2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canim kalp atisini cok dinlerse noluyor?Allah korusun bebegin kalbi falan mi duruyor

MaşaAllah minik kuzuya

Kocaman maşallah annesi

Hergün çikolata tatlı yiyip sırt üstü uzaniyorum benim minnosdan ses yok hiç.
Duruşu çok etkiliyormuş canım. İçe dönük duruyorsa tekmeleri içeri atıyormuş dolayısıyla hissetmek mümkün değilmiş bu haftalarda. Bizim dün kontrol vardı normalde günde nerdeyse 10 kez hareketini hissediyordum 1 haftadır ilk bebek olmasına rağmen. Ama son 2 gündür tık yok. Bi baktık ultrasonda ters duruyor yüzüstü içe dönük. Hissedilmezmiş. Bugün hissetmeye başladım yine herhalde normale döndü, dışa döndü sanırım. Stres yapma duruşundandır

Inşallah canım öyledir ikinci bebeğim olacak nasipse henüz hiç hareket yok. Birde ben 7 kilo aldım Karnım çok büyük sanırım bu da sebep olabilir. Bakalım 1 haftadır her akşam yürüyüşe çıkıyorum kilom biraz sabit kalmalı

Biz de Alaz koyacağız oğlumuzun adını :)

Büyük eşyaları dedelere ninelere aldirin siz beğenin onlar odesin bence güzel fikir
biz beşiği birine aldirik bebek arabasını birine.
En güzel alışveriş kıyafet alışverişi. Çok sevimliler. Ben oglumda aldığımı kanepeye diziyordum bakıyordum seviyordum hep dua ederdim Allahım içini dolu et diye. ..
şimdi en büyük şükür sebebim evladım.
Rabbim sanada ve herkesede bu duyguyu tattirsin.

Kızlar iyi
inşallah Benimde öyledir iki gündür hissedemiyom stres yaptım

Ekmek ve pirinç yiyorsan azalt mutlaka hatta hiç yeme bence. Sadece ikisini azaltınca bile kilo sabit kalıyor ya da düşüyor. Tabi metabolizma değişir kişiden kişiye. Güzel bir hamilelik süreci dilerim hepimiz için

Kızlar instagramda uğurlubebek sayfası var. Ürünleri çok güzel mutlaka takip edin. Ayrıca Bursadaymış. Bursadaki arkadaşlara duyurulur:)

Canim kalp atisini cok dinlerse noluyor?Allah korusun bebegin kalbi falan mi duruyor
Uzun süreli dinlemek kalp ısısını yükseltebiliyormuş ama zaten doktorlar çok kısa süre dinlettiği için bir sorun olmuyor doktorum bu şekilde açıklamıştı ben sık girmek zorunda kaldım her sorduğumda rahat olmamı bir zararın olmadığını söyledi iki üç doktora danıştım

Mesela baslangicindan bu yana kac defa gittin doktora?her kontrolde muhakkak dinletti mi?yani hepi topu 15 20 saniye falan dinletiyor

Kızlar selamm.

Biz de 20ye girdik çok şükür, veled bütün gün içimde dolanıyor sanki, ama çok şükür onu hissettikçe rahatlıyorum :) Özellikle soğuk su içtiğim zamanlarda resmen takla atıyor

İsimler, alışverişler konuşuluyor, hepsini okuyorum, notumu alıyorum ama pek yazamıyorum, malum turizm sezonunu açtık, çok fazla yerimde olamıyorum. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun,sağlıklı,uzun ömürlü,huzurlu bahtları olsun, isimleriyle yaşasınlar inşalah

Dün aşı oldum, ondan önce de kan ve idrar tahlili verdim. Bir tanesi mi normal aralıkta olmaz, high low high low gidiyor hepsi. Devlet hastanesine gitmiştim, hiç bir tatmin edici cevap alamadan geldim, kendi doktoruma mesaj attım sonuçları, stres yapma, hafta içi görüşürüz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…