2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Eger kurslara katilmayi dusunuyorsan 24 hafta itibariyle baslamani tavsiye ederim.Sona dogru esinlede gidebilirsin.
Ama uygulayacagin egzersizleri son 1-2 aya birakma sadece.Ozellikle kegel egzersizleri
Allah gonlune gore versinn
Hamile yogasi ve pilatesine baslicam cok övüyolar onu. Yazin da bol bol yüzeriz heralde. Allah hepimize saglikla o günleri göstersin.

Benden de doktorum 1 ay sonraki kontrolüme gitmeden tam kan sayımı ve idrar kültürü testlerini yaptırmamı istedi. Rutin kontrolmüş ama inşallah birşey çıkmaz
Rutin yapilıyosa benim doktorum da istemiştir veya istiycektir illa ki.Enfeksiyon korkutuyo beni bebğe zararı olduğu için.İnşallah çıkmaz sonucun temiz çıkar canım

Iyi akşamlar herkese.
Şuan 15+3 deyim ve 2-3 gündür kendimi biraz yordum ve kasıklarımda değişik bi ağrı var ve sol tarafımda ağırlık hissediyorum. Nasipse ilk bebeğim ve bu haftalarda hissetmem doğal mı yoksa bi anormallik mi var?

Senin ki de erkek mi?
Aynen benim oğluş da karnımda hiç durmuyor, dr dediki erkek çocuğu işte hareketli, kız olsa bunkadar gareketli olmuyorlar ultrasonda dedi :)
Ama benim kızım da karnımdayken çok tekme atardı dayardı ayağını biyerime ittirsem de çekmezdi, hala o kadar inat bir çocuk :)

Yok cnm kiz.. ama fena olacak heralde

Kızlar benim afedersiniz bağsurum vardı ama şimdi bir de yanında ufak bir beze oluşmuş, o da kasıklarımdaki lenflerin şişmesine neden oldu. Geçen sene kızımı emzirirken de aynı şey olmuştu nedeni de bilinmiyor, yırtık oluşmuş bir de kabızlıktan. Cerrah kremle dubhalac şurup verdi, 10 güne geçmezse dikiş atmak zorundayız dedi. Bugün bebeğime baktırdım iyi hareketli neyseki ama çok korkuyorum bu durum onu etkiler diye. Ameliyat da istemem genel anestezi uygulancaksa. Umarım 10 gün sonunda bir şeyim kalmaz antibiyotik de vermedi dr

Allah şifa versin canım.İnşallah kolaylıkla kurtulursun sıkıntından.İnsan hamile olunca kendini geçiyo bebeğini düşünüyo inşallah bebeğin etkilenmez

Sezeryan düşünen arkidişlerim belden uyuşturmalımı düşünüyorsunuz yoksa full bayıltan şeklinimi yaptırcaksınız?
Canım benim ilki genel anestezi seklinde sezeryandi. Allahin izniyle bunu da oyle dusunuyorum. Benimki tamamen psikolojik. Belki epiduralde hiç bir şey hissedilmiyor önünde perde falan oluyor ama ben yinede kesildigimi bile bile orda yatamam. Kesin acıda hissetmesem bağırırım beni kesmeyin diye.

Canım beze derken kasığında mı çıktı yani anlamadım yoksa makatda mı bu riskli bişeymiki anlamadım da anlatırsan sevinirimcanm geçmiş olsun bu arada

Doğum sonrası toparlanma süreci bunyeyle alakalı sanırım.

Bizim şubat annelerinde genital bölge bozulmasın. Deyip sezeryan isteyen bile vardı
Bir bakıma şanslısın
Bozuluyor yani doğru demişler, ben ikinciyide normal istiyorum Allah nasip ederse, heryerim iyice sarkacak inşallah sporla toparlarim
Office off kocakari gibi olmak istemiyorum

Annelik işte daha doğmadan başlıyor, onun için katlaniyorsun bunlara. .
Allah sana sağlık ve sabır versin, evladını kucağına aldığında inşallah hepsi geçmiş olacak.

Allah şifa versin canım inşallah sağ salim bu süreci atlatirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…