2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Sezeryan düşünen arkidişlerim belden uyuşturmalımı düşünüyorsunuz yoksa full bayıltan şeklinimi yaptırcaksınız?
Cnm ben kizmda tumden bayilmistim yarim cesaret edemedim. Ama bunda yarim istiyorum bilmiyorum korkmazsam artik ben cok heyecanlaniyorum ya simda yazarken bile heyecanlandim valla

kizlar idrar tahlilinde enfeksiyon cikti tek kullanimlik doz verdi doktor 3gun sonra tekrar tahlil ver dedi
Canım herhangi bi ağrı falan varmıydı neden şüphelendin yoksa doktorun mu idrar tahlili istedi merak ettim

Bizim şubat annelerinde genital bölge bozulmasın. Deyip sezeryan isteyen bile vardı
Bir bakıma şanslısın
Bende çok isteyen annelerdenm,normal için sunş sancı verildi açılma oldu hatta bebeğin kafası bile çıktı ama ilerlermedi,tekrar itip acil sezeryana aldılar,ama içimde de kaldı,hayırlısı ,ben bebeğin doğuma kemdisinn karar vermesini çok seviyrm,sezeryn randevulu ya,Çekip alıyorlar 15 gün önce ona kişisel olarak üzülüyordum.ama evet normal doğumda da idrar kaçırma sarkma olabiliyormuş,doktora danışmak gerek

Yok be canım. Doğumdan 1 hafta sonra yüzüstü yatmaya başladım. 40. Gün lohusalık bitincede normal cinsel hayatımıza geri döndük. Karnımın kasıldığını acıdığını falan hiç bilmiyorum. Gayet normal oluyor yani :)

Ben belden uyuşturularak girdim doğuma bundada inşallah öyle olacak.

Canım süre olarak ne kadar sürdü dogum yapman, çok üzun süren bir süreçmi? kesilmeleri falan hissediyorsun ama acımiyor diyorlar dogrumu.Biraz detay verirmisin belden uyuşturmalı sezeryan hakkında

hic yoktu normal ebe kontrolum vardi ebe kan idrar degerlerine bakalim dedi oyle ciktiidrar tahlillerinizi yaptirin kizlar.kansizlikta baslamis kan ilaci verdi
Bende idrar verdim ama ne için bakıldı bilmiyorum yapılan tahlilin bi ismi var mı ayriyeten

Canım inşallah korktuğun şey olmaz çok üzüldüm.Rabbim yardımcin olsun.Sana da bebeğine de Rabbim şifa versin

Bende idrar verdim ama ne için bakıldı bilmiyorum yapılan tahlilin bi ismi var mı ayriyeten
Benden de doktorum 1 ay sonraki kontrolüme gitmeden tam kan sayımı ve idrar kültürü testlerini yaptırmamı istedi. Rutin kontrolmüş ama inşallah birşey çıkmaz

Biz hertürlü otokoltugu, portbebe yani dümdüz yattigi ve 6 aydan sonra hem oturabilcegi, hem yatabilcegi bi set alicaz. Güle güle kullaniriz insallah. Bebek arabalarini bulundugunuz ülkeden alin diyorlar. Cünkü herhangi bi ariza oldugunda direk yedegini verip, tamir ediyolar. Ben oyüzden trden almayi hic düsünmedim.

Kızlar hamileliğimin başından beri uyku halinden dolayı yürüyüş falan yapmadım ama artık baya azaldı ilk trimestera göre. Eşime artık yürüyelim dedim. Bugün dışarıda yemek yedik, sonra yürüyüşe çıktık. Nasıl hamlamışsam 4 km tempolu yürüdük ama öldüm eve kendimi nasıl attım bilmiyorum :) sanırım 2-2,5 km yürüyeceğim

Günlük kayisi yada incir tüketiyorum ama muz yedikten sonra kayisiyi kasasiyla yesem bos. Baska sebze meyveden karsilicam artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…