- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #18.641
Masallah kuzu insallah hic kanaman olmadan atlatirsin bütün hamileligini:) tadini cikarBen rahatım galiba :) ilk hamileliğimdede öyleydi. 9-10. Hafta arası kanamam olmuştu kanama bitince doktor sorun yok dedi biz yine aynen devam :) göbeğim büyüyünce ara veriyoruz doğuma kadar hoş olmuyor bizce :)
Ay evet o zaman dikkat edin canim, kac haftalik oldun?bu haftalarda düşük tehlikesi de azaliyo ama..doktor yasak koydumuAyıptır söylemesi kanamadan dolayı hamile kaldım kalalı 1 kere oldu kanamam durdu diye yapmıştık ama sonra yine kahverengi leke gelinde yine ara verdik şimdide korkuyoruz 6. Tüp tedavimle olduğı için biraz endişeliyiz
Doktora bir kere sorduk oda kanama bitince serbest demişti doktora göre düşğk yada erken doğum riskim yok ama biz kendimiz çekiniyoruz yarın 19 hafta bitecek 20 ye gireceğizAy evet o zaman dikkat edin canim, kac haftalik oldun?bu haftalarda düşük tehlikesi de azaliyo ama..doktor yasak koydumu
Bu haftalarda tehlike kalmamasi lazim ama yinede siz tedbiri elden bırakmayın tabi nolir nolmazDoktora bir kere sorduk oda kanama bitince serbest demişti doktora göre düşğk yada erken doğum riskim yok ama biz kendimiz çekiniyoruz yarın 19 hafta bitecek 20 ye gireceğiz
Öksürükle hamilelik basında çok mücadele ettim 2 şeyin faydasını gördümKizlar atlatamadim bi turlu hastaligielma armut portakalla suyu kaynattim iccem bakalim ins iyi gelir varmi baska tavsiyesi olan oksuruk de var
Yinede bi acile gitse miydin acaba
Allah Allah hayır olsun bir yerin mi kesildi ki yada afedersin hemorait tarzı bi rahatsızlığın olabilir mi ordan mı geliyor acaba eğer ki ordan geldiğine eminsen bence bi doktora gitmelisin
Korkma canım kabızlık oluyormmu ? Belki popodan gelmiştir.
Ooo 8 yıldır bekliyorduk ponçiği aşılamalar tüp bebekler 4. Denemede geldi kendisi yokken masrafı başladı yaramazın :) benim çok riskli geçti kanamalarım çok oldu uzun süre bekleyince ekstra endişe duyuyoruz o da merak ediyor ne yapalım iyi olsunda razıyız herşeyeHer haftamıkocan bişey demiyomu ya masraflı iş seninki canım ama kıskanmadımda değil hani her hafta minnoşumu görsem hiçte kötü olmaz
Canım jilet kullandıysan büyük ihtimalle ondan olmuştur görmediğin bir yerde küçük bir kesik olmuş olabilirGitmedim işte annemde panik olmasın dedim sonradan da bişey demedim devamı gelmeyince yarında kontrol var diye inşallah birşey yoktur.
hemeroid var ama ne ağrım var ne kanama oldu ordan değil eminim ne olduysa duşta oldu duşa girerken çamaşırımda bişey yoktu ama çıkarken paspasa da damlamış jiletten olsa damlayacak kadar olmaz hem parmağımla yokladım kan geldi ama sonrası yok anlamadım ki yarın sabah dr kontrolüm var zaten
Kabızlığım çok yok hergün olmasada çıkıyorum popodan değil çünkü parmağımla yokladım odada giyinmeden önce ve parmağıma tırnağıma geldi giyinince de çamaşırıma sürüntü gibi gelmiş daha yok bilemiyorum ki.plasenta aşağı inerse de olurmuş bozulursa da olurmuş yarın sabah anlıcam. İnternette de az ya da çok her kanama önemlidir diyo falan annemde çok paniktir ilk baştan demeyince durunca da bişey demedim. sabaha kadar kaç kere kalkar bakarım artık sabah olmaz bana
Bizede yasak transferden beri tık yok :) önce kanama vardı yasaktı sonra plasenta aşağıda diye yasak Doğuma kadar gidecek böyle Allah nasip ederseAyıptır söylemesi kanamadan dolayı hamile kaldım kalalı 1 kere oldu kanamam durdu diye yapmıştık ama sonra yine kahverengi leke gelinde yine ara verdik şimdide korkuyoruz 6. Tüp tedavimle olduğı için biraz endişeliyiz
:)))))) bayıldım!!şaka yapıyorsun.işte böyle soğukkanlı olmak gerek en güzel şey,bunda bende çyle yapcam cnm,birde ben kıvırcık saçlıyım,parmağım prize takılmış gibiydim düşün,hiç bir fotoda normal bile değilim:))Benim gece suyum geldi acil gittik hastaneye yataktan kalkmış halde. Açılmama baktılar 1 cm,ozaman ben eve gidiyorum 1 saat sonra gelirim dedim :) duşa girdim saçımı maşaladım makyajımı yaptım öyle gittim :)
Yani jilet kesigi falan olmus olsa damlayacak kadar kan gelmez ki.acaba kan sulandirici kullandigin icin yanlışlıkla jiletle kestigin yer varsa cok kanamis olabilir mi diyofum simdide.neyse devami gelmediyse sorun yok.yarin sabah erkenden doktora gidersinGitmedim işte annemde panik olmasın dedim sonradan da bişey demedim devamı gelmeyince yarında kontrol var diye inşallah birşey yoktur.
hemeroid var ama ne ağrım var ne kanama oldu ordan değil eminim ne olduysa duşta oldu duşa girerken çamaşırımda bişey yoktu ama çıkarken paspasa da damlamış jiletten olsa damlayacak kadar olmaz hem parmağımla yokladım kan geldi ama sonrası yok anlamadım ki yarın sabah dr kontrolüm var zaten
Kabızlığım çok yok hergün olmasada çıkıyorum popodan değil çünkü parmağımla yokladım odada giyinmeden önce ve parmağıma tırnağıma geldi giyinince de çamaşırıma sürüntü gibi gelmiş daha yok bilemiyorum ki.plasenta aşağı inerse de olurmuş bozulursa da olurmuş yarın sabah anlıcam. İnternette de az ya da çok her kanama önemlidir diyo falan annemde çok paniktir ilk baştan demeyince durunca da bişey demedim. sabaha kadar kaç kere kalkar bakarım artık sabah olmaz bana
Amin cnm inş,kızımla oturcaz arkadaşlaırmda günümde benle olacak,konuşacak bir ton şey var,hep evde,erkek umursamıyorAynen canım benimde 5 yaşında oğlum bende çok ama çok imtihan olmayacağım hayırlı bir kız evlat istiyorum.İnşallah gönlümüze göre olur
Yani jilet kesigi falan olmus olsa damlayacak kadar kan gelmez ki.acaba kan sulandirici kullandigin icin yanlışlıkla jiletle kestigin yer varsa cok kanamis olabilir mi diyofum simdide.neyse devami gelmediyse sorun yok.yarin sabah erkenden doktora gidersin
Cnm sakladıysa kesin kız:))hep öyle çıkıyor hayırla kucağına alSelamlar anneler:)
Bugün kontrolüm vardı herşey yolunda gidiyormuş cinsiyetimiz için daha once kiza benziyor demişti şimdi bugün kesinlesicekken minik iki eliyle kapatmış :)))) çok edepli mı diyim bizimle şimdiden oyun oynuyor mu diyim bilemedim:)))cinsiyet için haftaya tekrar gel kesinlestirelim dedi.
Benim ilk bebişim ve 5. Yilimizda supriz yapıp geldi kiz-erkek zerre umrumda değil allah herkesin kalbine göre versin alışverişe başladım ama kesinlik olmadığı için beyaz sarı yeşil gibi ortayolcu eşyalar alıyordum arada pembelerde girdi tabi :))) kısmet erkek olursa hiç değişim yapmicam benden sonra doğum haberi aldığım ilk kıza hediye edicem hepsini. Kız olursa zaten sorun değil.
Allah hepimize sağlıkla huzurla bebislerimize kavuşmayı ve büyütmeyi nasip etsin. Olmayanlara da çabucak nasip etsin inşallah
Limonla balı karıştır canım kaşıkla yavaş yavaş yudumla.Boğazınida yaksın hemen su içme üstüne.Ihlamur da icebilirsin. B Busra zehraKizlar atlatamadim bi turlu hastaligielma armut portakalla suyu kaynattim iccem bakalim ins iyi gelir varmi baska tavsiyesi olan oksuruk de var
Insallah yaa birsey yoktur hayirlisiyla şu kalan 5 ay bi geçseydi hemencecik topyekün rahat bi nefes alcaz:)Üst tarafı kanadı zaten ama alt tarafı bilmiyorum da öyle bişey değildi baya damlamış çünkü ama havludakini anlamadım daha öncede baya kan lekesi kalmıştı reglimden o yüzden ne kadar havluya geldi anlamadım ama başka yerine sildim gördüm yine yani vajina içinden gelmiş giyindim yok gittim baktım kağıtla iyice sildim yok
Canım bence jileti kesiği, çünkü kan sulandırıcı alıyosun ve aynı anda banyo yapmaya devam ettin kanın kesinlikle pıhtılaşmaz, şöyle örnek verim benimde tüp bebekti banyoda jiletle kesmişim tabi fark ettim banyoda suyla kanın karışık aktığını gördüm çıktım kurulanmaya başladığımda peçeteyede geldi sonra kendi kendine durdu, aynı şekilde bacağımı jiletlemek zornda kaldım o kn hiç durmadı tm duş aktı çıktım kuruladım aktı kendi kendine ellemeyince kurudu üstünde korkma bence...Üst tarafı kanadı zaten ama alt tarafı bilmiyorum da öyle bişey değildi baya damlamış çünkü ama havludakini anlamadım daha öncede baya kan lekesi kalmıştı reglimden o yüzden ne kadar havluya geldi anlamadım ama başka yerine sildim gördüm yine yani vajina içinden gelmiş giyindim yok gittim baktım kağıtla iyice sildim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?