2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
cok sagol canm cevabın icin bende bi sorayım tekrar bari

Banada decavit verdi. Hergün kullanmıyorum aklıma estikçe içiyorum. Özellikle iyi beslenmediğimi düşündüğüm günlerde içiyorum.
sagol canm bana kuzenim eleviti söyledi oda yeni dogum yaptı bide dahiliye doktoru olmazsa bende ona baslym

Banada elevit verdi ilk önce,kabızlık yaptı bende. Bende decavite başladım,ilk hamileliğimdede bunu kullanmıştım.
anladm canm benzer vitaminler zaten sanrm alaym bende bakalm cok sagol,ekstra demir kullanıyomusun peki

Neye göre öyle söyledi bilemiyorum
Göbek kordonu gorduyse belki oyle soylemistir.erkek bebeklerin bacağının arasindaki pipi o kadar belli bir çıkıntı ki,böyle resimdeki gibi olamaz yani.birde 16 haftalik.16inci haftada kim daha da büyük olmali pipi :)

anladm canm benzer vitaminler zaten sanrm alaym bende bakalm cok sagol,ekstra demir kullanıyomusun peki
Yok canım henüz erken dedi demir için. Sanırım bu gidişimde verecek,benim demir yerlerde :) al eczaneden vitamin iç,doktoru beklemene gerek yok bence.

Göbek kordonu gorduyse belki oyle soylemistir.erkek bebeklerin bacağının arasindaki pipi o kadar belli bir çıkıntı ki,böyle resimdeki gibi olamaz yani.birde 16 haftalik.16inci haftada kim daha da büyük olmali pipi :)
Aynen canım bende öyle düşündüm bildiğin belli oluyor kocamanhayırlısı olsun cunartesi tekrar gitmeyi düşünüyorum baska doktora

Bebişin bacağı baya uzun aslında üst uste duruyor gibi ama sağ tarafın en sonuna bak poposu orada. Araya da iyice bak top gibi görünüyor üstündede pipi :)
Aslında o dediğini şimdi bende gördüm dikkatli bakınca kuzum devlet hastanesi oldugu için ultrasonda pek net değil

Yok canım henüz erken dedi demir için. Sanırım bu gidişimde verecek,benim demir yerlerde :) al eczaneden vitamin iç,doktoru beklemene gerek yok bence.
tamam canm cok sagol,benmde eskiden cok agır kanamalı adet gördüğüm icin demir eksikliğim vardı ama simdi noldu bilmiyorum,cok sagol tekrar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…