- 24 Temmuz 2013
- 1.369
- 1.820
- 333
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #18.541
Allah kavuştursun
teşekkürler kızlar amin inşallah. hormonların etkisiyle fena duygusala bağladım. Allah kimsenin annesini başından eksik etmesinAllah kavuştursun canım üzülme gene gelir
önden idmanlıymış ondandırevet özellikle ayakları karnımdan çıkçak sanıyordum. ki hala öyle ayakları çok kuvvetli erkek olsa tam futbolcu olcakmış:)
sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap...sonuçta önemli olan senin kararın.İşte etkiliyorlar insanı şöyle oluyor böyle oluyor diye ama tamamen bünye ile alakalı bende hemen kalkarım inşallah zaten kendimi de zorlucam yürücem herkesin kendi tercihi ama toplumda öyle empoze ediliyor işte sezeryan doğum değildir diye kampanyalar falan yok sağlık sorunu varsa yapılsın ya bebek benim beden benim ben hazır değilim belki normale yani. Ama ben zaten yapamıyorum tüp bebek 6. denemede gelmiş nasıl riske atayım ben evet tüp bebek olup normal yapan var bende biliyorum bana hep bunu söylüyorlar ama ben yapamam ben senelerdir tedavilerle uğraştım zahmette acı da çeksem önemli olan bebeğimin sağlığı
ben kullanıyorum ...gyno ferro sanol diye bir hapKızlar hepiniz Demir ilacı kullanıyor musunuz. Bana yazmadı doktor isteyeyimmi
Ben maden suyu değil nar suyu diye duydum. Deneyen var etrafımda gazı olmadı bebeklerininYa kizlar birde su maden suyu bebege ilk dogdugu anda asiti gitmis bir sekilde anne bebegi emzirmeden once bir cay kasigi veriliyormus benek de gaz olmuyormus uygulayan yada duyan var mi acaba
evet uyguladım ama bebeğim yine de çok gazlıydı 6 ay çektik biz.Ya kizlar birde su maden suyu bebege ilk dogdugu anda asiti gitmis bir sekilde anne bebegi emzirmeden once bir cay kasigi veriliyormus benek de gaz olmuyormus uygulayan yada duyan var mi acaba
Maşallah size. Hayırlısıyla kucağımıza da alalım hep beraber inşaAllahslm tatlı eylül anneleri,çok aktif olamasamda mutlaka okumaya çalışıyorum hepinizi tek tek,öncelikle Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,biz bugün 16-1 olduk çok şükür riskli bi hamilelik denmesine rağmen şu zamana kadar hiçbir sıkıntım olmadı,ne mide bunaltısı nede başka bişey,hani ultrasonda görmesem hamile olduğumu anlamıcam :) tek sorun öncesinde düzenli diyet ve spor yaptığım için bırakınca hızla kg almam oldu,insülin direncimde olunca çok engel olamadım ama artık frenledim kendimi çok daha dikkat ediyorum,yürüyüşlerede bşladım inş minumum kg yla tamamlarım bu süreci
veee gelelimm cinsiyete,sabah doktora gittik veee bi cimcimede bize geliyo,Allahım kucağıma alacağım günleride gösterir,cinsiyet benim için hiç önemli değildi malum mucizem 6 seneden sonra gelince,hatta doktora gelişimini kg sunu boyunu sormaktan cinsiyeti unutmuşum o dedi kızın olacağını söylemişmiydim diye :)
bizden haberler böyle teyzoşlar,ara ara yine yazarım,sağlıcakla kalın,öperim güzel yanaklarınızdan.
Benim perşembe günü randevum canım şehirden şehire değişir ama ben İzmirdeyim 300 TL benim muayeneKızlar merhaba. Ayrıntılı ultrason için gün alan var mı? Ve fiyat araştırması yaptım da her yerde farklı sanırım. Randevu alanlar fiyat öğrendiniz mi?
Önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı, boşver kim nederse desin fesat insanlar heryerde var işte.yaa canım sorma valla yok muhteşem birşey zorunlu sağlık sorunu olmadıkça yapılmaz falan ya ben belki korkuyorum belki tansiyonum fırlayacak kaldı ki ben 6. tüp denememde kavuştum asla riske atamam son haftalarda birşey olsa kendimi asla affetmem.
Bana daha ilk öğrendim başladılar aman boyun zaten kısa dikkat et falan 3 aylıkken 2 kilo almıştım biri çıkıyor aa ben o aya kadar kilo almamıştım diyor sanki aynı kiloda hamile kaldı hepsi de fit doğurdu sanki 30 kilo almış insanlar dedi bana bunları.
Daha hamile kalmadan tedavideyken yengem aman ikiz olmasın taşıyamazsın yok efendim doktor vardı tv de 35 yaşından sonra zormuş falan ki bu insanın rahmindeki sorun yüzünden çocuğu olmadı tüpte yapılamıyordu en çok o anlar beni dediğim insan dedi bunları. Yok niye çalışıyor işten çıksın yatsın kalkmasın falan annemin aklına girdiler annem bana çattı ya dedim ben böyle iyiyim rahatım bir sorunum yok daha neler neler. Herkesin kendi tercihi yani
Allah şifa versin canım.İnşallah kolaylıkla kurtulursun sıkıntından.İnsan hamile olunca kendini geçiyo bebeğini düşünüyo inşallah bebeğin etkilenmez
Benim Dr henüz vermedi 5. Ayda demişti sanırım.Kızlar hepiniz Demir ilacı kullanıyor musunuz. Bana yazmadı doktor isteyeyimmi
Kızlar merhaba. Ayrıntılı ultrason için gün alan var mı? Ve fiyat araştırması yaptım da her yerde farklı sanırım. Randevu alanlar fiyat öğrendiniz mi?
Bende uygulamayi dusunuyorum bakalim ise yaricak mievet uyguladım ama bebeğim yine de çok gazlıydı 6 ay çektik biz.
Nar suyu bagisiklik icin maden suyu gaz icin diye duydum cnmBen maden suyu değil nar suyu diye duydum. Deneyen var etrafımda gazı olmadı bebeklerinin
Canım beze derken kasığında mı çıktı yani anlamadım yoksa makatda mı bu riskli bişeymiki anlamadım da anlatırsan sevinirimcanm geçmiş olsun bu arada
N
Nar suyu bagisiklik icin maden suyu gaz icin diye duydum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?