2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Aslında o dediğini şimdi bende gördüm dikkatli bakınca kuzum devlet hastanesi oldugu için ultrasonda pek net değil
Eet yaaa bencede bu ultrason görüntüsü cok kötu,devlet hastanelerinin ultrason goruntuleri cok kotu gorunuyor.ozele gitseydin keşke.birde bacaklar neden bu kadar uzun cikmis ki aslında bukadar uzun degildir bence

Eet yaaa bende bu ultrason görüntüsü cok kötu,devlet hastanelerinin ultrason goruntuleri cok kotu gorunuyor.ozele gitseydin keşke.birde bacaklar neden bu kadar uzun cikmis ki aslında bukadar uzun degildir bence
Yok canım bu kadar değildir bencede çünkü haftasıyla tam uyumlu çıktı ne eksik ne fazla ay ayagına bakarmısın parmaklarıda gözükmüş:)))

Canım 11.haftadan beri multivitamin kullanıyorum, doğuma kadar kullanıcam sanırım. Onun dışında kan ilacı verdi. Sağlık ocağının verdiği d3 damlasını da kullanıyorum. Balık yiyormusun dedi çok tüketemiyorum dedim. O zaman omega3 yazayım dedi. İstemedim söz her hafta balık tüketicem diyince yazmadı

Aynen valla aman napalim ya dogumdan sonra gider... kizimda da oyle olmustu emzirirken kendiliginden gitti ama o zaman yasim gencti insallah bunda da gider

Aynen oyle cnm tam bugday alim bari belki az yerimm

Ayyyy bak simdi cok utandim.. beni taniyanlar bana ekmek dusmani der ahahahahhn ne bulduysam yedim valla ne guzel cok az almissin dikkat mi ettin yoksa kilo alan bir yapinmi yoktu

valla şimdiki aklım olsa ben de ilk çocukta direk öyle iyi birşey alırdım. bak ilk çocukta aldım chicko travel sistem ama şimdi bir daha alcam yüksek olması ve anneye dönük olması büyüyünce de çok avantaj çocuk ve anne için

Ayyy canim ne.kadar guzel 46 kiloyla hamile kalmak

Merhaba tatlı hamişler nasılsınız???? :)))
Zaman gecmek bilmiyor sanki değil mi:)
Birde size bir sorum var,vajinanizin içine rahim ağzına doğru sizlama batma bicak kesigi gibi ağrılarınızz oluyor mi?
Bende opuyor cnm ya ama 2 gundur daha cok var yururken resmen baski hissediyorum

Anladim canim bende sezaryen icin mi bekliyor dedim o yuzden sasirdim acikcasi.. ben 37 haftada kizimi sezaryenle yapmistim bu da sezaryen olucak .. iyi cesaret tebrik ederim normal dogum icin. Insallah cok kolay bir dogum olur

Sezaryen bile olsa sancılar beklenmeli, bebek kendi hazır olduğu zaman gelmeli.
Umarım bu bebişini daha ileri bir haftada sezaryenle sağlıkla kucağına alırsın canım sen de, teşekkür ederim

Sezaryen bile olsa sancılar beklenmeli, bebek kendi hazır olduğu zaman gelmeli.
Umarım bu bebişini daha ileri bir haftada sezaryenle sağlıkla kucağına alırsın canım sen de, teşekkür ederim
Cnm benim hic sancim yoktu zaten 9 ay boyunca kanamam vardi kontrole gittigimde de alttan muayene etti 1,5 cntim aciklik vardi her an dogum yapabilirsin dedi doktorum ama ben korktum sezaryen istedim

yaa canm benmki nedn bişe vermedi delircem,hayr yani vitamin konusunda kendimi bildimi bileli sorun yasarım ben bide hamilelikte,alıp kullancam valla yaa,cok sagol canm cevabın icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…