- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #18.161
Canım ben de aynı senin gibi ikili testte gitmiştim en on dün gittim 16+4 te. Kasık bel böbrek vajina ağrısı hepsini sordum normal dedi. Bebek büyüdükçe ağrıların artar dedi. Bir sonraki randevuda ayrıntılı idrar testi yapacakmış.Kızlar günaydın herkese:) uzun zamandır yazamıyordum, bugun randevum var kasık ağrılarım ve bel ağrım fazla oluyor idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyorum doktorumdan bi test yapmasını istiyeceğim en son 2li test için gitmiştim ondan sonra daha da gitmedim şimdi 16+2yiz bakalım bebişimin keyfi yerinde mi :))
bayb care diye bi markanın canım su yemek koymaya fln bölümü var önünde bizim hosumuza gittigünaydın canım ... bebek arabası ne beğendin ben de bakıyorum bebek arabası
günaydın kızlar çarşamba kontrol var günler geçmiyor 16+2 oldum cinsiyeti çok merak ediyorum çok sağlıklı hayırlı olsun ama kızımı olsun çok çok istiyorum
Canım ben de aynı senin gibi ikili testte gitmiştim en on dün gittim 16+4 te. Kasık bel böbrek vajina ağrısı hepsini sordum normal dedi. Bebek büyüdükçe ağrıların artar dedi. Bir sonraki randevuda ayrıntılı idrar testi yapacakmış.
bnm begendigim babycare di canım :) cok rahat geldi kullanımı fln traveller bana kullanıssız geldi niyeyse yada ben beceremeidmHangi marka model beğendiniz kuzum? Biz de dün biraz baktık ebebekte.
Eşim mamas&papas beğendi ama kapalı hali bana çok ağır geldi. Diğerleri de öyle dediler, galiba ben ilk kez denediğim için garip geldiTravel bakıyorum ben arabaya koltuk vs uyumlu olsun diye.
Stokke çok öneren okudum ama mağazada başı kalabalıktı bekleyip de deneyemedim o yüzden. Nuna ve mamas&papas deneyebildim. Nuna daha hafif gibi geldi ama yorumlara da bakmam lazım.
Haklısın bazı markalar aşırı pahalı. Bizim ilk çocuk, eşim çok hevesli. İleride ikinci olursa ona da kullanırız diye evladiyelik istiyor galiba
Bana kalsa nuna tarzı orta karar bişey 1500-2000 civarı gayet yeterli ama adam inadına 5 binliklere bakıp beni delirtiyo
bizde bursadan bakalım diyoruz cesit coktur diye :))Günaydın kızlar biz de dün e bebekte bebek arabası baktık. Stokke de baktık ama bize pahalı geldi zaten çok masrafımız olacak ben salon koltuklarımı perdelerimi falan da değiştiricem. Jokerde Kraft twist bakmıştık kendi etrafında dönen onun başka bir modeline baktık casual baktık o da iyiydi aslında baya tercih ediliyor. Bir de joie baktık ama ondan ana kucağı arabanın üstüne takılıyor aksamı çıkarmadan ben öyle istemiyorum direkt iskeletin üzerine sadece ana kucağının takılabildiği modeller daha iyi geliyor bana.
İstanbul'a gidince orada da bakıcam annem gelecek yarın 1 ay falan kalır onu bırakmaya gider bakarız dedim daha çok model var. Bebek mobilyası baktık mağazaları gezdik ne güzel şeyler var. E bebekte zaten kendimden geçtim eşim şimdi hiç kıyafet aldırmıyor bana
Normalmiş canın, hatta daha da artabilir dedi ağrılar için. Ayrıntılıyı sormayı unuttum o da bişey demedi. Cuma günü dörtlü test sonucunu almaya gittiğimde soracağım. Akıntım için de fitil verdi rahatladım birazNormal miymiş canım bende son zamanda ona takıyordum çünkü ağrım falan yoktu ama birkaç gündür kasığımda alt tarafta çok ağrım oldu baskı hissi oldu kalkarken falan sancı giriyor gece bir yandan bir yana dönerken bile hissediyorum ağrıyı ama çoğu yerde rahim büyüdğü ve bağlar gerildiği için olur diyor. Ben yine de enfeksiyon testi isteyeceğim ne olur ne olmaz. Ayrıntılı için birşey deedi mi doktorun bende çarşamba gidicem 16+5 olucam ona göre randevu alırım.
Detaylı ultrason için randevu aldınız mı ve ücretler hakkında bilgi sahibi olan var mı ?
Olmaz mi ya bende ayni oyleyim :)) her sefeeinde farkli bi heycan oluyo:)Günaydın kızlar :)
Ben her kontrole gittiğimde heyecandan kalbim güm güm atıyor, heyecandan tuvalete koşuyorum sürekli. Sanki ilk görüşümmüş gibi :) sizin de öyle oluyor mu:)
Hayirli olsun cnmgünaydın kızlar
bizim de cinsiyet belli oldu sonunda
kız geliyor
Cnm kac kilo aldin toplamda ya bende diyet yapmak istiyorum benim doktorumda liste verdi ama yapamiyorum ahhh su ekmegi hayatimdan bir cikarabilsemmmmkızlar bugün diyete başladım ben kendimcedoktor cok almışsın dedi
6.5 aldımCnm kac kilo aldin toplamda ya bende diyet yapmak istiyorum benim doktorumda liste verdi ama yapamiyorum ahhh su ekmegi hayatimdan bir cikarabilsemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?