- 24 Temmuz 2013
- 1.369
- 1.820
- 333
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #18.681
Canım doktora ayrıntılı anlat durumu. Onun bişey demesini bekleme.Sağolun kızlar doktora girmeyi bekliyorum gelmedi daha. İlişki olmadı daha önce çok az oldu ama 2 hafta önce falandı. Onunla da bir alakası yok yani ne olduysa duşta oldu işte ama herzamanki gibi yıkandım dikkatliydim. Ekstra bişey yoktu yani bilmiyorum ki birden oldu sancımda var ondan korkuyorum gece gelmemiş ama kağıda silince geldi gelmeden girdim sildim yok anlamadım içerde de olabilir kanama
Ben ilk doğumumda sezeryan olduğum için dediğin gibi süslenip gittim :) güzel ani kaldı ama bu kez normal doğum istiyorum olursa sancimtuttugu anda saçımı anneme sıkı sıkı ordurcembozulmasin diyeCnm ben röflemi yenileyip,maşamı yaptırıp,makyajımı rimelimi yapıp allık ,sürüp gircem ,nolur sizde öyle yapın.ben ilk doğumda fotolar var,saç baş darma duman,dip bıyası gelmiş,şimdi fotolara bakmak iatemiyorum,hiiiç aklıma gelmedi ki,uyaranda olmadı,doğum kurkusundan aklım gitti,şimdimki aklım olsa saç baş fönümü çekerdim, bir fotomu bebeğinde çerçeveletirdim güzel,inan hiç yok öyle ,bunda tecrübem böyle diyor,sezeryan evet 10 dk lik bişi,hiç korkmayın,bir şekilde çıkıyorlar işte:))
Canım inşallah kontrolünden hayırlı güzel haberlerle gelirsin umarım bir sorun yoktur. Bebek de sen de iyisinizdir inşallah.Canım sabaha karşı kalktım tuvalete sildim yine gördüm kan az ama var ancak çamaşıra akan bişey yok yani jiletle bi alakası olmadığını anladım içini siliyorum hep zaten akşam yoktu silsemde sabah vardı artık kontrolde belli olacak bakalım dua edin çok endişeliyim bizimkilere de bişey demedim bişey varsa kontrolde çıkacak zaten rahim ağzınada baktırcam biraz sancımda var canım
Canım inşallah her şey yolundadır yaaSağolun kızlar doktora girmeyi bekliyorum gelmedi daha. İlişki olmadı daha önce çok az oldu ama 2 hafta önce falandı. Onunla da bir alakası yok yani ne olduysa duşta oldu işte ama herzamanki gibi yıkandım dikkatliydim. Ekstra bişey yoktu yani bilmiyorum ki birden oldu sancımda var ondan korkuyorum gece gelmemiş ama kağıda silince geldi gelmeden girdim sildim yok anlamadım içerde de olabilir kanama
çok teşekkür ederim canım amin,evet il bebeğim olucak Rabbim nasip ederseAllah analı babalı büyütsün cnm ilk bebeğin mi olacak nasipse
Sağolun kızlar doktora girmeyi bekliyorum gelmedi daha. İlişki olmadı daha önce çok az oldu ama 2 hafta önce falandı. Onunla da bir alakası yok yani ne olduysa duşta oldu işte ama herzamanki gibi yıkandım dikkatliydim. Ekstra bişey yoktu yani bilmiyorum ki birden oldu sancımda var ondan korkuyorum gece gelmemiş ama kağıda silince geldi gelmeden girdim sildim yok anlamadım içerde de olabilir kanama
Canım 2 nin altında olmalı gebelikte. 4.aydan sonra biraz daha artıyormuş. Endokrin doktorun ilaç dozunu ayarlasın mutlaka.Kızlar gebelikte tsh kaç olmalı her zaman düşüktür ama bugun verdiğim kanda 3.48 çıkmış 5. Ayda normal Mi bu değer. Değer aralığımda 5 e kadar normal gösteriyor ama doğru mu?
cnım bnde her zaman hissetmiyorm mesela bazen günde 3 4 kere bazende 1 kere yada hiç keske her an kendilerini belli etselerGünaydın kızlar pazar ve pazartesi bebeğimin hareketlerini hissetmiştim artık hissetmeye başladım sanıyordum ama iki gündür hiçbir şey hissetmiyorum gene normal mi acaba :/
canım inşallah önemli bişey yokturCanım sabaha karşı kalktım tuvalete sildim yine gördüm kan az ama var ancak çamaşıra akan bişey yok yani jiletle bi alakası olmadığını anladım içini siliyorum hep zaten akşam yoktu silsemde sabah vardı artık kontrolde belli olacak bakalım dua edin çok endişeliyim bizimkilere de bişey demedim bişey varsa kontrolde çıkacak zaten rahim ağzınada baktırcam biraz sancımda var canım
ilk 3 ay 2.5 sonrası 3 sınır diye biliyorum..bence yüksek ama bebek troid bezi artık hormon salgıladığı için bebek için risk fazla olmaz sanırım..bana kendin için iyot kullan gebelikte bırakma sakın dedi kadın doğumcu bir dr arkdaş..tsh larımda takip altında..bir görünmende fayda var biraz yüksek çünküKızlar gebelikte tsh kaç olmalı her zaman düşüktür ama bugun verdiğim kanda 3.48 çıkmış 5. Ayda normal Mi bu değer. Değer aralığımda 5 e kadar normal gösteriyor ama doğru mu?
bizde normal devam ediyoruz sonlara dogru nolur bilmem malum göbek olcak baya bikızlar cinsel ilişki konuşulmuş. ben ilk kızıma hamileyken 36. haftaya kadar normal rutinimize devam ettik ama bunda düşük riskim olduğu için ilişki yasak
eheheh o zaman da nefes alınmıyor tatlım emin ol. bu sefer de gaz mı oldu çok mu ağladı çok mu uyudu az mı uyudu ooo bir sürü soru annelik işte bu hiç bir zaman ohhhh diyemiyoruz. hatta benim kuzum hiç uyumayı sevmiyordu genelde 20 dk da bir uyanıyordu 1 gece 2 saat uyudu 2 saat boyunca nefesini dinledimInsallah yaa birsey yoktur hayirlisiyla şu kalan 5 ay bi geçseydi hemencecik topyekün rahat bi nefes alcaz:)
umarım önemli bir şey değildir ki zannetmiyorum. . hemen bize haber ver yine deCanım sabaha karşı kalktım tuvalete sildim yine gördüm kan az ama var ancak çamaşıra akan bişey yok yani jiletle bi alakası olmadığını anladım içini siliyorum hep zaten akşam yoktu silsemde sabah vardı artık kontrolde belli olacak bakalım dua edin çok endişeliyim bizimkilere de bişey demedim bişey varsa kontrolde çıkacak zaten rahim ağzınada baktırcam biraz sancımda var canım
evet normal canım daha küçük olduğu için bazen güçlü olsa da hareket bazen yavaş olabilir. 20.hafta dan sonra hissettiriri artıkGünaydın kızlar pazar ve pazartesi bebeğimin hareketlerini hissetmiştim artık hissetmeye başladım sanıyordum ama iki gündür hiçbir şey hissetmiyorum gene normal mi acaba :/
20 -21 den sonra artık güçlenecekler o zaman güzel hissediliyor her güncnım bnde her zaman hissetmiyorm mesela bazen günde 3 4 kere bazende 1 kere yada hiç keske her an kendilerini belli etseler
Kızlar merhaba. Ayrıntılı ultrason için gün alan var mı? Ve fiyat araştırması yaptım da her yerde farklı sanırım. Randevu alanlar fiyat öğrendiniz mi?
Kızlar randevularınıza ne kadar sürede gidiyosunuz 4 haftamı 5 hafta aralıklamı Acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?