2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Günaydın kızlar biz de dün e bebekte bebek arabası baktık. Stokke de baktık ama bize pahalı geldi zaten çok masrafımız olacak ben salon koltuklarımı perdelerimi falan da değiştiricem. Jokerde Kraft twist bakmıştık kendi etrafında dönen onun başka bir modeline baktık casual baktık o da iyiydi aslında baya tercih ediliyor. Bir de joie baktık ama ondan ana kucağı arabanın üstüne takılıyor aksamı çıkarmadan ben öyle istemiyorum direkt iskeletin üzerine sadece ana kucağının takılabildiği modeller daha iyi geliyor bana.

İstanbul'a gidince orada da bakıcam annem gelecek yarın 1 ay falan kalır onu bırakmaya gider bakarız dedim daha çok model var. Bebek mobilyası baktık mağazaları gezdik ne güzel şeyler var. E bebekte zaten kendimden geçtim eşim şimdi hiç kıyafet aldırmıyor bana

Canım ben de aynı senin gibi ikili testte gitmiştim en on dün gittim 16+4 te. Kasık bel böbrek vajina ağrısı hepsini sordum normal dedi. Bebek büyüdükçe ağrıların artar dedi. Bir sonraki randevuda ayrıntılı idrar testi yapacakmış.

günaydın kızlar çarşamba kontrol var günler geçmiyor 16+2 oldum cinsiyeti çok merak ediyorum çok sağlıklı hayırlı olsun ama kızımı olsun çok çok istiyorum

Canım benim de çarşamba kontrol var valla geçmiyor 1 ay oldu insan çok merak ediyor. Benimde 16+3 oldu bugün acaba nasıl durumları. Sen cinsiyet öğrenmedin mi daha biz 12. haftada öğrendik grip olunca bir hafta sonra tekrar gitmiştim yine erkek kesin dedi bu sefer yine sorucam ama karnım da erkek karnı gibi zaten. Hayırlısı olsun canım

Normal miymiş canım bende son zamanda ona takıyordum çünkü ağrım falan yoktu ama birkaç gündür kasığımda alt tarafta çok ağrım oldu baskı hissi oldu kalkarken falan sancı giriyor gece bir yandan bir yana dönerken bile hissediyorum ağrıyı ama çoğu yerde rahim büyüdğü ve bağlar gerildiği için olur diyor. Ben yine de enfeksiyon testi isteyeceğim ne olur ne olmaz. Ayrıntılı için birşey deedi mi doktorun bende çarşamba gidicem 16+5 olucam ona göre randevu alırım.

bnm begendigim babycare di canım :) cok rahat geldi kullanımı fln traveller bana kullanıssız geldi niyeyse yada ben beceremeidm
klasik düz araba baktm bende pusetide var zaten cok fazla bebek arbaası kullanıcamı sanmıyorum ama evdeykn nasıl olur bilmem tabi :))

Canım değmez bende o kadar hem o da kalır ki bebeğe. Ayrıca çoğu kişi ilerde baston tipine geçiyormuş tekrar para verilecek yani. Bende baston alsam üstüne ana kucağı takılanlardan dedim de eşim kış bebeği olacak kışın incecik araba sorun olur diyor bende dışarda mı gezicez arabayla gidicez her yere ancak avm de falan o da sürülür dedim ama basit geldi ona travel yolu gözüktü bize de

bizde bursadan bakalım diyoruz cesit coktur diye :))
evet yaa cok güzel şeyler var bnm en cok sasırdıgım bebek bezi fıyatları

Normalmiş canın, hatta daha da artabilir dedi ağrılar için. Ayrıntılıyı sormayı unuttum o da bişey demedi. Cuma günü dörtlü test sonucunu almaya gittiğimde soracağım. Akıntım için de fitil verdi rahatladım biraz

Günaydın kızlar haftasonu yazlıktaydık bahçemizi ektik biraz biraz, kuzenimin eşi aynı zamanda görümcemin kızını Doğuma almışlar hastaneye gidiyorum çok heyecanlıyım9cm di az önce ben gidene kadar doğmuş olur Bebek arabası iyi bakın araştırın ben de daha karar veremedim travel sistem istiyorum araba koltuğu olarakta kullanılsın üst aparatı stokke larda benimde gözüm bakalım artık

Kızlar trendyolda Tommy Baby'nin mağazası var, çok uygun geldi bana fiyatları ama bu Tommy Baby nasıl bir markadır bileniniz var mı?

Detaylı ultrason için randevu aldınız mı ve ücretler hakkında bilgi sahibi olan var mı ?

doktorum 19-20. haftada yaparız dedi. zaten kendisi aynı zamanda perinatolog, onun için ekstra ücret vermeyeceğim. randevum 5 mayısta, sanırım o zaman yapacak.

Günaydın kızlar. Güzel haberlerle dolu bir hafta olur umarım. Benim kontrol haftasonu,bu haftayıda bitirdik mi kontrol vakti geldi demektir :) 3 hafta çok zor geçiyor..
Bebek arabası konuşulmuş,stokke kullandım kızım çok memnundum. Sonra bastın modele geçtik biz,mamas&papasıda tecrübe ettik. Yeni alıp almamak konusunda kararsızım renkten dolayı :) eşimde saçmalama diyor sıfır gibi araba ikinciyi alıp ne yapacağız,illa istiyorsan alırız tabi deyip konuyu uzatmıyor :) adamda haklı farkındayım..
Buarada minikpiranha ne alemde acaba,merak ediyorum onu..

kızlar bugün diyete başladım ben kendimce doktor cok almışsın dedi

Cnm kac kilo aldin toplamda ya bende diyet yapmak istiyorum benim doktorumda liste verdi ama yapamiyorum ahhh su ekmegi hayatimdan bir cikarabilsemmmm
6.5 aldım
ben ekmekle basladım ya tam bugday yiyorum sbah 3 incecik dilim yedim ama normal dn az yedim s an açım mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…