2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Evet canım çok ağladı kız yazık o zaman çok kız kendine falan ama yapacak birşey yok olmayınca olmuyor işte çok isterim emzirebilmeyi
bebekle de alakalı bence kndini niye suclamş ama o psikolojiyle tabi normal.. bende cok isterm insallahta nasip olur akşam rüyamda gördm hatta ilk defa emziriyodum oğlumu cok güzel bieşydi

canım gebelik diyeti için bi dr a git bence

ara öğün yapıyor musun canım
mutlaka ara öğün yap
artık bebişin bizden aldığı enerji arttığı için zaten iştah daha çok açılacak
diyetisyene bi arkadasm gitti cok fazla ekmek ve yemek vermş bn normalde o kadar yemyrum ki
ara öğün yapıyorum canım ve artık sbhları bal kaymak yicem enerji için bugn sabah yedm enerjm yerinde de karnım baya acıktı bi anda bırakınca pogacaları demek ki
daha da mı acılcak iştah

bebekle de alakalı bence kndini niye suclamş ama o psikolojiyle tabi normal.. bende cok isterm insallahta nasip olur akşam rüyamda gördm hatta ilk defa emziriyodum oğlumu cok güzel bieşydi

Ayy ne güzel bir şeydir kimbilir Allah nasip etsin inşallah. Öyle merak ediyorum ki kime benzeyecek huyu suyu nasıl olacak çok heyecanlı gerçekten.

bi anda geldi son 2 kilo sastım kaldım valla

Valla ben tek başımayken hiç olmazsa işten gidince bir çeşit yapıyordum yanına belki çorba yani ama yarın annem geliyor 1 ay bende o yapacak yemekleri evde tüm gün. İşte ben o 1 ay kesin çok alıcam. Bir de akşam atıştırmam muzlu sütüm falan oluyor annemle iyice coşarım gibi geliyor bana. Annem de ye ye diyor zaten. Yandım ki yandım bakalım

Ayy ne güzel bir şeydir kimbilir Allah nasip etsin inşallah. Öyle merak ediyorum ki kime benzeyecek huyu suyu nasıl olacak çok heyecanlı gerçekten.
amin kuzum herkese nasip etsin
bende cok merak ediyorum onları esmer mi olcak sarışın mı gözleri ne renk olcak bn esimin gözlerine benzesin istiyorum onukiler dogustan sürmeli bal rengi

anne yemekleri mi ne güzel
muzda bebek için cok faydalıymş ama anneye de cok kilo yapıyomş sanırı

Ben 46 ile başladım dün tartildim 53 olmuşum . Aldığım kilolari aslında hiç dert etmiyorum sadece çatlak olacak diye korkumdan almak istemiyorum . Bu aya kadar 7 kilo almak çok fazla oldu . Ekmeği baya kestim bakalım hayırlısı

evet zaten catlaklar ve dogumun zorlasması korkutuyo beni de yoksa hiç sorun etmem bende
doguma kadar 65 fln olursn gibi geliyo bu hızla

mamaya insallah gerk kalmaz yine bilmiyorum illa vermek gerekiyo mu ama ablmda koliyle alıyodu mamayı
Doğumdan sonra benim sütüm ilk gün gelmedi ve bebek kilo kaybediyordu mama verdiler mecburen. Sonra sütüm geldi mama çöp oldu :) sonra kızım emmeyi bıraktı 6 aylıktı sonra tam gaz mama :) mama ve beze verilen parayla neler yapardım :) markete giriyorum bez al mama al yuvarlak hesap 150tl ver çık :)

Bol yağlanırsan çatlak olmaz. Ben 23 kilo aldım hiç çatlamadım,max 2 ayda verdim yine çatlamadım :)

kızlar size birşey sorucam,bana doktor omega 3 ten baska hicbirşey vermedi ilerleyen haftalarda gerekirse vitamin baslarız dedi,ama etrafmda herkes kullanıyo sizler neler kullanıyosunuz kafama göre de baslamak istemiyorum ama eksik olsun da istemem

Seninle haftamız aynı canım, 8.haftadan beri previt positive vitamin kullanıyorum. Bu hafta demir hapı ve d vitamini başladım ayrıca.

Seninle haftamız aynı canım, 8.haftadan beri previt positive vitamin kullanıyorum. Bu hafta demir hapı ve d vitamini başladım ayrıca.
benm doktorum neden vermiyo anlamıyorum canm ya özellikle sordum ama gerek yok diyo,ki normalde demir eksikliğim vardı ben sadece folik asit kullandım bide omega 3

benm doktorum neden vermiyo anlamıyorum canm ya özellikle sordum ama gerek yok diyo,ki normalde demir eksikliğim vardı ben sadece folik asit kullandım bide omega 3

Folik asit solgar ile başlamıştım. Sonra onu bırakıp vitamine başladım, vitaminde de folik var zaten.

Doktordan doktora değişiyor demek ki canım, ben istemeden veriyor bilmiyorum. Ama Omega’yı da ben soracağım cumartesi kontrolümde.

Merhaba tatlı hamişler nasılsınız???? :)))
Zaman gecmek bilmiyor sanki değil mi:)
Birde size bir sorum var,vajinanizin içine rahim ağzına doğru sizlama batma bicak kesigi gibi ağrılarınızz oluyor mi?

Banada decavit verdi. Hergün kullanmıyorum aklıma estikçe içiyorum. Özellikle iyi beslenmediğimi düşündüğüm günlerde içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…