2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benim göbek adımda Zeynep doğumu yaptıran dr kendi adını koymuş göbeğimi keserken ama kullanmadık hiç :) bende ne çok geleneksel ne çok modern kendine has bir isim olsun istiyorum ama hiç birine henüz ısınmıyorum.. liste yapıp sonrasında bakalım içinden seçelim diye düşünüyorum

KIzlar göğüs hassasiyetiniz ne durumda? Benim 2-3 gündür hiç yok da normal mi acaba?

Benim gece suyum geldi acil gittik hastaneye yataktan kalkmış halde. Açılmama baktılar 1 cm,ozaman ben eve gidiyorum 1 saat sonra gelirim dedim :) duşa girdim saçımı maşaladım makyajımı yaptım öyle gittim :)

Nasıl gidiyor hazırlıklar? Bebek yorganı almayı düşünüyorum sizce tercihimi pamuktan yana mı yoksa yünden yana mı kullanmalıyım?
Bence yün hem daha sağlıklı eyer gerçek yünse hele ki bebek için daha iyi.Benim annem yapıcak yün yorgan yastık o dertler yok şükür :)

Geçmiş olsun bize

Kızlaaar akşam iş çıkışı annemi aldık yemek yedik geldik yarında dr kontrolüm var duşa gireyim dedim soyundum çamaşırımda birşey yoktu duşa girdim çıktım havluyla oturdum biraz kalktım annem kırmızı bişey var dedi önceden kalma o dedin gerçekten önceden kalma çıkmayan kan lekesi vardı ama emin olayım diye içerde giyinirken temiz yerini sürdüm baktım kan kırmızı biraz. Annemi de telaş yapmak istemedim giyindim oturdum 10 dk lavaboya gittim yok tuvalet kağıdına sildim yok. Ama banyodan çıkarken banyo paspasına da damlamış tuvalette gördüm takip edicem ama çok korkuyorum ağrım falan pek yok ama hiç.kanamam olmamıştı kızlar gece gece nerde dr bulurum nereye giderim bilmiyorum bir kere gaz sancım olmuştu korkmuştum acili aramıştık ultrason var ama kadın doğum uzmanı yok demişlerdi

Devlet hastanelerinde var acilden girince özellerdede oluyo varsa başka özel hastane orayıda ara sor

Bir Damlaysa endişe etme canım uzan biraz birşey olmaz inşallah korkutucu bir durum benimde hep gece yarıları oluyordu ama aşırı yoğun kanamalar proluton yapıp gönderiyorlar genelde kadın Doğum hastanelerinde oluyor varsa tabii

Devlet hastanelerinde var acilden girince özellerdede oluyo varsa başka özel hastane orayıda ara sor

Şu an yok baktım ama olursa gidicem yarın sabahta kontrolüm var hiç olmadı şimdiye kadar banyoda ters birşey mi yaptım acaba bilmiyorum ki. Anneme de çaktırmak istemiyorum panik yapmasın diye.

Şu an yok baktım ama olursa gidicem yarın sabahta kontrolüm var hiç olmadı şimdiye kadar banyoda ters birşey mi yaptım acaba bilmiyorum ki. Anneme de çaktırmak istemiyorum panik yapmasın diye.
Canim kan pihtilasma ilaci kullandigin için olabilir veya bugün cok yorulduysan ondan da olabilir.yarin doktor net birsey soyleyecektir mutlaka.kac haftaliksin

Başka bi yerden gelmiş olabilirmi hani bazen fark etmiyoruz ya ondan sordum endişe etme inşallah zaten randevun yarın gönlünü ferah tut iyidir bebeğin inşallah annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…