2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar merhaba. Ayrıntılı ultrason için gün alan var mı? Ve fiyat araştırması yaptım da her yerde farklı sanırım. Randevu alanlar fiyat öğrendiniz mi?
Cnm ben randevu almadim ama adanadayim 150 tl fiyati ama kadin dogum hastanelerinde ucretsiz yapiliyormus

C
nm cok gecmis olsun.. kuru kayisi kuru incir filan yesen biraz belki yumusama olabilir insallah en erken surede gecer

Vayy be böyle geç kavuşmaları duyunca mutlu oluyorum Allah çok güzel günler göstersin isteyen herkese nasip etsin

Reactions: T_N
C

nm cok gecmis olsun.. kuru kayisi kuru incir filan yesen biraz belki yumusama olabilir insallah en erken surede gecer

Benim bebekliğimden beri var kabızlık kronik. E hamilelikte de iyice zorluyor. Kabızlık için şurup içiyorum şimdi. Saol canım inş geçer hemencik

Kızlar biz de kontrolden geldik 16cm 180 gr olmuş bebiş hareketliydi baya ama bebişler büyüdükçe ultrason görüntüsü bölünüyor sanırım gerçekten geçen ay daha netti bu sefer sığmadı sanki Detaylı içinde gittiğim hastane 800 tl ye yapıyormuş aynı doktorun özel muayenehanesinde 300 tl ye yaptıracağız inşallah

Kızlar cinsiyet artık belli olduğu için kızımıza isim arayışına girdik. Artık ismiyle de hitap etmek istiyorum ama bir türlü isim bulamıyorum beğenemiyorum. Eşim Aden ya da Göksu olsun diyor. Sizce nasıl bu isimler?

Canım bende öyleyim hiç unutmam damar yolu açmaya çalışmışlardı bana tak nabız falan gitmişti 1 hafta hastanede yarmıştım napıcaö bilmiyorum kesinlikle bayılırım diyorum kesin çünkü direk korktuğum an istemsizce bayılıyorum tansiyonum çok düşüyo napcam kara kara düşünüyorum

Bendede var ama hiç ciddi bişey olarak algılayıp doktora bile gitmedin inan uzun sire yaşanan kabızlık probleminden oluyo bana bi sıkıntısı yok ama Acaba gitsem mi doktora

Benim bebekliğimden beri var kabızlık kronik. E hamilelikte de iyice zorluyor. Kabızlık için şurup içiyorum şimdi. Saol canım inş geçer hemencik
Canım benimde kendimi bildim bileli var kronik cidden ama gebelikte heleki ilk haftalard dahada kötüydü o kadar ağladığım olduki o ağrılardan 3,4 gün lavobaya çıkmadığımı biliyorum bn çareyi zeytinyağıyla buldum her sabah bi kaşık zeytinyağı üstünede bol limon sıkıp içiyorum çok şükür kalmadı şuan sorunum

Ben Göksu’yu beğendim canım

ayy bnm bi başladı mı 10gün fln cıkamıyorum kabızlık cok zor yaa kac kere doktora gittm hiç bi çare bulamadılar

Benim yakın arkadaşım ocakta doğurdu
Kan tahlillerine hep bende gittim yanında eşi çalışan saatleri uymuyordu
iğneden o da bayılıyordu hiç normal yapamaz gibi geliyordu hepimizi şaşırttı normal yaptı
Sen durumunu doktoruna anlat bilgilendirir

Aden biraz Ademi çağrıştırdı bana Göksu daha kulağa hoş geliyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…