- 18 Haziran 2017
- 773
- 1.167
- 113
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #18.421
Hamile yogasi ve pilatesine baslicam cok övüyolar onu. Yazin da bol bol yüzeriz heralde. Allah hepimize saglikla o günleri göstersin.Eger kurslara katilmayi dusunuyorsan 24 hafta itibariyle baslamani tavsiye ederim.Sona dogru esinlede gidebilirsin.
Ama uygulayacagin egzersizleri son 1-2 aya birakma sadece.Ozellikle kegel egzersizleri
Allah gonlune gore versinn
Tamam canim saol bende onun için sormuştum bi bakıyımyok canim idrar tahlilinde cikio lokosit eritrosit degerleri yuksek cikio enfeksiyon dio doktorda elindeyse sonucun bakabilirsin yuksekmi die
Sezeryan düşünen arkidişlerim belden uyuşturmalımı düşünüyorsunuz yoksa full bayıltan şeklinimi yaptırcaksınız?
Rutin yapilıyosa benim doktorum da istemiştir veya istiycektir illa ki.Enfeksiyon korkutuyo beni bebğe zararı olduğu için.İnşallah çıkmaz sonucun temiz çıkar canımBenden de doktorum 1 ay sonraki kontrolüme gitmeden tam kan sayımı ve idrar kültürü testlerini yaptırmamı istedi. Rutin kontrolmüş ama inşallah birşey çıkmaz
Ben genel anestezi düşünüyorum çevremde epidural yaptıranlar rahatsız olmuşlar
V
valla canim kizimdayken cokcrahattim hic bir agrim yoktu kizimda cok akilli dogdu hala akilli. Ama bu varya daha dogmadan cok fena ultrasonda bile amuda kalkmisti dusun yani kizima diyorum simdi daha kardesin dogmadan cok yaramaz dogunca ne olacak bakalim
Yok cnm kiz.. ama fena olacak heraldeSenin ki de erkek mi?
Aynen benim oğluş da karnımda hiç durmuyor, dr dediki erkek çocuğu işte hareketli, kız olsa bunkadar gareketli olmuyorlar ultrasonda dedi :)
Ama benim kızım da karnımdayken çok tekme atardı dayardı ayağını biyerime ittirsem de çekmezdi, hala o kadar inat bir çocuk :)
Yok cnm kiz.. ama fena olacak heralde
Allah şifa versin canım.İnşallah kolaylıkla kurtulursun sıkıntından.İnsan hamile olunca kendini geçiyo bebeğini düşünüyo inşallah bebeğin etkilenmezKızlar benim afedersiniz bağsurum vardı ama şimdi bir de yanında ufak bir beze oluşmuş, o da kasıklarımdaki lenflerin şişmesine neden oldu. Geçen sene kızımı emzirirken de aynı şey olmuştu nedeni de bilinmiyor, yırtık oluşmuş bir de kabızlıktan. Cerrah kremle dubhalac şurup verdi, 10 güne geçmezse dikiş atmak zorundayız dedi. Bugün bebeğime baktırdım iyi hareketli neyseki ama çok korkuyorum bu durum onu etkiler diye. Ameliyat da istemem genel anestezi uygulancaksa. Umarım 10 gün sonunda bir şeyim kalmaz antibiyotik de vermedi dr
Zeynep senin oğlun mu var kız mı dedi doktorSende ben gibisin cnm çok büyük ihtimal dedi 12. Haftada ama değişenleri duyunca korkuyorum.bende aşırı istiyorum kızım olsun .senndemi 2.
Canım benim ilki genel anestezi seklinde sezeryandi. Allahin izniyle bunu da oyle dusunuyorum. Benimki tamamen psikolojik. Belki epiduralde hiç bir şey hissedilmiyor önünde perde falan oluyor ama ben yinede kesildigimi bile bile orda yatamam. Kesin acıda hissetmesem bağırırım beni kesmeyin diye.Sezeryan düşünen arkidişlerim belden uyuşturmalımı düşünüyorsunuz yoksa full bayıltan şeklinimi yaptırcaksınız?
Canım beze derken kasığında mı çıktı yani anlamadım yoksa makatda mı bu riskli bişeymiki anlamadım da anlatırsan sevinirimcanm geçmiş olsun bu aradaKızlar benim afedersiniz bağsurum vardı ama şimdi bir de yanında ufak bir beze oluşmuş, o da kasıklarımdaki lenflerin şişmesine neden oldu. Geçen sene kızımı emzirirken de aynı şey olmuştu nedeni de bilinmiyor, yırtık oluşmuş bir de kabızlıktan. Cerrah kremle dubhalac şurup verdi, 10 güne geçmezse dikiş atmak zorundayız dedi. Bugün bebeğime baktırdım iyi hareketli neyseki ama çok korkuyorum bu durum onu etkiler diye. Ameliyat da istemem genel anestezi uygulancaksa. Umarım 10 gün sonunda bir şeyim kalmaz antibiyotik de vermedi dr
cok cok dua edin ne olur.kendimi caresiz hissediyorm.Allah korusun ya. Allah yardımcın olsun canım inşallah dedikleri şey olmaz bir hal çare bulunur iyileşirsiniz bol bol dua et bende edicem senin için
amin insallah en iyi seyler olurCanım inşallah korktuğun şey olmaz çok üzüldüm.Rabbim yardımcin olsun.Sana da bebeğine de Rabbim şifa versin
Doğum sonrası toparlanma süreci bunyeyle alakalı sanırım.Ben sezeryan doğum yaptım kendi isteğimle doğumun ertesi günüde dahil hiç ameliyatlı gibi olmadım. Çok rahattı,iyiki sezeryan doğum yapmışım dedim hep :) Senin için en iyisi neyse doktorun onu seçecektir zaten,hiç kafaya takmaya gerek yok.
Bozuluyor yani doğru demişler, ben ikinciyide normal istiyorum Allah nasip ederse, heryerim iyice sarkacak inşallah sporla toparlarimBizim şubat annelerinde genital bölge bozulmasın. Deyip sezeryan isteyen bile vardı
Bir bakıma şanslısın
Annelik işte daha doğmadan başlıyor, onun için katlaniyorsun bunlara. .Ne güzel sen kurtulmuşsun iğneden.Ben doğuma kadar devam edicem mecburen.Benim de kalçam çok kötü ovalıyorum dağılsın diye resmen ağrı bacağıma indi.Sen alkol kullandığında hamileydin yani dimi.Bi anda şüpheye düştüm acaba bi zararı olur mu diye
Allah şifa versin canım inşallah sağ salim bu süreci atlatirsinizArkadaslar moralim cok bozuk butun gun agladim.tansiyonlarim yuksekti haftada bir kontrol olup tahlil veriyordum.bugn karaciger enzimlerim de firlamis gorduk.cok riskli gebelik dendi.nasil devam edecek yada devam edecek mi bilmiyprm.hem kendi sagligim icin hem de bebek icin cok korkuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?