2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Teşekkürler bilgi verdiğin için canım ben de baya merak ediyordum. Ne alırsan al ilerde bastona ihtiyaç duyuyorsun diyor etrafımdakiler. O yüzden hem baston hem de travel sistem olmasını sevmiştim şimdi kullanan birinin yorumu da eklendi herhalde alırız artık

İnş sende memnun kalırsın

Hakkında hayırlısı olsun canım

Aksine cnm kanamam vardi ama ne bir agri sizi hic bisey yoktu. Ama bunda evi supursem hemen belim agriyor valla bu daha cok yoruyor beni

Yok yani kanama oldukça aklımda hep soru işareti kalıyomuştur ondan zor geçmiştir dedim.
Benim de bel ağrım fena ya, ilk hamileliğimden yadigar. Geçen hafta fizik tedaviye gittim kas çekilmesiymiş hareketler verdi yapayım diye. Yüzmeye gitmeyi düşünüyorum bu tip ağrılar hamileliklerde sık olurmuş yüzme çok iyi gelirmiş

Tedavisi yokmu canım sakin ol ağlama öyle çok bebişede yazık. Doktorun ne diyor ne yapılabilirmiş

Hangi araba markası bu canım?

Ben yurtdisindayim tüp bebek de olsa normal dogum yapiliyor. Allah korusun son anda ters bi durum olursa annede yada bebekte o zaman mecbur sezaryene dönülüyor.

Olması gereken bu tabii. Tabii bizim ülkemizde normal doğuma teşvik arttırılıp doktorların çalışma ortamı iyileşmediği sürece maalesef onlar da gece yarısı doğurana 3 günde doğurana karışmamaya devam edip sezaryene yönlendiricekler :/

Neden doğuma kadar seninki?
Ben tüp bebek transferinde başladım 11. Haftama kadar kullandım. Hamileydim yani.doktor öneriyor zaten alkollü pamuk. Yanlız sen kalıyorum diyorsun bence ovalama..
Ben kurtuldum ama için rahat olsun alışacak vücudun bu kadar beze ve acı olmayacak..

İnan çok rahat.. sezeryanın tavsiye edilmemesi bebeğin normal geleceği zamandan daha erken alınması. Artık doktorlar bunada dikkat ediyor . Suyum geldi,sancım başladı öyle sezeryana girdim.

Canım doğuştan yarım rahimliyim o yüzden doktor doğuma kadar kullanıcaksın dedi.Bende tüp bebekle hamile kaldım.Bebeğim iyi olsun sağlıkla kucağıma alıyım da napıyım başa gelen çekilir.Aslında alıştım iğneye bezeler dağılsın diye ovaladıktan sonra ağrı baya arttı bende dediğin gibi alkollü pamuğu iğne yerine koyucam artık ovalamak iyi gelmiyo anladığım kadarıyla

@Aysice91 ben 200 TL ye yaptıracağım . Çok daha pahalı olan yerler vardi ben en uygununu buldum diyebilirim . Memnuniyet de fazlaydı . Birde ben
Bol yağlanırsan çatlak olmaz. Ben 23 kilo aldım hiç çatlamadım,max 2 ayda verdim yine çatlamadım :)

Hangi yağdan kullandın peki canım aydınlat benii )

Yani canım hep kilo almaya çalıştım bekarliktan bu yana . Birtek hamilelikte alabiliyorum . O da doğurunca gidiyor yine çok zayıflıyorum . Bı ortayı bulamadım :)
Ayyyyy ne guzel ben evlendigimde 45 kiloydum.. heyy gidi gunler heyyyyy

V
valla canim kizimdayken cokcrahattim hic bir agrim yoktu kizimda cok akilli dogdu hala akilli. Ama bu varya daha dogmadan cok fena ultrasonda bile amuda kalkmisti dusun yani kizima diyorum simdi daha kardesin dogmadan cok yaramaz dogunca ne olacak bakalim

gecmis olsun cnm insallah en kisa zamanda gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…