- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #18.721
zararı yoksa kullan tabibelki suyun cok sıcaksa o etkilemiş olabilir mi ? çünkü hamilelikte cok sıcak suyla duş önerilmiyo
Çok sevindim valla. Maşallah diyelim o vakitKızlaar doktordan geldim ancak annemi bıraktık eve falan. Çok şükür herşey yolunda doktora söyledim baktı baya kese yukarıda, kalp atışları normal hatta baya hareketliydi gözünü ovuşturdu eliyle, sonra ellerini kavuşturdu ayaklarını dayamıştı, ağzını açıp kapadı falan artık tamamen erkek olduğu kesinleşti.
Her tarafına iyice baktı beyni, kalbi, bacak kol boyu, kaburgaları, baş çevresi, karın çevresi falan inceledi. Hiçbir sorun yok herşeyi normal dedi. 190 gr , 16 cm olmuş 16+5 bugün ama ultrasonda 17+1 çıktım. Ultrasonla rahim ağzı tarafına da baktı tamamen kapalı rahim ağzı da dedi. Su geliyor dedim yürürken akıntıdır o dedi normalmiş. Bebeğin suyu da gayet iyiymiş o kadar rahatladım ki anlatamam. Kanamam da yok şu an
Neyse çok şükür sıkıntı yok bazen gelebiliyorO da aklıma geldi çünkü dün biraz sıcak aldım ayarlayamadım çok soğudu falan ama soğuk duş alırım artık yine sıcak almam yani eşime duşa girmeden ayarlatırım. Belki ondan oldu damarlar genişledi bilemiyorum. Çünkü benden sonra eşim girince çok sıcak olmuş banyo dedi hep dikkat ederdim ama
Yakın bir arkadaşım gebelikteki hemoroidi patlıcan saplarını kaynatıp suyunu içerek çözdü. Doktoru önermiş ona :) doktorunuza danışıp deneyebilirsiniz
Magnezyuma başlayınca oda çok iyi geliyor
Canım benimde kendimi bildim bileli var kronik cidden ama gebelikte heleki ilk haftalard dahada kötüydü o kadar ağladığım olduki o ağrılardan 3,4 gün lavobaya çıkmadığımı biliyorum bn çareyi zeytinyağıyla buldum her sabah bi kaşık zeytinyağı üstünede bol limon sıkıp içiyorum çok şükür kalmadı şuan sorunum
Bendede var ama hiç ciddi bişey olarak algılayıp doktora bile gitmedin inan uzun sire yaşanan kabızlık probleminden oluyo bana bi sıkıntısı yok ama Acaba gitsem mi doktora
Simdi de safra kesemde tas cikti.sabrim deneniyor
benim.net bir sikintim yoktu ama tahlillerim bpzuktu bakalim.nolcakÇok geçmiş olsun. Annemde de var, alıncak safra kesesi. Çoğu yiyecek sıkıntı yaratıyor.
Canım öncelikle geçmiş olsun kötü bişey olmamasına sevindim.Kendini fazla yorduysan o yüzden de olabilir.Bende de geçen haftalarda sancılı bi ağrı olmuştu o gün baya yorulmuştum.Sen bi de kan sulandırıcı kullanıyomuşsun banyo falan hepsi tetiklemiştir.Bende lekelenme olmuştu doktor hemen kesti kan sulandırıcıyı ama bende kan pıhtılaşması yoktu belkide o yüzdendir.Ayrıntılı ultrason için mümin beye mi gidiceksin yoksa başka bi doktora mı yönlendirdiler olmazsa bende başka bi doktor ayarlıycam bizim de özel sigorta yok çünkiBu arada detaylı ultrason için 21. haftama gün al dedi dışarıda çektiricem acıbademle anlaşmalı olan bir yer oraya da geliyormuş ama özel sigorta var mı dedi yok dedik o zaman muayenehanesine de gidebilirsiniz dedi. 4 hafta sonra yani aslında 12 mayısa geliyor ama doktor 9 mayıstan sonra 1 hafta yokmuş 9 mayısa aldık zaten 4 hafta sonrası tam oluyor da haftasonu olsun rahat gideriz dedik olsun. Eşim aramış randevu için işte dr şeker çikolata meyve suyu falan i.sin öyle gelsin hareketli olsun demiş. Eşim de bu sabah birşey yemediği halde hareketliydi demiş çok iyi o zaman demiş tüm ultrason fotoğraflarını da istemiş.
Canım çok sevindim sorun olmadığına.Normal dedi rahim genişliyor dedi falan işte takip edicem zaten bakalım evde progestan var bende kullanmayı düşünüyorum her ihtimale karşı
Her sabah bi kaşık zeytinyağına limon sıkıp içiyorum başka türlü kurtulamadım ben ne kayısı ne başka bişey bi bu yarada benim biraz daha ilerlemişti tabi ama kayısıda iyi geliyo diyolarKizlar kabizlikla nasil basa cikiyorsuniz
Ayyyy zeytinyağını icemem kiiiiiiHer sabah bi kaşık zeytinyağına limon sıkıp içiyorum başka türlü kurtulamadım ben ne kayısı ne başka bişey bi bu yarada benim biraz daha ilerlemişti tabi ama kayısıda iyi geliyo diyolar
gün kurusu falan ye günlük iyi geliyo o kuzuKizlar kabizlikla nasil basa cikiyorsuniz
belki o sebep olmştur olacagı avrmıs kuzum sen dikkat et yine ne gelirse allahta tabikiO da aklıma geldi çünkü dün biraz sıcak aldım ayarlayamadım çok soğudu falan ama soğuk duş alırım artık yine sıcak almam yani eşime duşa girmeden ayarlatırım. Belki ondan oldu damarlar genişledi bilemiyorum. Çünkü benden sonra eşim girince çok sıcak olmuş banyo dedi hep dikkat ederdim ama
Sağol canom,bol bol acı da yemeye calisiyorum metam hizlansin diye,degilse patliycamgün kurusu falan ye günlük iyi geliyo o kuzu
belki o sebep olmştur olacagı avrmıs kuzum sen dikkat et yine ne gelirse allahta tabiki
bende detaylı ultrason istiyorm ama bursaya gitmem gerekiyo burda yok istedigimiz zaman için randevu alabiliyo muyuz acaba
ayy acıya bende sardım bu araSağol canom,bol bol acı da yemeye calisiyorum metam hizlansin diye,degilse patliycam
Kızlar belirtileriniz ne durumda sanki benim eskisi gibi belirtim yok onun için korkuyorum bide hissedemiyorum daha erken yeni yeni başlar diyorlar ama şimdi pek bişey hissedemeyince korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?