- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #18.301
açık süt alıp kaynatıp kavanoza koysam o da aynı sekilde kullanılır sanırım dimi
laktozsuz hiç denemedm ben nasıl tadı kötü mü :)
Kendilerine baksın onlar ya,sütçü diye dalga geçiyordu eşim benimle. Bende ona kaka işini postalıyordum :)artık bu göüslerle de emziremezsem zaten eşim demediğini bırakmaz bosuna mı büyüttük onları fln diye
valla beze yatırım yapcam işten cıkmadan sanırım :))E bebekte prima premium care nin kutularindan aliyorduk şimdi kacliydi onlar unuttum. 2 kutu 1 ayda yetiyordu.
Ilk 3 ay günde 10 12 bez degistiriyorduk çok kaka yapıyorlar
eşim günlük getirir artık o da sever sütü akşamları cay yerine içeriz koca birer bardak :)O da olur ama 2 günde tüketmen gerekir taze süt çabuk bozulur. Cam şişede olanın da 3 gün süresi var çok yapma bir anda yani. Laktozsuz benim hoşuma gitmedi garip bir tadı var
ay bende eşime öğretsem onu yaa akşamları halletse yeter :)) öğle yemeginde geldiginde de alır altını bi kere oh is :)Kendilerine baksın onlar ya,sütçü diye dalga geçiyordu eşim benimle. Bende ona kaka işini postalıyordum :)
Çokta acele etme doğuma yakın ağırlığına göre aleşim günlük getirir artık o da sever sütü akşamları cay yerine içeriz koca birer bardak :)
canım bizim evde para durmuyo birikmiyo :)Çokta acele etme doğuma yakın ağırlığına göre al
Doğumcada çok hızlı büyüyebiliyorlar stok yapıp elindede kalabilir olmadı bez parası biriktir şimdiden
Ama kötülük eden kötülük buluyor.Ahhh ahhhburda eşine de çok iş düşüyor. Eşler de haklıyı haksızı ayırt edebilmeli. İster annesi olsun ister karısı. Kim haklıysa ona haksızlığı bir de eş/oğul yapmamalı.
canım hamilelikte dip balığı(mezgit,barbun,dil vb) haricinde bütün balıklardan yiyebilirsinkızlar ben dün tonbalıgı yedim ama sizce zararı var mıdır ?
hamileliğim başladıgından beri hiç balık yememiştim bilindik bi markadan aldık 1 kutu yedim
amin inşallah canımAma kötülük eden kötülük buluyor.
Rabbim bizim evlatlarimizi hep hayırlı insanlarla karsilastirsin.
Cnm benim hic sancim yoktu zaten 9 ay boyunca kanamam vardi kontrole gittigimde de alttan muayene etti 1,5 cntim aciklik vardi her an dogum yapabilirsin dedi doktorum ama ben korktum sezaryen istedim
Belli oldu mu araba kullanıyorum çok bakamadım sayfalara?Kızlar günaydın herkese:) uzun zamandır yazamıyordum, bugun randevum var kasık ağrılarım ve bel ağrım fazla oluyor idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyorum doktorumdan bi test yapmasını istiyeceğim en son 2li test için gitmiştim ondan sonra daha da gitmedim şimdi 16+2yiz bakalım bebişimin keyfi yerinde mi :))
Bul da bize de yaz bende aynen kullanışlı fonksiyonlu bişey istiyorumHangi marka model beğendiniz kuzum? Biz de dün biraz baktık ebebekte.
Eşim mamas&papas beğendi ama kapalı hali bana çok ağır geldi. Diğerleri de öyle dediler, galiba ben ilk kez denediğim için garip geldiTravel bakıyorum ben arabaya koltuk vs uyumlu olsun diye.
Şimdi bizde aynısını düşünüyoruz 1 yıllık bez alıp koyacağız. Sonra 1 yılda 3 lira 5 lira derken zam geliyorvalla beze yatırım yapcam işten cıkmadan sanırım :))
ay ne güzel hadi size iyi gezmelerKızlar oğlum uyandı sokak istiyor biz bi gidip gezelim.
Maalesef canım bu seferde erkeğe benziyor dedi birde bacak arası resmi tutuşturdu elime fakat hiç net değil uzun uzun bacaklar var attım resmi kızlarda bişeye benzetemedi :)))Belli oldu mu araba kullanıyorum çok bakamadım sayfalara?
Bul da bize de yaz bende aynen kullanışlı fonksiyonlu bişey istiyorum
ton balıgında da civa var diye okudum bi an korktum zararı olur mu diye gerci cok az yedim ama eşimde omega 3 bu ye dedicanım hamilelikte dip balığı(mezgit,barbun,dil vb) haricinde bütün balıklardan yiyebilirsin
amin inşallah canım
Planlı sezeryan olduğu zaman doktorlar sancının olmasını beklemiyorlar direkt gün veriyorlar genelde 38 hafta bitince alıyorlar. Çünkü son haftalarda günlerde Allah korusun kalp atımı yavaşlaması falan gibi sorunlar olabiliyor zaten sezeryan olacaksa da riske atmıyorlar tabii ne kadar dursa iyi ama doktorlar o kadar bekletmiyor bende sezeryan olucam tüp bebek benim çünkü doktorum 38 bitince alırım büyük ihtimal riske atmam dedi zaten 38 hafta bitince de doğuma hazır halde geliyor bizim gelinimiz 38 haftası bitti normal doğum yaptı
dimi sonucta 2 numara 3 numara en cok kullanılanları fazla alsak zararı olmaz hem hazır elimizin altında olur :)Şimdi bizde aynısını düşünüyoruz 1 yıllık bez alıp koyacağız. Sonra 1 yılda 3 lira 5 lira derken zam geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?