- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #18.741
Evet kuzum bende arastirdim fetuse gecmiyormus,sadece mideye zarari varmis ama hic sorun degil. valla her yemekte bir oturusta 10 15 tane acı turşu biber yiyorum degilsse imkansiz yaniayy acıya bende sardım bu ara
aarastırdım su an bebege hic zararı yokmlş sütten geçiyomş bende o zman yiyemicm diye simdi 1 haftadr abartısız her yemekle acı yiyorm ve wc sorunum kalmadı
Çok sevindim valla. Maşallah diyelim o vakit
Neyse çok şükür sıkıntı yok bazen gelebiliyor
Anlamıyoruz.banada oldu bi kere
İnş bi daha hiç yaşamazsın doğuma kadar
hadi şimdi ultrason fotona bak mutluluğun keyfini çıkar dostum
Canım öncelikle geçmiş olsun kötü bişey olmamasına sevindim.Kendini fazla yorduysan o yüzden de olabilir.Bende de geçen haftalarda sancılı bi ağrı olmuştu o gün baya yorulmuştum.Sen bi de kan sulandırıcı kullanıyomuşsun banyo falan hepsi tetiklemiştir.Bende lekelenme olmuştu doktor hemen kesti kan sulandırıcıyı ama bende kan pıhtılaşması yoktu belkide o yüzdendir.Ayrıntılı ultrason için mümin beye mi gidiceksin yoksa başka bi doktora mı yönlendirdiler olmazsa bende başka bi doktor ayarlıycam bizim de özel sigorta yok çünki
Canım çok sevindim sorun olmadığına.
Progestanı doktorun kullan demediyse kullanma.
Hoş benim doktorum demişti ama. 7. Haftada kasık ağrımın olduğunu söyledim eski doktoruma oda önlem amaçlı progestan veriyim kullan dedi. 2 gün kullandım ertesi gün kanamam başladı benim. Bu sefer gittim progestan artı yeni bi iğne yazdı hepsini kullan diye. Tabi ben bu durumdan sonra güvenip kullanmadım. Şimdiki doktorumda iğneye kesinlikle gerek olmadığını progestanı da bıraktığım için tekrar başlamamam gerektiğini söyledi. Ve kanama alanım olduğu halde istirahatle geçti.
Yani diceğim doktorlar ne kadar progestanla alakası yok dediyse de ben ona bağlıyorum. Çünkü progestanı bıraktığım gün lekelenmemde bitti. Sende kendi kafana göre kullanma sakın.
gün kurusu falan ye günlük iyi geliyo o kuzu
belki o sebep olmştur olacagı avrmıs kuzum sen dikkat et yine ne gelirse allahta tabiki
bende detaylı ultrason istiyorm ama bursaya gitmem gerekiyo burda yok istedigimiz zaman için randevu alabiliyo muyuz acaba
Kızlar belirtileriniz ne durumda sanki benim eskisi gibi belirtim yok onun için korkuyorum bide hissedemiyorum daha erken yeni yeni başlar diyorlar ama şimdi pek bişey hissedemeyince korkuyorum
benimde dipler simsiyah uçlar kızıl yüz göz şiş allahtan kaşımı almıştım ama dip boya yasak ya boya yapılmaz diye saçımı siyaha boyadım ama beyazlar çıktı taş kınası mı sürsem diye düşünüyorm fotolarda çok belli değil ama aynalarda beni rahatsız ediyor.Cnm ben röflemi yenileyip,maşamı yaptırıp,makyajımı rimelimi yapıp allık ,sürüp gircem ,nolur sizde öyle yapın.ben ilk doğumda fotolar var,saç baş darma duman,dip bıyası gelmiş,şimdi fotolara bakmak iatemiyorum,hiiiç aklıma gelmedi ki,uyaranda olmadı,doğum kurkusundan aklım gitti,şimdimki aklım olsa saç baş fönümü çekerdim, bir fotomu bebeğinde çerçeveletirdim güzel,inan hiç yok öyle ,bunda tecrübem böyle diyor,sezeryan evet 10 dk lik bişi,hiç korkmayın,bir şekilde çıkıyorlar işte:))
Ben de senin gibiydim canım yok iştahım kesildi, yok ağrılarım azaldı diye evham yapıyordum. Ama dün gördüm çok şükür, hem de aç olmama rağmen kıpır kıpırdı içim rahat etti.
Hissedene kadar bu şekilde tedirginlik olacak ama içini ferah tut sen de canım :)
senin adına çok ama çok sevindim. Bir kızın vardı bir de oğlun olacak ne güzel. Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah.Kizlar bi erkek de bizde var :) bugun gittik doktora dedim ki esime soylemeyin suoriz olcak bana soyledi doktordan cikinca basladi benimki sıkıştirmaya :)) mecbur aksami bekleyemeden soylemek zorunda kaldim :)) bugunde evlilik yil donumumuz hediye oldu
Insallah canim darisi butun isteyenleresenin adına çok ama çok sevindim. Bir kızın vardı bir de oğlun olacak ne güzel. Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah.
Oldu baya canım hızla büyüyor :)Benim tek bebisle kocaman gobegim oldu acaba senin 2 taneyle ne kadar büyüdü merak ettim
Ayyyyy ne guzel ben evlendigimde 45 kiloydum.. heyy gidi gunler heyyyyy
4 hafta aralikli benimkiKızlar randevularınıza ne kadar sürede gidiyosunuz 4 haftamı 5 hafta aralıklamı Acaba
o tursular cok güzel oluyoEvet kuzum bende arastirdim fetuse gecmiyormus,sadece mideye zarari varmis ama hic sorun degil. valla her yemekte bir oturusta 10 15 tane acı turşu biber yiyorum degilsse imkansiz yaniacıyı da pek bi severim iyi oldu yasak olmadigi
ben 3 lü tarama testi için gittiğimde doktora bi sorayım bakaym ona göre randevu alırız bigün için eşimle gideriz hem o da görmüş olur minnoşuCanım önceden alman gerekiyor doktoru dediği tarihe bana 21. hafta dedi 4 hafta sonra git ama şimdide randevunu al dolu olabilir dedi yani. Sende önceden al
Belkide jiletle temizlerken kesildi orasi oanda farketmedin. Insallah böyledir ama jiletle temizledim diyince benim aklima ilk böyle geliyorCanım jiletle temizledim ama tuvalete gidince farkettim paspasa da damlamış çıkarken heralde ayrıca havluya silip görünce az parmağımla yokladım kan oldu tırnağım ama giyindikten sonra gelmedi sonra tekrar gittim iyice sildim yok parmağımla yokladım yok annem bende çok panik olur o yüzden bekledim bakalım yarın bi olsa
Aynen sabah bende açtım tahlil falan ister belki diye ona rağmen hareketliydi gözünü ovuşturdu eliyle, sonra ellerini birbirine kavuşturdu falan. Resmenn sanki doğmaya hazır bebek gibiydi çok enteresan detaylıda nasıl göreceğimi merak ediyorum 1 ay sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?