- 8 Şubat 2018
- 883
- 1.066
- 33
- 32
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #18.521
Ben kullanmıyorum canım.Kızlar hepiniz Demir ilacı kullanıyor musunuz. Bana yazmadı doktor isteyeyimmi
Tmm cnm cok sagol ben bir arastirim sende farkli bir gorus bulursan bana da ilet olur muMarkasını hatırlamıyorum canım avm’de biyerden almışımdır. İç çamaşırı gibi ama beli yüksek göğüs altına kadar gelen modeldendi gayet iyi sarıyorru göbeğimi belimi. Şimdi yamuna korse diye bişey gördüm kullananlar çok memnum çok kısa sürede iyi sonuçlar alıyorlar. İnstagramdan bak istersen. Ben doğumdan sonra ondan sipariş edicem o anki bedenime göre.
Gozunaydin canimGünaydın arkadaşlar yoğun bir iş günündeyim okudum ama yazamadım sizlere...dün akşam özel güneşli erdem hastanesine Dr.Nesrin hanıma gittim...bebeğimizin kız olduğu netleşti :) doğumu da orada planlıyorum..temiz ferah sakin bir hastane anladığım kadarıyla..evimize biraz uzak ama eşimin bana bakacağını düşünürsek kadın doğumun biraz sakin olmasını istiyorum..hasta odaları çok küçük değil çok kalabalık koridorlar yoktu fiyatlarda uygunmuş..epidural spinal yapan çok iyi bir anestezi dr u varmış, yenidoğan dr u ve yoğun bakımı varmış ee daha nolsun bunlar önemli dedim..suit oda yok ama standart olanlarda idare eder görünüyordu..sakinlik ve dr önemli diye düşündüm..şimdi kız isimlerine odaklanıyoruz :) teklif öneri fikri olanlara açığız :)
Amin canım inşallah.O günler bir an önce gelsin istiyorum.Rabbim hepimize bebeğimizi kucağımıza aldığımızı göstersinAnnelik işte daha doğmadan başlıyor, onun için katlaniyorsun bunlara. .
Allah sana sağlık ve sabır versin, evladını kucağına aldığında inşallah hepsi geçmiş olacak.
Maden suyu öneren arkadaşlar oldu denedim işe yaradı bi dene istersen arkadaşımSelam gebe arkadaşkar, baş ağrısı çekip tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı? Baş ağrısı için önerileriniz nelerdir?
Kadınalr kıskanmasında ne yapsın 20 kilo al doğumdan sonra hemen verAynen öyle canım.. bunu bana diyenler doğumdan sonra kilo verememiş,nazından niyazından haftalarca ayağa kalkamamış kişiler.. hiç takmıyorum o yüzden.. şimdide diyorlar ki ikinci doğumdan sonra kilolar yerleşip kalırmış :) hayırlısı diyorum ne diyeyim :)
Allah kavuştursunSelam kızlar umarım keyifler iyidir
Benim canım sıkkın bugün. Anacığım 15 gündür yanımdaydı az önce yolcu ettim, ağlayasım var şuan çok duygusallaştım
Magnezyum aliyorum canım ben doktir önerisiyleSelam gebe arkadaşkar, baş ağrısı çekip tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı? Baş ağrısı için önerileriniz nelerdir?
Allah kavuştursun canım üzülme gene gelirSelam kızlar umarım keyifler iyidir
Benim canım sıkkın bugün. Anacığım 15 gündür yanımdaydı az önce yolcu ettim, ağlayasım var şuan çok duygusallaştım
ben kullanmıyorum İMOM diye bir takviye kullanıyorum içinde varmış demir de doktorum şimdilik gerek görmedi.Kızlar hepiniz Demir ilacı kullanıyor musunuz. Bana yazmadı doktor isteyeyimmi
Ya kizlar birde su maden suyu bebege ilk dogdugu anda asiti gitmis bir sekilde anne bebegi emzirmeden once bir cay kasigi veriliyormus benek de gaz olmuyormus uygulayan yada duyan var mi acabaMaden suyu öneren arkadaşlar oldu denedim işe yaradı bi dene istersen arkadaşım
Doğum işi nasip gerçekten pozitif odaklanıp pozitif doğum hikayeleri okumak lazım
Benim ilk doğumum zor oldu ama ilk olup çok kolay olanlarda oldu
Doğumda sabit bi parametre bulamamışlar kadından kadına değişiklik gösteren bişey
hatta bebekten bebeğe bile
Sonuca odaklanalım bu süreç bizi bebeğe ulaştıracak inşallah
İnş herkesin çok güzel geçer
Benimde inş bunda çok çabuk doğar bende suda doğum denemek istioyurum ama emin değilim
duydum ama uygulamadım korktum bişey olur diye bu bebeğimde bilmiyorum uygular mıyım birde zemzem suyunu duydum bebeğin ağzına bir damla anne sütünden önce verilmelidir diyeYa kizlar birde su maden suyu bebege ilk dogdugu anda asiti gitmis bir sekilde anne bebegi emzirmeden once bir cay kasigi veriliyormus benek de gaz olmuyormus uygulayan yada duyan var mi acaba
Hıı sağlıklımı böyle kilo vermen demen lazım ozaman :) rejimmi yaptın,sütün kesilir bla bla :) yapmadım yaw yapmadım :)Kadınalr kıskanmasında ne yapsın 20 kilo al doğumdan sonra hemen ver
Ben bile kıskandım yani
Millet çok biliyor herkes bilirkişi :) hamilelik bu hastalık değil zorunlu durumun olursa doktorun zaten söyler yatacaksın diye..yaa canım sorma valla yok muhteşem birşey zorunlu sağlık sorunu olmadıkça yapılmaz falan ya ben belki korkuyorum belki tansiyonum fırlayacak kaldı ki ben 6. tüp denememde kavuştum asla riske atamam son haftalarda birşey olsa kendimi asla affetmem.
Bana daha ilk öğrendim başladılar aman boyun zaten kısa dikkat et falan 3 aylıkken 2 kilo almıştım biri çıkıyor aa ben o aya kadar kilo almamıştım diyor sanki aynı kiloda hamile kaldı hepsi de fit doğurdu sanki 30 kilo almış insanlar dedi bana bunları.
Daha hamile kalmadan tedavideyken yengem aman ikiz olmasın taşıyamazsın yok efendim doktor vardı tv de 35 yaşından sonra zormuş falan ki bu insanın rahmindeki sorun yüzünden çocuğu olmadı tüpte yapılamıyordu en çok o anlar beni dediğim insan dedi bunları. Yok niye çalışıyor işten çıksın yatsın kalkmasın falan annemin aklına girdiler annem bana çattı ya dedim ben böyle iyiyim rahatım bir sorunum yok daha neler neler. Herkesin kendi tercihi yani
amin inş canımAllah kavuştursun canım..
evet özellikle ayakları karnımdan çıkçak sanıyordum. ki hala öyle ayakları çok kuvvetli erkek olsa tam futbolcu olcakmış:)maşallah ne kuvvetli bi bebekmiş o öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?