- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 37
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #18.581
Daha vakit var bir liste yap fikrine güvendiğim insanlara sorup sonra listeden eleyerek seçersinizSaolun kızlar. Ayy ne zormuş isim seçmek, her bir ayrıntıyı düşünüyosun. Çok kararsızım ben ya :)
Ya şu noktalama koymaya erindiğimdenDaha vakit var bir liste yap fikrine güvendiğim insanlara sorup sonra listeden eleyerek seçersiniz
Evet cnm bnm 3 yaşlarında bir oğlumvar yaşım 38 başka dğşünmğyorz allah bunları bağışlasın acısını göstermesin,ama aşırı derecede kız istiyorum.ikisinde büyütmek istiuorum.ama erkekse de nasip allah bilir .senn varmıZeynep senin oğlun mu var kız mı dedi doktor
Makatta çıktı beze, kasıklarımdaki lenfler şişti
Bugün dr lenflerdeki şişliğin önemli olmadığını söyledi
Risk yokmuş bebek için şuan
Ama merhem kullanmaya başladım
Geçmezse o bezeyi almak için cerrahi işlme gerekir dedi bilemiyorum gidişata göre umarım gerek kalmaz
Aden iş yerinden arkadaşımın kızının adı çok cimcime bir kız 2 yaşında o da. İki isim de çok güzel ama göksu daha bi hoşuma gitti benim. Daha maskulen ve güçlü geliyor kulağa :)Kızlar cinsiyet artık belli olduğu için kızımıza isim arayışına girdik. Artık ismiyle de hitap etmek istiyorum ama bir türlü isim bulamıyorum beğenemiyorum. Eşim Aden ya da Göksu olsun diyor. Sizce nasıl bu isimler?
Cnm sana ve tüm kızlara önerim:bnm adım zeynep ve çok güzel bir isim.ama başka çok güzel isimlerde var,kızılay mı dağıtıyor bu ismi:))herkes de var,o kadar fazla ki,tğm okul sınıf dersane bina mahalle hep bir ton olurduk,bu durumda;çalışkan olan mı,sarışın mı,esmer mi,göZlüklümü,tembel olan mı,çalışkan olan mı,hatta şu çocukla çıkanmı,kısası ,uzunumu,filan gibi sıfatlarla ayrıldık,soy isinleri kimse akılda tutamıyor ya,bana misal hep toplu zeynep mi derlerdi.ergenliğimi hayal edinGünaydın arkadaşlar yoğun bir iş günündeyim okudum ama yazamadım sizlere...dün akşam özel güneşli erdem hastanesine Dr.Nesrin hanıma gittim...bebeğimizin kız olduğu netleşti :) doğumu da orada planlıyorum..temiz ferah sakin bir hastane anladığım kadarıyla..evimize biraz uzak ama eşimin bana bakacağını düşünürsek kadın doğumun biraz sakin olmasını istiyorum..hasta odaları çok küçük değil çok kalabalık koridorlar yoktu fiyatlarda uygunmuş..epidural spinal yapan çok iyi bir anestezi dr u varmış, yenidoğan dr u ve yoğun bakımı varmış ee daha nolsun bunlar önemli dedim..suit oda yok ama standart olanlarda idare eder görünüyordu..sakinlik ve dr önemli diye düşündüm..şimdi kız isimlerine odaklanıyoruz :) teklif öneri fikri olanlara açığız :)
Cnm ben röflemi yenileyip,maşamı yaptırıp,makyajımı rimelimi yapıp allık ,sürüp gircem ,nolur sizde öyle yapın.ben ilk doğumda fotolar var,saç baş darma duman,dip bıyası gelmiş,şimdi fotolara bakmak iatemiyorum,hiiiç aklıma gelmedi ki,uyaranda olmadı,doğum kurkusundan aklım gitti,şimdimki aklım olsa saç baş fönümü çekerdim, bir fotomu bebeğinde çerçeveletirdim güzel,inan hiç yok öyle ,bunda tecrübem böyle diyor,sezeryan evet 10 dk lik bişi,hiç korkmayın,bir şekilde çıkıyorlar işte:))kesinlikle sana katılıyorum. İnsanlarımızın maalesef herşeyin kötüsünü anlatmak gibi huyları var. işte ben 3 gün sancı çektim yok doğumda şöyle oldu böyle oldu arkadaşım tamam çektin ama bize anlatma motivasyonumuzu düşürme sen çektin diye bende çekeceğim anlamına gelmezki. Ben artık kim kötü birşey anlatmaya kalksa dinlemek istemiyorum diyorum. örneğin bnm bir arkadaşım doğuma giderken duşunu almış saçına fönünü çekmiş makyajını yapmış doğumhaneye girip çıkması 3 dk sürmüştü başka bir arkadaşım aynı şekilde hastaneye gidiyor asansörde doğum başlyor doğumhaneye zor yetişiyorlar falan bize böyle şeyler anlatılsın ki cesaret edelim.
Allah analı babalı büyütsün cnm ilk bebeğin mi olacak nasipseslm tatlı eylül anneleri,çok aktif olamasamda mutlaka okumaya çalışıyorum hepinizi tek tek,öncelikle Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,biz bugün 16-1 olduk çok şükür riskli bi hamilelik denmesine rağmen şu zamana kadar hiçbir sıkıntım olmadı,ne mide bunaltısı nede başka bişey,hani ultrasonda görmesem hamile olduğumu anlamıcam :) tek sorun öncesinde düzenli diyet ve spor yaptığım için bırakınca hızla kg almam oldu,insülin direncimde olunca çok engel olamadım ama artık frenledim kendimi çok daha dikkat ediyorum,yürüyüşlerede bşladım inş minumum kg yla tamamlarım bu süreci
veee gelelimm cinsiyete,sabah doktora gittik veee bi cimcimede bize geliyo,Allahım kucağıma alacağım günleride gösterir,cinsiyet benim için hiç önemli değildi malum mucizem 6 seneden sonra gelince,hatta doktora gelişimini kg sunu boyunu sormaktan cinsiyeti unutmuşum o dedi kızın olacağını söylemişmiydim diye :)
bizden haberler böyle teyzoşlar,ara ara yine yazarım,sağlıcakla kalın,öperim güzel yanaklarınızdan.
Erkekte bu haftalarda pek yanılma olmuyor canım. Bende dün 15+6da öğrendim. Erkek dedi hatta kesin erkek mi dedim. %100 birtek doğumda söyleyebiliriz ama %99 erkek dedi :)Arkadaşlar 15+5 haftalığım bugün dr a gittim erkek dedi sizce sonradan değişir mi ne dersiniz
Benimde ya çok yorulmuştum doğumum gece başladı dinlemeden hastaheneye gittikCnm ben röflemi yenileyip,maşamı yaptırıp,makyajımı rimelimi yapıp allık ,sürüp gircem ,nolur sizde öyle yapın.ben ilk doğumda fotolar var,saç baş darma duman,dip bıyası gelmiş,şimdi fotolara bakmak iatemiyorum,hiiiç aklıma gelmedi ki,uyaranda olmadı,doğum kurkusundan aklım gitti,şimdimki aklım olsa saç baş fönümü çekerdim, bir fotomu bebeğinde çerçeveletirdim güzel,inan hiç yok öyle ,bunda tecrübem böyle diyor,sezeryan evet 10 dk lik bişi,hiç korkmayın,bir şekilde çıkıyorlar işte:))
Cnm ikilide de nubdan mı bakıp dedi,burda nub sayfasında bilşyorlar da doktorlar nasıl bşlmşyor anlamkyorum ben:))doktorlara da öğretsinler bari:))hayırlı olsun cnm ,2. Bebeğinselamlar kızlar,
benim doğum tarihim de 1 ekim olarak görünüyor ama sezaryen olacağı için 20 Eylül gibi olur doğum bir aksilik olmazsa.
3 yaşında bir kızım var şimdiki bebişe önce erkek gibi dedi sonraki hafta %80 kız dedi ama daha net değil.
2 hafta sonra falan giderim doktora bir daha doktora. Yine kız derse biraz daha sevinicem sanki:)
Ya ben konuştum bide ben 10 vajinusmus yaşadım bunu söyledim ama doktorum normal doğum öneriyo yani en azından direk sezeryan demedi bekliycez ne olur ona en son anda karar veririz dedi ama kendine güvenmiyosan doğum anındaki açıklığına göre yine bekliycem dedi pek girmedi konuyaBenim yakın arkadaşım ocakta doğurdu
Kan tahlillerine hep bende gittim yanında eşi çalışan saatleri uymuyordu
iğneden o da bayılıyordu hiç normal yapamaz gibi geliyordu hepimizi şaşırttı normal yaptı
Sen durumunu doktoruna anlat bilgilendirir
Bende vajinismustum kısa zamanYa ben konuştum bide ben 10 vajinusmus yaşadım bunu söyledim ama doktorum normal doğum öneriyo yani en azından direk sezeryan demedi bekliycez ne olur ona en son anda karar veririz dedi ama kendine güvenmiyosan doğum anındaki açıklığına göre yine bekliycem dedi pek girmedi konuya
Cnm ayrıntılı dört boyutluda 100 de yüz diyorlar,testislere varana kadar incelendipi için.Erkekte bu haftalarda pek yanılma olmuyor canım. Bende dün 15+6da öğrendim. Erkek dedi hatta kesin erkek mi dedim. %100 birtek doğumda söyleyebiliriz ama %99 erkek dedi :)
Çok düşük ihtimaller dışında değişeceğini sanmıyorum çünkü dış genital organlar oluşmuş durumda.
Aynen canım benimde 5 yaşında oğlum bende çok ama çok imtihan olmayacağım hayırlı bir kız evlat istiyorum.İnşallah gönlümüze göre olurEvet cnm bnm 3 yaşlarında bir oğlumvar yaşım 38 başka dğşünmğyorz allah bunları bağışlasın acısını göstermesin,ama aşırı derecede kız istiyorum.ikisinde büyütmek istiuorum.ama erkekse de nasip allah bilir .senn varmı
Sendemi vajinusmus yaşadın ne kadr sürs sürdü bu durumun doğuma engel değil dimi bu olay bu arada canım ben sezeryandanda çok korkuyorum hemde çok ama normaldende o an ki psikoloji durumundan korkuyorum her ikisindede korktuğum için en iyi son ana kadar hiç düşünmüycem bu konuyu son anda ne olacağı belli olmuyp bazıları normal doğum için direniyo 42 haftaya kadar sporlar yapıyo ama bebek doğmuyo vs vs bi sürü şey oluyo en iyisi bekleyip görmek sonuçta öylede böylede çıkcak bi şekilde allah nasip ederse hakkımda hayırlısı artıkBende vajinismustum kısa zaman
Az olsa acaba sıkıntı olur mu diye düşündüm doktorum da biliyordu
Ama o an hiç aklıma gelmedi doğurdum gitti :)
Sen doğuma kadar pozitif hikayeler oku
Sonra ruh haline göre ne istediğine karar ver ama doktoruna da güven
Orası öyle ama detaylı zorunlu olmadığından yaptırmayanlar için %100 yok malesef. Daha önce bir kaç kez okudum doğuma kadar kız denip erkek çıkanları. Tabi ki çok çok düşük ihtimal ama yaşayanlar var diye biliyorum. Çok zor bişey ama Allah korusun bütün hazırlık gitti bitti yani.Cnm ayrıntılı dört boyutluda 100 de yüz diyorlar,testislere varana kadar incelendipi için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?