2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benim bebeğim de aynıydı hatta 3 4 gun hic hissetmedim şu 4 gundur alttan usten oyle bir vuruyor ki icim kipir kipir ediyor ben de 20 si gibi gideceğim doktor beni ayrıntıya yönlendirecekmiş :)

günaydın canım :) bnm kontrol cumaydı ve dogru düzgün göremedim oğlumu
15 gün sonra tekrar gidicem o zamana kadar beklicem :)
bnmkide aynı elim karnımda beklerkn tık yok hiç bekleedk bi anda hareketleniyo çalışırken vs. :))

canim tansiyonun kac çıkıyor bana da yüksek diyorlar 12-8 çıkıyor. enzimler de 2 katina çıktı nerdeyse 68 civari normal değeri 35 alti. senin kaç? bana da 10 gunde bir kan ver dediler. bazen kullanilan ilaclar arttiriyo enzimleri. ben tahlilde değerler yukselmeye devam ederse demir surubunu ve vitamini birakicam. yarin da karaciger ultrasonum var ona bakacaklar. ben de çok üzüldüm agladim ama dua edip mucadele etmekten baska caremiz yok. yağlı ve unlu yemeyi birak tuzu cok cok azalt ve yurumeye çalış. en azindan bi 10 hafta daha bizimle olsun bebeklerimiz inşallah yaşama şansları yüksek olsun. Allah ol derse herşey olur tevekkul et. gönlünü ferah tutmaya çalış

Günlük kayisi yada incir tüketiyorum ama muz yedikten sonra kayisiyi kasasiyla yesem bos. Baska sebze meyveden karsilicam artik

Tabii canım olur herşeyin bir muadili var nasıl olsa

Ben genel anestezi düşünüyorum çevremde epidural yaptıranlar rahatsız olmuşlar

Canım benim çevremde akrabalarım arkadaşlarım hep epidural oldu memnun kaldılar biraz bel ağrıları oldu ilk zaman ama geçiyormuş genel anesteziden uyanıp kendine gelmek daha zor canım ben tüp tedavisi gördüm yumurta toplamada veriyorlar ki onda ameliyat değil hafif veriyorlar onda bile mide bulantısı falan oluyor kendine gelene kadar bebeğin aç olur sersem gibi olursun hem bebeğini ilk senin kucağına alacak görecek olmanda çok güzel birşey ama tabi iki karar senin o an uyanık olmak da cesaret ister benim fikrim şu an epiduralden yana

canm tansiyonun 14 9 du tuzsuz yedim 2 hafta buyuk tansiyon dustu ama kucuk yine hep 9 cikiyordu dun tansiyon ilaci basladilar.alt de 71 cikti iki hafta da 2 kat artti 44 du onceden benim de yarn ultrasonum var.idrar da protein su an yok.o da cok onemli.12 ye 8 tansiyon yuksekse benim olmem lazm.normal bence.tek dayanagim dua zaten.

ayy ben eşimi ikna edemiyorum yaa ama bnm gözümde evin merdivenleri büyüyo 4. kata oturuyorum in cık dert oluyo yürümek değilde

bugün sabah akıllı saatten baktık 4 değil 5 km yürümüşüz ama bittim eve sürünerek döndüm bugün de çıkalım dedik ama 2-3 km yürüyelim en fazla dayanamam dedim

Bende de okb'ye bağlı panik atak var. İlk bebeğim ama normal yapmam mümkün değil gibi. Çıkarmıcam derim doğumun orta yerinde ya da şak diye bayılırım herhalde. Kan verirken bile tansiyonlarım oynuyor. Heyecanlandığımda nabzım +130 oluyor. Beni direk epidurale alın desem alır mı doktor ki?

Günaydın herkese dün bebiş sevdik bolca ne güzel uyuyan sessiz bi bebekti inşallah bizimkilerde uslu sessiz bebişlrr olurlar benim iki canavar zaten anamı ağlatıyor bu da arsız bişry olursa vay halime
amin aminnnn canım :)) bebeginizde aileye ugur getirsin inşallh saglıklı huzurlu bi ömrü olsun bahtı acık olsun

bugün sabah akıllı saatten baktık 4 değil 5 km yürümüşüz ama bittim eve sürünerek döndüm bugün de çıkalım dedik ama 2-3 km yürüyelim en fazla dayanamam dedim
valla bi anda 5 km iyi cesaret dogrusu bende yavastn evde egzersizlere baslamak istiyorum instagradmda bis ayfa var mutlu gebeler yada mutlu gebelk diye ordaki egzersizleri yapaym diyorum

Aminn Ben daha emin olamıyorum hareket var mi yok mu :) bir haftaya netleşir inşallah

benimki genelde gece yatağa uzanırken:) pit pit elimi karnıma koyuyorum duruyor fındık kurdu :) büyüyorlar ondan ultrason cihazına sığmıyorlar:) maşallah

herkese günaydın. 3 lü test yaptırmıştım sonuç iyi geldi şükür. Dün aile hekimliğinden arandım aç gelin kan tahlili yapacaz die. 3 lü testte kana da bakılmıştı tok karna o sonuca göre 12 ye düşmüş kan, 1 ay önce 14 müş. Bugünkü değer de düşük olursa kan ilacına başlayacakmışım. Normalde 5. ayda düşüş olur o zaman veririz dedi, ama benimki erken oldu Bu arada vitamin ne kullanıyorsun diye sordu hemşire, Megadyn ama bitti dün dedim. Benim vejetaryanlık durumum da var maalesef. Decavit verdi. Bu vitamin ve kan ilaçları hamilelere ücretsiz veriliyor, özelde falan doktora yazdırma boşa dedi. Hapımı da alıp geldim yani. Haberim yoktu böyle bi uygulamadan. Akşam sonuç almaya gidecem tekrar kalp de dinletiriz dedi bakalım.

benimki genelde gece yatağa uzanırken:) pit pit elimi karnıma koyuyorum duruyor fındık kurdu :) büyüyorlar ondan ultrason cihazına sığmıyorlar:) maşallah

Benim de ilk defa dün oldu pıt pıt karnımda kıpırdanıyor gibiydi birşeyler hissettim gece de ama sonra yok ben artık ellerimi koyup gezdirmeden hissetmek istiyorum ya emin de olamıyorum yarın kontrol var inşallah iyidir

günaydın canım .... valla benim de geçen haftaydı kontrol şimdilik çok şükür her şey yolunda . ayrıntılıyı 20. hafta da yapalım dedi doktor. inş. onda da sağlıklı sonuçları alırız. . benim de kızımdan her şey var pek alışveriş yapılmayacak gibi duruyor. belki ilk başta giyilecek badilerden biraz daha ekleyebilirim. malum ilk zaman çok kullanılıyor sürekli kaka çiş taşıyor. bir de bebek arabasını değiştirmek istiyorum bakalım araştırma içindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…