2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Amin inşallah hepimiz için bu süreç sağlıkla huzurla tamamlansin.
Pirinç yemiyorum ama ekmek ve hamurisi çok tukettim ilk 3 ay bu 7 kilonun 6 sini o zaman aldım.

Bu hamilelik vücudun bütün dengelerini değiştirdi valla. Neyse bebişler sağlıklı olsunda hepsi düzelir inşallah canım.

Aranızda benim gibi balık tüketmeyen var mı aslında yemek istiyorum ama kokusundan dolayı yapamıyorum dışarıda cesaret edemiyorum.düzenli olarak tüketebiliyor musunuz arkadaşlar ??

Aranızda benim gibi balık tüketmeyen var mı aslında yemek istiyorum ama kokusundan dolayı yapamıyorum dışarıda cesaret edemiyorum.düzenli olarak tüketebiliyor musunuz arkadaşlar ??
Ben varım. Normalde de sene de en fazla 3 kez yediğim birşey balık. Şuan hiç tüketemiyorum. Doktoruma söyleyince omega 3 verdi hergün onu kullanıyorum.

Amin inşallah hepimiz için bu süreç sağlıkla huzurla tamamlansin.
Pirinç yemiyorum ama ekmek ve hamurisi çok tukettim ilk 3 ay bu 7 kilonun 6 sini o zaman aldım.
Çok da takılma bence. Hamilelik bu. Alınır verilir. Doğum için dikkat etmek gerekiyor yoksa hiç takılmazdım ben de işte doğumda iyi değil

Evlenmeden önce haftada 2 gün yerdik valla. Evlendim balığı unuttum. Kokusu midemi de bulandırmıyor ama düzene sokamadım. Doktorum yemiyceksen omega 3 yazayım dedi. Hayır yiyeceğim diyip söz verdim. Zaten bi sürü ilaç içiyorum istemedim

Bence gri pembe :) o kombini çok beğenirim hep

Bende yerim diye düşünmüştüm en azından haftada bir eşim yapar dedim ama malesef olmuyor nerdeyse tüm süreç boyunca sadece iki defa yedim omega3 yazdıracağım ama doktora gitmemede bir ay var daha ..

Annemin de bir emekli maaşı var alacak yine de birşeyler mama sandalyesini falan alıcam dedi. Kayonpederim para verdi odasını alırsınız ya da arabasını dedi sağolsun. Çok sabırsızlanıyorum almak için annemde detaylıyı bekle diyor eşimde öyle deli ediyorlar beni.

Kızlar iyi

inşallah Benimde öyledir iki gündür hissedemiyom stres yaptım

Ya ben 17 haftam bitiyor yarın hissedemiyorum daha arada pıt pıt birşeyler oluyor. Bir de tesadüfen farkettim tam alt karnım köşe tarafı bir anda yükseliyor bir tepe oluyor anlık böyle sonra yine içine göçüyor sanırım ayağını dayıyor diyorum ben sonra öbür taraf toplanıyor yani hissetmiyorum ama görüyorum. Doktorum 1 ay sonra ancak tam hissedersin dedi

Ben de şimdi normal doğum istediğim için, önümüzdeki ay diyelim yırtığı dikti cerrah, doğumda ıkınmaktan yine açılır diye düşünüp diktirmek istemiyorum. Senin doktorunun dediği çok mantıklı ben de kalkışmak istemiyorum diktirme olayına

Kızlar herkese merhaba, ben de bugün kontrolden geliyoruum 15+5 olduk bugün bebek çook hariketliydi 1 saniye yerinde durmadı. rüyalarımda vs erkek görmeme ve erkek olduğunu hissetmeme rağmen doktor bugünkü kontrolde kıza benziyor dedi o yüzden hala biraz şaşkınlık içerisindeyim 4 yaşında bir kızım vardı bir kız daha geliyor sanırım 5 hafta sonra ayrıntılı ultrason için çağırdı.... 1,5 kilo almışım bu arada. Herkese sağlıklı günler diliyoruum

İşte ağrısına dayanabilirmisin canım benim kanama yapardı kanım hep 7 di, ne zaman ameliyatla dikildi kanım 12.5 çıkmıştı, acı domates sogan ekşi çok lifli gıdalar yasaktı kanama yaptığı için..dikkat et o ağrı çok kötü bişe çoookk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…