2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
aa cok güzell bizimkinde de var mıdır acabaaa haftaya gitcm bende saglık ocagına tetenoz olmak için

Ya bizim sağlık ocağı 20.haftadan sonra kalp atışı dinleyebiliriz diyor

Hayirlisiyla bi dogsun da sag salim insallh,onlar tatli telaslar ne kadar uykusuz kalsa da insan koymaz cocuk olduktan sonra:)

Benimde hep düşüktü hiç troitle sıkıntım olmamıştı ilk gebeliğimde de bunda beni şaşırttı devletteki doktor normal dedi Cumartesi kendi doktorumla randevum var bakalım o ne dicek

Kızlaar doktordan geldim ancak annemi bıraktık eve falan. Çok şükür herşey yolunda doktora söyledim baktı baya kese yukarıda, kalp atışları normal hatta baya hareketliydi gözünü ovuşturdu eliyle, sonra ellerini kavuşturdu ayaklarını dayamıştı, ağzını açıp kapadı falan artık tamamen erkek olduğu kesinleşti.

Her tarafına iyice baktı beyni, kalbi, bacak kol boyu, kaburgaları, baş çevresi, karın çevresi falan inceledi. Hiçbir sorun yok herşeyi normal dedi. 190 gr , 16 cm olmuş 16+5 bugün ama ultrasonda 17+1 çıktım. Ultrasonla rahim ağzı tarafına da baktı tamamen kapalı rahim ağzı da dedi. Su geliyor dedim yürürken akıntıdır o dedi normalmiş. Bebeğin suyu da gayet iyiymiş o kadar rahatladım ki anlatamam. Kanamam da yok şu an

Ay cok sukur sevindim canim,insallah bundan sonra da bi sıkıntı çıkmaz.hamileyken biri kanamam var diyince valla cok panik oluyorum.dunde sen kanamam var diyince hic aklımdan cikmadi.gecmis olsun birdaha yasatmasin Allah

Ay cok sukur sevindim canim,insallah bundan sonra da bi sıkıntı çıkmaz.hamileyken biri kanamam var diyince valla cok panik oluyorum.dunde sen kanamam var diyince hic aklımdan cikmadi.gecmis olsun birdaha yasatmasin Allah

İnşallah canım yaa inan ömrümden ömür gitti yani hiç olmadığı için birden şok oldum annemi de panik yaptırmak istemedim. Gece bana geçmek bilmedi sancılarım oluyor dedim normal dedi.

İnşallah canım yaa inan ömrümden ömür gitti yani hiç olmadığı için birden şok oldum annemi de panik yaptırmak istemedim. Gece bana geçmek bilmedi sancılarım oluyor dedim normal dedi.
Sancı olmasi neden normalmis ki? Ay bu doktor da benim icine sinmedi,bu doktorlara gore hersey normal.yinede tedbir amacli progestan falan mi kullansan acaba

aa cok güzell bizimkinde de var mıdır acabaaa haftaya gitcm bende saglık ocagına tetenoz olmak için

Ya bizim sağlık ocağı 20.haftadan sonra kalp atışı dinleyebiliriz diyor

Kızlar bizimki normal sağlık ocağı gibi değil, marmara üniversitesinin bir kuruluşu. Hatta o yüzden aile hekimimiz yılda 2-3 kez değişiyor. Bir nevi hekimlerin eğitim merkezi gibi birşey sanırım o yüzden kapsamlı. Her yerde olur mu bilmiyorum

hay maşallaahh paşayaaa
endişelenmen normaldi canım ama doktor sorun demiş şükür ki artık rahatlayabilirsin

o zman olmayabilir evet heveslenmiştim bi an

Sancı olmasi neden normalmis ki? Ay bu doktor da benim icine sinmedi,bu doktorlara gore hersey normal.yinede tedbir amacli progestan falan mi kullansan acaba

Normal dedi rahim genişliyor dedi falan işte takip edicem zaten bakalım evde progestan var bende kullanmayı düşünüyorum her ihtimale karşı

hay maşallaahh paşayaaa
endişelenmen normaldi canım ama doktor sorun demiş şükür ki artık rahatlayabilirsin

İnşallah canım takip edicem yine de hareketlerime de dikkat edicem artık ne kadar dikkat edilir bilmiyorum da hiçbirşey yaptığım yok ki yemek dışında yani duşta birşey oldu herhalde önlem amaçlı evde kalan progestanlardan alıcam birkaç gün bir zararı yok sonuçta. Ama çok güzeldi aç gitmeme rağmen kıpır kıpırdı

dejavu_one canım gozunaydin Allah bi daha böyle korku yasatmasin sağ salim kavus yavruna

İnşallah canım Rabbim yaşatmasın hiçbirimize çok zormuş gece bitmek bilmedi.

dejavu_one canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim

Çok sağol canım gördüm rahatladım çok zor gerçekten takipte kalıcam yine de

zararı yoksa kullan tabi belki suyun cok sıcaksa o etkilemiş olabilir mi ? çünkü hamilelikte cok sıcak suyla duş önerilmiyo

Bu arada detaylı ultrason için 21. haftama gün al dedi dışarıda çektiricem acıbademle anlaşmalı olan bir yer oraya da geliyormuş ama özel sigorta var mı dedi yok dedik o zaman muayenehanesine de gidebilirsiniz dedi. 4 hafta sonra yani aslında 12 mayısa geliyor ama doktor 9 mayıstan sonra 1 hafta yokmuş 9 mayısa aldık zaten 4 hafta sonrası tam oluyor da haftasonu olsun rahat gideriz dedik olsun. Eşim aramış randevu için işte dr şeker çikolata meyve suyu falan i.sin öyle gelsin hareketli olsun demiş. Eşim de bu sabah birşey yemediği halde hareketliydi demiş çok iyi o zaman demiş tüm ultrason fotoğraflarını da istemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…