- 28 Ocak 2018
- 170
- 137
- 18
- 30
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #18.801
Benim annem yaptı koltukta direk yatmasındansa veya küçükken beşiğin içinde kullanmak için vs misafirliklerde kullanmak için güzel bişey almayı düşünüyodum kesin annem yaptı benim ama bence çok kullanışlı geliyo bana inşallah bebeğimde yatar içinde severKizlar babynestler cikmis kullanan var mi hem tasinabikiyo felan cocuk icinde yatiyo ana kucagi gibi bi nevi iyi mi ki almayi dusunuyorum da
Free shoplarda uygun oluyo bazen bana en son hediye geldi çok mutlu oldum:)) aç karnına midene zararı olur sen yinede aç tercih etmeEvet cok hos bi koku balım,ama cok pahalı meret alamiyozbundan sonra tuketirim kahve.ac karnina icmenin zarari olur my
Ya bende düşünüyorum ev iki kat altta falan yatarken ona koyarım diyorum bakıcam sıra gelmiyor be ne alacağımı şaşırdım yaaaKizlar babynestler cikmis kullanan var mi hem tasinabikiyo felan cocuk icinde yatiyo ana kucagi gibi bi nevi iyi mi ki almayi dusunuyorum da
sagol canim.valla neye uzulcegimi bilemez oldum artik bakalim hayirlisi.Geçmiş olsun canım hayırlı haberler al inşallah
valla öyle oluyo dün granit tava aldm evdeki teflon bosa cıktıYha o listenin de dışına çıkılıyor aldıkça alası geliyor . Olan şeyleri bile elden çıkarıp yenilemek istiyorum :))
tipe bakEki Görüntüle 2136015 Ayak ucumdan ya da saçlarımın arasından ayrılmayan bi böcek te size günaydın diyor
Eki Görüntüle 2136015 Ayak ucumdan ya da saçlarımın arasından ayrılmayan bi böcek te size günaydın diyor
Günaydın ayyyy yerim ben bunu yaaaaa nasıl da tatlı maş :) benim kızıma benziyor özledim çokEki Görüntüle 2136015 Ayak ucumdan ya da saçlarımın arasından ayrılmayan bi böcek te size günaydın diyor
Hahahah dogru soyluyor ama yapacak bisey yok bende gecen sene baska bir eve gecmistim bu salona koltuklarim cok kaba oldular zaten koltuklar kabaydi ama rahatti bende gittim koltuk begendim fotosunu cektim esime dedim birtek parayi vermek kaldi sagolsun hic yok demedi agustos ayinda yeniledik koltuk takimimizi tabi koltuklar yenilenince perde hali sehpa da arkasindan geldi o yuzden birtek yemek masasi kaldi.. onu sa yine gittim begendim fotosunu cektim esime parasini soyledim obur ay onu da alicaz.. herkes diyor diger koltuklar cok yeniydi niye verdin ama diyorum degisiklik de onemli... sende biraz bekle erkegin kafasina yavas yavas ywr ediyir esya alininca sanki para bosa gitmis gibi oluyor.. ama yok cok guzel oluyor vallaKeşke yaaa bnde öyle salon kaldı bi yeni eve köşe koltuk uymadı uzun bi salon mecburen köşeyi tekli koltuk gibi başka tarafa ayırdık ve benim koltuktan nefret etmeme yettiama eşim ona yanaşmıyor herşeyi değiştirdin tamam ama seviyormuş koltuklarını 3/4yılda koltuk mı değişirmiş neyse bu yaz geçsin sıra ona da gelecek
Ayyyyyy ya cok tatli ama ben hic dokunamiyirum bilmiyorum ama kusa bile dokunamiyirum icim bir tuhaf oluyor. Yolda kopek gorsem korkudan yolumu degistiriyorum.. ama elimde degil. Kizim diyor anne hayvanlri sevmeyen insanlari sevemez. Ahahahhbb ama korkuyorum yapacak bisey yokEki Görüntüle 2136015 Ayak ucumdan ya da saçlarımın arasından ayrılmayan bi böcek te size günaydın diyor
çok tatlı ama ben kediye dokunamıyorum. ancak uzaktan sevebiliyorumEki Görüntüle 2136015 Ayak ucumdan ya da saçlarımın arasından ayrılmayan bi böcek te size günaydın diyor
canım inşallah kötü bişey yokturBugün benim akıntım geldi lavobaya girdim sildim sanki kahveye dönüktü koyu sarı gibi çok korktum hiç olmamıştı yattım dinlemdim gün içindede kontrol ettim tekrar olmadı inşallah iyidir kuzum allahtan randevumuz yarın içinde değişik bi korku rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah
canım bi dr a görün muhtemelen diş etlerin apse yaptıCanlar yoğun bir şekilde diş etlerim şişti böyle minik minik baloncuk oldular süt yoğurtta yiyorum banamısın demiyor ve kanıyor. Varmı bu sorunla karşılaşıp çözüm bulan. ?
Aynen öyle üstüste olunca elleri titremeye başlıyor ceplerinden çok para çıktı diyeHahahah dogru soyluyor ama yapacak bisey yok bende gecen sene baska bir eve gecmistim bu salona koltuklarim cok kaba oldular zaten koltuklar kabaydi ama rahatti bende gittim koltuk begendim fotosunu cektim esime dedim birtek parayi vermek kaldi sagolsun hic yok demedi agustos ayinda yeniledik koltuk takimimizi tabi koltuklar yenilenince perde hali sehpa da arkasindan geldi o yuzden birtek yemek masasi kaldi.. onu sa yine gittim begendim fotosunu cektim esime parasini soyledim obur ay onu da alicaz.. herkes diyor diger koltuklar cok yeniydi niye verdin ama diyorum degisiklik de onemli... sende biraz bekle erkegin kafasina yavas yavas ywr ediyir esya alininca sanki para bosa gitmis gibi oluyor.. ama yok cok guzel oluyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?