- 7 Ocak 2018
- 27.610
- 80.119
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #18.501
Ben kullandım canım. Doktorum hernekadar bilimsel gerçekliği yok desede sen yinede tak demişti :) doğumdan yaklaşık 1 hafta sonra kullanmaya başladım ve 40 gün boyunca hep taktım. Sadece gece yatarken çıkardım. Bence işe yarıyor,ben gayet iyi toparlandım hiç sarkma olmadı göbeğimde. Belkide yapısal bilmiyorum ama belkide korse işe yaramıştır :) eskilerde hep sararmış göbeklerini bi bildikleri var demekki.Kizlar gunaydin nasilsiniz.. ya sezaryen sonra korse takan var mi ben takmak istiyorum onerisi olan ya da kullanan var mi
ben daha farklı düşünüyorum geceleri bebiş bana tekme attıkça bende ona atacağım ki uykusuz geceler neler yaşadığımı anlasınaz daha beklicekler sonra tekmeler basladıgında gece yatarkn sırtına dayıcam göbegimi ki anlasın ne oldugunu
Anladim cnm korseni nerden aldin pekiBen kullandım canım. Doktorum hernekadar bilimsel gerçekliği yok desede sen yinede tak demişti :) doğumdan yaklaşık 1 hafta sonra kullanmaya başladım ve 40 gün boyunca hep taktım. Sadece gece yatarken çıkardım. Bence işe yarıyor,ben gayet iyi toparlandım hiç sarkma olmadı göbeğimde. Belkide yapısal bilmiyorum ama belkide korse işe yaramıştır :) eskilerde hep sararmış göbeklerini bi bildikleri var demekki.
Markasını hatırlamıyorum canım avm’de biyerden almışımdır. İç çamaşırı gibi ama beli yüksek göğüs altına kadar gelen modeldendi gayet iyi sarıyorru göbeğimi belimi. Şimdi yamuna korse diye bişey gördüm kullananlar çok memnum çok kısa sürede iyi sonuçlar alıyorlar. İnstagramdan bak istersen. Ben doğumdan sonra ondan sipariş edicem o anki bedenime göre.Anladim cnm korseni nerden aldin peki
ahahaha bu cok iyi bakben daha farklı düşünüyorum geceleri bebiş bana tekme attıkça bende ona atacağım ki uykusuz geceler neler yaşadığımı anlasın
bizim ilk kızımızda 8 aylıkken yatarken tekmelediğinde yatak sallanıyordu güm güm diye vuruyordu . eşim her seferinde babacım hadi uyu da biz de uyuyalım diyordu. bekle bekle gelcek o günleraz daha beklicekler sonra tekmeler basladıgında gece yatarkn sırtına dayıcam göbegimi ki anlasın ne oldugunu
allah kavuştursun canımSelam kızlar umarım keyifler iyidir
Benim canım sıkkın bugün. Anacığım 15 gündür yanımdaydı az önce yolcu ettim, ağlayasım var şuan çok duygusallaştım
Gerçekten anlam veremiyorum böyle yorum yazanlara.. benim içinde normal doğum çok travmatik ama kimseye kötülemiyorum,herkesin kendi tercihi.. banada çok söyleyen oldu hemde en yakınımdakiler.. şöyl kesecekler,böyl fena olacak,günlerce kalkamayacaksın hatta yarım insan olacaksın diyen bile oldu düşünsene :) beynim yarım olmasın o yeter dedim geçtim..
Herzaman fit görünümlü diye tabir edilenlerdendim ama ilk hamileliğimde çok kilo aldım. Kilo aldığım için sevinenler vardı ya etrafımda :) o kilolar artık verilmez diyenlermi,bidaha eski gibi olmak hayal diyenler mi,sezeryandan sonra o göbek gitmez olduğu gibi kalacak diyenler mi neler neler..
Doğum yaptım,bacaklarımı hissetmeye başlayınca ayağa kalktım tabiki zordu kolay demiyorum ama kalktım yürüdüm.. sigara içmeye bile gittim kafeye :) bana bin türlü şey söyleyenlere kapak niteliğinde cevap oldu..
lohusalık bitti 40. Günün sonunda 2-3 kilo fazlam vardı. Bikaç hafta sonra o da yoktu ve karnım gayet dümdüzdü.. sonra yine o konuşanlara hiçbişey demedim onlar anlaması gerekeni anladı zaten...
o yüzden boşverin,herkes bişey diyor.. sen doğru bildiğini yap,gerisi hikaye :)
yatak mı sallanıyodubizim ilk kızımızda 8 aylıkken yatarken tekmelediğinde yatak sallanıyordu güm güm diye vuruyordu . eşim her seferinde babacım hadi uyu da biz de uyuyalım diyordu. bekle bekle gelcek o günler
allah kavustursun canııım cok arayı acmaz eminim dayanamaz gelir tekrarSelam kızlar umarım keyifler iyidir
Benim canım sıkkın bugün. Anacığım 15 gündür yanımdaydı az önce yolcu ettim, ağlayasım var şuan çok duygusallaştım
Teşekkür ederim canımallah kavuştursun canım
teşekkür ederim canım, artık gelmez haziranda ben gidicem inşallah bi aksilik olmazsa, çok özledim memleketimiyatak mı sallanıyodu
allah kavustursun canııım cok arayı acmaz eminim dayanamaz gelir tekrar
canım benim ilk doğumum sezeryan öyle hiç kasılma falan olmadı bende dediler dikiş yerlerin sızlıcak şükür öyle bir şey de olmadı. hatta ben 3 saat sonra kalktım yürüdüm. öyle ağrım da olmadı ertesi gün baya evin içinde geziyordum. arkadaş bizim normal yaptı 15 gün oturamadı. yani her iki doğum şeklinde sıkıntı yaşayan da çıkabilir. bu bünyeye göre değişir. biz birini tercih ettik diye diye diğerine çamur atmak da doğru değil. tabii ki normali adı üstünde normal de sonuçta sezeryan da eskisi gibi değil. insanların kararlarına saygı duymak lazım bu konu da aaa sezeryan mı diyenlere eveeeetttt çok da memnunum diyorumm.
eveeet şaka gibi dimi sol tarafıma yattığımda soldan vurunca hissediliyordu valla ..yatak mı sallanıyodu
allah kavustursun canııım cok arayı acmaz eminim dayanamaz gelir tekrar
ay ne güzel ya ben de annem gelsin istiyorum
geçen hafta gitti ama şimdiden çok özledim
o zaman cabuk gelsin hazıranTeşekkür ederim canım
teşekkür ederim canım, artık gelmez haziranda ben gidicem inşallah bi aksilik olmazsa, çok özledim memleketimi
maşallah ne kuvvetli bi bebekmiş o öyleeveeet şaka gibi dimi sol tarafıma yattığımda soldan vurunca hissediliyordu valla ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?