- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #18.861
Canim kalp atisini cok dinlerse noluyor?Allah korusun bebegin kalbi falan mi duruyorUltrason zararlı değil herhangi zararlı bir ışun vs vermiyor ayrıca radyasyonda yok. Sadece kalp atışını çok dinlememek gerekiyor onda da doktorlar çok az dinletiyorlar hem öyle saatlerce ultrasonda da bakılmıyor ki belli şeylere bakılıyor ölçülüyor 5-10 dk birşey. Riskli durumu olan daha önce kanama geçermiş olan benim gibi tüp bebekle hamile kalan stresli çok hamile var herkesin kendi tercihi sorun olacak olsa doktor bakmaz zaten.
Ne gibi zarari var mesela?ben başlangıcından bu yana toplamda 10 kere gitmisimdirZARARLI Kİ O KADAR ULTRASYONA GİRMEK NE GEREK VAR Kİ BEN İLK ÇOCUKTA AYDA BİR GİDİYODM BUNDA 17 HAFTALIĞIM İKİ DEFA GİTTİM
MaşaAllah minik kuzuyaBugün kontrolüm vardı dün leke tarzı bi akıntım oldu ama Paşam çok iyimiş teyzeleri maşallah hiç bir sıkıntı yok gelen akıntı iltihap olabilir dedi doktorum idrar testi yaptırdık sonuçlar için arıycam bekleyemedim ama yavrum iyimiş ya şükür bu arada decavit kullanamıyorum kesinlikle görünce bile midem bulanıyo doktor bebeğin gelişimi iyi içmeye bilirsin dedi rahatladım vallaaltada resmimizi bırakıyoruz bi maşallahınızı da alırız artık
Kocaman maşallahBugün kontrolüm vardı dün leke tarzı bi akıntım oldu ama Paşam çok iyimiş teyzeleri maşallah hiç bir sıkıntı yok gelen akıntı iltihap olabilir dedi doktorum idrar testi yaptırdık sonuçlar için arıycam bekleyemedim ama yavrum iyimiş ya şükür bu arada decavit kullanamıyorum kesinlikle görünce bile midem bulanıyo doktor bebeğin gelişimi iyi içmeye bilirsin dedi rahatladım vallaaltada resmimizi bırakıyoruz bi maşallahınızı da alırız artık
Duruşu çok etkiliyormuş canım. İçe dönük duruyorsa tekmeleri içeri atıyormuş dolayısıyla hissetmek mümkün değilmiş bu haftalarda. Bizim dün kontrol vardı normalde günde nerdeyse 10 kez hareketini hissediyordum 1 haftadır ilk bebek olmasına rağmen. Ama son 2 gündür tık yok. Bi baktık ultrasonda ters duruyor yüzüstü içe dönük. Hissedilmezmiş. Bugün hissetmeye başladım yine herhalde normale döndü, dışa döndü sanırım. Stres yapma duruşundandırHergün çikolata tatlı yiyip sırt üstü uzaniyorum benim minnosdan ses yok hiç.
Inşallah canım öyledir ikinci bebeğim olacak nasipse henüz hiç hareket yok. Birde ben 7 kilo aldım Karnım çok büyük sanırım bu da sebep olabilir. Bakalım 1 haftadır her akşam yürüyüşe çıkıyorum kilom biraz sabit kalmalıDuruşu çok etkiliyormuş canım. İçe dönük duruyorsa tekmeleri içeri atıyormuş dolayısıyla hissetmek mümkün değilmiş bu haftalarda. Bizim dün kontrol vardı normalde günde nerdeyse 10 kez hareketini hissediyordum 1 haftadır ilk bebek olmasına rağmen. Ama son 2 gündür tık yok. Bi baktık ultrasonda ters duruyor yüzüstü içe dönük. Hissedilmezmiş. Bugün hissetmeye başladım yine herhalde normale döndü, dışa döndü sanırım. Stres yapma duruşundandır
Merhabalar annişler nasılsınız bakalım
Bizden 20. haftaya kocaman selamlarŞaka maka geldik yolun tam yarısına alırız birer maşallahınızı
Pazartesi kontrol var bakalım neler yapıyor bizim fındık kurdu
Aranızda isime karar veren var mı ?
Benim oğluşumun adı Doruk Hakan - Kızıma da Duru Mila koyacağım Allahın izni ile
Büyük eşyaları dedelere ninelere aldirin siz beğenin onlar odesinİnşallah canım benimm Amin ömrümden kaç yıl gitti bir gecede bilmiyorum. Annem de eşimde detaylı ultrason sonrası alma taraftarı herşeyi hatta mayıs sonu falan gelsinmiş ama ben beklemem mayıs sonunu. Kraft twist bebek arabasını beğenmiştik annem de beğendi dün gösterdim avm ye gidince üstelik 2100 tl den 1800 tl ye inmiş indirim vardı ama alamadık tabi şuan
Duru, defne, aden, mira, derin, alya, sare, alinkız ismi önerisi olan var mı?
inşallah Benimde öyledir iki gündür hissedemiyom stres yaptımDuruşu çok etkiliyormuş canım. İçe dönük duruyorsa tekmeleri içeri atıyormuş dolayısıyla hissetmek mümkün değilmiş bu haftalarda. Bizim dün kontrol vardı normalde günde nerdeyse 10 kez hareketini hissediyordum 1 haftadır ilk bebek olmasına rağmen. Ama son 2 gündür tık yok. Bi baktık ultrasonda ters duruyor yüzüstü içe dönük. Hissedilmezmiş. Bugün hissetmeye başladım yine herhalde normale döndü, dışa döndü sanırım. Stres yapma duruşundandır
Ekmek ve pirinç yiyorsan azalt mutlaka hatta hiç yeme bence. Sadece ikisini azaltınca bile kilo sabit kalıyor ya da düşüyor. Tabi metabolizma değişir kişiden kişiye. Güzel bir hamilelik süreci dilerim hepimiz içinInşallah canım öyledir ikinci bebeğim olacak nasipse henüz hiç hareket yok. Birde ben 7 kilo aldım Karnım çok büyük sanırım bu da sebep olabilir. Bakalım 1 haftadır her akşam yürüyüşe çıkıyorum kilom biraz sabit kalmalı
Muhtemelen öyledir. Bu haftalarda zaten hareket takibine gerek yok dedi doktor. 24-28 arası hareket takibi öneriliyormuş. Stres yapma canım sen de. Allah'a emanetizKızlar iyi
inşallah Benimde öyledir iki gündür hissedemiyom stres yaptım
Yanlış yazmışım 28-32 arası takip edilmeliymişMuhtemelen öyledir. Bu haftalarda zaten hareket takibine gerek yok dedi doktor. 24-28 arası hareket takibi öneriliyormuş. Stres yapma canım sen de. Allah'a emanetiz
canım kızımın adı defneDuru, defne, aden, mira, derin, alya, sare, alin
Liste yapmıştım :)
Hmmmm o zaman d ile başlayan bi isim güzel olabilir canım :)canım kızımın adı defne
ikinci bebişin ismine bi türlü karar veremedik
Uzun süreli dinlemek kalp ısısını yükseltebiliyormuş ama zaten doktorlar çok kısa süre dinlettiği için bir sorun olmuyor doktorum bu şekilde açıklamıştı ben sık girmek zorunda kaldım her sorduğumda rahat olmamı bir zararın olmadığını söyledi iki üç doktora danıştımCanim kalp atisini cok dinlerse noluyor?Allah korusun bebegin kalbi falan mi duruyor
Mesela baslangicindan bu yana kac defa gittin doktora?her kontrolde muhakkak dinletti mi?yani hepi topu 15 20 saniye falan dinletiyorUzun süreli dinlemek kalp ısısını yükseltebiliyormuş ama zaten doktorlar çok kısa süre dinlettiği için bir sorun olmuyor doktorum bu şekilde açıklamıştı ben sık girmek zorunda kaldım her sorduğumda rahat olmamı bir zararın olmadığını söyledi iki üç doktora danıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?