2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kizlar gunaydin nasilsiniz.. ya sezaryen sonra korse takan var mi ben takmak istiyorum onerisi olan ya da kullanan var mi

Kizlar gunaydin nasilsiniz.. ya sezaryen sonra korse takan var mi ben takmak istiyorum onerisi olan ya da kullanan var mi
Ben kullandım canım. Doktorum hernekadar bilimsel gerçekliği yok desede sen yinede tak demişti :) doğumdan yaklaşık 1 hafta sonra kullanmaya başladım ve 40 gün boyunca hep taktım. Sadece gece yatarken çıkardım. Bence işe yarıyor,ben gayet iyi toparlandım hiç sarkma olmadı göbeğimde. Belkide yapısal bilmiyorum ama belkide korse işe yaramıştır :) eskilerde hep sararmış göbeklerini bi bildikleri var demekki.

Anladim cnm korseni nerden aldin peki

Anladim cnm korseni nerden aldin peki
Markasını hatırlamıyorum canım avm’de biyerden almışımdır. İç çamaşırı gibi ama beli yüksek göğüs altına kadar gelen modeldendi gayet iyi sarıyorru göbeğimi belimi. Şimdi yamuna korse diye bişey gördüm kullananlar çok memnum çok kısa sürede iyi sonuçlar alıyorlar. İnstagramdan bak istersen. Ben doğumdan sonra ondan sipariş edicem o anki bedenime göre.

Günaydın arkadaşlar yoğun bir iş günündeyim okudum ama yazamadım sizlere...dün akşam özel güneşli erdem hastanesine Dr.Nesrin hanıma gittim...bebeğimizin kız olduğu netleşti :) doğumu da orada planlıyorum..temiz ferah sakin bir hastane anladığım kadarıyla..evimize biraz uzak ama eşimin bana bakacağını düşünürsek kadın doğumun biraz sakin olmasını istiyorum..hasta odaları çok küçük değil çok kalabalık koridorlar yoktu fiyatlarda uygunmuş..epidural spinal yapan çok iyi bir anestezi dr u varmış, yenidoğan dr u ve yoğun bakımı varmış ee daha nolsun bunlar önemli dedim..suit oda yok ama standart olanlarda idare eder görünüyordu..sakinlik ve dr önemli diye düşündüm..şimdi kız isimlerine odaklanıyoruz :) teklif öneri fikri olanlara açığız :)

az daha beklicekler sonra tekmeler basladıgında gece yatarkn sırtına dayıcam göbegimi ki anlasın ne oldugunu
bizim ilk kızımızda 8 aylıkken yatarken tekmelediğinde yatak sallanıyordu güm güm diye vuruyordu . eşim her seferinde babacım hadi uyu da biz de uyuyalım diyordu. bekle bekle gelcek o günler

yaa canım sorma valla yok muhteşem birşey zorunlu sağlık sorunu olmadıkça yapılmaz falan ya ben belki korkuyorum belki tansiyonum fırlayacak kaldı ki ben 6. tüp denememde kavuştum asla riske atamam son haftalarda birşey olsa kendimi asla affetmem.

Bana daha ilk öğrendim başladılar aman boyun zaten kısa dikkat et falan 3 aylıkken 2 kilo almıştım biri çıkıyor aa ben o aya kadar kilo almamıştım diyor sanki aynı kiloda hamile kaldı hepsi de fit doğurdu sanki 30 kilo almış insanlar dedi bana bunları.

Daha hamile kalmadan tedavideyken yengem aman ikiz olmasın taşıyamazsın yok efendim doktor vardı tv de 35 yaşından sonra zormuş falan ki bu insanın rahmindeki sorun yüzünden çocuğu olmadı tüpte yapılamıyordu en çok o anlar beni dediğim insan dedi bunları. Yok niye çalışıyor işten çıksın yatsın kalkmasın falan annemin aklına girdiler annem bana çattı ya dedim ben böyle iyiyim rahatım bir sorunum yok daha neler neler. Herkesin kendi tercihi yani

bizim ilk kızımızda 8 aylıkken yatarken tekmelediğinde yatak sallanıyordu güm güm diye vuruyordu . eşim her seferinde babacım hadi uyu da biz de uyuyalım diyordu. bekle bekle gelcek o günler
yatak mı sallanıyodu

Selam kızlar umarım keyifler iyidir
Benim canım sıkkın bugün. Anacığım 15 gündür yanımdaydı az önce yolcu ettim, ağlayasım var şuan çok duygusallaştım
allah kavustursun canııım cok arayı acmaz eminim dayanamaz gelir tekrar

İşte etkiliyorlar insanı şöyle oluyor böyle oluyor diye ama tamamen bünye ile alakalı bende hemen kalkarım inşallah zaten kendimi de zorlucam yürücem herkesin kendi tercihi ama toplumda öyle empoze ediliyor işte sezeryan doğum değildir diye kampanyalar falan yok sağlık sorunu varsa yapılsın ya bebek benim beden benim ben hazır değilim belki normale yani. Ama ben zaten yapamıyorum tüp bebek 6. denemede gelmiş nasıl riske atayım ben evet tüp bebek olup normal yapan var bende biliyorum bana hep bunu söylüyorlar ama ben yapamam ben senelerdir tedavilerle uğraştım zahmette acı da çeksem önemli olan bebeğimin sağlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…