2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benim 3 adet bel fıtığım ve omuriliğimde kistim var muhtemelen sezeryan olacağım.. üzülüyoeum ama bebek için de benim için de sağlıklısı neyse o olsun...

Benim 3 adet bel fıtığım ve omuriliğimde kistim var muhtemelen sezeryan olacağım.. üzülüyoeum ama bebek için de benim için de sağlıklısı neyse o olsun...
Gecmis olsun evet herhangi bi saglik sorunu varsa sezaryen o zaman mantikli oluyor. Ama diger türlü hersey yolundaysa sanki normal dogum bi mucizeymis gibi geliyor bana. Cok zordur eminim ama bi o kadar da farkli insallah isteyenlere ben de dahil normal dogum nasip olur

Teşekkür ederim canım Yatması güzelmiş gerçekten, araştıracağım.

B Beyaz8787
Senin oto koltuğu dediğinde de yenidoğan bebekleri taşıdıklarını gördüm, ondan merak ettim canım. Acaba ay/kg olarak fark mı var arasında diye düşünmüştüm :)

Ana kucağı diyorlar diğer küçük olana. Ama buna bi aparaat alıyormuşsun aynı zamanda oto koltuğu oluyormuş. Sitesinde anlatmış kiloyu vesaire. Bi incele istersen

Ana kucağı diyorlar diğer küçük olana. Ama buna bi aparaat alıyormuşsun aynı zamanda oto koltuğu oluyormuş. Sitesinde anlatmış kiloyu vesaire. Bi incele istersen

Heh anakucağı, aklıma gelmedi adı bir türlü
Hep anakucağı vardı dün baktıklarımda.
Ben bir araştırayım o zaman port bebe ile anakucağı farkı diye. Sağol canımm

Heh anakucağı, aklıma gelmedi adı bir türlü
Hep anakucağı vardı dün baktıklarımda.
Ben bir araştırayım o zaman port bebe ile anakucağı farkı diye. Sağol canımm
Ana kucagi yani bi nevi oto koltugu ile uzun süre bebek arabasinda gezdirmek rahat degilmis ilk 6 ay. 1-2 saatten fazla bebek ana kucaginda kalinca omurilikte sorun olabiliyormus o yüzden portbebe ile gezdirilmesini öneriyorlar. Ne yazikki portbebeler de sadece 6 aya kadar kullaniliyor. Mecbur alicaz biz artik ne kadar kullanirsa

Sen tecrübelisin, ben de sana soracaktım :)
Ben de fonksiyonel bişey bakıyorum, bebek arabasından çıkarıp bizim arabaya koltuk olarak takayım vs. Ama aşırı ağır geldi bana kapalı halleri.
Benim için çok önemli değil zaten mekanizma hep bagajda kapının önünde olacak, eve çıkarken üstünü sadece alırım hatta almam kucağımda çıkarım o yüzden ağırlık tabi önemli ama olmazsa olmaz kriter değil. Kızımda chicco kullandım oto koltuğu üzerineydi Bebek arabasının hiç kullanışlı değildi ağırdı çok sonra baston aldım biri kayboldu, 2,3tane de kırdık:))) o yüzden sağlam düzgün bişey alacağım benden sonra da biri nasiplenir

Kızlar doktordan geldim bu sefer de erkeğe benziyor dedi kesin bişey söylemedi daha küçük bidahakine kesinleştirelim siyor halbuki 16+5 yani ya. Fotoyu atıyorum bacak arası çekmiş
Ben iyiyim canım sormuşsun herşey yolunda, kız bu pipi çıkıntısı resmen 17hafta da hala klitoris bu kadar belirgin olmaz. Nasıl hala benziyor diyebiliyorlar hayret yaaa iyice zorlasaydın artık merak ediyoruz bişeyler alacağız yani sen başka bi dr a daha git tok ol tatlı ye su iç görünsün artık bea

Günaydın kızlar :)
Ben her kontrole gittiğimde heyecandan kalbim güm güm atıyor, heyecandan tuvalete koşuyorum sürekli. Sanki ilk görüşümmüş gibi :) sizin de öyle oluyor mu:)
Benim elim ayagim buz gibi oldu aynen tuvalete kosup durdum esimi aradim evde kizimla kaldi kizim uyuyor diye keske dedim gelseydin ben heyecandan bayilicam benimde 2. Olmasina ragmen

Sorma kuzu ya 17de hala benziyor lafı beni çıldırtıyorrr. Ya kızdır ya erkektir cinsel organlar yerleşti artık yani bide diyorki erkeğe benziyo ama daha küçük bidahakine söylerim diye Cumartesi eşimle beraber gideceğim inşallah, iyi olmana çok sevindim

Chicco trio sprint alıcaz herhalde biz. Ben baston istiyorum hem de travel sistem olsun diyorum. En kullanışlı ve uygun chicco nun trio modeli var. Tavsiye ederim canım
Benimde bundan var gayet memnunum az yer kaplıyor katlanınca
Puseti ve portbebesi gerçekten kullanışlı bir iki eksisini saymazsak 100 de 85 memnun kaldım

Sen tecrübelisin, ben de sana soracaktım :)
Ben de fonksiyonel bişey bakıyorum, bebek arabasından çıkarıp bizim arabaya koltuk olarak takayım vs. Ama aşırı ağır geldi bana kapalı halleri.
İlk bebeğinse ve ilk defa bebek arabası puset kaldırıyorsan çok normal başta bana da çok hantal gelmişlerdi ama sonradan aslında o kadar da ağır değildiler

Kızlar dün akşam resmen öksürükten tıkandım gececyarısı ölüyorum sandım nefessiz kaldım bugün göğüs hastalıklarına gittim yine antibiyotik. Verdi doktor hiç içmek istemiyorum ama içmezsen daha kötüye gidersin bebek için tehlikeli olur dedi enfeksiyon varmış bu ikinci antibiyotik olacak ne yaptıysam geçiremiyorum

Cnm bol bol bol yüz bende normal yaptım .gayet güzel.sezeryan ameliyat işte .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…