2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap...sonuçta önemli olan senin kararın.

Ya kizlar birde su maden suyu bebege ilk dogdugu anda asiti gitmis bir sekilde anne bebegi emzirmeden once bir cay kasigi veriliyormus benek de gaz olmuyormus uygulayan yada duyan var mi acaba
Ben maden suyu değil nar suyu diye duydum. Deneyen var etrafımda gazı olmadı bebeklerinin

Maşallah size. Hayırlısıyla kucağımıza da alalım hep beraber inşaAllah

Reactions: T_N
kızlar internette araştırırken gördüm yoyko diye bir bebek arabası markası var trendyolda hepsiburadada falan gördüm. çok şık duruyor özellikle hotmom modeli baya şık fiyatı da emsallerine göre fazla uygun çevrenizde kullanan var mı acaba sağlam mı kaliteli mi

Kızlar merhaba. Ayrıntılı ultrason için gün alan var mı? Ve fiyat araştırması yaptım da her yerde farklı sanırım. Randevu alanlar fiyat öğrendiniz mi?

selamlar kızlar,
benim doğum tarihim de 1 ekim olarak görünüyor ama sezaryen olacağı için 20 Eylül gibi olur doğum bir aksilik olmazsa.

3 yaşında bir kızım var şimdiki bebişe önce erkek gibi dedi sonraki hafta %80 kız dedi ama daha net değil.
2 hafta sonra falan giderim doktora bir daha doktora. Yine kız derse biraz daha sevinicem sanki:)

Önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı, boşver kim nederse desin fesat insanlar heryerde var işte.

Allah şifa versin canım.İnşallah kolaylıkla kurtulursun sıkıntından.İnsan hamile olunca kendini geçiyo bebeğini düşünüyo inşallah bebeğin etkilenmez

Teşekkür ederim canım, bebeği etkilemez dedi dr bugün ama işte insanın içi rahat etmiyor

Kızlar merhaba. Ayrıntılı ultrason için gün alan var mı? Ve fiyat araştırması yaptım da her yerde farklı sanırım. Randevu alanlar fiyat öğrendiniz mi?

eğer istanbuldaysanız Caddebostan'da Fetus adlı bir prenal test muayenehanesi var. Zeki ve mehmet bey var 2 ayrı perinatolog ikisi de çok iyi, Zeynep kamil hastanesindeki perinatoloji bölümünün kurucuları.

kızımda orada yaptırmıştım şimdi de oraya yaptırırım vakti geldiğinde. 420TL'ymiş sanırım.

detaylı için en uygun hafta hangisiydi? 21 miydi kalbinin tüm bölümleri falan oluşmuş oluyordu. Unutmuşum net hatırlamıyorum

Canım beze derken kasığında mı çıktı yani anlamadım yoksa makatda mı bu riskli bişeymiki anlamadım da anlatırsan sevinirimcanm geçmiş olsun bu arada

Makatta çıktı beze, kasıklarımdaki lenfler şişti
Bugün dr lenflerdeki şişliğin önemli olmadığını söyledi
Risk yokmuş bebek için şuan
Ama merhem kullanmaya başladım
Geçmezse o bezeyi almak için cerrahi işlme gerekir dedi bilemiyorum gidişata göre umarım gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…