- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #18.661
Ayy canım haklısın heralde insan yaşamadan bilemez ilk hamileliğimde kalp atışı alamadığım için gidip geliyoduk sonuç kürtaj oldu ama onun psikolojisinden sanırım bu bebeğimde kalp atışı duyana kadar sürekli gittim işte banada herkez gitme abartma diyodu ama anca yaşayan biliyo senin haklı sebeplerin varmış o zaman inşallah şimdi sorun geçtiyse 1 doktora devam edersin sağlıcakla da kavuşursun inşallahOoo 8 yıldır bekliyorduk ponçiği aşılamalar tüp bebekler 4. Denemede geldi kendisi yokken masrafı başladı yaramazın :) benim çok riskli geçti kanamalarım çok oldu uzun süre bekleyince ekstra endişe duyuyoruz o da merak ediyor ne yapalım iyi olsunda razıyız herşeye
Gebelikte 2 den yukarıya çıkmasını istemiyorlar hamileliğimin başında 1 di doktor böyle devam etmesi lazım dedi en son gittiğimde 4 dü endokrinoloji ye gitmemi söyledi çok yüksek değil ama bu şekilde yükselmeye başlıyo bi daha test yaptır bence 2 hafta sonraKızlar gebelikte tsh kaç olmalı her zaman düşüktür ama bugun verdiğim kanda 3.48 çıkmış 5. Ayda normal Mi bu değer. Değer aralığımda 5 e kadar normal gösteriyor ama doğru mu?
Geçen banada kabızken oldu bende anlayamadım nerden geldi diye ama akıntıda kan yoktuŞu an yok baktım ama olursa gidicem yarın sabahta kontrolüm var hiç olmadı şimdiye kadar banyoda ters birşey mi yaptım acaba bilmiyorum ki. Anneme de çaktırmak istemiyorum panik yapmasın diye.
Canım valla her doktor farklı söylüyor. Benim son tahlilimde 1.66 çıktı. Dahiliye doktoru ilacın bitince bırak dedi. İlk 3 ayda 2.5 in altında istiyoruz dedi. 1 ay sonra yine kan ver bakalım dedi. Ama ilacım bitince 1 ay beklemicem çok uzun ve tsh hemen yükselen bir değerKızlar gebelikte tsh kaç olmalı her zaman düşüktür ama bugun verdiğim kanda 3.48 çıkmış 5. Ayda normal Mi bu değer. Değer aralığımda 5 e kadar normal gösteriyor ama doğru mu?
Bize 4 aydır yasak... kan sulandırıcıuı bitene kadar da o yasak kalkmaz :)Kizlar bu haftalarda iliski durumumnuz nedir acaba?kac gunde bir olmasi daha saglikli olur sizce?
Benim iki ay kadar sürdü sonra burdaki tipikle yendim vaji sayesinde burayla tanıştımSendemi vajinusmus yaşadın ne kadr sürs sürdü bu durumun doğuma engel değil dimi bu olay bu arada canım ben sezeryandanda çok korkuyorum hemde çok ama normaldende o an ki psikoloji durumundan korkuyorum her ikisindede korktuğum için en iyi son ana kadar hiç düşünmüycem bu konuyu son anda ne olacağı belli olmuyp bazıları normal doğum için direniyo 42 haftaya kadar sporlar yapıyo ama bebek doğmuyo vs vs bi sürü şey oluyo en iyisi bekleyip görmek sonuçta öylede böylede çıkcak bi şekilde allah nasip ederse hakkımda hayırlısı artık
Saol canim denerim ins :)Öksürükle hamilelik basında çok mücadele ettim 2 şeyin faydasını gördüm
1. Soğanı yuvarlak yuvarlak dilimleyip ayak tabanına yerleştirip çorap giymek
2. Siyah turp rendeleyip için e bol bol karabiber döküp tülbente sarıp boyna sarmak
Boyunda 15 20 dk dursa yeterli yakıyor çünkü
Inşallah çabucak iyilesirsin
Ee fotoğrafçı gelecek falan,ben kendimi sabah hazırlanıp gideceğim diye ayarlamışım son dk süpriz yapınca bizim kız olaylar böyle oldu :) doktordan zor izin aldım tabi o ayrı.. duşa girmeden,saçım makyajım yapılmadan hiçbişey yapamam ben:) kendimi bildim bileli sabah uyanır uyanmaz duşa girer saç makyaj yaparım,şuanda bu mesajı duştan çıkmış başında havluyla kahvaltı yapan bir kızın yazdığını düşün :):)))))) bayıldım!!şaka yapıyorsun.işte böyle soğukkanlı olmak gerek en güzel şey,bunda bende çyle yapcam cnm,birde ben kıvırcık saçlıyım,parmağım prize takılmış gibiydim düşün,hiç bir fotoda normal bile değilim:))
Hiç korkulacak bişey yok bence.. sen jiletle kestin ve sulandırıcı kullandığın için bukadar kan gördün. İnşallah öyledir.Gitmedim işte annemde panik olmasın dedim sonradan da bişey demedim devamı gelmeyince yarında kontrol var diye inşallah birşey yoktur.
hemeroid var ama ne ağrım var ne kanama oldu ordan değil eminim ne olduysa duşta oldu duşa girerken çamaşırımda bişey yoktu ama çıkarken paspasa da damlamış jiletten olsa damlayacak kadar olmaz hem parmağımla yokladım kan geldi ama sonrası yok anlamadım ki yarın sabah dr kontrolüm var zaten
Kabızlığım çok yok hergün olmasada çıkıyorum popodan değil çünkü parmağımla yokladım odada giyinmeden önce ve parmağıma tırnağıma geldi giyinince de çamaşırıma sürüntü gibi gelmiş daha yok bilemiyorum ki.plasenta aşağı inerse de olurmuş bozulursa da olurmuş yarın sabah anlıcam. İnternette de az ya da çok her kanama önemlidir diyo falan annemde çok paniktir ilk baştan demeyince durunca da bişey demedim. sabaha kadar kaç kere kalkar bakarım artık sabah olmaz bana
Hiç korkulacak bişey yok bence.. sen jiletle kestin ve sulandırıcı kullandığın için bukadar kan gördün. İnşallah öyledir.
Ayy bende endişelendim şimdi. Randevun kaçta erkene alsana saatini. İnşallah kötü bişey yoktur. İlişki falan oldu mu ? Acaba ondan mı oldu ? Hemen haber ver bizede inşallah sorun yoktur.Canım sabaha karşı kalktım tuvalete sildim yine gördüm kan az ama var ancak çamaşıra akan bişey yok yani jiletle bi alakası olmadığını anladım içini siliyorum hep zaten akşam yoktu silsemde sabah vardı artık kontrolde belli olacak bakalım dua edin çok endişeliyim bizimkilere de bişey demedim bişey varsa kontrolde çıkacak zaten rahim ağzınada baktırcam biraz sancımda var canım
Canım sorun yoktur inşallah doktordan sonra bizi de haberdar et.Canım sabaha karşı kalktım tuvalete sildim yine gördüm kan az ama var ancak çamaşıra akan bişey yok yani jiletle bi alakası olmadığını anladım içini siliyorum hep zaten akşam yoktu silsemde sabah vardı artık kontrolde belli olacak bakalım dua edin çok endişeliyim bizimkilere de bişey demedim bişey varsa kontrolde çıkacak zaten rahim ağzınada baktırcam biraz sancımda var canım
Cn ben nisan in 4 de gittim mayis 2 de cagirdi beni kendi zaten ne zaman gidecegini hamile kartina yaziyor hani tansiyon kilo takibi yaptigi kart var ya o yuzden bende ona gore gidiyorum4 hafta bittiğinde dimi ya şimdi benim doktorum 1 ay sonra gel dedi 5 hafta oldu hala gidicem bu gidişimde sorcam 4 hafta bittiğindemi 5 hafta mı ben en son martın 12 de gittim bi kere acilde gittim o sonuçta bebeğe iyimi diye baktı sadece karasız kaldım bu yüzden
Canım inşallah önemli bir şey değildir. Dualarımız seninle. Sağlıklı haberle dön inşallahCanım sabaha karşı kalktım tuvalete sildim yine gördüm kan az ama var ancak çamaşıra akan bişey yok yani jiletle bi alakası olmadığını anladım içini siliyorum hep zaten akşam yoktu silsemde sabah vardı artık kontrolde belli olacak bakalım dua edin çok endişeliyim bizimkilere de bişey demedim bişey varsa kontrolde çıkacak zaten rahim ağzınada baktırcam biraz sancımda var canım
max 45 dk sürmüştür belki daha azhayatnda unutulmayacak anlardan biriydi çocuğu karnından çıkarıp yanına koyuyorlarSeninki kaç dakika sürdü canım?
canım güzel haberlerini bekliyoruz kötü bişey yoktur allahın izniyleCanım sabaha karşı kalktım tuvalete sildim yine gördüm kan az ama var ancak çamaşıra akan bişey yok yani jiletle bi alakası olmadığını anladım içini siliyorum hep zaten akşam yoktu silsemde sabah vardı artık kontrolde belli olacak bakalım dua edin çok endişeliyim bizimkilere de bişey demedim bişey varsa kontrolde çıkacak zaten rahim ağzınada baktırcam biraz sancımda var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?