- 7 Ocak 2018
- 27.610
- 80.119
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #18.561
Cnm ben randevu almadim ama adanadayim 150 tl fiyati ama kadin dogum hastanelerinde ucretsiz yapiliyormusKızlar merhaba. Ayrıntılı ultrason için gün alan var mı? Ve fiyat araştırması yaptım da her yerde farklı sanırım. Randevu alanlar fiyat öğrendiniz mi?
Dostum sen avukatsın hepsine yetişirsin sen merak etme:)ama millet de karışmayı çok seviyor gerçekten haklısın..Hıı sağlıklımı böyle kilo vermen demen lazım ozaman :) rejimmi yaptın,sütün kesilir bla bla :) yapmadım yaw yapmadım :)
nm cok gecmis olsun.. kuru kayisi kuru incir filan yesen biraz belki yumusama olabilir insallah en erken surede gecerMakatta çıktı beze, kasıklarımdaki lenfler şişti
Bugün dr lenflerdeki şişliğin önemli olmadığını söyledi
Risk yokmuş bebek için şuan
Ama merhem kullanmaya başladım
Geçmezse o bezeyi almak için cerrahi işlme gerekir dedi bilemiyorum gidişata göre umarım gerek kalmaz
Vayy be böyle geç kavuşmaları duyunca mutlu oluyorum Allah çok güzel günler göstersin isteyen herkese nasip etsinslm tatlı eylül anneleri,çok aktif olamasamda mutlaka okumaya çalışıyorum hepinizi tek tek,öncelikle Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,biz bugün 16-1 olduk çok şükür riskli bi hamilelik denmesine rağmen şu zamana kadar hiçbir sıkıntım olmadı,ne mide bunaltısı nede başka bişey,hani ultrasonda görmesem hamile olduğumu anlamıcam :) tek sorun öncesinde düzenli diyet ve spor yaptığım için bırakınca hızla kg almam oldu,insülin direncimde olunca çok engel olamadım ama artık frenledim kendimi çok daha dikkat ediyorum,yürüyüşlerede bşladım inş minumum kg yla tamamlarım bu süreci
veee gelelimm cinsiyete,sabah doktora gittik veee bi cimcimede bize geliyo,Allahım kucağıma alacağım günleride gösterir,cinsiyet benim için hiç önemli değildi malum mucizem 6 seneden sonra gelince,hatta doktora gelişimini kg sunu boyunu sormaktan cinsiyeti unutmuşum o dedi kızın olacağını söylemişmiydim diye :)
bizden haberler böyle teyzoşlar,ara ara yine yazarım,sağlıcakla kalın,öperim güzel yanaklarınızdan.
C
nm cok gecmis olsun.. kuru kayisi kuru incir filan yesen biraz belki yumusama olabilir insallah en erken surede gecer
Kızlar hepiniz Demir ilacı kullanıyor musunuz. Bana yazmadı doktor isteyeyimmi
niye korkuyorsunuz ki epiduralden bişey görmeyip acı hisetmiyorsunuz emin olun çok güzel bişeydi ben de memnun kaldm neler olup bittiğini bilmek daha güzel bişey baygın uyumaktansa
Canım bende öyleyim hiç unutmam damar yolu açmaya çalışmışlardı bana tak nabız falan gitmişti 1 hafta hastanede yarmıştım napıcaö bilmiyorum kesinlikle bayılırım diyorum kesin çünkü direk korktuğum an istemsizce bayılıyorum tansiyonum çok düşüyo napcam kara kara düşünüyorumBende de okb'ye bağlı panik atak var. İlk bebeğim ama normal yapmam mümkün değil gibi. Çıkarmıcam derim doğumun orta yerinde ya da şak diye bayılırım herhalde. Kan verirken bile tansiyonlarım oynuyor. Heyecanlandığımda nabzım +130 oluyor. Beni direk epidurale alın desem alır mı doktor ki?
Benim çene çok yorgun kimseye laf anlatacak halim inan olmuyor :) canımı çok sıkana söylüyorum ancak lafımı o da iki gün düşünüyordur nedemek istedi diye :)Dostum sen avukatsın hepsine yetişirsin sen merak etme:)ama millet de karışmayı çok seviyor gerçekten haklısın..
Bendede var ama hiç ciddi bişey olarak algılayıp doktora bile gitmedin inan uzun sire yaşanan kabızlık probleminden oluyo bana bi sıkıntısı yok ama Acaba gitsem mi doktoraMakatta çıktı beze, kasıklarımdaki lenfler şişti
Bugün dr lenflerdeki şişliğin önemli olmadığını söyledi
Risk yokmuş bebek için şuan
Ama merhem kullanmaya başladım
Geçmezse o bezeyi almak için cerrahi işlme gerekir dedi bilemiyorum gidişata göre umarım gerek kalmaz
Canım benimde kendimi bildim bileli var kronik cidden ama gebelikte heleki ilk haftalard dahada kötüydü o kadar ağladığım olduki o ağrılardan 3,4 gün lavobaya çıkmadığımı biliyorum bn çareyi zeytinyağıyla buldum her sabah bi kaşık zeytinyağı üstünede bol limon sıkıp içiyorum çok şükür kalmadı şuan sorunumBenim bebekliğimden beri var kabızlık kronik. E hamilelikte de iyice zorluyor. Kabızlık için şurup içiyorum şimdi. Saol canım inş geçer hemencik
Ben Göksu’yu beğendim canımKızlar cinsiyet artık belli olduğu için kızımıza isim arayışına girdik. Artık ismiyle de hitap etmek istiyorum ama bir türlü isim bulamıyorum beğenemiyorum. Eşim Aden ya da Göksu olsun diyor. Sizce nasıl bu isimler?
ayy bnm bi başladı mı 10gün fln cıkamıyorumCanım benimde kendimi bildim bileli var kronik cidden ama gebelikte heleki ilk haftalard dahada kötüydü o kadar ağladığım olduki o ağrılardan 3,4 gün lavobaya çıkmadığımı biliyorum bn çareyi zeytinyağıyla buldum her sabah bi kaşık zeytinyağı üstünede bol limon sıkıp içiyorum çok şükür kalmadı şuan sorunum
Benim yakın arkadaşım ocakta doğurduCanım bende öyleyim hiç unutmam damar yolu açmaya çalışmışlardı bana tak nabız falan gitmişti 1 hafta hastanede yarmıştım napıcaö bilmiyorum kesinlikle bayılırım diyorum kesin çünkü direk korktuğum an istemsizce bayılıyorum tansiyonum çok düşüyo napcam kara kara düşünüyorum
Magnezyuma başlayınca oda çok iyi geliyorBenim bebekliğimden beri var kabızlık kronik. E hamilelikte de iyice zorluyor. Kabızlık için şurup içiyorum şimdi. Saol canım inş geçer hemencik
Aden biraz Ademi çağrıştırdı bana Göksu daha kulağa hoş geliyor sankiKızlar cinsiyet artık belli olduğu için kızımıza isim arayışına girdik. Artık ismiyle de hitap etmek istiyorum ama bir türlü isim bulamıyorum beğenemiyorum. Eşim Aden ya da Göksu olsun diyor. Sizce nasıl bu isimler?
Ben Göksu’yu beğendim canım
Saolun kızlar. Ayy ne zormuş isim seçmek, her bir ayrıntıyı düşünüyosun. Çok kararsızım ben ya :)Aden biraz Ademi çağrıştırdı bana Göksu daha kulağa hoş geliyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?