2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Tekerlekleri iyi dönüyor mu canım onu merak ediyorum ben
Güzel dönüyor sıkıntı yok
Lakin küçğk tekerlekliler büyüklere nazaran bozuk yollarda onlar kadar iyi değil
Portbebe ve puset anneye dönük ama bebek arabası dışarı bakıyor yani çok anneci bi çocuk olup hep görmek isterse sorun olabilir
Benimki şükür sıkıntı çokarmadı
Onun dışında puseti sallanıyor evde de çok kullandım ben
Portbebesi yükseltilebilor içerden yani çocuk kusan bir çocukça 30 derece açıyla yatar
Yağmurluk ,bez çantası, alt değiştirme pedi ,falan ben hepsini kullandım severek

Eğer yer sıkıntın var ve portbebe istemiyorsan
Pusetli bebek arabaları var ve bebek arabası kısmı bi kaç hareketle portbebeye dönüşüyor ben
Bulunduğum ülkede istediğim gibi bulamadım tr den de kargo yoktu
İstersen bi araştır

Çok geçmiş olsum bazen hastalık gerçekten yapışıyor gitmiyor sanki kullan bence ilacını
bittiğinde de bir müddet temkinli ol iyileştim sanıp bazen dikkat etmeyincedr nüksediyor

Teşekkür ederim canım bilgiler için

Ben de bagajda bırakırım muhtemelen. Zaten eve alsam kediler anasını ağlatır, altından girip üstünden çıkarlar
bagaja kaldırıp indirirken zorlanırım diye korktum ama hepsi öyleymiş, yapacak bişey yok alışacağım.

İlk bebeğinse ve ilk defa bebek arabası puset kaldırıyorsan çok normal başta bana da çok hantal gelmişlerdi ama sonradan aslında o kadar da ağır değildiler

Evet canım ilk bebeğim Tam kaldıramadım zaten, ağır kaldırmak yasak diye sadece şöyle bi elimin ucuyla baktım, gözüm korktu. Alışacağız el mahkum :)

günaydın kızlar çarşamba kontrol var günler geçmiyor 16+2 oldum cinsiyeti çok merak ediyorum çok sağlıklı hayırlı olsun ama kızımı olsun çok çok istiyorum
Sende ben gibisin cnm çok büyük ihtimal dedi 12. Haftada ama değişenleri duyunca korkuyorum.bende aşırı istiyorum kızım olsun .senndemi 2.

Muz hic yiyemiyorum ben direk kabiz yapiyor

canım yapıyor evet ama bol su içerek kuru kayısı özellikle ılık suda bi 15 dk beklemiş kuru kayısıyı yiyip suyunu içersen iyi geliyor ve sebze yemek.Muz hem magnezyum potasyum açısından da zengin. Tabi kronik bir rahatsızlık varsa sorun olabilir canım

oooh ne güzel koca eşimde yapar sanırım su an bile ablamın en ufak kızını alıp cizgi film izliyolar hep eşim bakıyo bi araya geldigimizde :)
Yaparlar canım tabi,kendi çocuğu olunca bak neler yapar :) benim eşim benden daha iyi hakkını yiyemem adamın :)

Benim 6. tüp bebek denemem de olduğu için tüp bebek doktorum riske atmamamı söyledi çok minyonda olduğum için ama asıl neden son haftalarda oluşabilecek komplikasyonların tüp bebekte biraz daha fazla görülmesi yani riske atmaya değmez çünkü kıymetli bebek dediklerimizden onca tedavi dedi yoksa bir karı yok doğumum bulunduğum şehirde ve burada devam ediyorum ama çok uğraştım riske atamıyorum evet normal doğum mucizevi birşey ama sezeryan olanlara doğum yapmamış gözüyle bile bakılıyor ama kimse ameliyat olmak zorluk çekmek istemez ama her zaman öyle olamıyor malesef

Kızlar merhaba.Geçen sormuştum iğne yerlerim beze oldu diye saf alkol iyi gelir denmişti.Şu an hamileyim kalçadan yaptırıyorum iğneleri.Saf alkolu pamukla iğne yerlerime uygulasam bebiş için bi sakıncası okur mu sizce.Eczacıya sormayı unuttum eve gelince aklıma geldi

Ben sezeryan doğum yaptım kendi isteğimle doğumun ertesi günüde dahil hiç ameliyatlı gibi olmadım. Çok rahattı,iyiki sezeryan doğum yapmışım dedim hep :) Senin için en iyisi neyse doktorun onu seçecektir zaten,hiç kafaya takmaya gerek yok.

Canım öncelikle geçmiş olsun..
Ben 2 ay boyunca her gün 2 ampul progesteron ve haftada bir proluton depo vuruldum. Tabiri caizse popom kevgire döndü ilk zamanlar çok kötü oldu çok beze oldu ve çok ateş yaptı..sonra ben yöntemler buldum sora sora..ben de alıştım popom da alıştı artık o kadar acıma da beze de yapmadı. Korkma şuan bezelerim de kayboldu ki benim bezelerim artık yumurta büyüklüğüne erişmişti.
Sana deneyimlerim sonucu listeyi vereyim:
1)İğneyi vurulduktan sonra kesinlikle ovalamayacaksın 5 saniye bastıracaksın sonra kalkıp 5 dakika yürüyeceksin ki kas içine yapılan iğne dağılsın.(tabi doktor sürekli istirahat vermediyse)
2)eczaneden saf alkol alıp onu az su ile karıştırıp (tamamen saf alkol olunca yada kolonya olunca tahriş yapabilir) avuç için kadar büyüklükte bir pamuğa bolca döküp bezelerin üzerinde tutacaksın.15 dakika mesela. Ben üzerine buzdolabı poşet koyup külotunun ve kıyafetimin ıslanmasını engelliyordum.

Umarım sağlıkla genişlerimize kavuşuruz da bu günleri gülerek anımsarız

İnşallah canım artık eskisi gibi değil daha konforlu oluyor dikişler daha estetik yapılıyor normal ya da sezeryan hepsi doğum hepsi aynı heyecan sadece zorunlu olduğu için değil bir insan kendini hazır hissetmediği için korktuğu içinde sezeryan seçebilir bu tamamen annenin kararı sağlıkla gelsinler önemli.olan bu inşallah

Bizim şubat annelerinde genital bölge bozulmasın. Deyip sezeryan isteyen bile vardı
Bir bakıma şanslısın

bn

ton balıgında da civa var diye okudum bi an korktum zararı olur mu diye gerci cok az yedim ama eşimde omega 3 bu ye dedi
Bana doktorum yeme demişti canımda çok istemişti bi ara ama yemedm hiç neden diyede sormadım açıkcası gerçi ben bana ye dediği şeylerde pek yemiyorum ya dinlemiyorum pek ama istersen bidaha yemezsin canım içinde şüphe kalıyosa

Ne güzel sen kurtulmuşsun iğneden.Ben doğuma kadar devam edicem mecburen.Benim de kalçam çok kötü ovalıyorum dağılsın diye resmen ağrı bacağıma indi.Sen alkol kullandığında hamileydin yani dimi.Bi anda şüpheye düştüm acaba bi zararı olur mu diye

Eger kurslara katilmayi dusunuyorsan 24 hafta itibariyle baslamani tavsiye ederim.Sona dogru esinlede gidebilirsin.
Ama uygulayacagin egzersizleri son 1-2 aya birakma sadece.Ozellikle kegel egzersizleri
Allah gonlune gore versinn

Bizim şubat annelerinde genital bölge bozulmasın. Deyip sezeryan isteyen bile vardı
Bir bakıma şanslısın

tabi ki vardır o da bir tercih tabi herkesin düşüncesi farklı benim öyle bir takıntım yok da ama bir yanda karın bölgesi de baya zaman kasılıyormuş ama o iş olurken yanii bilemiyorum umarım hemen ayağa kalkarım inşallah

İnşaallah arkadaşım çok iyi geçer kasılmayı hiç duymadım ama inş hiç bişey olmaz pozitif düşünelim
Ben normaldi ama nasibime zor oldu benim doğum o ağrılardan kurtulmak için bile istenebilirdim sezeryanı
ümidim bu kolay olsun o kadar yok açıldı değilmi :)

Arkadaslar moralim cok bozuk butun gun agladim.tansiyonlarim yuksekti haftada bir kontrol olup tahlil veriyordum.bugn karaciger enzimlerim de firlamis gorduk.cok riskli gebelik dendi.nasil devam edecek yada devam edecek mi bilmiyprm.hem kendi sagligim icin hem de bebek icin cok korkuyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…