2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
açık süt alıp kaynatıp kavanoza koysam o da aynı sekilde kullanılır sanırım dimi
laktozsuz hiç denemedm ben nasıl tadı kötü mü :)

O da olur ama 2 günde tüketmen gerekir taze süt çabuk bozulur. Cam şişede olanın da 3 gün süresi var çok yapma bir anda yani. Laktozsuz benim hoşuma gitmedi garip bir tadı var

O da olur ama 2 günde tüketmen gerekir taze süt çabuk bozulur. Cam şişede olanın da 3 gün süresi var çok yapma bir anda yani. Laktozsuz benim hoşuma gitmedi garip bir tadı var
eşim günlük getirir artık o da sever sütü akşamları cay yerine içeriz koca birer bardak :)

Kendilerine baksın onlar ya,sütçü diye dalga geçiyordu eşim benimle. Bende ona kaka işini postalıyordum :)
ay bende eşime öğretsem onu yaa akşamları halletse yeter :)) öğle yemeginde geldiginde de alır altını bi kere oh is :)

kızlar ben dün tonbalıgı yedim ama sizce zararı var mıdır ?
hamileliğim başladıgından beri hiç balık yememiştim bilindik bi markadan aldık 1 kutu yedim

Çokta acele etme doğuma yakın ağırlığına göre al
Doğumcada çok hızlı büyüyebiliyorlar stok yapıp elindede kalabilir olmadı bez parası biriktir şimdiden
canım bizim evde para durmuyo birikmiyo :)

simdi eşimle kumbara yaptık üstünede oğlumuz için yazdık inşallah belki biriktirebilirz diye :)

Ahhh ahhh burda eşine de çok iş düşüyor. Eşler de haklıyı haksızı ayırt edebilmeli. İster annesi olsun ister karısı. Kim haklıysa ona haksızlığı bir de eş/oğul yapmamalı.
Ama kötülük eden kötülük buluyor.
Rabbim bizim evlatlarimizi hep hayırlı insanlarla karsilastirsin.

kızlar ben dün tonbalıgı yedim ama sizce zararı var mıdır ?
hamileliğim başladıgından beri hiç balık yememiştim bilindik bi markadan aldık 1 kutu yedim
canım hamilelikte dip balığı(mezgit,barbun,dil vb) haricinde bütün balıklardan yiyebilirsin

Ama kötülük eden kötülük buluyor.
Rabbim bizim evlatlarimizi hep hayırlı insanlarla karsilastirsin.
amin inşallah canım

Cnm benim hic sancim yoktu zaten 9 ay boyunca kanamam vardi kontrole gittigimde de alttan muayene etti 1,5 cntim aciklik vardi her an dogum yapabilirsin dedi doktorum ama ben korktum sezaryen istedim

Oyyy 9 ay boyunca kanama, ne zor geçmiştir sana.
Sağlıkla almışsın neyseki bebişini kucağına, riskin varmış tabii senin haklısın

Belli oldu mu araba kullanıyorum çok bakamadım sayfalara?
Bul da bize de yaz bende aynen kullanışlı fonksiyonlu bişey istiyorum

Belli oldu mu araba kullanıyorum çok bakamadım sayfalara?

Bul da bize de yaz bende aynen kullanışlı fonksiyonlu bişey istiyorum
Maalesef canım bu seferde erkeğe benziyor dedi birde bacak arası resmi tutuşturdu elime fakat hiç net değil uzun uzun bacaklar var attım resmi kızlarda bişeye benzetemedi :)))

bn
canım hamilelikte dip balığı(mezgit,barbun,dil vb) haricinde bütün balıklardan yiyebilirsin

amin inşallah canım
ton balıgında da civa var diye okudum bi an korktum zararı olur mu diye gerci cok az yedim ama eşimde omega 3 bu ye dedi

Bebişlerin sağı solu belli olmaz canım, en doğru zamanı onlar biliyor :)
Tüp bebek olup normal doğumu destekleyen doktorlar da var. Bu iş daha çok ticarete döndüğü için, devlet ne kadar normal doğumu desteklese de kendi hastanelerin de bile bolca sezaryen var. Ben de ilk kızımı çatı darlığı var diyen bir de yüzünden 39. Haftamda sezaryenle kucağıma aldım. Ama sezaryen olsam bile şimdiki aklım olsa ozaman sancımın gelmesini beklerdim.
Şuanki dontroum mesela çatı darlığını anca doğum sırasında anlayabiliriz diyor mesela. Ve mecbursak o zaman sezaryene döneriz diyor. Taa hamileliğimin başında gel seni şu tarihte sezaryen yapalım de iyor kafasına göre. İş çoğunlukla doktorda bitiyor, bizlerin sağlık durumlarından sonra. Hepimizin hakkında hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…