da kullanırız diye evladiyelik istiyor galiba

Bana kalsa nuna tarzı orta karar bişey 1500-2000 civarı gayet yeterli ama adam inadına 5 binliklere bakıp beni delirtiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…