- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #18.261
Evet devamlı bi batma sizlama hali diymi?tehlikeli degildir umarimBende opuyor cnm ya ama 2 gundur daha cok var yururken resmen baski hissediyorum
Sezaryen bile olsa sancılar beklenmeli, bebek kendi hazır olduğu zaman gelmeli.
Umarım bu bebişini daha ileri bir haftada sezaryenle sağlıkla kucağına alırsın canım sen de, teşekkür ederim
anne yemekleri mi ne güzel
muzda bebek için cok faydalıymş ama anneye de cok kilo yapıyomş sanırı
Canım benim de rahimde ara ara oluyor, iğne batması gibi. Doktora sordum büyüdükçe ağrın olması normal dediEvet devamlı bi batma sizlama hali diymi?tehlikeli degildir umarim
yok canım daha hiç çatlama fln yok bende kreme de baslamadm sadece bacaklarımda daha öncedn varolan catlaklar cıktı ortaya sadece nemlendirici sürüyorum aklıma geldikce hayırlısı artık :)Galibaaaaa :)) çatlak kremi kullanıyor musun ? Başladın mı kullanmaya
korkmussundur dimi ilk süt gelmeyinceDoğumdan sonra benim sütüm ilk gün gelmedi ve bebek kilo kaybediyordu mama verdiler mecburen. Sonra sütüm geldi mama çöp oldu :) sonra kızım emmeyi bıraktı 6 aylıktı sonra tam gaz mama :) mama ve beze verilen parayla neler yapardım :) markete giriyorum bez al mama al yuvarlak hesap 150tl ver çık :)
bana da decavit verdi hala onu kullanıyorumkızlar size birşey sorucam,bana doktor omega 3 ten baska hicbirşey vermedi ilerleyen haftalarda gerekirse vitamin baslarız dedi,ama etrafmda herkes kullanıyo sizler neler kullanıyosunuz kafama göre de baslamak istemiyorum ama eksik olsun da istemem
oohh hadi bakalım gelsin paşa :))Kızlar doktordan geldim bu sefer de erkeğe benziyor dedi kesin bişey söylemedi daha küçük bidahakine kesinleştirelim siyor halbuki 16+5 yani ya. Fotoyu atıyorum bacak arası çekmiş
evet zaman hiç bi şekilde geçmiyo :) oysa ki hiç boş kalmıyorum sürekli bi aktivitem var ama yinede geçmiyo :)Merhaba tatlı hamişler nasılsınız???? :)))
Zaman gecmek bilmiyor sanki değil mi:)
Birde size bir sorum var,vajinanizin içine rahim ağzına doğru sizlama batma bicak kesigi gibi ağrılarınızz oluyor mi?
Kızlarr doktordan geldikk bizim cinsiyet tahmini doğruymuş yani değişiklik olmadı. oğluş geliyor bize de
Aynen oyle cnm tam bugday alim bari belki az yerimm
Rica ederim canım. Yine de istersen doktoruna sen sor vitamine başlamalımıyım diye. Folik asidi de ben sormuştum devam mı diye hayır bırak deyip multivitamin yazdı. Sağlık ocağındaki doktorda multivitamine başlayabilirsin demiştiyaa canm benmki nedn bişe vermedi delircem,hayr yani vitamin konusunda kendimi bildimi bileli sorun yasarım ben bide hamilelikte,alıp kullancam valla yaa,cok sagol canm cevabın icin
yok canım yedim herşeyiAyyyy bak simdi cok utandim.. beni taniyanlar bana ekmek dusmani der ahahahahhn ne bulduysam yedim valla ne guzel cok az almissin dikkat mi ettin yoksa kilo alan bir yapinmi yoktu
evet canım hergün yiyorum. eğer kabızlık sorunu yaşamayım diyorsan kuru incir kuru kayısı da yersin gün içinde böylece birbirini dengeleraa hergün mü yiyosun bnde öyle duyunca korktm yemeye
en mantıklısı canım meyve bastırır kokusunu tadını ben hala süt içmiyorum acaba kakaolu mu denesemEvet muz bebeğe kilo aldırıyormuş ben sade süt içemiyorum o yüzden muzla karıştıyorum 350 ml kadar süte bir muz katıyorum öyle alıyorum muz ihtiyacını ayrıca muz yemiyorum
kuru kayısı yiyorm bende hergün kuzum cünkü bende kronik kabızlık var basladıgı zaman kolay kolay gecmiyo bide muz yersemyok canım yedim herşeyi
ama 20 hafta bulantım olunca hiç kilo almadım sonrasında da bu kadar aldım
normalde zaten kiloluyum ve kilo almaya çok müsaitim
evet canım hergün yiyorum. eğer kabızlık sorunu yaşamayım diyorsan kuru incir kuru kayısı da yersin gün içinde böylece birbirini dengeler
Canım kakao ekleyebilirsin. Bugün hatta doktorum kakaonun doğal magnezyum kaynağı olduğunu söyledi. Sütüne 1 kaşık karıştırıp iç kramplara da iyi gelir dedi.en mantıklısı canım meyve bastırır kokusunu tadını ben hala süt içmiyorum acaba kakaolu mu denesem
bende tam onu arastırcktm sütün dgerini kaybetmesine sebep olur mu acaba diye daha da faydası mı varm cok sevindim :))Canım kakao ekleyebilirsin. Bugün hatta doktorum kakaonun doğal magnezyum kaynağı olduğunu söyledi. Sütüne 1 kaşık karıştırıp iç kramplara da iyi gelir dedi.
Ayyy bende toplamda 10 kilo alsam keskeeeeeyok canım yedim herşeyi
ama 20 hafta bulantım olunca hiç kilo almadım sonrasında da bu kadar aldım
normalde zaten kiloluyum ve kilo almaya çok müsaitim
evet canım hergün yiyorum. eğer kabızlık sorunu yaşamayım diyorsan kuru incir kuru kayısı da yersin gün içinde böylece birbirini dengeler
Benim göğüslerde fena halde :) sezeryan sonrası hemen süt gelmeyebiliyor o yüzden sıkıntı yapmadım çok :) sıcak bi duş tüm olayı çözüyor hemen süt geldi sonra.yok canım daha hiç çatlama fln yok bende kreme de baslamadm sadece bacaklarımda daha öncedn varolan catlaklar cıktı ortaya sadece nemlendirici sürüyorum aklıma geldikce hayırlısı artık :)
korkmussundur dimi ilk süt gelmeyince
6 ay emzirmişsin ne güzelbnmde göğüslern masallahı var ama neye göre iyi oluyo neye göre kötü onu bilmedigimden dogup emmeye baslayana kadar korkucam sanırım :))
bana da decavit verdi hala onu kullanıyoruman testi verdim 20 güne cıkcak belki ilave bişeyler verir
oohh hadi bakalım gelsin paşa :))
evet zaman hiç bi şekilde geçmiyo :) oysa ki hiç boş kalmıyorum sürekli bi aktivitem var ama yinede geçmiyo :)
gece yatınca eşimle başlıyorz hayaller kurmaya sanki doğuma az kalmış gibi :)
evet onu bende duymuştm sezeryandan sonra biraz geçikebiliyoms süt gelmesi ben cok panik olurum kesin :))Benim göğüslerde fena halde :) sezeryan sonrası hemen süt gelmeyebiliyor o yüzden sıkıntı yapmadım çok :) sıcak bi duş tüm olayı çözüyor hemen süt geldi sonra.
bebeğin gelişimi gayet iyikuru kayısı yiyorm bende hergün kuzum cünkü bende kronik kabızlık var basladıgı zaman kolay kolay gecmiyo bide muz yersem
peki bebegin gelişimi nasıl zamanıyla uyumlu mu önden mi gidiyo
canım ne oldu ebn kaçırmışımSelam kızlar
Konular baya ilerlemiş nerden başlasam bilemedim.
Benim en korktuğum şey sütümün kesilmesi.
Oglumda ilk 4 gün sütüm gelmedi son
ra geldi 4. Ayda azalmaya başladı mama verdik.
Ayda iki büyük kutu mama verdik 80 tl
Iki kutu bez giderdi 160 tl ayda toplam 240 tl bunlara gidiyordu neyse çok şükür ogunleri bitirdik inşallah stressiz sinirsiz bir hamileligim ve lohusaligim olur. Kocamin ailesine artık Susup psikolojimi bozmalarina izin vermeyeceğim.
Aynı şeyleri yaşamaktan korktuğum için çok doluyum.
Ben biraz rahatım takmıyorum pek kafaya böyle şeyleri :) rahat ol sende,elbet gelir:)evet onu bende duymuştm sezeryandan sonra biraz geçikebiliyoms süt gelmesi ben cok panik olurum kesin :))
sonrasında zaten stres yapıp panik oldn mu iyice gelmez gibi geliyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?