2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ay kızlar ben doğum yapacağım sonra alamam diye ev esyalari almaya başladım . Kafayı bozdum iyicene :)) mutfak dolapları kırmızıydi vişne rengine boyadık . Mutfağa masa sandalye aldım . İnce yatak örtüsü takımı aldım doğumda örtmeye . Nevresim takımı falan da aldım . Yatak odamin fonlarını yeniledim . Mutfağa ahtapot avize aldım. Salona halı bakıyorum şimdi . Doğumdan sonra 3 çocukla birdaha birşey yapamam diye acele ediyorum . Daha çocukların odaları hazırlanacak . Çoook iş var cokkk

Belkide jiletle temizlerken kesildi orasi oanda farketmedin. Insallah böyledir ama jiletle temizledim diyince benim aklima ilk böyle geliyor

Yok canım eminim jilet kesiği olmadığına çünkü paspasın ikisine de baya damlamış hemen sildim o kadar damlamaz çünkü o kadar kesmedim farkederdim. Sonra da zaten hep kağıda sildim emin olmak için içini ve içinden geldi kağıda kan. Sonra afedersin vajina girişine parmağımı soktum kan oldu tırnağım falan. Yatana kadar yoktu yatarken biraz vardı sabah karşı da azıcık vardı. Ama ultrasonda birşey görülmedi işte ya yanlış bir hareket yaptım ya su biraz sıcaktı o damarları genişletti zaten kan sulandırıcı da alıyorum ondan oldu belkide

Evet yaa ben de senin gibi şaşırıyorum gördükçe. Hareketleri yeni doğmuş bebek gibi sanki. Ama aslında boyu 15 cm civarı küçücük bişey daha
Benim detaylı da 5 mayısta olacak inşallah.

Aynen aslında minnacık ama bana kocaman geliyor ilk hallerini düşününce acaba ileride nasıl görücez nasıl şaşırıcaz dimi. Eşime diyorum 5 kontrol sonra kucağımızda inşallah

Ahh canım bende aynen öyleyim. Ben salon takımımı değiştiricem çünkü açlmıyorlar bir odam daha var çocuk odası olacak zaten bir de bizim odamız var. Kimseyi yatırmaya yer yok oturma odasında açılan bir koltuğum vardı o da gidecek ee tabi koltuk yenilenince yemek odası da yenilenecek. Burada baktım pek beğenmedim İnegöle gittik birkaç bir şey beğendik. Salon perdem değişecek, kapılar değişecek beyaz olacak, bende Eylül olacağı için güzel şık bir pike takımı bir de yatak örtüsü alayım diyorum nevresimde alırım. Çocuk odası var tabii iş çok dediğin gibi

ayyy cok sevindimm hayırlı olsun oğusun canım rabbim kucagına almayıda nasip etsin :))

valla bende liste yapmaya başladm herşeyden alıcam bol bol bi daha zor alırım dedm
yatak odasına led yaptırdım bebek olunca kullanırım diye olmskn oturma odasına da olsun dedik şimdi balkonum için saksılar aldım sıra mutfaktaa

Çok geçmiş olsun bir daha böyle korkular yasatmasin Allah. Bebisini de gormussun ne güzel.cinsiyet de kesinleşmiş gelsin ciciler
Bundan sonra bol tekmeli günler diliyorum

Doğru diyorsun canım her bez her bebeğe olmuyor.
Oğlum çok hassas cildi vardı doğumdan beri hep prima premium care kullandım hiç pisik bile olmadı.
Arada değiştirelim dedik sleepy, prima aktif, molfix kullandık onlarda hemen ilk bezde poposu kızardı. Bende şöyle mantık yürüttüm şimdi çok hassas çocukta zarar vermediyse ikinciye de bunu kullanırım diye düşündüm.

Çok geçmiş olsun bir daha böyle korkular yasatmasin Allah. Bebisini de gormussun ne güzel.cinsiyet de kesinleşmiş gelsin ciciler
Bundan sonra bol tekmeli günler diliyorum

İnşallah canım benimm Amin ömrümden kaç yıl gitti bir gecede bilmiyorum. Annem de eşimde detaylı ultrason sonrası alma taraftarı herşeyi hatta mayıs sonu falan gelsinmiş ama ben beklemem mayıs sonunu. Kraft twist bebek arabasını beğenmiştik annem de beğendi dün gösterdim avm ye gidince üstelik 2100 tl den 1800 tl ye inmiş indirim vardı ama alamadık tabi şuan

Doktora gitmeye korkuyorum çübkü ilerlediğinin farkındayım kanamam çok oluyo hemoroid artı kabızlık doktor ne der hiç bilmiyorum ama korkuyorum

Ayyyy zeytinyağını icemem kiiiiii
Bende içemiyodum ama artık ölüyodum ağlıyodum annem bi dene nolur dedi üstüne bol bol limon sıkınca sanki sadece limon içmiş gibiyimdim buna devam ettim 1 hafta bıraktım hala rahatım günde en az 2 kere lavobaya çıkabiliyorum şükür çok zor kabızlık ben 4,5 gün lavobaya çıkamayan biri olarak bitek bu rahatlattı zora kalınca herşeyi yapıyoruz mecbur

Turk kahvesi de cok ise yariyor aslinda ama maalesef yasak bide acı yemek metabolizmayi hizlandirdigi icin oda kabizligi önlüyor.eğer birgun hicbisey fayda etmezsr bu yontemide denerim.bol bol limon sikarim insallah icebilirim

İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız aslında ben böyle çok pipirikli bi insan değildim ama nasıl bu hale geldim anlamadım

Ayyy bende oyle dusunuyorum diyordum kafayimi yiyom acaba ama hergun ne alsam diye dusunuyom valla

İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız aslında ben böyle çok pipirikli bi insan değildim ama nasıl bu hale geldim anlamadım

Canım hamilelikte böyle oluyormuş ben tüp bebekle de hamile kaldım 5. denememde o yüzden ekstra bir pimpiriklik var gerçi ilk zamanlara göre daha rahattım ama kanamam yoktu hiç o yüzden özellikle 12. haftadan sonra ama dün akşam biraz kanama olunca tamam gidiyor galiba dua ede ede uyudum yani çok şükür iyi haberlerini aldım gördüm ama kucağıma alana kadar da böyle olacak yani. Sağlık ocakları 18. haftadan sonra dinleyebiliyor kalp atışını çok takarsam oraya gider dinlerim yani

Turk kahvesi de cok ise yariyor aslinda ama maalesef yasak bide acı yemek metabolizmayi hizlandirdigi icin oda kabizligi önlüyor.eğer birgun hicbisey fayda etmezsr bu yontemide denerim.bol bol limon sikarim insallah icebilirim
Cnm gunde 1 turk kahvesi serbest icebilirsiniz

Canım çok sıkışırsam baya çıkamazsan içebilirsin türk kahvesi arada bir birşey olmaz gerçekten çok etkisi var. Ben acı yiyemiyorum hemoroid var ve canım çok yanıyor sonra. Bol sebze meyve ve bol su bu işin sırrı aslında yumuşatacak şeyler yani bende de var sorun ama bugün iyi çıktım nasılsa

Türk kahvesi gerçekten işe yarıyor normal hayatımda günde 2 kez içiyodum ama şimdi anca haftada 2 kez içebiliyorum acı daha kötü yapıyo benim hemoroid olduğu için hamilelikte herşey zor malesef ama geçer en kısa sürede inşallah

Sağlık ocakları yapıyor mu bilmiyordum Ozaman 18 dem sonra bende gidiyim çok sağol canım inşallah bir sorun olmadan alırız bebeklerimizi kucağımza aslında stres yaptıkça daha kötü olur ama insan durduramıyor düşünmeden kendini

Cnm gunde 1 turk kahvesi serbest icebilirsiniz

ay kızlar harikasiniz valla,turk kahvesi arada icmek yasak degilse bende icerim o zaman.ozellikle sabahlari ac karnina icmek cok fayda ediyor.ama ben ac karnina icmem tabi nolur nolmaz.eğer ki gunde 1 fincan serbestse kabizlik cekmeyiz cok şükür.ben normalde gunde 1 bardak cay içiyorum.kahve cok kafein icerdiginden tercih etmemistim.ogrendigim iyi oldu

Canım benimde bağırsakda çatlak vardı az çekmedim ameliyat oldum kurtuldum, dr anestol vermişti tuvalete çıkmadan makata sür uyuşturur öyle çık dedi, tabi ameliyattan sonra doğumunda muhtemelen ıkınmaktan gene yırtılır genel cerrah girer diker çıkar demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…