2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
zararı yoksa kullan tabi belki suyun cok sıcaksa o etkilemiş olabilir mi ? çünkü hamilelikte cok sıcak suyla duş önerilmiyo

O da aklıma geldi çünkü dün biraz sıcak aldım ayarlayamadım çok soğudu falan ama soğuk duş alırım artık yine sıcak almam yani eşime duşa girmeden ayarlatırım. Belki ondan oldu damarlar genişledi bilemiyorum. Çünkü benden sonra eşim girince çok sıcak olmuş banyo dedi hep dikkat ederdim ama

Çok sevindim valla. Maşallah diyelim o vakit

Neyse çok şükür sıkıntı yok bazen gelebiliyor
Anlamıyoruz.banada oldu bi kere
İnş bi daha hiç yaşamazsın doğuma kadar
hadi şimdi ultrason fotona bak mutluluğun keyfini çıkar dostum

Yakın bir arkadaşım gebelikteki hemoroidi patlıcan saplarını kaynatıp suyunu içerek çözdü. Doktoru önermiş ona :) doktorunuza danışıp deneyebilirsiniz

Hemeroidim de var ama bu farklı bi durum. İştahım daha yeni açılıyor bulantılarım 1 haftadır yok diyebilirim. O suyu içebilir miyim bilmiyorum şuan :) denemeye çalışıcam teşekkür ederim

3-4 gün benim normal gün sayım, 1 haftadan önce çıkamıyorum tuvalete :/ yağlı biley yiyemiyorum sanırım içemem zeytinyağını

Bendede var ama hiç ciddi bişey olarak algılayıp doktora bile gitmedin inan uzun sire yaşanan kabızlık probleminden oluyo bana bi sıkıntısı yok ama Acaba gitsem mi doktora

Canım o sendeki hemeroiddir o bende de var ayrıca. Bu farklı bişey tam makat girişinde yüzeysel bir şişlik. Doktora gidip göster tabii, hemeroid bende de sıkıntı olmuyordu senelerdir alıştım artık. Şimdi bir merhem kullanıyorum o hemeroide de iyi geliyormuş rahatlatmadı değil beni. Kanama yapıyor çünkü o çıkıntı. Kantaron yağı da çok iyi gelir

Canım öncelikle geçmiş olsun kötü bişey olmamasına sevindim.Kendini fazla yorduysan o yüzden de olabilir.Bende de geçen haftalarda sancılı bi ağrı olmuştu o gün baya yorulmuştum.Sen bi de kan sulandırıcı kullanıyomuşsun banyo falan hepsi tetiklemiştir.Bende lekelenme olmuştu doktor hemen kesti kan sulandırıcıyı ama bende kan pıhtılaşması yoktu belkide o yüzdendir.Ayrıntılı ultrason için mümin beye mi gidiceksin yoksa başka bi doktora mı yönlendirdiler olmazsa bende başka bi doktor ayarlıycam bizim de özel sigorta yok çünki

Normal dedi rahim genişliyor dedi falan işte takip edicem zaten bakalım evde progestan var bende kullanmayı düşünüyorum her ihtimale karşı
Canım çok sevindim sorun olmadığına.
Progestanı doktorun kullan demediyse kullanma.

Hoş benim doktorum demişti ama. 7. Haftada kasık ağrımın olduğunu söyledim eski doktoruma oda önlem amaçlı progestan veriyim kullan dedi. 2 gün kullandım ertesi gün kanamam başladı benim. Bu sefer gittim progestan artı yeni bi iğne yazdı hepsini kullan diye. Tabi ben bu durumdan sonra güvenip kullanmadım. Şimdiki doktorumda iğneye kesinlikle gerek olmadığını progestanı da bıraktığım için tekrar başlamamam gerektiğini söyledi. Ve kanama alanım olduğu halde istirahatle geçti.
Yani diceğim doktorlar ne kadar progestanla alakası yok dediyse de ben ona bağlıyorum. Çünkü progestanı bıraktığım gün lekelenmemde bitti. Sende kendi kafana göre kullanma sakın.

Kizlar kabizlikla nasil basa cikiyorsuniz
gün kurusu falan ye günlük iyi geliyo o kuzu
belki o sebep olmştur olacagı avrmıs kuzum sen dikkat et yine ne gelirse allahta tabiki
bende detaylı ultrason istiyorm ama bursaya gitmem gerekiyo burda yok istedigimiz zaman için randevu alabiliyo muyuz acaba

Kızlar belirtileriniz ne durumda sanki benim eskisi gibi belirtim yok onun için korkuyorum bide hissedemiyorum daha erken yeni yeni başlar diyorlar ama şimdi pek bişey hissedemeyince korkuyorum

Sağol canom,bol bol acı da yemeye calisiyorum metam hizlansin diye,degilse patliycam

Sağol canom,bol bol acı da yemeye calisiyorum metam hizlansin diye,degilse patliycam
ayy acıya bende sardım bu ara
aarastırdım su an bebege hic zararı yokmlş sütten geçiyomş bende o zman yiyemicm diye simdi 1 haftadr abartısız her yemekle acı yiyorm ve wc sorunum kalmadı

Kızlar belirtileriniz ne durumda sanki benim eskisi gibi belirtim yok onun için korkuyorum bide hissedemiyorum daha erken yeni yeni başlar diyorlar ama şimdi pek bişey hissedemeyince korkuyorum

Ben de senin gibiydim canım yok iştahım kesildi, yok ağrılarım azaldı diye evham yapıyordum. Ama dün gördüm çok şükür, hem de aç olmama rağmen kıpır kıpırdı içim rahat etti.
Hissedene kadar bu şekilde tedirginlik olacak ama içini ferah tut sen de canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…