- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #18.461
Kirmizi pabuc canimm moralini bozma eğer tahmin ettikleri şey olsa bile en azından bebek iyice büyüyene kadar uğraşıyorlar bekliyorlar dua edelim bişey olmasın moralini yüksek tut.
oh maşallahh :)Merhaba 20.hafta
Benim bebeğim de aynıydı hatta 3 4 gun hic hissetmedim şu 4 gundur alttan usten oyle bir vuruyor ki icim kipir kipir ediyorGünaydın Eylül annişleri :)
Nasılsınız bakalım kontroller ne durumda :) Bizim pazartesi muayene haftaya perşembe ayrıntılıVarmı aranızda bnm kızım gibi ağır hareketli :) canı isteyince oynuyor resmen pıt pıt istemeyince oynamıyor çok mu nazlı olacağız ne Ayrıntılı dan sonra Allahın izni ile bende ufak ufak alışverişimize başlayacağım zaten büyük alışveriş yapılmayacak beşik araba puset ana kucağu vs hepsi oğluşumdan durduğu için kıyafet ağırlıklı bir alışveriş olacak. Hayırlısı ile
günaydın canım :) bnm kontrol cumaydı ve dogru düzgün göremedim oğlumuGünaydın Eylül annişleri :)
Nasılsınız bakalım kontroller ne durumda :) Bizim pazartesi muayene haftaya perşembe ayrıntılıVarmı aranızda bnm kızım gibi ağır hareketli :) canı isteyince oynuyor resmen pıt pıt istemeyince oynamıyor çok mu nazlı olacağız ne Ayrıntılı dan sonra Allahın izni ile bende ufak ufak alışverişimize başlayacağım zaten büyük alışveriş yapılmayacak beşik araba puset ana kucağu vs hepsi oğluşumdan durduğu için kıyafet ağırlıklı bir alışveriş olacak. Hayırlısı ile
canim tansiyonun kac çıkıyor bana da yüksek diyorlar 12-8 çıkıyor. enzimler de 2 katina çıktı nerdeyse 68 civari normal değeri 35 alti. senin kaç? bana da 10 gunde bir kan ver dediler. bazen kullanilan ilaclar arttiriyo enzimleri. ben tahlilde değerler yukselmeye devam ederse demir surubunu ve vitamini birakicam. yarin da karaciger ultrasonum var ona bakacaklar. ben de çok üzüldüm agladim ama dua edip mucadele etmekten baska caremiz yok. yağlı ve unlu yemeyi birak tuzu cok cok azalt ve yurumeye çalış. en azindan bi 10 hafta daha bizimle olsun bebeklerimiz inşallah yaşama şansları yüksek olsun. Allah ol derse herşey olur tevekkul et. gönlünü ferah tutmaya çalışamin amin amin
Hayırlısıyla inşallahSağol canimm 1 hafta sonra darısı sana :)
Günlük kayisi yada incir tüketiyorum ama muz yedikten sonra kayisiyi kasasiyla yesem bos. Baska sebze meyveden karsilicam artik
Ben genel anestezi düşünüyorum çevremde epidural yaptıranlar rahatsız olmuşlar
canm tansiyonun 14 9 du tuzsuz yedim 2 hafta buyuk tansiyon dustu ama kucuk yine hep 9 cikiyordu dun tansiyon ilaci basladilar.alt de 71 cikti iki hafta da 2 kat artti 44 du onceden benim de yarn ultrasonum var.idrar da protein su an yok.o da cok onemli.12 ye 8 tansiyon yuksekse benim olmem lazm.normal bence.tek dayanagim dua zaten.canim tansiyonun kac çıkıyor bana da yüksek diyorlar 12-8 çıkıyor. enzimler de 2 katina çıktı nerdeyse 68 civari normal değeri 35 alti. senin kaç? bana da 10 gunde bir kan ver dediler. bazen kullanilan ilaclar arttiriyo enzimleri. ben tahlilde değerler yukselmeye devam ederse demir surubunu ve vitamini birakicam. yarin da karaciger ultrasonum var ona bakacaklar. ben de çok üzüldüm agladim ama dua edip mucadele etmekten baska caremiz yok. yağlı ve unlu yemeyi birak tuzu cok cok azalt ve yurumeye çalış. en azindan bi 10 hafta daha bizimle olsun bebeklerimiz inşallah yaşama şansları yüksek olsun. Allah ol derse herşey olur tevekkul et. gönlünü ferah tutmaya çalış
ayy ben eşimi ikna edemiyorum yaa ama bnm gözümde evin merdivenleri büyüyo 4. kata oturuyorum in cık dert oluyo yürümek değilde
amin aminnnn canım :)) bebeginizde aileye ugur getirsin inşallh saglıklı huzurlu bi ömrü olsun bahtı acık olsunGünaydın herkese dün bebiş sevdik bolca ne güzel uyuyan sessiz bi bebekti inşallah bizimkilerde uslu sessiz bebişlrr olurlarbenim iki canavar zaten anamı ağlatıyor bu da arsız bişry olursa vay halime
valla bi anda 5 km iyi cesaret dogrusubugün sabah akıllı saatten baktık 4 değil 5 km yürümüşüz ama bittim eve sürünerek döndümbugün de çıkalım dedik ama 2-3 km yürüyelim en fazla dayanamam dedim
Aminn Ben daha emin olamıyorum hareket var mi yok mu :) bir haftaya netleşir inşallahÖyle gerçekten :) çok farkediyor hemde daha bi sert sert vuruyor minnaklar benim kuzu aşağıdan hissediyorum hepyolun yarısını bitirdin bizde bitirdik sayılır Rabbim izin verirse sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin Allah :)
oh maşallahh :)
benimki genelde gece yatağa uzanırken:) pit pit elimi karnıma koyuyorum duruyor fındık kurdu :) büyüyorlar ondan ultrason cihazına sığmıyorlar:) maşallahgünaydın canım :) bnm kontrol cumaydı ve dogru düzgün göremedim oğlumu
15 gün sonra tekrar gidicem o zamana kadar beklicem :)
bnmkide aynı elim karnımda beklerkn tık yok hiç bekleedk bi anda hareketleniyo çalışırken vs. :))
Ritmik vuruyor benimki tık tık tık ard arda 7 8 defa vuruyor 3 4 saniye bekleyipAminn Ben daha emin olamıyorum hareket var mi yok mu :) bir haftaya netleşir inşallah
benimki genelde gece yatağa uzanırken:) pit pit elimi karnıma koyuyorum duruyor fındık kurdu :) büyüyorlar ondan ultrason cihazına sığmıyorlar:) maşallah
günaydın canım .... valla benim de geçen haftaydı kontrol şimdilik çok şükür her şey yolunda . ayrıntılıyı 20. hafta da yapalım dedi doktor. inş. onda da sağlıklı sonuçları alırız. . benim de kızımdan her şey var pek alışveriş yapılmayacak gibi duruyor. belki ilk başta giyilecek badilerden biraz daha ekleyebilirim. malum ilk zaman çok kullanılıyor sürekli kaka çiş taşıyor. bir de bebek arabasını değiştirmek istiyorum bakalım araştırma içindeyim.Günaydın Eylül annişleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?