2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
dejavu_one canim buraya yazacagima bizim takima yazmisim Allahim yarabbim diyorum ki istersen acile bi git igne yaptir yarin doktoruna gidersin yine nolur nolmaz damlamis sonucta

Olabilir belki banyoda ters bir yere denk gelmiştir lif filan tahriş olmuştur allah korusun rahim içinden gelse devamı gelirdi
Şu an yok baktım ama olursa gidicem yarın sabahta kontrolüm var hiç olmadı şimdiye kadar banyoda ters birşey mi yaptım acaba bilmiyorum ki. Anneme de çaktırmak istemiyorum panik yapmasın diye.

Benim perşembe günü randevum canım şehirden şehire değişir ama ben İzmirdeyim 300 TL benim muayene

Cnm ben randevu almadim ama adanadayim 150 tl fiyati ama kadin dogum hastanelerinde ucretsiz yapiliyormus
Her yerde farklı anlaşılan.. Gün alınca fiyat sorayım bende en iyisi.. Denizlide yaptırıcam bende. Özel Bi hastane. Doktorum yönlendirdi

1 hafta Aralık’la :) ben iki doktora gidiyorum her hafta endişelerle ultrasona giriyorum artık tek doktora devam etmek istiyorum bakalım ne zaman dayanabilirsem
Her haftamı kocan bişey demiyomu ya masraflı iş seninki canım ama kıskanmadımda değil hani her hafta minnoşumu görsem hiçte kötü olmaz

Başka bi yerden gelmiş olabilirmi hani bazen fark etmiyoruz ya ondan sordum endişe etme inşallah zaten randevun yarın gönlünü ferah tut iyidir bebeğin inşallah annesi

Canım jiletle temizledim ama tuvalete gidince farkettim paspasa da damlamış çıkarken heralde ayrıca havluya silip görünce az parmağımla yokladım kan oldu tırnağım ama giyindikten sonra gelmedi sonra tekrar gittim iyice sildim yok parmağımla yokladım yok annem bende çok panik olur o yüzden bekledim bakalım yarın bi olsa

4 hafta bittiğinde dimi ya şimdi benim doktorum 1 ay sonra gel dedi 5 hafta oldu hala gidicem bu gidişimde sorcam 4 hafta bittiğindemi 5 hafta mı ben en son martın 12 de gittim bi kere acilde gittim o sonuçta bebeğe iyimi diye baktı sadece karasız kaldım bu yüzden

Canim kan pihtilasma ilaci kullandigin için olabilir veya bugün cok yorulduysan ondan da olabilir.yarin doktor net birsey soyleyecektir mutlaka.kac haftaliksin

Evet coraspin kullanıyorum akşam işten çıkmadan içmiştim ama en baştan beri içiyorum hiç olmadı. Hiç de yorulmadım oturdum hep annemi aldık avm de yemek yedik geldik haftasonu yürüdüm bebek mobilya mağazalarını gezdim falan hiç gelmedi 16+4 oldum bugün canım

Yinede bi acile gitse miydin acaba

Allah Allah hayır olsun bir yerin mi kesildi ki yada afedersin hemorait tarzı bi rahatsızlığın olabilir mi ordan mı geliyor acaba eğer ki ordan geldiğine eminsen bence bi doktora gitmelisin

Korkma canım kabızlık oluyormmu ? Belki popodan gelmiştir.

Cok iyiymis yaa ne guzel kafaya takmadan hamilelik :)) bizim gibi pinpirikliler napicak bilmiyom:)
Ben rahatım galiba :) ilk hamileliğimdede öyleydi. 9-10. Hafta arası kanamam olmuştu kanama bitince doktor sorun yok dedi biz yine aynen devam :) göbeğim büyüyünce ara veriyoruz doğuma kadar hoş olmuyor bizce :)

Haftada 3 doktor izin verdi mi kuzu?
Hic kanama vs olmadi dimi
Ayıptır söylemesi kanamadan dolayı hamile kaldım kalalı 1 kere oldu kanamam durdu diye yapmıştık ama sonra yine kahverengi leke gelinde yine ara verdik şimdide korkuyoruz 6. Tüp tedavimle olduğı için biraz endişeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…