- 18 Mayıs 2013
- 1.221
- 1.001
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #18.761
Belkide jiletle temizlerken kesildi orasi oanda farketmedin. Insallah böyledir ama jiletle temizledim diyince benim aklima ilk böyle geliyor
Evet yaa ben de senin gibi şaşırıyorum gördükçe. Hareketleri yeni doğmuş bebek gibi sanki. Ama aslında boyu 15 cm civarı küçücük bişey daha
Benim detaylı da 5 mayısta olacak inşallah.
Ay kızlar ben doğum yapacağım sonra alamam diye ev esyalari almaya başladım . Kafayı bozdum iyicene :)) mutfak dolapları kırmızıydi vişne rengine boyadık . Mutfağa masa sandalye aldım . İnce yatak örtüsü takımı aldım doğumda örtmeye . Nevresim takımı falan da aldım . Yatak odamin fonlarını yeniledim . Mutfağa ahtapot avize aldım. Salona halı bakıyorum şimdi . Doğumdan sonra 3 çocukla birdaha birşey yapamam diye acele ediyorum . Daha çocukların odaları hazırlanacak . Çoook iş var cokkk
ayyy cok sevindimm hayırlı olsun oğusun canım rabbim kucagına almayıda nasip etsin :))Kizlar bi erkek de bizde var :) bugun gittik doktora dedim ki esime soylemeyin suoriz olcak bana soyledi doktordan cikinca basladi benimki sıkıştirmaya :)) mecbur aksami bekleyemeden soylemek zorunda kaldim :)) bugunde evlilik yil donumumuz hediye oldu
valla bende liste yapmaya başladm herşeyden alıcam bol bol bi daha zor alırım dedmAy kızlar ben doğum yapacağım sonra alamam diye ev esyalari almaya başladım . Kafayı bozdum iyicene :)) mutfak dolapları kırmızıydi vişne rengine boyadık . Mutfağa masa sandalye aldım . İnce yatak örtüsü takımı aldım doğumda örtmeye . Nevresim takımı falan da aldım . Yatak odamin fonlarını yeniledim . Mutfağa ahtapot avize aldım. Salona halı bakıyorum şimdi . Doğumdan sonra 3 çocukla birdaha birşey yapamam diye acele ediyorum . Daha çocukların odaları hazırlanacak . Çoook iş var cokkk
Çok geçmiş olsun bir daha böyle korkular yasatmasin Allah. Bebisini de gormussun ne güzel.cinsiyet de kesinleşmiş gelsin cicilerYok canım eminim jilet kesiği olmadığına çünkü paspasın ikisine de baya damlamış hemen sildim o kadar damlamaz çünkü o kadar kesmedim farkederdim. Sonra da zaten hep kağıda sildim emin olmak için içini ve içinden geldi kağıda kan. Sonra afedersin vajina girişine parmağımı soktum kan oldu tırnağım falan. Yatana kadar yoktu yatarken biraz vardı sabah karşı da azıcık vardı. Ama ultrasonda birşey görülmedi işte ya yanlış bir hareket yaptım ya su biraz sıcaktı o damarları genişletti zaten kan sulandırıcı da alıyorum ondan oldu belkide
Doğru diyorsun canım her bez her bebeğe olmuyor.Canım aslında düşününce çok mantıklı geliyor bu söylediğin ama her bez her bebeğe iyi gelmiyor. Ben ilk prima aldım yeni doğan çok memnun kaldım 2 numarası berbattı kızım pişik oldu hemde 3 saatte değişmeme rağmen sonra slipy ye geçtim o da inanılmaz sızdırdı 4 numaraya kadar molfix kullandım ondanda çok memnun kaldım 4 numarası molfix inanılmaz kötü çıktı her gece değiştim bezle kızım sabahları beline kadar ıslanmış olarak kalktı :/ şu an A101 in sofia markasını aldım 2 aydır kullanıyorum bu ay sonu kizima tuvalet eğitimi vereceğim için çok almadım inşaAllah en kısa sürede kurtulacak kızım bezden :)
O yüzden hiç istif yapma bezleri hem yer için sıkıntı hem de çocuğa yaramazsa elinde patlar o kadar bez.
Çok geçmiş olsun bir daha böyle korkular yasatmasin Allah. Bebisini de gormussun ne güzel.cinsiyet de kesinleşmiş gelsin ciciler
Bundan sonra bol tekmeli günler diliyorum
Doktora gitmeye korkuyorum çübkü ilerlediğinin farkındayım kanamam çok oluyo hemoroid artı kabızlık doktor ne der hiç bilmiyorum ama korkuyorumCanım o sendeki hemeroiddir o bende de var ayrıca. Bu farklı bişey tam makat girişinde yüzeysel bir şişlik. Doktora gidip göster tabii, hemeroid bende de sıkıntı olmuyordu senelerdir alıştım artık. Şimdi bir merhem kullanıyorum o hemeroide de iyi geliyormuş rahatlatmadı değil beni. Kanama yapıyor çünkü o çıkıntı. Kantaron yağı da çok iyi gelir
Bende içemiyodum ama artık ölüyodum ağlıyodum annem bi dene nolur dedi üstüne bol bol limon sıkınca sanki sadece limon içmiş gibiyimdim buna devam ettim 1 hafta bıraktım hala rahatım günde en az 2 kere lavobaya çıkabiliyorum şükür çok zor kabızlık ben 4,5 gün lavobaya çıkamayan biri olarak bitek bu rahatlattı zora kalınca herşeyi yapıyoruz mecburAyyyy zeytinyağını icemem kiiiiii
Turk kahvesi de cok ise yariyor aslinda ama maalesef yasakBende içemiyodum ama artık ölüyodum ağlıyodum annem bi dene nolur dedi üstüne bol bol limon sıkınca sanki sadece limon içmiş gibiyimdim buna devam ettim 1 hafta bıraktım hala rahatım günde en az 2 kere lavobaya çıkabiliyorum şükür çok zor kabızlık ben 4,5 gün lavobaya çıkamayan biri olarak bitek bu rahatlattı zora kalınca herşeyi yapıyoruz mecbur
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız aslında ben böyle çok pipirikli bi insan değildim ama nasıl bu hale geldim anlamadımCanım artık hiçbirimizde çok belirti kalmadı benim arada belim kasıklarım ağrıyor bazende hiçbirşey olmuyor hamile olduğumu bile anlamıyorum biraz karnımda olmasa. Bende hissetmiyorum bugün doktora pıt pıt bişeyler hissediyorum sanki dedim yok hissedemezsin 1 ay sonra ancak tam olarak dedi bekliyorum bakalım ama içeride gayette hareketliydi sıpa
Ayyy bende oyle dusunuyorum diyordum kafayimi yiyom acaba ama hergun ne alsam diye dusunuyom vallaAy kızlar ben doğum yapacağım sonra alamam diye ev esyalari almaya başladım . Kafayı bozdum iyicene :)) mutfak dolapları kırmızıydi vişne rengine boyadık . Mutfağa masa sandalye aldım . İnce yatak örtüsü takımı aldım doğumda örtmeye . Nevresim takımı falan da aldım . Yatak odamin fonlarını yeniledim . Mutfağa ahtapot avize aldım. Salona halı bakıyorum şimdi . Doğumdan sonra 3 çocukla birdaha birşey yapamam diye acele ediyorum . Daha çocukların odaları hazırlanacak . Çoook iş var cokkk
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız aslında ben böyle çok pipirikli bi insan değildim ama nasıl bu hale geldim anlamadım
Cnm gunde 1 turk kahvesi serbest icebilirsinizTurk kahvesi de cok ise yariyor aslinda ama maalesef yasakbide acı yemek metabolizmayi hizlandirdigi icin oda kabizligi önlüyor.eğer birgun hicbisey fayda etmezsr bu yontemide denerim.bol bol limon sikarim insallah icebilirim
Turk kahvesi de cok ise yariyor aslinda ama maalesef yasakbide acı yemek metabolizmayi hizlandirdigi icin oda kabizligi önlüyor.eğer birgun hicbisey fayda etmezsr bu yontemide denerim.bol bol limon sikarim insallah icebilirim
Türk kahvesi gerçekten işe yarıyor normal hayatımda günde 2 kez içiyodum ama şimdi anca haftada 2 kez içebiliyorum acı daha kötü yapıyo benim hemoroid olduğu için hamilelikte herşey zor malesef ama geçer en kısa sürede inşallahTurk kahvesi de cok ise yariyor aslinda ama maalesef yasakbide acı yemek metabolizmayi hizlandirdigi icin oda kabizligi önlüyor.eğer birgun hicbisey fayda etmezsr bu yontemide denerim.bol bol limon sikarim insallah icebilirim
Sağlık ocakları yapıyor mu bilmiyordum Ozaman 18 dem sonra bende gidiyim çok sağol canım inşallah bir sorun olmadan alırız bebeklerimizi kucağımza aslında stres yaptıkça daha kötü olur ama insan durduramıyor düşünmeden kendiniCanım hamilelikte böyle oluyormuş ben tüp bebekle de hamile kaldım 5. denememde o yüzden ekstra bir pimpiriklik var gerçi ilk zamanlara göre daha rahattım ama kanamam yoktu hiç o yüzden özellikle 12. haftadan sonra ama dün akşam biraz kanama olunca tamam gidiyor galiba dua ede ede uyudum yani çok şükür iyi haberlerini aldım gördüm ama kucağıma alana kadar da böyle olacak yani. Sağlık ocakları 18. haftadan sonra dinleyebiliyor kalp atışını çok takarsam oraya gider dinlerim yani
Cnm gunde 1 turk kahvesi serbest icebilirsiniz
Canım çok sıkışırsam baya çıkamazsan içebilirsin türk kahvesi arada bir birşey olmaz gerçekten çok etkisi var. Ben acı yiyemiyorum hemoroid var ve canım çok yanıyor sonra. Bol sebze meyve ve bol su bu işin sırrı aslında yumuşatacak şeyler yani bende de var sorun ama bugün iyi çıktım nasılsa
ay kızlar harikasiniz valla,turk kahvesi arada icmek yasak degilse bende icerim o zaman.ozellikle sabahlari ac karnina icmek cok fayda ediyor.ama ben ac karnina icmem tabi nolur nolmaz.eğer ki gunde 1 fincan serbestse kabizlik cekmeyiz cok şükür.ben normalde gunde 1 bardak cay içiyorum.kahve cok kafein icerdiginden tercih etmemistim.ogrendigim iyi olduTürk kahvesi gerçekten işe yarıyor normal hayatımda günde 2 kez içiyodum ama şimdi anca haftada 2 kez içebiliyorum acı daha kötü yapıyo benim hemoroid olduğu için hamilelikte herşey zor malesef ama geçer en kısa sürede inşallah
Canım benimde bağırsakda çatlak vardı az çekmedim ameliyat oldum kurtuldum, dr anestol vermişti tuvalete çıkmadan makata sür uyuşturur öyle çık dedi, tabi ameliyattan sonra doğumunda muhtemelen ıkınmaktan gene yırtılır genel cerrah girer diker çıkar demiştiCanım o sendeki hemeroiddir o bende de var ayrıca. Bu farklı bişey tam makat girişinde yüzeysel bir şişlik. Doktora gidip göster tabii, hemeroid bende de sıkıntı olmuyordu senelerdir alıştım artık. Şimdi bir merhem kullanıyorum o hemeroide de iyi geliyormuş rahatlatmadı değil beni. Kanama yapıyor çünkü o çıkıntı. Kantaron yağı da çok iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?