- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #18.241
Aynen canım malesef öyleAslında o dediğini şimdi bende gördüm dikkatli bakınca kuzum devlet hastanesi oldugu için ultrasonda pek net değil
Eet yaaa bencede bu ultrason görüntüsü cok kötu,devlet hastanelerinin ultrason goruntuleri cok kotu gorunuyor.ozele gitseydin keşke.birde bacaklar neden bu kadar uzun cikmis ki aslında bukadar uzun degildir benceAslında o dediğini şimdi bende gördüm dikkatli bakınca kuzum devlet hastanesi oldugu için ultrasonda pek net değil
Yok canım bu kadar değildir bencede çünkü haftasıyla tam uyumlu çıktı ne eksik ne fazla ay ayagına bakarmısın parmaklarıda gözükmüş:)))Eet yaaa bende bu ultrason görüntüsü cok kötu,devlet hastanelerinin ultrason goruntuleri cok kotu gorunuyor.ozele gitseydin keşke.birde bacaklar neden bu kadar uzun cikmis ki aslında bukadar uzun degildir bence
Kuzu ben goremedim inan ki :)) popo kısmı degil mi orasi ya?bacak arasi değil sanki.neyse sevgi ozele gitsin bakim bi ne dicekler:)
Canım 11.haftadan beri multivitamin kullanıyorum, doğuma kadar kullanıcam sanırım. Onun dışında kan ilacı verdi. Sağlık ocağının verdiği d3 damlasını da kullanıyorum. Balık yiyormusun dedi çok tüketemiyorum dedim. O zaman omega3 yazayım dedi. İstemedim söz her hafta balık tüketicem diyince yazmadıkızlar size birşey sorucam,bana doktor omega 3 ten baska hicbirşey vermedi ilerleyen haftalarda gerekirse vitamin baslarız dedi,ama etrafmda herkes kullanıyo sizler neler kullanıyosunuz kafama göre de baslamak istemiyorum ama eksik olsun da istemem
Evet canım sahligi iyi olsun da öğrenir nasılsa :)Kuzu ben goremedim inan ki :)) popo kısmı degil mi orasi ya?bacak arasi değil sanki.neyse sevgi ozele gitsin bakim bi ne dicekler:)
Doktor daha iyi bilir diyeceğim ama görünende ortada işte:)Dimi:))) pipi olsa o kadar yuvarlak ve net görünüyor ki,yani doktor olmaya gerek yok herkes anlayabiliyor.bazen bu doktorlara da şaşırıyorum.gözünüz mu yok yahu :)
Rica ederim canım :)tamam canm cok sagol,benmde eskiden cok agır kanamalı adet gördüğüm icin demir eksikliğim vardı ama simdi noldu bilmiyorum,cok sagol tekrar :)
Aynen valla aman napalim ya dogumdan sonra gider... kizimda da oyle olmustu emzirirken kendiliginden gitti ama o zaman yasim gencti insallah bunda da giderİnan ben çok az yiyen çabuk doyan ara atıştırması falan da olmayan biriydim ama ekmeği hep çok severdim hala da öyle daha da fazla. Ben ilk 1 ayı saymıyorum zaten yeni öğrenmiştim kilo almamıştım 3 ayda 3.5 kilo aldım ki benim için rekor yani. Senelerdir kıyafetlerimin bedeni değişmezdi xs gidiyordum s ldum ki medium da olucam kesin boy da kısa benim. İlk defa bedenlerim değişiyor. Ağzım hiç boş durmayacak nerdeyse ki ben kendimi tutuyorum. Ama ben bile ayda bir kilodan fazla alırım artık ilk aylardan bu kadar aldıysam çünkü her geçen gün iştah dehşet açılıyor ee onu yeme bunu yeme ne yicez ki biz
Aynen oyle cnm tam bugday alim bari belki az yerimmtambugday al kuzu günde 1 tane al en azından 3 e bölüp yersn sonra yavas yavas azaltırsın
allahtn evde değilim iş yerinde de utanıp 2 dilimde bırakıyorm öğleaa akşam serbestim eşime dedm tut beni cok yersem
Ayyyy bak simdi cok utandim.. beni taniyanlar bana ekmek dusmani der ahahahahhn ne bulduysam yedim valla ne guzel cok az almissin dikkat mi ettin yoksa kilo alan bir yapinmi yoktuson iki ayda 10 kilo mu?
ben kızımda toplamda 10,5 kilo almıştım. ne yedin o kadar kilo aldın?
tatlıyı severim ama çok tüketmem
ekmek ben çok tüketmemeye çalışıyorum.3 ekmek benim evime 1 haftada girmez. maşallah çok seviyorsun ekmeği anladığım kadarıyla
valla şimdiki aklım olsa ben de ilk çocukta direk öyle iyi birşey alırdım. bak ilk çocukta aldım chicko travel sistem ama şimdi bir daha alcam yüksek olması ve anneye dönük olması büyüyünce de çok avantaj çocuk ve anne içinStokke çok öneren okudum ama mağazada başı kalabalıktı bekleyip de deneyemedim o yüzden. Nuna ve mamas&papas deneyebildim. Nuna daha hafif gibi geldi ama yorumlara da bakmam lazım.
Haklısın bazı markalar aşırı pahalı. Bizim ilk çocuk, eşim çok hevesli. İleride ikinci olursa ona da kullanırız diye evladiyelik istiyor galiba
Bana kalsa nuna tarzı orta karar bişey 1500-2000 civarı gayet yeterli ama adam inadına 5 binliklere bakıp beni delirtiyo
Ayyy canim ne.kadar guzel 46 kiloyla hamile kalmakBen 46 ile başladım dün tartildim 53 olmuşum . Aldığım kilolari aslında hiç dert etmiyorum sadece çatlak olacak diye korkumdan almak istemiyorum . Bu aya kadar 7 kilo almak çok fazla oldu . Ekmeği baya kestim bakalım hayırlısı
Bende opuyor cnm ya ama 2 gundur daha cok var yururken resmen baski hissediyorumMerhaba tatlı hamişler nasılsınız???? :)))
Zaman gecmek bilmiyor sanki değil mi:)
Birde size bir sorum var,vajinanizin içine rahim ağzına doğru sizlama batma bicak kesigi gibi ağrılarınızz oluyor mi?
Anladim canim bende sezaryen icin mi bekliyor dedim o yuzden sasirdim acikcasi.. ben 37 haftada kizimi sezaryenle yapmistim bu da sezaryen olucak .. iyi cesaret tebrik ederim normal dogum icin. Insallah cok kolay bir dogum olur
Hayirli olsun cnmKızlarr doktordan geldikk bizim cinsiyet tahmini doğruymuş yani değişiklik olmadı. oğluş geliyor bize de
Cnm benim hic sancim yoktu zaten 9 ay boyunca kanamam vardi kontrole gittigimde de alttan muayene etti 1,5 cntim aciklik vardi her an dogum yapabilirsin dedi doktorum ama ben korktum sezaryen istedimSezaryen bile olsa sancılar beklenmeli, bebek kendi hazır olduğu zaman gelmeli.
Umarım bu bebişini daha ileri bir haftada sezaryenle sağlıkla kucağına alırsın canım sen de, teşekkür ederim
yaa canm benmki nedn bişe vermedi delircem,hayr yani vitamin konusunda kendimi bildimi bileli sorun yasarım ben bide hamilelikte,alıp kullancam valla yaa,cok sagol canm cevabın icinCanım 11.haftadan beri multivitamin kullanıyorum, doğuma kadar kullanıcam sanırım. Onun dışında kan ilacı verdi. Sağlık ocağının verdiği d3 damlasını da kullanıyorum. Balık yiyormusun dedi çok tüketemiyorum dedim. O zaman omega3 yazayım dedi. İstemedim söz her hafta balık tüketicem diyince yazmadı
aa hergün mü yiyosun bnde öyle duyunca korktm yemeyeyok canım anneye pek kilo yapmıyor
ben hergün en az 1 tane muz yiyorum ama toplamda kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?