2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Chicco trio sprint alıcaz herhalde biz. Ben baston istiyorum hem de travel sistem olsun diyorum. En kullanışlı ve uygun chicco nun trio modeli var. Tavsiye ederim canım

Chicco trio sprint alıcaz herhalde biz. Ben baston istiyorum hem de travel sistem olsun diyorum. En kullanışlı ve uygun chicco nun trio modeli var. Tavsiye ederim canım

Tipine baktım şimdi güzel görünüyor canım, denemek de lazım tabi.
Lafı gelmişken sana sorayım o zaman :) bunun dümdüz sepet gibi olan parçasına port bebe deniyor sanırım. Bir de arabaya da takılabilen yuvarlak sepet gibi koltuğu var. Ne farkı var ikisinin?

Tabii ki öyle keyfine sezeryan diyen de var tüp bebek olup normal doğum yapan da var. Ama benim hastanem ve gittiğim doktor nornalde normal doğumu destekliyor çok arkadaşımı normal doğum yaptırdı ama bende riske atmayacağını söyledi tüp bebek ve ben oldukça minyonum önceden kesin sezeryan olacağı belli olunca 38 haftadan sonra alıyorlar ama tabii ki ondan önce sancım falan gelirse bakarsın açılmam olur da oluverir ama ben riske atmak istemiyorum kendim istedim ayrıca sezeryan yoksa normal doğum da çok isterdim.

Sen tecrübelisin, ben de sana soracaktım :)
Ben de fonksiyonel bişey bakıyorum, bebek arabasından çıkarıp bizim arabaya koltuk olarak takayım vs. Ama aşırı ağır geldi bana kapalı halleri.

Biz bu haftasonu GB maris modelini aldık. Ana kucağı olarak da cybex cloud q aldık. GB maris çok kullanışlı geldi bana. Joker mağazalarında satılıyor sadece. Opera türkiye distribütörü. Cybex cloud q 180 derece yatabilen tek anakucağı, benim en büyük tercih sebebim buydu. İlgini çekerse diye yazdım :)

ay bende eşime öğretsem onu yaa akşamları halletse yeter :)) öğle yemeginde geldiginde de alır altını bi kere oh is :)
Benimki yapıyor valla,hala daha yapmaya devam ediyor :) ilk doğduğunda göbek bakımınıda eşim yapıyordu hep ben hiç yapmadım. Emzirip veriyordum,gaz falan çıkarıyordu :)

Port bebe yatar pozisyonda. Diğeri oto koltuğu. Yatmıyor yani. İlk zamanlar port bebe inanılmaz kullanışlı oluyor dediler. Sürekli uyudukları için. Bi yere giderken port bebe takıyosun. Gittiğin yerde ayırıp eve alıyosun uykuya devam oynatmadan bebeği. Bana uygun geldi 3 ü bi arada. Zaten chicco nun bastonunu çok met eden var. Kolay kapanıyor ve hiç yer kaplamıyor. İnşallah sorunlu değildir

Benimki yapıyor valla,hala daha yapmaya devam ediyor :) ilk doğduğunda göbek bakımınıda eşim yapıyordu hep ben hiç yapmadım. Emzirip veriyordum,gaz falan çıkarıyordu :)
oooh ne güzel koca eşimde yapar sanırım su an bile ablamın en ufak kızını alıp cizgi film izliyolar hep eşim bakıyo bi araya geldigimizde :)

Aksine cnm kanamam vardi ama ne bir agri sizi hic bisey yoktu. Ama bunda evi supursem hemen belim agriyor valla bu daha cok yoruyor beni
Oyyy 9 ay boyunca kanama, ne zor geçmiştir sana.
Sağlıkla almışsın neyseki bebişini kucağına, riskin varmış tabii senin haklısın

dimi sonucta 2 numara 3 numara en cok kullanılanları fazla alsak zararı olmaz hem hazır elimizin altında olur :)
Yaa kizlar bende bezi stok yapmak istiyorum ama ya pisik yapip yaramazsa kizimda prima aldik bikac ay yaramadi surekli pisik oluyordu sonra huggies aldik onu kullandik o yuzden kararsizim yani

Yaa kizlar bende bezi stok yapmak istiyorum ama ya pisik yapip yaramazsa kizimda prima aldik bikac ay yaramadi surekli pisik oluyordu sonra huggies aldik onu kullandik o yuzden kararsizim yani
ayy su an bnmde içime kurt düşürdn yaramazsa nolcak gercektn

KIzlar doğum korkusu için psikoloğa gitmeyi düşünen varmı? Yada bu korkunuzla nasıl başa çıkıcaksınız ne gibi yollar deniceksiniz?
Benim ilk hamileligim.masallah diyim hic korkum yok hem de cok istiyorum normal dogum yapmayi insallah nasip olur. Dogum öncesi kurslarina katilcaz esimle insallah dogumdan 1-2 ay önce. Yürüyüs falan yapiyorum aktif olmaya calisiyorumki bjraz daha kolay olsun diye.

Ben yurtdisindayim tüp bebek de olsa normal dogum yapiliyor. Allah korusun son anda ters bi durum olursa annede yada bebekte o zaman mecbur sezaryene dönülüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…