2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım süre olarak ne kadar sürdü dogum yapman, çok üzun süren bir süreçmi? kesilmeleri falan hissediyorsun ama acımiyor diyorlar dogrumu.Biraz detay verirmisin belden uyuşturmalı sezeryan hakkında
Ameliyathaneye girip çıkmak yarım saat sürmüştür heralde. Ben en çok iğneden korkuyordum omuriliğe yapacak ve çok acıyacak diye düşünüyordum. Sinek ısırığı gibi bişeymiş beklediğim gibi korkunç değildi :)
Sonra zaten uyuşuyor bacaklar yatırıyorlar seni. Kesilmeyi falan hissetmiyorsun,sadece biri dokunuyor onu hissediyorsun. Şuanda kestiğini hissettim ama hiç acımadı gibi bişey değil yani. Zaten çok heyecanlısın o anda belkide heyecandan hissetmedim :) bebek çıkarken haber veriyor biraz tuhaf hissedeceksin diye,sanki denizde dalga gibi oluyor için ama anlık bişey. Bebek çıktıktan sonrası umrunda olmuyor zaten.. bebek çıkınca rahime bi ilaç sıkıyor heralde onu ağzında hissedebilirsin dedi,gerçekten hissettim iğrençti. Bütün süreçte uyarılıyorsun yani. Bebek çıkınca ona bakmaktan zaten dikme kısmını hiç anlamıyorsun. Sonra bebeği götürüyorlar,hadi çabuk bitirin bende gideyim artık moduna giriyorsun :)
Benim eşimde yanımdaydı onunda desteği önemli,tek olsam çok daha fazla heyecanlanırdım heralde.
Herkesin tercihi ama bence bayılmak çok daha kötü.. narkoZdan uyanmak ve sonrası sersem gibi geçen saatler.. hiç korkma,inan hamilelikle alakalı korktuğum en son şey bile değil doğum.. zor yada kötü bişey olsaydı tecrübe eden biri olarak en çok benim korkmam gerekirdi :)

Çeyrek yap o zaman hemen harcayamazsınız:)
ayyy en sevdiğim sey altın biriktirmektir :))

cok geçmiş olsun canım.. kendi doktoruna da bi git istersen böyle böyle ikinci antibiyotik bu falan diye anlat ama doktor kullan deddiyse bitene kadar devam et bence

Şimdi bizde aynısını düşünüyoruz 1 yıllık bez alıp koyacağız. Sonra 1 yılda 3 lira 5 lira derken zam geliyor
Şöyle bir hatırlatma yapayım.bazen bebekler bez seçiyor yani her bez her bebeğe olmuyor o yüzden bez konusunda dikkatli olmanızı tavsiye ederim.depolama konusunda bana göre en mantıklısı ıslak mendil.ben kızımda 2 buçuk yaşına kadar yenidoğan için olan ıslak mendillerden kullandım.katkısız saf su ve pamuk.e-bebeğin kendi markası olan baby&me yenidoğan ıslak mendili 8 aylık filan stok yapardım.kampanya yapardı arada 2 adet 12'li paket alana 1 adet 12'li bedava gibi :)

Şimdi bizde aynısını düşünüyoruz 1 yıllık bez alıp koyacağız. Sonra 1 yılda 3 lira 5 lira derken zam geliyor
Canım aslında düşününce çok mantıklı geliyor bu söylediğin ama her bez her bebeğe iyi gelmiyor. Ben ilk prima aldım yeni doğan çok memnun kaldım 2 numarası berbattı kızım pişik oldu hemde 3 saatte değişmeme rağmen sonra slipy ye geçtim o da inanılmaz sızdırdı 4 numaraya kadar molfix kullandım ondanda çok memnun kaldım 4 numarası molfix inanılmaz kötü çıktı her gece değiştim bezle kızım sabahları beline kadar ıslanmış olarak kalktı :/ şu an A101 in sofia markasını aldım 2 aydır kullanıyorum bu ay sonu kizima tuvalet eğitimi vereceğim için çok almadım inşaAllah en kısa sürede kurtulacak kızım bezden :)

O yüzden hiç istif yapma bezleri hem yer için sıkıntı hem de çocuğa yaramazsa elinde patlar o kadar bez.

Yaparlar canım tabi,kendi çocuğu olunca bak neler yapar :) benim eşim benden daha iyi hakkını yiyemem adamın :)
sanırım kız olsaydı eşim daha hevesli olurdu erkek pek sevmiyoruz biz ama kendi cocugumuz olcagı için herseyden cok sevicez eminim :))

bi daha yemesem dha iyi olcak galiba bu şüpheyle yasamaktansa

canım cok cok geçmiş olsun rabbim şifalar versin inşllah ikinizde cok iyi olursunuz

ayy ben eşimi ikna edemiyorum yaa ama bnm gözümde evin merdivenleri büyüyo 4. kata oturuyorum in cık dert oluyo yürümek değilde

ne güzel anlatmışşsın zaman hemen geçse de doğursak biran önce dedim kendi kendime

Çok sukur canım. İnsan inanamıyor bu haftalara geldiğine
Öyle gerçekten :) çok farkediyor hemde daha bi sert sert vuruyor minnaklar benim kuzu aşağıdan hissediyorum hep yolun yarısını bitirdin bizde bitirdik sayılır Rabbim izin verirse sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin Allah :)

Günaydın Eylül annişleri :)

Nasılsınız bakalım kontroller ne durumda :) Bizim pazartesi muayene haftaya perşembe ayrıntılı Varmı aranızda bnm kızım gibi ağır hareketli :) canı isteyince oynuyor resmen pıt pıt istemeyince oynamıyor çok mu nazlı olacağız ne Ayrıntılı dan sonra Allahın izni ile bende ufak ufak alışverişimize başlayacağım zaten büyük alışveriş yapılmayacak beşik araba puset ana kucağu vs hepsi oğluşumdan durduğu için kıyafet ağırlıklı bir alışveriş olacak. Hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…