- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #18.321
Chicco trio sprint alıcaz herhalde biz. Ben baston istiyorum hem de travel sistem olsun diyorum. En kullanışlı ve uygun chicco nun trio modeli var. Tavsiye ederim canımHangi marka model beğendiniz kuzum? Biz de dün biraz baktık ebebekte.
Eşim mamas&papas beğendi ama kapalı hali bana çok ağır geldi. Diğerleri de öyle dediler, galiba ben ilk kez denediğim için garip geldiTravel bakıyorum ben arabaya koltuk vs uyumlu olsun diye.
Decavit kullanıyorum ama kaçıncı aya kadar devam eder bilmiyorumMerhaba anneler multivitamin kullanan var mi ve kacinci aya kadar kullaniliyor?
Bul da bize de yaz bende aynen kullanışlı fonksiyonlu bişey istiyorum
Chicco trio sprint alıcaz herhalde biz. Ben baston istiyorum hem de travel sistem olsun diyorum. En kullanışlı ve uygun chicco nun trio modeli var. Tavsiye ederim canım
Bebişlerin sağı solu belli olmaz canım, en doğru zamanı onlar biliyor :)
Tüp bebek olup normal doğumu destekleyen doktorlar da var. Bu iş daha çok ticarete döndüğü için, devlet ne kadar normal doğumu desteklese de kendi hastanelerin de bile bolca sezaryen var. Ben de ilk kızımı çatı darlığı var diyen bir de yüzünden 39. Haftamda sezaryenle kucağıma aldım. Ama sezaryen olsam bile şimdiki aklım olsa ozaman sancımın gelmesini beklerdim.
Şuanki dontroum mesela çatı darlığını anca doğum sırasında anlayabiliriz diyor mesela. Ve mecbursak o zaman sezaryene döneriz diyor. Taa hamileliğimin başında gel seni şu tarihte sezaryen yapalım de iyor kafasına göre. İş çoğunlukla doktorda bitiyor, bizlerin sağlık durumlarından sonra. Hepimizin hakkında hayırlısı
Sen tecrübelisin, ben de sana soracaktım :)
Ben de fonksiyonel bişey bakıyorum, bebek arabasından çıkarıp bizim arabaya koltuk olarak takayım vs. Ama aşırı ağır geldi bana kapalı halleri.
Ooo maaşallah walla bu ne erkek senesi oldu demiiMerhaba kızlar bir pipili de benden gelsinsonunda gösterdi minik erkeğim kendini çok şükür:)
hayırlı olsun canııımm :))Merhaba kızlar bir pipili de benden gelsinsonunda gösterdi minik erkeğim kendini çok şükür:)
Benimki yapıyor valla,hala daha yapmaya devam ediyor :) ilk doğduğunda göbek bakımınıda eşim yapıyordu hep ben hiç yapmadım. Emzirip veriyordum,gaz falan çıkarıyordu :)ay bende eşime öğretsem onu yaa akşamları halletse yeter :)) öğle yemeginde geldiginde de alır altını bi kere oh is :)
Sonuna kadar :)Decavit kullanıyorum ama kaçıncı aya kadar devam eder bilmiyorum
Port bebe yatar pozisyonda. Diğeri oto koltuğu. Yatmıyor yani. İlk zamanlar port bebe inanılmaz kullanışlı oluyor dediler. Sürekli uyudukları için. Bi yere giderken port bebe takıyosun. Gittiğin yerde ayırıp eve alıyosun uykuya devam oynatmadan bebeği. Bana uygun geldi 3 ü bi arada. Zaten chicco nun bastonunu çok met eden var. Kolay kapanıyor ve hiç yer kaplamıyor. İnşallah sorunlu değildirTipine baktım şimdi güzel görünüyor canım, denemek de lazım tabi.
Lafı gelmişken sana sorayım o zaman :) bunun dümdüz sepet gibi olan parçasına port bebe deniyor sanırım. Bir de arabaya da takılabilen yuvarlak sepet gibi koltuğu var. Ne farkı var ikisinin?
oooh ne güzel kocaBenimki yapıyor valla,hala daha yapmaya devam ediyor :) ilk doğduğunda göbek bakımınıda eşim yapıyordu hep ben hiç yapmadım. Emzirip veriyordum,gaz falan çıkarıyordu :)
Oyyy 9 ay boyunca kanama, ne zor geçmiştir sana.
Sağlıkla almışsın neyseki bebişini kucağına, riskin varmış tabii senin haklısın
Aynen erkek senesi:) teşekkür ederimOoo maaşallah walla bu ne erkek senesi oldu demii
Teşekkür ederim canım:)hayırlı olsun canııımm :))
Muz hic yiyemiyorum ben direk kabiz yapiyorEvet muz bebeğe kilo aldırıyormuş ben sade süt içemiyorum o yüzden muzla karıştıyorum 350 ml kadar süte bir muz katıyorum öyle alıyorum muz ihtiyacını ayrıca muz yemiyorum
Yaa kizlar bende bezi stok yapmak istiyorum ama ya pisik yapip yaramazsa kizimda prima aldik bikac ay yaramadi surekli pisik oluyordu sonra huggies aldik onu kullandik o yuzden kararsizim yanidimi sonucta 2 numara 3 numara en cok kullanılanları fazla alsak zararı olmaz hem hazır elimizin altında olur :)
ayy su an bnmde içime kurt düşürdn yaramazsa nolcak gercektnYaa kizlar bende bezi stok yapmak istiyorum ama ya pisik yapip yaramazsa kizimda prima aldik bikac ay yaramadi surekli pisik oluyordu sonra huggies aldik onu kullandik o yuzden kararsizim yani
Benim ilk hamileligim.masallah diyim hic korkum yok hem de cok istiyorum normal dogum yapmayi insallah nasip olur. Dogum öncesi kurslarina katilcaz esimle insallah dogumdan 1-2 ay önce. Yürüyüs falan yapiyorum aktif olmaya calisiyorumki bjraz daha kolay olsun diye.KIzlar doğum korkusu için psikoloğa gitmeyi düşünen varmı? Yada bu korkunuzla nasıl başa çıkıcaksınız ne gibi yollar deniceksiniz?
Ben yurtdisindayim tüp bebek de olsa normal dogum yapiliyor. Allah korusun son anda ters bi durum olursa annede yada bebekte o zaman mecbur sezaryene dönülüyor.Bebişlerin sağı solu belli olmaz canım, en doğru zamanı onlar biliyor :)
Tüp bebek olup normal doğumu destekleyen doktorlar da var. Bu iş daha çok ticarete döndüğü için, devlet ne kadar normal doğumu desteklese de kendi hastanelerin de bile bolca sezaryen var. Ben de ilk kızımı çatı darlığı var diyen bir de yüzünden 39. Haftamda sezaryenle kucağıma aldım. Ama sezaryen olsam bile şimdiki aklım olsa ozaman sancımın gelmesini beklerdim.
Şuanki dontroum mesela çatı darlığını anca doğum sırasında anlayabiliriz diyor mesela. Ve mecbursak o zaman sezaryene döneriz diyor. Taa hamileliğimin başında gel seni şu tarihte sezaryen yapalım de iyor kafasına göre. İş çoğunlukla doktorda bitiyor, bizlerin sağlık durumlarından sonra. Hepimizin hakkında hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?