2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Tmm cnm cok sagol ben bir arastirim sende farkli bir gorus bulursan bana da ilet olur mu

Gozunaydin canim

Annelik işte daha doğmadan başlıyor, onun için katlaniyorsun bunlara. .
Allah sana sağlık ve sabır versin, evladını kucağına aldığında inşallah hepsi geçmiş olacak.
Amin canım inşallah.O günler bir an önce gelsin istiyorum.Rabbim hepimize bebeğimizi kucağımıza aldığımızı göstersin

Kadınalr kıskanmasında ne yapsın 20 kilo al doğumdan sonra hemen ver
Ben bile kıskandım yani

Doğum işi nasip gerçekten pozitif odaklanıp pozitif doğum hikayeleri okumak lazım
Benim ilk doğumum zor oldu ama ilk olup çok kolay olanlarda oldu
Doğumda sabit bi parametre bulamamışlar kadından kadına değişiklik gösteren bişey
hatta bebekten bebeğe bile
Sonuca odaklanalım bu süreç bizi bebeğe ulaştıracak inşallah
İnş herkesin çok güzel geçer
Benimde inş bunda çok çabuk doğar bende suda doğum denemek istioyurum ama emin değilim

Kızlar şimdi sağlık ocağından geldim. Tetanoz aşımı oldum. İdrar tahlili yaptılar lökosit ve ph yüksek çıktı tek kullanımlık bir ilaç vereceklermiş bende kendi doktorumu aradım akşam yatmadan önce kullanabilirsin dedi korkulacak bişey yok dedi pazartesi muayeneye gittiğimde kan ve idrar alacak gene içim rahat etsin diye
ben ister istemez panik oldum ne yalan söyleyeyim

Maden suyu öneren arkadaşlar oldu denedim işe yaradı bi dene istersen arkadaşım
Ya kizlar birde su maden suyu bebege ilk dogdugu anda asiti gitmis bir sekilde anne bebegi emzirmeden once bir cay kasigi veriliyormus benek de gaz olmuyormus uygulayan yada duyan var mi acaba

kesinlikle sana katılıyorum. İnsanlarımızın maalesef herşeyin kötüsünü anlatmak gibi huyları var. işte ben 3 gün sancı çektim yok doğumda şöyle oldu böyle oldu arkadaşım tamam çektin ama bize anlatma motivasyonumuzu düşürme sen çektin diye bende çekeceğim anlamına gelmezki. Ben artık kim kötü birşey anlatmaya kalksa dinlemek istemiyorum diyorum. örneğin bnm bir arkadaşım doğuma giderken duşunu almış saçına fönünü çekmiş makyajını yapmış doğumhaneye girip çıkması 3 dk sürmüştü başka bir arkadaşım aynı şekilde hastaneye gidiyor asansörde doğum başlyor doğumhaneye zor yetişiyorlar falan bize böyle şeyler anlatılsın ki cesaret edelim.

Ya kizlar birde su maden suyu bebege ilk dogdugu anda asiti gitmis bir sekilde anne bebegi emzirmeden once bir cay kasigi veriliyormus benek de gaz olmuyormus uygulayan yada duyan var mi acaba
duydum ama uygulamadım korktum bişey olur diye bu bebeğimde bilmiyorum uygular mıyım birde zemzem suyunu duydum bebeğin ağzına bir damla anne sütünden önce verilmelidir diye

Millet çok biliyor herkes bilirkişi :) hamilelik bu hastalık değil zorunlu durumun olursa doktorun zaten söyler yatacaksın diye..
kimseyi dinleme nasıl rahatsan öyle..

slm tatlı eylül anneleri,çok aktif olamasamda mutlaka okumaya çalışıyorum hepinizi tek tek,öncelikle Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,biz bugün 16-1 olduk çok şükür riskli bi hamilelik denmesine rağmen şu zamana kadar hiçbir sıkıntım olmadı,ne mide bunaltısı nede başka bişey,hani ultrasonda görmesem hamile olduğumu anlamıcam :) tek sorun öncesinde düzenli diyet ve spor yaptığım için bırakınca hızla kg almam oldu,insülin direncimde olunca çok engel olamadım ama artık frenledim kendimi çok daha dikkat ediyorum,yürüyüşlerede bşladım inş minumum kg yla tamamlarım bu süreci

veee gelelimm cinsiyete,sabah doktora gittik veee bi cimcimede bize geliyo,Allahım kucağıma alacağım günleride gösterir,cinsiyet benim için hiç önemli değildi malum mucizem 6 seneden sonra gelince,hatta doktora gelişimini kg sunu boyunu sormaktan cinsiyeti unutmuşum o dedi kızın olacağını söylemişmiydim diye :)

bizden haberler böyle teyzoşlar,ara ara yine yazarım,sağlıcakla kalın,öperim güzel yanaklarınızdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…