2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Mide bulantısı 1-2 gün geçiyor yine başlıyor canım. Tadını çıkar bence. Geri gelir yakın zamanda. Benim 14 e kadar acayip bulantım oldu ve malesef çok istifrağ ettim. Sonra azaldı baya bi rahatladım ama bi bakıyorum 3 gün iyiyim sonra 2 gün hafif bulantı derken yuvarlanıp gidiyoruz. Tamamen geçmeyecek demek ki seninki dedi doktor. Ama bulantısı tamamen geçen bir çok kişi var canını sıkma. İnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi.

Merhabalar annişler nasılsınız bakalım

Bizden 20. haftaya kocaman selamlar
Şaka maka geldik yolun tam yarısına alırız birer maşallahınızı

Pazartesi kontrol var bakalım neler yapıyor bizim fındık kurdu

Aranızda isime karar veren var mı ?
Benim oğluşumun adı Doruk Hakan - Kızıma da Duru Mila koyacağım Allahın izni ile

Kizlar babynestler cikmis kullanan var mi hem tasinabikiyo felan cocuk icinde yatiyo ana kucagi gibi bi nevi iyi mi ki almayi dusunuyorum da
Bende sipariş vereceğim canım kullanışlıya benziyor en azından bir yere gittiğimde çocuğumu rahatlıkla içinde uyuturum diye düşünüyorum. Sadece renk konusunda soru işareti var kafamda gri pembe mi yapsam sarı gri mi yapsam nil yeşili beyaz mı bilemedim

Her haftamı kocan bişey demiyomu ya masraflı iş seninki canım ama kıskanmadımda değil hani her hafta minnoşumu görsem hiçte kötü olmaz
ZARARLI Kİ O KADAR ULTRASYONA GİRMEK NE GEREK VAR Kİ BEN İLK ÇOCUKTA AYDA BİR GİDİYODM BUNDA 17 HAFTALIĞIM İKİ DEFA GİTTİM

mila ismini bende çok seviyorum ilk kızım Defne Arya . 2. kızım için de eşim şimdi bir ismi Mila olsun istiyor yanında yine bir şey ekleriz sanırım . anlamları da çok güzel yurt dışında da kullanılabilecek bir isim

Bizde Kuzey ve Bulut arasında kaldık daha bakınıyoruz bakalım çok güzelmiş ismi canım ismiyle yaşasın inşallah

ZARARLI Kİ O KADAR ULTRASYONA GİRMEK NE GEREK VAR Kİ BEN İLK ÇOCUKTA AYDA BİR GİDİYODM BUNDA 17 HAFTALIĞIM İKİ DEFA GİTTİM

Ultrason zararlı değil herhangi zararlı bir ışun vs vermiyor ayrıca radyasyonda yok. Sadece kalp atışını çok dinlememek gerekiyor onda da doktorlar çok az dinletiyorlar hem öyle saatlerce ultrasonda da bakılmıyor ki belli şeylere bakılıyor ölçülüyor 5-10 dk birşey. Riskli durumu olan daha önce kanama geçermiş olan benim gibi tüp bebekle hamile kalan stresli çok hamile var herkesin kendi tercihi sorun olacak olsa doktor bakmaz zaten.

Biz de kız ismine karar vermiştik ilk Lina koyarız diye düşünmüştük ama oğluş olunca Çınar olacak inşallah ikinci ismi de düşünüyoruz

Ben ayda bi gidiyorum zaten 5 hafta da gidiyorum ama arkadaşım durumu farklıydı her hafta gitmesine hak verdim tedaviyle hamile kalınca daha endişeliymiş bu arada ultrasonun herhangibi bir zararı kanıtlanmamış zararlı olsa doktorlar hiç bakmaz diye düşünüyorum tabi herkezin kendi fikri saygı duymak gerekir

Bugün kontrolüm vardı dün leke tarzı bi akıntım oldu ama Paşam çok iyimiş teyzeleri maşallah hiç bir sıkıntı yok gelen akıntı iltihap olabilir dedi doktorum idrar testi yaptırdık sonuçlar için arıycam bekleyemedim ama yavrum iyimiş ya şükür bu arada decavit kullanamıyorum kesinlikle görünce bile midem bulanıyo doktor bebeğin gelişimi iyi içmeye bilirsin dedi rahatladım valla altada resmimizi bırakıyoruz bi maşallahınızı da alırız artık

Eklentiler

• 7FB0618E-3F44-4965-B8FA-ACC15464E016.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 93
Cinsiyeti neydi ben baktim da pembe gri cok hosuma gitmisti renk uyumu evet ya baya kullanisliya benziyo bende bakcam bakalim

Masallah

canım ultrasound olarak yazılan cihaz vücuda ses dalgası gönderen bi cihaz.kanıtlanmış bir zararı yok. dr un ayda bir kontrole çağırmıyor mu nasıl 17. haftada olmana rağmen 2 kere gittin?
mila ne demek kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…