2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
ayy acıya bende sardım bu ara
aarastırdım su an bebege hic zararı yokmlş sütten geçiyomş bende o zman yiyemicm diye simdi 1 haftadr abartısız her yemekle acı yiyorm ve wc sorunum kalmadı
Evet kuzum bende arastirdim fetuse gecmiyormus,sadece mideye zarari varmis ama hic sorun degil. valla her yemekte bir oturusta 10 15 tane acı turşu biber yiyorum degilsse imkansiz yani acıyı da pek bi severim iyi oldu yasak olmadigi

Neyse çok şükür sıkıntı yok bazen gelebiliyor
Anlamıyoruz.banada oldu bi kere
İnş bi daha hiç yaşamazsın doğuma kadar
hadi şimdi ultrason fotona bak mutluluğun keyfini çıkar dostum

İnşallah canım kimse yaşamasın valla bakıp bakıp duruyorum sıpanın yüzü de bir net çıkmış ki sorma bir de ellerini birbirine kavuşturmuş bir ay sonra detaylı ultrasonda nasıl görünür artık bilemiyorum

Yok canım hiç yorulmadım işteyim tüm gün masabaşında oturdum evden evm ye gittik annemi otogardan alıp ama dolaşmadık yemek yedik bir tek jokere indik bebek arabasını gösterdim anneme o kadar eve geldik hatta iki haftasonudur dolaşıyorum hiç kanamam olmadı yani. Bugün kan sulandırıcıyı almıcam zaten ne olur ne olmaz pıhtılaşma yok kan akışı iyi olsun diye veriyor doktor riske atmıyor tüp olunca.

Yok canım Acıbadem hastalarına Turgay bey bakıyormuş doktorlar caddesinde Acıbademe de geliyor ama özel sigorta yoksa aynı dedi muayenehanesine gidin daha iyi dedi. Turgay beyi de çok methediyorlar arkadaşlarım aklında olsun 400 tl demiş

Canım benim tüp bebek olduğu için transferden 12. aya kadar günde 3 kullandım hiç kanama yapmadı böyle kanama durumlarında falan tüp doktorum kullanabilirsin demişti hatta bir arkadaşım 9 ay bıraktırmamış doktor kullanıyor az kaldı doğumuna. Ama sana olmuş olabilir bende takip edicem hani yine ufak kanama falan olursa alıcam

Canım önceden alman gerekiyor doktoru dediği tarihe bana 21. hafta dedi 4 hafta sonra git ama şimdide randevunu al dolu olabilir dedi yani. Sende önceden al

Kızlar belirtileriniz ne durumda sanki benim eskisi gibi belirtim yok onun için korkuyorum bide hissedemiyorum daha erken yeni yeni başlar diyorlar ama şimdi pek bişey hissedemeyince korkuyorum

Canım artık hiçbirimizde çok belirti kalmadı benim arada belim kasıklarım ağrıyor bazende hiçbirşey olmuyor hamile olduğumu bile anlamıyorum biraz karnımda olmasa. Bende hissetmiyorum bugün doktora pıt pıt bişeyler hissediyorum sanki dedim yok hissedemezsin 1 ay sonra ancak tam olarak dedi bekliyorum bakalım ama içeride gayette hareketliydi sıpa

benimde dipler simsiyah uçlar kızıl yüz göz şiş allahtan kaşımı almıştım ama dip boya yasak ya boya yapılmaz diye saçımı siyaha boyadım ama beyazlar çıktı taş kınası mı sürsem diye düşünüyorm fotolarda çok belli değil ama aynalarda beni rahatsız ediyor.

Aynen sabah bende açtım tahlil falan ister belki diye ona rağmen hareketliydi gözünü ovuşturdu eliyle, sonra ellerini birbirine kavuşturdu falan. Resmenn sanki doğmaya hazır bebek gibiydi çok enteresan detaylıda nasıl göreceğimi merak ediyorum 1 ay sonra

senin adına çok ama çok sevindim. Bir kızın vardı bir de oğlun olacak ne güzel. Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah.

Merhaba eylül anneleri :) dün akşamdan beri karnımın sag tarafında inanılmaz ağrım var dişimi sıkıyorum bu yüzden. Bacağıma vurmaya başladı yürürken sanki birşey batıyor gibi geliyor. Bu normal mi acaba.

Kızlar meraba bende bugün kontrole giitim daha doğrusu cinsiyet öğreneyim diye usg de 16+5 gözüküyor.Hala öğrenemdim benimki yüzüstü yatıyor hep. Bende dedim ki bu çocuk niye hep yüzüstü ,doktor normal dedi gün içinde kaç kere hareket ediyor dedi. Emin değilim ama erkek olabilir dedi.Kesin değil kız çocuğunun dudakları da olabiliyor o çıkıntı dedi İnşallah öyledir.Artık hayırlısı olsun demekten başka birşey diyemiyorum

Evet kuzum bende arastirdim fetuse gecmiyormus,sadece mideye zarari varmis ama hic sorun degil. valla her yemekte bir oturusta 10 15 tane acı turşu biber yiyorum degilsse imkansiz yani acıyı da pek bi severim iyi oldu yasak olmadigi
o tursular cok güzel oluyo
her markete gittigimizde eşime gösteriyodum aldırmıyodu o da bıktı artk gecen aldm süs biberlerinden bi kavanoz

Canım önceden alman gerekiyor doktoru dediği tarihe bana 21. hafta dedi 4 hafta sonra git ama şimdide randevunu al dolu olabilir dedi yani. Sende önceden al
ben 3 lü tarama testi için gittiğimde doktora bi sorayım bakaym ona göre randevu alırız bigün için eşimle gideriz hem o da görmüş olur minnoşu inşallah seninki gibi hareketli olur

Belkide jiletle temizlerken kesildi orasi oanda farketmedin. Insallah böyledir ama jiletle temizledim diyince benim aklima ilk böyle geliyor

Evet yaa ben de senin gibi şaşırıyorum gördükçe. Hareketleri yeni doğmuş bebek gibi sanki. Ama aslında boyu 15 cm civarı küçücük bişey daha
Benim detaylı da 5 mayısta olacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…