2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ayy canım haklısın heralde insan yaşamadan bilemez ilk hamileliğimde kalp atışı alamadığım için gidip geliyoduk sonuç kürtaj oldu ama onun psikolojisinden sanırım bu bebeğimde kalp atışı duyana kadar sürekli gittim işte banada herkez gitme abartma diyodu ama anca yaşayan biliyo senin haklı sebeplerin varmış o zaman inşallah şimdi sorun geçtiyse 1 doktora devam edersin sağlıcakla da kavuşursun inşallah

Kızlar gebelikte tsh kaç olmalı her zaman düşüktür ama bugun verdiğim kanda 3.48 çıkmış 5. Ayda normal Mi bu değer. Değer aralığımda 5 e kadar normal gösteriyor ama doğru mu?
Gebelikte 2 den yukarıya çıkmasını istemiyorlar hamileliğimin başında 1 di doktor böyle devam etmesi lazım dedi en son gittiğimde 4 dü endokrinoloji ye gitmemi söyledi çok yüksek değil ama bu şekilde yükselmeye başlıyo bi daha test yaptır bence 2 hafta sonra

Şu an yok baktım ama olursa gidicem yarın sabahta kontrolüm var hiç olmadı şimdiye kadar banyoda ters birşey mi yaptım acaba bilmiyorum ki. Anneme de çaktırmak istemiyorum panik yapmasın diye.
Geçen banada kabızken oldu bende anlayamadım nerden geldi diye ama akıntıda kan yoktu
sende dikkat et belki yakın zamanda ilişki olduysa tahriş falan vardır çünki kuruluk oluyor hamilelikte bide rahim büyüdükçe kılcallar kanama yapabilir doktoruna mesaj at ne diyecek

Kızlar gebelikte tsh kaç olmalı her zaman düşüktür ama bugun verdiğim kanda 3.48 çıkmış 5. Ayda normal Mi bu değer. Değer aralığımda 5 e kadar normal gösteriyor ama doğru mu?
Canım valla her doktor farklı söylüyor. Benim son tahlilimde 1.66 çıktı. Dahiliye doktoru ilacın bitince bırak dedi. İlk 3 ayda 2.5 in altında istiyoruz dedi. 1 ay sonra yine kan ver bakalım dedi. Ama ilacım bitince 1 ay beklemicem çok uzun ve tsh hemen yükselen bir değer

Benim iki ay kadar sürdü sonra burdaki tipikle yendim vaji sayesinde burayla tanıştım
Tek iyi yönü bu oldu
Doğuma engel diyenler var ama ben yurtdışındayım ve doktorlar inanılmaz rahat
Benim bebiş doğumda nazlandı biraz açılmada az olunca suniyi artırdılar kalp atışı zayıfladı
Ben kesin sezeryana giricem dedim o kadar sancıdan sonra doktorum genede soğukkanlı bekledi sancıyı kesti oksijen verdi bir saat sonra doğdu
Yani o an hiç aklıma vaji falan gelmedi
Bebeği kucağa alacağına odaklan şu an biraz erken zaten zaman belirleyecek doğum şeklini
sen hamileliğe odaklan pozitif düşün bi şekilde doğur benim arkadaşım amiyane bi tabiri var bi kere girdi bi şekilde çıkacak :)
merak etme bu güç kadında var herkes başardı sen de başaracaksın inş
Ama seni daha etkiliyorsa bu meseleyi zamana bırak,doğum hikayesi dinleme bu konuyu hiç açma.
Bazen aşırı düşünmek de daha çok geriyor
İnş çok güzle bir kavuşma olur

Saol canim denerim ins :)

Ee fotoğrafçı gelecek falan,ben kendimi sabah hazırlanıp gideceğim diye ayarlamışım son dk süpriz yapınca bizim kız olaylar böyle oldu :) doktordan zor izin aldım tabi o ayrı.. duşa girmeden,saçım makyajım yapılmadan hiçbişey yapamam ben:) kendimi bildim bileli sabah uyanır uyanmaz duşa girer saç makyaj yaparım,şuanda bu mesajı duştan çıkmış başında havluyla kahvaltı yapan bir kızın yazdığını düşün :)

Hiç korkulacak bişey yok bence.. sen jiletle kestin ve sulandırıcı kullandığın için bukadar kan gördün. İnşallah öyledir.

Hiç korkulacak bişey yok bence.. sen jiletle kestin ve sulandırıcı kullandığın için bukadar kan gördün. İnşallah öyledir.

Canım sabaha karşı kalktım tuvalete sildim yine gördüm kan az ama var ancak çamaşıra akan bişey yok yani jiletle bi alakası olmadığını anladım içini siliyorum hep zaten akşam yoktu silsemde sabah vardı artık kontrolde belli olacak bakalım dua edin çok endişeliyim bizimkilere de bişey demedim bişey varsa kontrolde çıkacak zaten rahim ağzınada baktırcam biraz sancımda var canım

Ayy bende endişelendim şimdi. Randevun kaçta erkene alsana saatini. İnşallah kötü bişey yoktur. İlişki falan oldu mu ? Acaba ondan mı oldu ? Hemen haber ver bizede inşallah sorun yoktur.

Canım sorun yoktur inşallah doktordan sonra bizi de haberdar et.

Cn ben nisan in 4 de gittim mayis 2 de cagirdi beni kendi zaten ne zaman gidecegini hamile kartina yaziyor hani tansiyon kilo takibi yaptigi kart var ya o yuzden bende ona gore gidiyorum

D dejavu_ one canım korkma geçen ağustos annelerinde de vardi kanamalı biri nst'ye falan baglamislardi bi şey çıkmadı. Sebepsiz de olabilir demis ona doktoru. Bu haftaya kadar gelmissin Alla

Canım inşallah önemli bir şey değildir. Dualarımız seninle. Sağlıklı haberle dön inşallah

canım güzel haberlerini bekliyoruz kötü bişey yoktur allahın izniyle

Sağolun kızlar doktora girmeyi bekliyorum gelmedi daha. İlişki olmadı daha önce çok az oldu ama 2 hafta önce falandı. Onunla da bir alakası yok yani ne olduysa duşta oldu işte ama herzamanki gibi yıkandım dikkatliydim. Ekstra bişey yoktu yani bilmiyorum ki birden oldu sancımda var ondan korkuyorum gece gelmemiş ama kağıda silince geldi gelmeden girdim sildim yok anlamadım içerde de olabilir kanama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…