- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #18.821
bi kız bi erkek ohhh ne kadar güzel olmş rabbim gönlünüze göre vermişgünaydın kızlar dün bir kızım olacağını öğrendim çok mutluyum çok şükür Rabbime bir oğlum vardı bir de kızım olacak inşallah sağlıkla doğar bugün 16+5 oldum hala inanamıyorum çok istemiştim kız olmasını %90 kız dedi doktor
Bi oh be çektim içimden.. çok sevindim canım. Rabbim esirgesin hepimizin kuzularını
Görümcemin kızında olmultu gitti dişçi halletti tartar plak temizler gibi temizlemiş diş etlerini çok rahat etmiştiCanlar yoğun bir şekilde diş etlerim şişti böyle minik minik baloncuk oldular süt yoğurtta yiyorum banamısın demiyor ve kanıyor. Varmı bu sorunla karşılaşıp çözüm bulan. ?
Çalışman kediye engel değilki tuvaleti hazır girer yapar maması suyu olsın yeter sesi bile çıkmaz biz haftasonları yazlığa gidiyoruz o evde kalıyo tek genelde evde hayvan mı war yok mu belli değil bide temiz bi ırk alırsan mis gibi yaşarsınıztipe bakayy calışmıyo olsam bende istiyodum evde bi kedi yada minik bi köpek
Gönlüne göre olmuş çok sewindim canımgünaydın kızlar dün bir kızım olacağını öğrendim çok mutluyum çok şükür Rabbime bir oğlum vardı bir de kızım olacak inşallah sağlıkla doğar bugün 16+5 oldum hala inanamıyorum çok istemiştim kız olmasını %90 kız dedi doktor
Yatmadan önce son mesajyoruldum yine bugün çocukların okulu, teyzemlerle yeni bebek evinde kahvaltı sonrası avm, çocuklara okuma bayramı için bişrylrr ve kendime LCW’den 2elbise, 2pantolon, 1mini etek hamile koleksiyonundan:)))) neyseki yemekler koca elinden bahçede mangal oldu da en azından onla uğraşmadım şimdi uyuyacağım yarın kuaför mani pedi işleri herkese iyi akşamlar
Ne güzel Rabbim gönlüne göre vermiş. Bende çok istedim ama bakalım inşalla bana da nasip ılur sağlıklı sıhhatli hayırlıca:))))günaydın kızlar dün bir kızım olacağını öğrendim çok mutluyum çok şükür Rabbime bir oğlum vardı bir de kızım olacak inşallah sağlıkla doğar bugün 16+5 oldum hala inanamıyorum çok istemiştim kız olmasını %90 kız dedi doktor
İnternette de hepsi var ben bedeninden emin olamadığım için görerek alayım dedim. Pudra rengi pantolon çok hoştu ve indirime girmiş 30tl bi beden büyük aldım herşeyi inşallah Doğuma kadar giyebilirimOh Maşallah canım ya ben Eskişehir Lcw de birşey bulamıyorum hiç iki şubesini gezdim doğru düzgün birşey yok sadece birkaç hafta önce iki tane hamile pantolonu bir tişört aldım bebek resimi olan üzerinde bakalım Yalova'ya gidiyorum yarın oradan bakıcam.
sabah 7 den akşam 6 ya kadar evce yokuz kuzum akşam da ymeek yyip ya dısarı cıkıyoruz ya erkenden uyuorz sıkılır hayvan küser diye cekiniyorm almaya ki zaten artk alsakta evde bebek var gönderin diye beyinimi yer annemle kv kesin :)Görümcemin kızında olmultu gitti dişçi halletti tartar plak temizler gibi temizlemiş diş etlerini çok rahat etmişti
Çalışman kediye engel değilki tuvaleti hazır girer yapar maması suyu olsın yeter sesi bile çıkmaz biz haftasonları yazlığa gidiyoruz o evde kalıyo tek genelde evde hayvan mı war yok mu belli değil bide temiz bi ırk alırsan mis gibi yaşarsınız
Gönlüne göre olmuş çok sewindim canım
günaydın kızlar dün bir kızım olacağını öğrendim çok mutluyum çok şükür Rabbime bir oğlum vardı bir de kızım olacak inşallah sağlıkla doğar bugün 16+5 oldum hala inanamıyorum çok istemiştim kız olmasını %90 kız dedi doktor
İnternette de hepsi var ben bedeninden emin olamadığım için görerek alayım dedim. Pudra rengi pantolon çok hoştu ve indirime girmiş 30tl bi beden büyük aldım herşeyi inşallah Doğuma kadar giyebilirim
Canım inşallah senin de kızdır kız çocukları çok tatlı ya kıyafetleri falan cicili biçili bir kızkardeşim yok inşallah kızım arkadaş kardeş olur banaNe güzel Rabbim gönlüne göre vermiş. Bende çok istedim ama bakalım inşalla bana da nasip ılur sağlıklı sıhhatli hayırlıca:))))
canım ben kızımda kullanmadım da geçen sene doğum yapan arkadaşıma baby shower hediyesi olarak almıştım. kullanmaya başlayınca her fırsatta çok memnun olduğunu çok kullanışlı olduğunu söyleyip durmuştu. koltukta falan rahatlıkla yatırdığını düşme tehlikesi olmadan . yatakta yanında yatarken kullandığını söylemişti.Kizlar babynestler cikmis kullanan var mi hem tasinabikiyo felan cocuk icinde yatiyo ana kucagi gibi bi nevi iyi mi ki almayi dusunuyorum da
sağlıkla gelsin inşallah minik kuzucukgünaydın kızlar dün bir kızım olacağını öğrendim çok mutluyum çok şükür Rabbime bir oğlum vardı bir de kızım olacak inşallah sağlıkla doğar bugün 16+5 oldum hala inanamıyorum çok istemiştim kız olmasını %90 kız dedi doktor
benim doktorumda günde bir bardak türk kahvesi serbest demişti. türk kahvesi candır.:)ay kızlar harikasiniz valla,turk kahvesi arada icmek yasak degilse bende icerim o zaman.ozellikle sabahlari ac karnina icmek cok fayda ediyor.ama ben ac karnina icmem tabi nolur nolmaz.eğer ki gunde 1 fincan serbestse kabizlik cekmeyiz cok şükür.ben normalde gunde 1 bardak cay içiyorum.kahve cok kafein icerdiginden tercih etmemistim.ogrendigim iyi oldu
Aynenbenim doktorumda günde bir bardak türk kahvesi serbest demişti. türk kahvesi candır.:)
Ayyy canım ne güzel dua etmişsin hamile hamile kabul olur inşallah.Aynen benimde kız kardeşim yok. Bende kıyafetlerine bayılıyorum.Aklına geldikçe dua et bana hayırlı bir kızı olsun diye.Canım inşallah senin de kızdır kız çocukları çok tatlı ya kıyafetleri falan cicili biçili bir kızkardeşim yok inşallah kızım arkadaş kardeş olur bana
mide bulantının artık bu haftalarda kesilmesi ve kendini hamile gibi hissetmemen çok normal. karnının çıkıp çıkmaması da biraz vücut yapına bağlı. endişelenme, bebeğin gayet iyidir inşallah. ben de karnım biraz çıkmasa hiç hamile gibi hissetmiyorum.günaydın kızlar. pek aktif olamıyorum grupta, çalıştığım için. ama ara ara takip ediyorum sizleri :) cinsiyetler belli olmuş bir ben kalmışım sanırım. cumartesi günü bnde kontrole gidicem inş belli olur diye düşünüyorum :) benım çok kötü geçen mide bulantııs kusma vardı hatta hastaneye falan yatmıştım bu yüzden şimdi 16+5 olduk son 1 haftadır mide bulantısı kusma kalmadı kendimi hamile gibi de hissedemiyorum. karnım belli bile olmuyoracaba bişey mi oldu diye düşnmekten kendımı alıkoyamıyorum. var mı benim gibi çok ağır geçipte artık midesi bulanmayan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?