- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #18.381
Teşekkürler bilgi verdiğin için canım ben de baya merak ediyordum. Ne alırsan al ilerde bastona ihtiyaç duyuyorsun diyor etrafımdakiler. O yüzden hem baston hem de travel sistem olmasını sevmiştim şimdi kullanan birinin yorumu da eklendi herhalde alırız artıkGüzel dönüyor sıkıntı yok
Lakin küçğk tekerlekliler büyüklere nazaran bozuk yollarda onlar kadar iyi değil
Portbebe ve puset anneye dönük ama bebek arabası dışarı bakıyor yani çok anneci bi çocuk olup hep görmek isterse sorun olabilir
Benimki şükür sıkıntı çokarmadı
Onun dışında puseti sallanıyor evde de çok kullandım ben
Portbebesi yükseltilebilor içerden yani çocuk kusan bir çocukça 30 derece açıyla yatar
Yağmurluk ,bez çantası, alt değiştirme pedi ,falan ben hepsini kullandım severek
İnş sende memnun kalırsınTeşekkürler bilgi verdiğin için canım ben de baya merak ediyordum. Ne alırsan al ilerde bastona ihtiyaç duyuyorsun diyor etrafımdakiler. O yüzden hem baston hem de travel sistem olmasını sevmiştim şimdi kullanan birinin yorumu da eklendi herhalde alırız artık
Tabii ki öyle keyfine sezeryan diyen de var tüp bebek olup normal doğum yapan da var. Ama benim hastanem ve gittiğim doktor nornalde normal doğumu destekliyor çok arkadaşımı normal doğum yaptırdı ama bende riske atmayacağını söyledi tüp bebek ve ben oldukça minyonum önceden kesin sezeryan olacağı belli olunca 38 haftadan sonra alıyorlar ama tabii ki ondan önce sancım falan gelirse bakarsın açılmam olur da oluverir ama ben riske atmak istemiyorum kendim istedim ayrıca sezeryan yoksa normal doğum da çok isterdim.
Aksine cnm kanamam vardi ama ne bir agri sizi hic bisey yoktu. Ama bunda evi supursem hemen belim agriyor valla bu daha cok yoruyor beni
Tedavisi yokmu canım sakin ol ağlama öyle çok bebişede yazık. Doktorun ne diyor ne yapılabilirmişArkadaslar moralim cok bozuk butun gun agladim.tansiyonlarim yuksekti haftada bir kontrol olup tahlil veriyordum.bugn karaciger enzimlerim de firlamis gorduk.cok riskli gebelik dendi.nasil devam edecek yada devam edecek mi bilmiyprm.hem kendi sagligim icin hem de bebek icin cok korkuyorm
Teşekkürler bilgi verdiğin için canım ben de baya merak ediyordum. Ne alırsan al ilerde bastona ihtiyaç duyuyorsun diyor etrafımdakiler. O yüzden hem baston hem de travel sistem olmasını sevmiştim şimdi kullanan birinin yorumu da eklendi herhalde alırız artık
Ben yurtdisindayim tüp bebek de olsa normal dogum yapiliyor. Allah korusun son anda ters bi durum olursa annede yada bebekte o zaman mecbur sezaryene dönülüyor.
Ne güzel sen kurtulmuşsun iğneden.Ben doğuma kadar devam edicem mecburen.Benim de kalçam çok kötü ovalıyorum dağılsın diye resmen ağrı bacağıma indi.Sen alkol kullandığında hamileydin yani dimi.Bi anda şüpheye düştüm acaba bi zararı olur mu diye
İnan çok rahat.. sezeryanın tavsiye edilmemesi bebeğin normal geleceği zamandan daha erken alınması. Artık doktorlar bunada dikkat ediyor . Suyum geldi,sancım başladı öyle sezeryana girdim.İnşallah canım artık eskisi gibi değil daha konforlu oluyor dikişler daha estetik yapılıyor normal ya da sezeryan hepsi doğum hepsi aynı heyecan sadece zorunlu olduğu için değil bir insan kendini hazır hissetmediği için korktuğu içinde sezeryan seçebilir bu tamamen annenin kararı sağlıkla gelsinler önemli.olan bu inşallah
Canım doğuştan yarım rahimliyim o yüzden doktor doğuma kadar kullanıcaksın dedi.Bende tüp bebekle hamile kaldım.Bebeğim iyi olsun sağlıkla kucağıma alıyım da napıyım başa gelen çekilir.Aslında alıştım iğneye bezeler dağılsın diye ovaladıktan sonra ağrı baya arttı bende dediğin gibi alkollü pamuğu iğne yerine koyucam artık ovalamak iyi gelmiyo anladığım kadarıylaNeden doğuma kadar seninki?
Ben tüp bebek transferinde başladım 11. Haftama kadar kullandım. Hamileydim yani.doktor öneriyor zaten alkollü pamuk. Yanlız sen kalıyorum diyorsun bence ovalama..
Ben kurtuldum ama için rahat olsun alışacak vücudun bu kadar beze ve acı olmayacak..
Bol yağlanırsan çatlak olmaz. Ben 23 kilo aldım hiç çatlamadım,max 2 ayda verdim yine çatlamadım :)
Ayyy canim ne.kadar guzel 46 kiloyla hamile kalmak
nekadara aldinizBiz bu haftasonu GB maris modelini aldık. Ana kucağı olarak da cybex cloud q aldık. GB maris çok kullanışlı geldi bana. Joker mağazalarında satılıyor sadece. Opera türkiye distribütörü. Cybex cloud q 180 derece yatabilen tek anakucağı, benim en büyük tercih sebebim buydu. İlgini çekerse diye yazdım :)
Eki Görüntüle 2134872 Eki Görüntüle 2134873
İnşallah hayırlı ve sağlıklı olsun bebişlerimiz çok teşekkür ederim canım mutlaka yazarım size de :) :**Svgnnn hadi hayırlı uğurlu olsun . Bide cumartesi git de yaz bize . Allah gonlundekini versin inşallah hayırlısıyla canım
Ayyyyy ne guzel ben evlendigimde 45 kiloydum.. heyy gidi gunler heyyyyyYani canım hep kilo almaya çalıştım bekarliktan bu yana . Birtek hamilelikte alabiliyorum . O da doğurunca gidiyor yine çok zayıflıyorum . Bı ortayı bulamadım :)
valla canim kizimdayken cokcrahattim hic bir agrim yoktu kizimda cok akilli dogdu hala akilli. Ama bu varya daha dogmadan cok fena ultrasonda bile amuda kalkmisti dusun yani kizima diyorum simdi daha kardesin dogmadan cok yaramaz dogunca ne olacak bakalimYok yani kanama oldukça aklımda hep soru işareti kalıyomuştur ondan zor geçmiştir dedim.
Benim de bel ağrım fena ya, ilk hamileliğimden yadigar. Geçen hafta fizik tedaviye gittim kas çekilmesiymiş hareketler verdi yapayım diye. Yüzmeye gitmeyi düşünüyorum bu tip ağrılar hamileliklerde sık olurmuş yüzme çok iyi gelirmiş
gecmis olsun cnm insallah en kisa zamanda gecerArkadaslar moralim cok bozuk butun gun agladim.tansiyonlarim yuksekti haftada bir kontrol olup tahlil veriyordum.bugn karaciger enzimlerim de firlamis gorduk.cok riskli gebelik dendi.nasil devam edecek yada devam edecek mi bilmiyprm.hem kendi sagligim icin hem de bebek icin cok korkuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?