- 8 Haziran 2017
- 1.652
- 3.887
- 53
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #18.881
Amin inşallah hepimiz için bu süreç sağlıkla huzurla tamamlansin.Ekmek ve pirinç yiyorsan azalt mutlaka hatta hiç yeme bence. Sadece ikisini azaltınca bile kilo sabit kalıyor ya da düşüyor. Tabi metabolizma değişir kişiden kişiye. Güzel bir hamilelik süreci dilerim hepimiz için
Bu hamilelik vücudun bütün dengelerini değiştirdi valla. Neyse bebişler sağlıklı olsunda hepsi düzelir inşallah canım.Kızlar selamm.
Biz de 20ye girdik çok şükür, veled bütün gün içimde dolanıyor sanki, ama çok şükür onu hissettikçe rahatlıyorum :) Özellikle soğuk su içtiğim zamanlarda resmen takla atıyor
İsimler, alışverişler konuşuluyor, hepsini okuyorum, notumu alıyorum ama pek yazamıyorum, malum turizm sezonunu açtık, çok fazla yerimde olamıyorum. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun,sağlıklı,uzun ömürlü,huzurlu bahtları olsun, isimleriyle yaşasınlar inşalah
Dün aşı oldum, ondan önce de kan ve idrar tahlili verdim. Bir tanesi mi normal aralıkta olmaz, high low high low gidiyor hepsi. Devlet hastanesine gitmiştim, hiç bir tatmin edici cevap alamadan geldim, kendi doktoruma mesaj attım sonuçları, stres yapma, hafta içi görüşürüz dedi.
Ah sorma ya. Valla bebekler iyi olsun da.Bu hamilelik vücudun bütün dengelerini değiştirdi valla. Neyse bebişler sağlıklı olsunda hepsi düzelir inşallah canım.
Ben varım. Normalde de sene de en fazla 3 kez yediğim birşey balık. Şuan hiç tüketemiyorum. Doktoruma söyleyince omega 3 verdi hergün onu kullanıyorum.Aranızda benim gibi balık tüketmeyen var mıaslında yemek istiyorum ama kokusundan dolayı yapamıyorum dışarıda cesaret edemiyorum.düzenli olarak tüketebiliyor musunuz arkadaşlar ??
Çok da takılma bence. Hamilelik bu. Alınır verilir. Doğum için dikkat etmek gerekiyor yoksa hiç takılmazdım ben de işte doğumda iyi değilAmin inşallah hepimiz için bu süreç sağlıkla huzurla tamamlansin.
Pirinç yemiyorum ama ekmek ve hamurisi çok tukettim ilk 3 ay bu 7 kilonun 6 sini o zaman aldım.
Evlenmeden önce haftada 2 gün yerdik valla. Evlendim balığı unuttum. Kokusu midemi de bulandırmıyor ama düzene sokamadım. Doktorum yemiyceksen omega 3 yazayım dedi. Hayır yiyeceğim diyip söz verdim. Zaten bi sürü ilaç içiyorum istemedimAranızda benim gibi balık tüketmeyen var mıaslında yemek istiyorum ama kokusundan dolayı yapamıyorum dışarıda cesaret edemiyorum.düzenli olarak tüketebiliyor musunuz arkadaşlar ??
Bence gri pembe :) o kombini çok beğenirim hepBende sipariş vereceğim canım kullanışlıya benziyor en azından bir yere gittiğimde çocuğumu rahatlıkla içinde uyuturum diye düşünüyorum. Sadece renk konusunda soru işareti var kafamda gri pembe mi yapsam sarı gri mi yapsam nil yeşili beyaz mı bilemedim
Bende yazdıracağım ama daha bir ay var doktora gitmemeBen varım. Normalde de sene de en fazla 3 kez yediğim birşey balık. Şuan hiç tüketemiyorum. Doktoruma söyleyince omega 3 verdi hergün onu kullanıyorum.
Bende yerim diye düşünmüştüm en azından haftada bir eşim yapar dedim ama malesef olmuyor nerdeyse tüm süreç boyunca sadece iki defa yedimEvlenmeden önce haftada 2 gün yerdik valla. Evlendim balığı unuttum. Kokusu midemi de bulandırmıyor ama düzene sokamadım. Doktorum yemiyceksen omega 3 yazayım dedi. Hayır yiyeceğim diyip söz verdim. Zaten bi sürü ilaç içiyorum istemedim
Büyük eşyaları dedelere ninelere aldirin siz beğenin onlar odesinbence güzel fikir
biz beşiği birine aldirik bebek arabasını birine.
En güzel alışveriş kıyafet alışverişi. Çok sevimliler. Ben oglumda aldığımı kanepeye diziyordum bakıyordum seviyordum hep dua ederdim Allahım içini dolu et diye. ..
şimdi en büyük şükür sebebim evladım.
Rabbim sanada ve herkesede bu duyguyu tattirsin.
Kantaron yağı nasıl kullanıyorsunuz bilmek isterim?
Kızlar iyi
inşallah Benimde öyledir iki gündür hissedemiyom stres yaptım
Canım benimde bağırsakda çatlak vardı az çekmedim ameliyat oldum kurtuldum, dr anestol vermişti tuvalete çıkmadan makata sür uyuşturur öyle çık dedi, tabi ameliyattan sonra doğumunda muhtemelen ıkınmaktan gene yırtılır genel cerrah girer diker çıkar demişti
Sağol canımKantaron yapını makyaj pamuğuna döküp pansuman yapar gibi hemeroidin üstüne pıt pıt yapıyorum yada ağrım varsa pamuğu birkaç saat orada tutuyorum
İşte ağrısına dayanabilirmisin canım benim kanama yapardı kanım hep 7 di, ne zaman ameliyatla dikildi kanım 12.5 çıkmıştı, acı domates sogan ekşi çok lifli gıdalar yasaktı kanama yaptığı için..dikkat et o ağrı çok kötü bişe çoookkBen de şimdi normal doğum istediğim için, önümüzdeki ay diyelim yırtığı dikti cerrah, doğumda ıkınmaktan yine açılır diye düşünüp diktirmek istemiyorum. Senin doktorunun dediği çok mantıklı ben de kalkışmak istemiyorum diktirme olayına
Kız olacak canım Allahın izni ileCinsiyeti neydi ben baktim da pembe gri cok hosuma gitmisti renk uyumu evet ya baya kullanisliya benziyo bende bakcam bakalim
Yani o biraz daha ağır basıyor sanki :) odayı da yaldızlı gri ile uçuk pembe boyamayı düşünüyoruz :)Bence gri pembe :) o kombini çok beğenirim hep
Kız olacak canım Allahın izni ileCinsiyeti neydi ben baktim da pembe gri cok hosuma gitmisti renk uyumu evet ya baya kullanisliya benziyo bende bakcam bakalim
hadi hayırlısı ile gelsin Alaz bebek sağlıkla :) adıyla yaşasınBiz de Alaz koyacağız oğlumuzun adını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?