2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Yakın bir arkadaşım gebelikteki hemoroidi patlıcan saplarını kaynatıp suyunu içerek çözdü. Doktoru önermiş ona :) doktorunuza danışıp deneyebilirsiniz

Aden iş yerinden arkadaşımın kızının adı çok cimcime bir kız 2 yaşında o da. İki isim de çok güzel ama göksu daha bi hoşuma gitti benim. Daha maskulen ve güçlü geliyor kulağa :)

Cnm sana ve tüm kızlara önerim:bnm adım zeynep ve çok güzel bir isim.ama başka çok güzel isimlerde var,kızılay mı dağıtıyor bu ismi:))herkes de var,o kadar fazla ki,tğm okul sınıf dersane bina mahalle hep bir ton olurduk,bu durumda;çalışkan olan mı,sarışın mı,esmer mi,göZlüklümü,tembel olan mı,çalışkan olan mı,hatta şu çocukla çıkanmı,kısası ,uzunumu,filan gibi sıfatlarla ayrıldık,soy isinleri kimse akılda tutamıyor ya,bana misal hep toplu zeynep mi derlerdi.ergenliğimi hayal edin, ben kızıma yeni çok fazla yaygın olmayan bir isim koycam,misal bizim dönemde sınıfda,begüm,sena,demet,funda vs tek ılurdu ama okulun yarısı zeynepti:)) genede tercih herkrsin ben yaşadıklarımı yazdım.adımıda severim,ama başka adıda severdim:))

Cnm ben röflemi yenileyip,maşamı yaptırıp,makyajımı rimelimi yapıp allık ,sürüp gircem ,nolur sizde öyle yapın.ben ilk doğumda fotolar var,saç baş darma duman,dip bıyası gelmiş,şimdi fotolara bakmak iatemiyorum,hiiiç aklıma gelmedi ki,uyaranda olmadı,doğum kurkusundan aklım gitti,şimdimki aklım olsa saç baş fönümü çekerdim, bir fotomu bebeğinde çerçeveletirdim güzel,inan hiç yok öyle ,bunda tecrübem böyle diyor,sezeryan evet 10 dk lik bişi,hiç korkmayın,bir şekilde çıkıyorlar işte:))

Allah analı babalı büyütsün cnm ilk bebeğin mi olacak nasipse

Reactions: T_N
Arkadaşlar 15+5 haftalığım bugün dr a gittim erkek dedi sizce sonradan değişir mi ne dersiniz
Erkekte bu haftalarda pek yanılma olmuyor canım. Bende dün 15+6da öğrendim. Erkek dedi hatta kesin erkek mi dedim. %100 birtek doğumda söyleyebiliriz ama %99 erkek dedi :)
Çok düşük ihtimaller dışında değişeceğini sanmıyorum çünkü dış genital organlar oluşmuş durumda.

Benimde ya çok yorulmuştum doğumum gece başladı dinlemeden hastaheneye gittik
doğumdan sonra ben böyle sersem gibiyim saçlarım falan aynen
fotoğraf falan çok yok sadece bebeği ilk kucağıma alıp öperken bi kare yakalamış arkadaşım o çok duygu yüklü

Cnm ikilide de nubdan mı bakıp dedi,burda nub sayfasında bilşyorlar da doktorlar nasıl bşlmşyor anlamkyorum ben:))doktorlara da öğretsinler bari:))hayırlı olsun cnm ,2. Bebeğin

Ya ben konuştum bide ben 10 vajinusmus yaşadım bunu söyledim ama doktorum normal doğum öneriyo yani en azından direk sezeryan demedi bekliycez ne olur ona en son anda karar veririz dedi ama kendine güvenmiyosan doğum anındaki açıklığına göre yine bekliycem dedi pek girmedi konuya

Bende vajinismustum kısa zaman
Az olsa acaba sıkıntı olur mu diye düşündüm doktorum da biliyordu
Ama o an hiç aklıma gelmedi doğurdum gitti :)
Sen doğuma kadar pozitif hikayeler oku
Sonra ruh haline göre ne istediğine karar ver ama doktoruna da güven

Cnm ayrıntılı dört boyutluda 100 de yüz diyorlar,testislere varana kadar incelendipi için.

Aynen canım benimde 5 yaşında oğlum bende çok ama çok imtihan olmayacağım hayırlı bir kız evlat istiyorum.İnşallah gönlümüze göre olur

Sendemi vajinusmus yaşadın ne kadr sürs sürdü bu durumun doğuma engel değil dimi bu olay bu arada canım ben sezeryandanda çok korkuyorum hemde çok ama normaldende o an ki psikoloji durumundan korkuyorum her ikisindede korktuğum için en iyi son ana kadar hiç düşünmüycem bu konuyu son anda ne olacağı belli olmuyp bazıları normal doğum için direniyo 42 haftaya kadar sporlar yapıyo ama bebek doğmuyo vs vs bi sürü şey oluyo en iyisi bekleyip görmek sonuçta öylede böylede çıkcak bi şekilde allah nasip ederse hakkımda hayırlısı artık

Slm kızlar, bebişleriniz hayrlı olsun, sıkıntısı olanın sıkıntısı geçsin tez zamanda, hala kasık ağrısı çekiyorum..ben hem devlet hem özele gidiyorum biri kalsiyum+d3 içeren ilaç biri magnezyum verdi..içicemmi ki? Bide kasık ağrım için progesteron ilaç verdi ama içmek istemiyorum çünkü beni iyice şişircek bebek arabası bakıyorum iyi bişe olsun diyorum üma bin tlden aşağı yok millette o kadar para verilirmi diyo

Cnm ayrıntılı dört boyutluda 100 de yüz diyorlar,testislere varana kadar incelendipi için.
Orası öyle ama detaylı zorunlu olmadığından yaptırmayanlar için %100 yok malesef. Daha önce bir kaç kez okudum doğuma kadar kız denip erkek çıkanları. Tabi ki çok çok düşük ihtimal ama yaşayanlar var diye biliyorum. Çok zor bişey ama Allah korusun bütün hazırlık gitti bitti yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…