- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #18.621
Şu an yok baktım ama olursa gidicem yarın sabahta kontrolüm var hiç olmadı şimdiye kadar banyoda ters birşey mi yaptım acaba bilmiyorum ki. Anneme de çaktırmak istemiyorum panik yapmasın diye.
1 hafta Aralık’la :) ben iki doktora gidiyorum her hafta endişelerle ultrasona giriyorum artık tek doktora devam etmek istiyorum bakalım ne zaman dayanabilirsemKızlar randevularınıza ne kadar sürede gidiyosunuz 4 haftamı 5 hafta aralıklamı Acaba
4 hafta canimKızlar randevularınıza ne kadar sürede gidiyosunuz 4 haftamı 5 hafta aralıklamı Acaba
Benim perşembe günü randevum canım şehirden şehire değişir ama ben İzmirdeyim 300 TL benim muayene
eğer istanbuldaysanız Caddebostan'da Fetus adlı bir prenal test muayenehanesi var. Zeki ve mehmet bey var 2 ayrı perinatolog ikisi de çok iyi, Zeynep kamil hastanesindeki perinatoloji bölümünün kurucuları.
kızımda orada yaptırmıştım şimdi de oraya yaptırırım vakti geldiğinde. 420TL'ymiş sanırım.
detaylı için en uygun hafta hangisiydi? 21 miydi kalbinin tüm bölümleri falan oluşmuş oluyordu. Unutmuşum net hatırlamıyorum
Her yerde farklı anlaşılan.. Gün alınca fiyat sorayım bende en iyisi.. Denizlide yaptırıcam bende. Özel Bi hastane. Doktorum yönlendirdiCnm ben randevu almadim ama adanadayim 150 tl fiyati ama kadin dogum hastanelerinde ucretsiz yapiliyormus
Her haftamı1 hafta Aralık’la :) ben iki doktora gidiyorum her hafta endişelerle ultrasona giriyorum artık tek doktora devam etmek istiyorum bakalım ne zaman dayanabilirsem
Başka bi yerden gelmiş olabilirmi hani bazen fark etmiyoruz ya ondan sordum endişe etme inşallah zaten randevun yarın gönlünü ferah tut iyidir bebeğin inşallah annesi
4 hafta bittiğinde dimi ya şimdi benim doktorum 1 ay sonra gel dedi 5 hafta oldu hala gidicem bu gidişimde sorcam 4 hafta bittiğindemi 5 hafta mı ben en son martın 12 de gittim bi kere acilde gittim o sonuçta bebeğe iyimi diye baktı sadece karasız kaldım bu yüzden4 hafta canim
Canim kan pihtilasma ilaci kullandigin için olabilir veya bugün cok yorulduysan ondan da olabilir.yarin doktor net birsey soyleyecektir mutlaka.kac haftaliksin
Kız demişlerdi 12. Haftada tahmini. 16. Haftada sakladi. 18'de arkadan yandan gördük :)Maşallah canım hep kız mı demişlerdi yoksa erkek dedikleride oldu mu
Bizde değişiklik yok aynen devam. Haftada 3 falan.Kizlar bu haftalarda iliski durumumnuz nedir acaba?kac gunde bir olmasi daha saglikli olur sizce?
Yinede bi acile gitse miydin acabaEvet coraspin kullanıyorum akşam işten çıkmadan içmiştim ama en baştan beri içiyorum hiç olmadı. Hiç de yorulmadım oturdum hep annemi aldık avm de yemek yedik geldik haftasonu yürüdüm bebek mobilya mağazalarını gezdim falan hiç gelmedi 16+4 oldum bugün canım
Haftada 3 doktor izin verdi mi kuzu?Bizde değişiklik yok aynen devam. Haftada 3 falan.
Allah Allah hayır olsun bir yerin mi kesildi ki yada afedersin hemorait tarzı bi rahatsızlığın olabilir mi ordan mı geliyor acaba eğer ki ordan geldiğine eminsen bence bi doktora gitmelisinKızlaaar akşam iş çıkışı annemi aldık yemek yedik geldik yarında dr kontrolüm var duşa gireyim dedim soyundum çamaşırımda birşey yoktu duşa girdim çıktım havluyla oturdum biraz kalktım annem kırmızı bişey var dedi önceden kalma o dedin gerçekten önceden kalma çıkmayan kan lekesi vardı ama emin olayım diye içerde giyinirken temiz yerini sürdüm baktım kan kırmızı biraz. Annemi de telaş yapmak istemedim giyindim oturdum 10 dk lavaboya gittim yok tuvalet kağıdına sildim yok. Ama banyodan çıkarken banyo paspasına da damlamış tuvalette gördüm takip edicem ama çok korkuyorum ağrım falan pek yok ama hiç.kanamam olmamıştı kızlar gece gece nerde dr bulurum nereye giderim bilmiyorum bir kere gaz sancım olmuştu korkmuştum acili aramıştık ultrason var ama kadın doğum uzmanı yok demişlerdi
Korkma canım kabızlık oluyormmu ? Belki popodan gelmiştir.Kızlaaar akşam iş çıkışı annemi aldık yemek yedik geldik yarında dr kontrolüm var duşa gireyim dedim soyundum çamaşırımda birşey yoktu duşa girdim çıktım havluyla oturdum biraz kalktım annem kırmızı bişey var dedi önceden kalma o dedin gerçekten önceden kalma çıkmayan kan lekesi vardı ama emin olayım diye içerde giyinirken temiz yerini sürdüm baktım kan kırmızı biraz. Annemi de telaş yapmak istemedim giyindim oturdum 10 dk lavaboya gittim yok tuvalet kağıdına sildim yok. Ama banyodan çıkarken banyo paspasına da damlamış tuvalette gördüm takip edicem ama çok korkuyorum ağrım falan pek yok ama hiç.kanamam olmamıştı kızlar gece gece nerde dr bulurum nereye giderim bilmiyorum bir kere gaz sancım olmuştu korkmuştum acili aramıştık ultrason var ama kadın doğum uzmanı yok demişlerdi
Ayda 1 canım ama arada ben merak edince devletten de bi randevu alıyorumKızlar randevularınıza ne kadar sürede gidiyosunuz 4 haftamı 5 hafta aralıklamı Acaba
Bize hiçbiZaman yasak var demedi. Yasağınız yok normal hayatınıza devam edin dedi. Kanama vs bişeyim yoktu.Haftada 3 doktor izin verdi mi kuzu?
Hic kanama vs olmadi dimi
Cok iyiymis yaa ne guzel kafaya takmadan hamilelik :)) bizim gibi pinpirikliler napicak bilmiyom:)Bize hiçbiZaman yasak var demedi. Yasağınız yok normal hayatınıza devam edin dedi. Kanama vs bişeyim yoktu.
Ben rahatım galiba :) ilk hamileliğimdede öyleydi. 9-10. Hafta arası kanamam olmuştu kanama bitince doktor sorun yok dedi biz yine aynen devam :) göbeğim büyüyünce ara veriyoruz doğuma kadar hoş olmuyor bizce :)Cok iyiymis yaa ne guzel kafaya takmadan hamilelik :)) bizim gibi pinpirikliler napicak bilmiyom:)
Ayıptır söylemesi kanamadan dolayı hamile kaldım kalalı 1 kere oldu kanamam durdu diye yapmıştık ama sonra yine kahverengi leke gelinde yine ara verdik şimdide korkuyoruz 6. Tüp tedavimle olduğı için biraz endişeliyizHaftada 3 doktor izin verdi mi kuzu?
Hic kanama vs olmadi dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?