2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
bi kız bi erkek ohhh ne kadar güzel olmş rabbim gönlünüze göre vermiş

Canlar yoğun bir şekilde diş etlerim şişti böyle minik minik baloncuk oldular süt yoğurtta yiyorum banamısın demiyor ve kanıyor. Varmı bu sorunla karşılaşıp çözüm bulan. ?
Görümcemin kızında olmultu gitti dişçi halletti tartar plak temizler gibi temizlemiş diş etlerini çok rahat etmişti
tipe bak ayy calışmıyo olsam bende istiyodum evde bi kedi yada minik bi köpek
Çalışman kediye engel değilki tuvaleti hazır girer yapar maması suyu olsın yeter sesi bile çıkmaz biz haftasonları yazlığa gidiyoruz o evde kalıyo tek genelde evde hayvan mı war yok mu belli değil bide temiz bi ırk alırsan mis gibi yaşarsınız

Gönlüne göre olmuş çok sewindim canım

Oh Maşallah canım ya ben Eskişehir Lcw de birşey bulamıyorum hiç iki şubesini gezdim doğru düzgün birşey yok sadece birkaç hafta önce iki tane hamile pantolonu bir tişört aldım bebek resimi olan üzerinde bakalım Yalova'ya gidiyorum yarın oradan bakıcam.

Ne güzel Rabbim gönlüne göre vermiş. Bende çok istedim ama bakalım inşalla bana da nasip ılur sağlıklı sıhhatli hayırlıca:))))

Günaydınn kızlarr. Güzel, mutlu, hayırlı bir gün olsun inşallah. Bugün mesaimin son günü benim için yarın eşim ve annemle Yalova'ya gidicez eşimin açıköğretim sınav görevi oraya çıktı. Bizde orayı iyi biliyoruz kayınpederimin evi vardı orada çok gittik kaldık ama satıldı geçen sene bu senede öyle olunca eşim götüreyim sizi de siz gezersiniz ben görevdeyken dedi. Yarın erken çıkıcaz İnegöl'e de uğrucaz baktığımız mobilya mağazalarına bir de annemle bakıcaz artık bir karar vericez bakalım. Liste yapayım yavaştan diyorum bebek için, youtube videoları izliyorum kafam da o kadar karışık ki ne alacağım konusunda

İnternette de hepsi var ben bedeninden emin olamadığım için görerek alayım dedim. Pudra rengi pantolon çok hoştu ve indirime girmiş 30tl bi beden büyük aldım herşeyi inşallah Doğuma kadar giyebilirim

sabah 7 den akşam 6 ya kadar evce yokuz kuzum akşam da ymeek yyip ya dısarı cıkıyoruz ya erkenden uyuorz sıkılır hayvan küser diye cekiniyorm almaya ki zaten artk alsakta evde bebek var gönderin diye beyinimi yer annemle kv kesin :)

Tebrikler gözünüz aydın ALLAH sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin

İnternette de hepsi var ben bedeninden emin olamadığım için görerek alayım dedim. Pudra rengi pantolon çok hoştu ve indirime girmiş 30tl bi beden büyük aldım herşeyi inşallah Doğuma kadar giyebilirim

Bende pudra rengi aldım keten pantolon 36 beden. Herhalde giyerim doğuma kadar. Dün hastanede biri vardı benim aldığım mavi rengin aynısından vardı keten ama onun artık lastik kısmı baya germeye başlamıştı ben daha bol denilebilir. Nasıl özendim dedim karnım daha büyüsünde böyle olsun.

Ne güzel Rabbim gönlüne göre vermiş. Bende çok istedim ama bakalım inşalla bana da nasip ılur sağlıklı sıhhatli hayırlıca:))))
Canım inşallah senin de kızdır kız çocukları çok tatlı ya kıyafetleri falan cicili biçili bir kızkardeşim yok inşallah kızım arkadaş kardeş olur bana

Kizlar babynestler cikmis kullanan var mi hem tasinabikiyo felan cocuk icinde yatiyo ana kucagi gibi bi nevi iyi mi ki almayi dusunuyorum da
canım ben kızımda kullanmadım da geçen sene doğum yapan arkadaşıma baby shower hediyesi olarak almıştım. kullanmaya başlayınca her fırsatta çok memnun olduğunu çok kullanışlı olduğunu söyleyip durmuştu. koltukta falan rahatlıkla yatırdığını düşme tehlikesi olmadan . yatakta yanında yatarken kullandığını söylemişti.

sağlıkla gelsin inşallah minik kuzucuk

benim doktorumda günde bir bardak türk kahvesi serbest demişti. türk kahvesi candır.:)

günaydın kızlar. pek aktif olamıyorum grupta, çalıştığım için. ama ara ara takip ediyorum sizleri :) cinsiyetler belli olmuş bir ben kalmışım sanırım. cumartesi günü bnde kontrole gidicem inş belli olur diye düşünüyorum :) benım çok kötü geçen mide bulantııs kusma vardı hatta hastaneye falan yatmıştım bu yüzden şimdi 16+5 olduk son 1 haftadır mide bulantısı kusma kalmadı kendimi hamile gibi de hissedemiyorum. karnım belli bile olmuyor acaba bişey mi oldu diye düşnmekten kendımı alıkoyamıyorum. var mı benim gibi çok ağır geçipte artık midesi bulanmayan ?

Canım inşallah senin de kızdır kız çocukları çok tatlı ya kıyafetleri falan cicili biçili bir kızkardeşim yok inşallah kızım arkadaş kardeş olur bana
Ayyy canım ne güzel dua etmişsin hamile hamile kabul olur inşallah.Aynen benimde kız kardeşim yok. Bende kıyafetlerine bayılıyorum.Aklına geldikçe dua et bana hayırlı bir kızı olsun diye.

mide bulantının artık bu haftalarda kesilmesi ve kendini hamile gibi hissetmemen çok normal. karnının çıkıp çıkmaması da biraz vücut yapına bağlı. endişelenme, bebeğin gayet iyidir inşallah. ben de karnım biraz çıkmasa hiç hamile gibi hissetmiyorum.

Selam millet herkese iyi perşembeler benim bı hafta çok yorucu geçiyor ya
Çok yorgun hissediyorum hergün program üniversite ders ödev Oğlumu dışarı çıkar Pazartesi ye kadar böyle
Gerçi yoğun olunca vakit iyi geçiyor
Pazarteside ayrıntılı usg var
Bakalım benimkinin neymiş görücez
Daha hiç bir tahminimiz yok
çok heyecanlı,
oğlumda ilk aylar türkiyedeydim 11. haftadan itibaren erkek dediler onda çok beklemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…