2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım doktora ayrıntılı anlat durumu. Onun bişey demesini bekleme.

Ben ilk doğumumda sezeryan olduğum için dediğin gibi süslenip gittim :) güzel ani kaldı ama bu kez normal doğum istiyorum olursa sancimtuttugu anda saçımı anneme sıkı sıkı ordurcembozulmasin diye

Canım inşallah kontrolünden hayırlı güzel haberlerle gelirsin umarım bir sorun yoktur. Bebek de sen de iyisinizdir inşallah.

Canım inşallah her şey yolundadır yaa hemen bize de yaz.

inşallah hiçbir şey yoktur canım. abimin eşininde hamileliğinde 1 kere kanaması olmuştu böyle. hiçbir şey yok demişti doktor. bazen olabilir böyle korkma deyip göndermişti. inşallah seninde öyle birşeydir. doktordan çıkınca bize de haber ver.

Günaydın kızlar pazar ve pazartesi bebeğimin hareketlerini hissetmiştim artık hissetmeye başladım sanıyordum ama iki gündür hiçbir şey hissetmiyorum gene normal mi acaba :/

Kızlar gebelikte tsh kaç olmalı her zaman düşüktür ama bugun verdiğim kanda 3.48 çıkmış 5. Ayda normal Mi bu değer. Değer aralığımda 5 e kadar normal gösteriyor ama doğru mu?
Canım 2 nin altında olmalı gebelikte. 4.aydan sonra biraz daha artıyormuş. Endokrin doktorun ilaç dozunu ayarlasın mutlaka.

Günaydın kızlar pazar ve pazartesi bebeğimin hareketlerini hissetmiştim artık hissetmeye başladım sanıyordum ama iki gündür hiçbir şey hissetmiyorum gene normal mi acaba :/
cnım bnde her zaman hissetmiyorm mesela bazen günde 3 4 kere bazende 1 kere yada hiç keske her an kendilerini belli etseler

canım inşallah önemli bişey yoktur
dr a gittin mi? ne dedi

kızlar cinsel ilişki konuşulmuş. ben ilk kızıma hamileyken 36. haftaya kadar normal rutinimize devam ettik ama bunda düşük riskim olduğu için ilişki yasak

canım
Kızlar gebelikte tsh kaç olmalı her zaman düşüktür ama bugun verdiğim kanda 3.48 çıkmış 5. Ayda normal Mi bu değer. Değer aralığımda 5 e kadar normal gösteriyor ama doğru mu?
ilk 3 ay 2.5 sonrası 3 sınır diye biliyorum..bence yüksek ama bebek troid bezi artık hormon salgıladığı için bebek için risk fazla olmaz sanırım..bana kendin için iyot kullan gebelikte bırakma sakın dedi kadın doğumcu bir dr arkdaş..tsh larımda takip altında..bir görünmende fayda var biraz yüksek çünkü

kızlar cinsel ilişki konuşulmuş. ben ilk kızıma hamileyken 36. haftaya kadar normal rutinimize devam ettik ama bunda düşük riskim olduğu için ilişki yasak
bizde normal devam ediyoruz sonlara dogru nolur bilmem malum göbek olcak baya bi

Insallah yaa birsey yoktur hayirlisiyla şu kalan 5 ay bi geçseydi hemencecik topyekün rahat bi nefes alcaz:)
eheheh o zaman da nefes alınmıyor tatlım emin ol. bu sefer de gaz mı oldu çok mu ağladı çok mu uyudu az mı uyudu ooo bir sürü soru annelik işte bu hiç bir zaman ohhhh diyemiyoruz. hatta benim kuzum hiç uyumayı sevmiyordu genelde 20 dk da bir uyanıyordu 1 gece 2 saat uyudu 2 saat boyunca nefesini dinledim

umarım önemli bir şey değildir ki zannetmiyorum. . hemen bize haber ver yine de

evet normal canım daha küçük olduğu için bazen güçlü olsa da hareket bazen yavaş olabilir. 20.hafta dan sonra hissettiriri artık

dejavu_one geçmiş olsun kuzum bir sorun yoktur inşallah. Haberdar et bizi doktordan çıkınca.

Kızlar merhaba. Ayrıntılı ultrason için gün alan var mı? Ve fiyat araştırması yaptım da her yerde farklı sanırım. Randevu alanlar fiyat öğrendiniz mi?

Gittiğim hastanede perinatolog yapıyor, muayene dahil 500 tl’ymiş. Bu gittiğimde konuşup randevuyu alacağım. İstanbul bu arada.

Kızlar randevularınıza ne kadar sürede gidiyosunuz 4 haftamı 5 hafta aralıklamı Acaba

15 gün kontrol sürem var zaten, onun dışındakilerde de yine 2 hafta aralıkla gidiyordum riskli diye. Artık 3 hafta olacak arası inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…