2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kizlar babynestler cikmis kullanan var mi hem tasinabikiyo felan cocuk icinde yatiyo ana kucagi gibi bi nevi iyi mi ki almayi dusunuyorum da
Benim annem yaptı koltukta direk yatmasındansa veya küçükken beşiğin içinde kullanmak için vs misafirliklerde kullanmak için güzel bişey almayı düşünüyodum kesin annem yaptı benim ama bence çok kullanışlı geliyo bana inşallah bebeğimde yatar içinde sever

Evet cok hos bi koku balım,ama cok pahalı meret alamiyoz bundan sonra tuketirim kahve.ac karnina icmenin zarari olur my
Free shoplarda uygun oluyo bazen bana en son hediye geldi çok mutlu oldum:)) aç karnına midene zararı olur sen yinede aç tercih etme
Kizlar babynestler cikmis kullanan var mi hem tasinabikiyo felan cocuk icinde yatiyo ana kucagi gibi bi nevi iyi mi ki almayi dusunuyorum da
Ya bende düşünüyorum ev iki kat altta falan yatarken ona koyarım diyorum bakıcam sıra gelmiyor be ne alacağımı şaşırdım yaaa

Günaydın bu arada erken yatmanın avantajı ohhh mis gibi uyandım ayaklarım aprıyor sadece dün çok gezdim klasik ayakkabıyla ondan sanıyorum kahvaltı hazırlayayım ben hepinizi öpüyorım

Yha o listenin de dışına çıkılıyor aldıkça alası geliyor . Olan şeyleri bile elden çıkarıp yenilemek istiyorum :))
valla öyle oluyo dün granit tava aldm evdeki teflon bosa cıktı şimdi bebeğe mama yapmak için derin granitlerdn alcm miniklerinden

Hahahah dogru soyluyor ama yapacak bisey yok bende gecen sene baska bir eve gecmistim bu salona koltuklarim cok kaba oldular zaten koltuklar kabaydi ama rahatti bende gittim koltuk begendim fotosunu cektim esime dedim birtek parayi vermek kaldi sagolsun hic yok demedi agustos ayinda yeniledik koltuk takimimizi tabi koltuklar yenilenince perde hali sehpa da arkasindan geldi o yuzden birtek yemek masasi kaldi.. onu sa yine gittim begendim fotosunu cektim esime parasini soyledim obur ay onu da alicaz.. herkes diyor diger koltuklar cok yeniydi niye verdin ama diyorum degisiklik de onemli... sende biraz bekle erkegin kafasina yavas yavas ywr ediyir esya alininca sanki para bosa gitmis gibi oluyor.. ama yok cok guzel oluyor valla

Eki Görüntüle 2136015 Ayak ucumdan ya da saçlarımın arasından ayrılmayan bi böcek te size günaydın diyor
Ayyyyyy ya cok tatli ama ben hic dokunamiyirum bilmiyorum ama kusa bile dokunamiyirum icim bir tuhaf oluyor. Yolda kopek gorsem korkudan yolumu degistiriyorum.. ama elimde degil. Kizim diyor anne hayvanlri sevmeyen insanlari sevemez. Ahahahhbb ama korkuyorum yapacak bisey yok

canım inşallah kötü bişey yoktur
dr dan çıkınca haber ver bize de

Canlar yoğun bir şekilde diş etlerim şişti böyle minik minik baloncuk oldular süt yoğurtta yiyorum banamısın demiyor ve kanıyor. Varmı bu sorunla karşılaşıp çözüm bulan. ?
canım bi dr a görün muhtemelen diş etlerin apse yaptı

Aynen öyle üstüste olunca elleri titremeye başlıyor ceplerinden çok para çıktı diye neyse artık bnde sustum artık şu boş odayı halletmek şuan amacım salon dediğin gibi siyah kırmızı halı koltuk yemek masası bu defa onlarıda değişmek gerekecek, kalsın artık aman uğraşamicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…