2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
En hayran olsuğum kadınsın cnm ,erkekten az biraz hallice olmakdan iyidir:))bende bakımlıyımdır ama saldığım anlarda olıyor

En hayran olsuğum kadınsın cnm ,erkekten az biraz hallice olmakdan iyidir:))bende bakımlıyımdır ama saldığım anlarda olıyor
Ne anlamı kaldı ki kadın olmanın ozaman,kadın dediğin bakımlı olmalı.. elbet saldığın zamanlar olabilir ama sonra toparlanmak önemli.. sabahın köründe çıkmak gerekiyor bazen evden,bugünde duş alma diyor eşim yıka yüzünü çıkalım :) olur mu hiç.. o duş alınacak illa saç baş yapılacak.. alışkanlık işte.. seviyorum ben..

Kantaron yağı nasıl kullanıyorsunuz bilmek isterim?

Bravo cnm maşallah:)memurmusun özel sektörde mi çalışıyorsun .ya bence en azından el yüz diş temiz olmalı,saç yağ kir olmamalı ,elbise derli toplu kırış kırış olmamalı,ama herkrsin tarzı tabi,bnm eşimde çok bekler cnm,tüm karyola elbşse olur,dene çıkar dene çıkar,hadi zeynep hadi zeynep:))bir de ben çocukluktan beri topluyım.herşey yakışmıyor takıntı yapıyorum

Avukatım canım ben,kendi işyerim var. Ter kokmasın,üstü başı,saçı,dişi temiz olsun kafi onun dışındakilere tahammülüm yok.. ben ne giyeceğimi gece düşünüp sabah giyiyorum yoksa çok geç kalırım :)

Bizimkide yan duruyodu ama bi ara gorduk sonra geri kapandi belli olur canim iki haftaya kalmaz

Canlar yoğun bir şekilde diş etlerim şişti böyle minik minik baloncuk oldular süt yoğurtta yiyorum banamısın demiyor ve kanıyor. Varmı bu sorunla karşılaşıp çözüm bulan. ?

Yha o listenin de dışına çıkılıyor aldıkça alası geliyor . Olan şeyleri bile elden çıkarıp yenilemek istiyorum :))

Mobilyalarimi 2 sene önce yeniledim bu sefer tamam dedim hala daha eksik buluyorum . Allah günah yazmasın kadın milleti degilmiyiz işte :)) senin de liste kabarık hangi biri hallolacak bilmem :)

Bugün benim akıntım geldi lavobaya girdim sildim sanki kahveye dönüktü koyu sarı gibi çok korktum hiç olmamıştı yattım dinlemdim gün içindede kontrol ettim tekrar olmadı inşallah iyidir kuzum allahtan randevumuz yarın içinde değişik bi korku rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah

Kizlarrrr herkes eksiklerini yazmis o zaman benimde siraladiklarimizi yaziyorum.. yemek masasi salona klima kizin odasi degisecek .yeni bebise dolap alinacak ee oda degismisken hali ve perdeyi de yenilerim belik bilmiyorum yaa herseyi atip sifirdan almak istiyomm valla

Dişini sıkacak kadar olması normal değil bence muhtemelen magnezyum ya da başka bi ilaç verir doktoruna ulaş bnce geçmediyse
Bende öyle yatak odası ve çocuk odalarını yeniledim bir iki halı aldım, şimdi altta boş bir oda var orayı da yaşanabilir kalınabilir bi hale getireceğim okullar kapanmadan
Doktora gitmeye korkuyorum çübkü ilerlediğinin farkındayım kanamam çok oluyo hemoroid artı kabızlık doktor ne der hiç bilmiyorum ama korkuyorum
Bnde de oluyor ara ara hemen dr un verdiği iki kremi kullanıyorum activia komposto fln tüketiyorum iyi oluyor 2/3günde duphalac ta işe yarıyor canım geçmiş olsun

Cocochannel en sevdiğim kokulardan biri torpidomda durur her zaman:)))) Türk kahvesi ve filtre kahve işlenmemiş olduğundan içilebiliyor. Benim dr nescafe içme bunları 1fincan içebilirsin diyor

Yatmadan önce son mesaj yoruldum yine bugün çocukların okulu, teyzemlerle yeni bebek evinde kahvaltı sonrası avm, çocuklara okuma bayramı için bişrylrr ve kendime LCW’den 2elbise, 2pantolon, 1mini etek hamile koleksiyonundan:)))) neyseki yemekler koca elinden bahçede mangal oldu da en azından onla uğraşmadım şimdi uyuyacağım yarın kuaför mani pedi işleri herkese iyi akşamlar

Keşke yaaa bnde öyle salon kaldı bi yeni eve köşe koltuk uymadı uzun bi salon mecburen köşeyi tekli koltuk gibi başka tarafa ayırdık ve benim koltuktan nefret etmeme yetti ama eşim ona yanaşmıyor herşeyi değiştirdin tamam ama seviyormuş koltuklarını 3/4yılda koltuk mı değişirmiş neyse bu yaz geçsin sıra ona da gelecek

Evet cok hos bi koku balım,ama cok pahalı meret alamiyoz bundan sonra tuketirim kahve.ac karnina icmenin zarari olur my

Kızlar ben bazen telefonla çok uğraşıyorum nerdeyse elimden düşmüyo.Çok radyasyon yayıyomuş deniliyo bebeğe zararı olduğu malüm zaten radyasyonun.Bu konuda bi fikriniz var mı

Bi oh be çektim içimden.. çok sevindim canım. Rabbim esirgesin hepimizin kuzularını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…