- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #18.601
Maşallah canım hep kız mı demişlerdi yoksa erkek dedikleride oldu muCok şükür bizimki cinsiyeti gösterdi ve kesinlesti. Tospigim kızmış
Benim göbek adımda ZeynepCnm sana ve tüm kızlara önerim:bnm adım zeynep ve çok güzel bir isim.ama başka çok güzel isimlerde var,kızılay mı dağıtıyor bu ismi:))herkes de var,o kadar fazla ki,tğm okul sınıf dersane bina mahalle hep bir ton olurduk,bu durumda;çalışkan olan mı,sarışın mı,esmer mi,göZlüklümü,tembel olan mı,çalışkan olan mı,hatta şu çocukla çıkanmı,kısası ,uzunumu,filan gibi sıfatlarla ayrıldık,soy isinleri kimse akılda tutamıyor ya,bana misal hep toplu zeynep mi derlerdi.ergenliğimi hayal edin, ben kızıma yeni çok fazla yaygın olmayan bir isim koycam,misal bizim dönemde sınıfda,begüm,sena,demet,funda vs tek ılurdu ama okulun yarısı zeynepti:)) genede tercih herkrsin ben yaşadıklarımı yazdım.adımıda severim,ama başka adıda severdim:))
Benim gece suyum geldi acil gittik hastaneye yataktan kalkmış halde. Açılmama baktılar 1 cm,ozaman ben eve gidiyorum 1 saat sonra gelirim dedim :) duşa girdim saçımı maşaladım makyajımı yaptım öyle gittim :)Cnm ben röflemi yenileyip,maşamı yaptırıp,makyajımı rimelimi yapıp allık ,sürüp gircem ,nolur sizde öyle yapın.ben ilk doğumda fotolar var,saç baş darma duman,dip bıyası gelmiş,şimdi fotolara bakmak iatemiyorum,hiiiç aklıma gelmedi ki,uyaranda olmadı,doğum kurkusundan aklım gitti,şimdimki aklım olsa saç baş fönümü çekerdim, bir fotomu bebeğinde çerçeveletirdim güzel,inan hiç yok öyle ,bunda tecrübem böyle diyor,sezeryan evet 10 dk lik bişi,hiç korkmayın,bir şekilde çıkıyorlar işte:))
Benim gece suyum geldi acil gittik hastaneye yataktan kalkmış halde. Açılmama baktılar 1 cm,ozaman ben eve gidiyorum 1 saat sonra gelirim dedim :) duşa girdim saçımı maşaladım makyajımı yaptım öyle gittim :)
Yün :) çok güzel incecikler varNasıl gidiyor hazırlıklar? Bebek yorganı almayı düşünüyorum sizce tercihimi pamuktan yana mı yoksa yünden yana mı kullanmalıyım?
Maden suyunu hergün içiyorum yinede kurtulamadım baş ağrısındanMaden suyu öneren arkadaşlar oldu denedim işe yaradı bi dene istersen arkadaşım
Bence yün hem daha sağlıklı eyer gerçek yünse hele ki bebek için daha iyi.Benim annem yapıcak yün yorgan yastık o dertler yok şükür :)Nasıl gidiyor hazırlıklar? Bebek yorganı almayı düşünüyorum sizce tercihimi pamuktan yana mı yoksa yünden yana mı kullanmalıyım?
Geçmiş olsun bizeCanım bende öyleyim hiç unutmam damar yolu açmaya çalışmışlardı bana tak nabız falan gitmişti 1 hafta hastanede yarmıştım napıcaö bilmiyorum kesinlikle bayılırım diyorum kesin çünkü direk korktuğum an istemsizce bayılıyorum tansiyonum çok düşüyo napcam kara kara düşünüyorum
Bi ara 10 gün falan aralıksız başım ağrıdı. Mevsim geçişi diye tahmin ediyorum. İnşallah senin de en yakın zamanda geçerMaden suyunu hergün içiyorum yinede kurtulamadım baş ağrısından
Devlet hastanelerinde var acilden girince özellerdede oluyo varsa başka özel hastane orayıda ara sorKızlaaar akşam iş çıkışı annemi aldık yemek yedik geldik yarında dr kontrolüm var duşa gireyim dedim soyundum çamaşırımda birşey yoktu duşa girdim çıktım havluyla oturdum biraz kalktım annem kırmızı bişey var dedi önceden kalma o dedin gerçekten önceden kalma çıkmayan kan lekesi vardı ama emin olayım diye içerde giyinirken temiz yerini sürdüm baktım kan kırmızı biraz. Annemi de telaş yapmak istemedim giyindim oturdum 10 dk lavaboya gittim yok tuvalet kağıdına sildim yok. Ama banyodan çıkarken banyo paspasına da damlamış tuvalette gördüm takip edicem ama çok korkuyorum ağrım falan pek yok ama hiç.kanamam olmamıştı kızlar gece gece nerde dr bulurum nereye giderim bilmiyorum bir kere gaz sancım olmuştu korkmuştum acili aramıştık ultrason var ama kadın doğum uzmanı yok demişlerdi
Bir Damlaysa endişe etme canım uzan biraz birşey olmaz inşallah korkutucu bir durum benimde hep gece yarıları oluyordu ama aşırı yoğun kanamalar proluton yapıp gönderiyorlar genelde kadın Doğum hastanelerinde oluyor varsa tabiiKızlaaar akşam iş çıkışı annemi aldık yemek yedik geldik yarında dr kontrolüm var duşa gireyim dedim soyundum çamaşırımda birşey yoktu duşa girdim çıktım havluyla oturdum biraz kalktım annem kırmızı bişey var dedi önceden kalma o dedin gerçekten önceden kalma çıkmayan kan lekesi vardı ama emin olayım diye içerde giyinirken temiz yerini sürdüm baktım kan kırmızı biraz. Annemi de telaş yapmak istemedim giyindim oturdum 10 dk lavaboya gittim yok tuvalet kağıdına sildim yok. Ama banyodan çıkarken banyo paspasına da damlamış tuvalette gördüm takip edicem ama çok korkuyorum ağrım falan pek yok ama hiç.kanamam olmamıştı kızlar gece gece nerde dr bulurum nereye giderim bilmiyorum bir kere gaz sancım olmuştu korkmuştum acili aramıştık ultrason var ama kadın doğum uzmanı yok demişlerdi
Devlet hastanelerinde var acilden girince özellerdede oluyo varsa başka özel hastane orayıda ara sor
Bir Damlaysa endişe etme canım uzan biraz birşey olmaz inşallah korkutucu bir durum benimde hep gece yarıları oluyordu ama aşırı yoğun kanamalar proluton yapıp gönderiyorlar genelde kadın Doğum hastanelerinde oluyor varsa tabii
Canim kan pihtilasma ilaci kullandigin için olabilir veya bugün cok yorulduysan ondan da olabilir.yarin doktor net birsey soyleyecektir mutlaka.kac haftaliksinŞu an yok baktım ama olursa gidicem yarın sabahta kontrolüm var hiç olmadı şimdiye kadar banyoda ters birşey mi yaptım acaba bilmiyorum ki. Anneme de çaktırmak istemiyorum panik yapmasın diye.
Başka bi yerden gelmiş olabilirmi hani bazen fark etmiyoruz ya ondan sordum endişe etme inşallah zaten randevun yarın gönlünü ferah tut iyidir bebeğin inşallah annesiŞu an yok baktım ama olursa gidicem yarın sabahta kontrolüm var hiç olmadı şimdiye kadar banyoda ters birşey mi yaptım acaba bilmiyorum ki. Anneme de çaktırmak istemiyorum panik yapmasın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?