- 7 Ocak 2018
- 27.609
- 80.117
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #18.401
Cnm ben kizmda tumden bayilmistim yarim cesaret edemedim. Ama bunda yarim istiyorum bilmiyorum korkmazsam artik ben cok heyecanlaniyorum ya simda yazarken bile heyecanlandim vallaSezeryan düşünen arkidişlerim belden uyuşturmalımı düşünüyorsunuz yoksa full bayıltan şeklinimi yaptırcaksınız?
Canım herhangi bi ağrı falan varmıydı neden şüphelendin yoksa doktorun mu idrar tahlili istedi merak ettimkizlar idrar tahlilinde enfeksiyon cikti tek kullanimlik doz verdi doktor 3gun sonra tekrar tahlil ver dedi
Bende çok isteyen annelerdenm,normal için sunş sancı verildi açılma oldu hatta bebeğin kafası bile çıktı ama ilerlermedi,tekrar itip acil sezeryana aldılar,ama içimde de kaldı,hayırlısı ,ben bebeğin doğuma kemdisinn karar vermesini çok seviyrm,sezeryn randevulu ya,Çekip alıyorlar 15 gün önce ona kişisel olarak üzülüyordum.ama evet normal doğumda da idrar kaçırma sarkma olabiliyormuş,doktora danışmak gerekBizim şubat annelerinde genital bölge bozulmasın. Deyip sezeryan isteyen bile vardı
Bir bakıma şanslısın
Chicco trio sprint travel system canımHangi araba markası bu canım?
eger doktorlarin tahmin ettikleri seyse tek care bebegi almakTedavisi yokmu canım sakin ol ağlama öyle çok bebişede yazık. Doktorun ne diyor ne yapılabilirmiş
hic yoktu normal ebe kontrolum vardi ebe kan idrar degerlerine bakalim dedi oyle ciktiidrar tahlillerinizi yaptirin kizlar.kansizlikta baslamis kan ilaci verdiCanım herhangi bi ağrı falan varmıydı neden şüphelendin yoksa doktorun mu idrar tahlili istedi merak ettim
Allah korusun ya. Allah yardımcın olsun canım inşallah dedikleri şey olmaz bir hal çare bulunur iyileşirsiniz bol bol dua et bende edicem senin içineger doktorlarin tahmin ettikleri seyse tek care bebegi almak
Mustela ve kakao yağı kullanıyorum ben canım@Aysice91 ben 200 TL ye yaptıracağım . Çok daha pahalı olan yerler vardi ben en uygununu buldum diyebilirim . Memnuniyet de fazlaydı . Birde ben
Hangi yağdan kullandın peki canım aydınlat benii)
Yok be canım. Doğumdan 1 hafta sonra yüzüstü yatmaya başladım. 40. Gün lohusalık bitincede normal cinsel hayatımıza geri döndük. Karnımın kasıldığını acıdığını falan hiç bilmiyorum. Gayet normal oluyor yani :)tabi ki vardır o da bir tercih tabi herkesin düşüncesi farklı benim öyle bir takıntım yok da ama bir yanda karın bölgesi de baya zaman kasılıyormuş ama o iş olurken yanii bilemiyorum umarım hemen ayağa kalkarım inşallah
Ben belden uyuşturularak girdim doğuma bundada inşallah öyle olacak.Sezeryan düşünen arkidişlerim belden uyuşturmalımı düşünüyorsunuz yoksa full bayıltan şeklinimi yaptırcaksınız?
nekadara aldiniz
Ben belden uyuşturularak girdim doğuma bundada inşallah öyle olacak.
Bende idrar verdim ama ne için bakıldı bilmiyorum yapılan tahlilin bi ismi var mı ayriyetenhic yoktu normal ebe kontrolum vardi ebe kan idrar degerlerine bakalim dedi oyle ciktiidrar tahlillerinizi yaptirin kizlar.kansizlikta baslamis kan ilaci verdi
Merhaba tatlı hamişler nasılsınız???? :)))
Zaman gecmek bilmiyor sanki değil mi:)
Birde size bir sorum var,vajinanizin içine rahim ağzına doğru sizlama batma bicak kesigi gibi ağrılarınızz oluyor mi?
Canım inşallah korktuğun şey olmaz çok üzüldüm.Rabbim yardımcin olsun.Sana da bebeğine de Rabbim şifa versinArkadaslar moralim cok bozuk butun gun agladim.tansiyonlarim yuksekti haftada bir kontrol olup tahlil veriyordum.bugn karaciger enzimlerim de firlamis gorduk.cok riskli gebelik dendi.nasil devam edecek yada devam edecek mi bilmiyprm.hem kendi sagligim icin hem de bebek icin cok korkuyorm
Benden de doktorum 1 ay sonraki kontrolüme gitmeden tam kan sayımı ve idrar kültürü testlerini yaptırmamı istedi. Rutin kontrolmüş ama inşallah birşey çıkmazBende idrar verdim ama ne için bakıldı bilmiyorum yapılan tahlilin bi ismi var mı ayriyeten
Biz hertürlü otokoltugu, portbebe yani dümdüz yattigi ve 6 aydan sonra hem oturabilcegi, hem yatabilcegi bi set alicaz. Güle güle kullaniriz insallah. Bebek arabalarini bulundugunuz ülkeden alin diyorlar. Cünkü herhangi bi ariza oldugunda direk yedegini verip, tamir ediyolar. Ben oyüzden trden almayi hic düsünmedim.Eğer yer sıkıntın var ve portbebe istemiyorsan
Pusetli bebek arabaları var ve bebek arabası kısmı bi kaç hareketle portbebeye dönüşüyor ben
Bulunduğum ülkede istediğim gibi bulamadım tr den de kargo yoktu
İstersen bi araştır
yok canim idrar tahlilinde cikio lokosit eritrosit degerleri yuksek cikio enfeksiyon dio doktorda elindeyse sonucun bakabilirsin yuksekmi dieBende idrar verdim ama ne için bakıldı bilmiyorum yapılan tahlilin bi ismi var mı ayriyeten
Günlük kayisi yada incir tüketiyorum ama muz yedikten sonra kayisiyi kasasiyla yesem bos. Baska sebze meyveden karsilicam artikcanım yapıyor evet ama bol su içerek kuru kayısı özellikle ılık suda bi 15 dk beklemiş kuru kayısıyı yiyip suyunu içersen iyi geliyor ve sebze yemek.Muz hem magnezyum potasyum açısından da zengin. Tabi kronik bir rahatsızlık varsa sorun olabilir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?