- 14 Nisan 2013
- 590
- 960
- 103
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #18.901
hayırlısı ve sağlık ile gelsin Çınar bebek :) bende oğlumda düşünmüştüm iki yakın arkadaşım koyunca vazgeçmiştim hatta eşime diyordum bileğime çınar yaprağı dövmesi yaptırırım ilk yaşgününde çınar ağacı ekeriz hediye kalsın falan demiştim ama yalan olduBiz de kız ismine karar vermiştik ilk Lina koyarız diye düşünmüştük ama oğluş olunca Çınar olacak inşallah ikinci ismi de düşünüyoruz
sağol canım teşekkürler :) zor seçim işin zor :) sağlıkla gelsin inşallah adıyla uzun ömürler yaşasınBizde Kuzey ve Bulut arasında kaldık daha bakınıyoruz bakalım çok güzelmiş ismi canım ismiyle yaşasın inşallah
Mila benimde aklımda yoktu Duru hep vardı oğluma uygun diye önce Duru Lina dedik sonra kardeşim Mila olsun dedi ona karar verdik güzelde durdu sanki yanyana :) Şimdi her pıt pıtında Duru Milam diye seviyorum kızımımila ismini bende çok seviyorum ilk kızım Defne Arya . 2. kızım için de eşim şimdi bir ismi Mila olsun istiyor yanında yine bir şey ekleriz sanırım . anlamları da çok güzel yurt dışında da kullanılabilecek bir isim
Kız olacak canım Allahın izni ile
hadi hayırlısı ile gelsin Alaz bebek sağlıkla :) adıyla yaşasın
Büyüyolar valla minicik hallerini unutmam hiç doğduğu zamanlarıda görelim inşallahKocaman maşallahannesi
Bende daha önce düşük yaşadığım için bende hemen hemen her hafta gittim doktora zararlı olsaydı doktor kendisi söylerdi zaten benim doktorum kendini böyle daha iyi hissediyorsan gel dedi.Ultrason zararlı değil herhangi zararlı bir ışun vs vermiyor ayrıca radyasyonda yok. Sadece kalp atışını çok dinlememek gerekiyor onda da doktorlar çok az dinletiyorlar hem öyle saatlerce ultrasonda da bakılmıyor ki belli şeylere bakılıyor ölçülüyor 5-10 dk birşey. Riskli durumu olan daha önce kanama geçermiş olan benim gibi tüp bebekle hamile kalan stresli çok hamile var herkesin kendi tercihi sorun olacak olsa doktor bakmaz zaten.
hayırlısı ve sağlık ile gelsin Çınar bebek :) bende oğlumda düşünmüştüm iki yakın arkadaşım koyunca vazgeçmiştim hatta eşime diyordum bileğime çınar yaprağı dövmesi yaptırırım ilk yaşgününde çınar ağacı ekeriz hediye kalsın falan demiştim ama yalan oldu
İşte ağrısına dayanabilirmisin canım benim kanama yapardı kanım hep 7 di, ne zaman ameliyatla dikildi kanım 12.5 çıkmıştı, acı domates sogan ekşi çok lifli gıdalar yasaktı kanama yaptığı için..dikkat et o ağrı çok kötü bişe çoookk
Beşinci haftadan beri her hafta gittim 17. Haftadayız kanamam yoğunlaşınca haftada iki kez bile olduğu zaman oldu çok zor günlerdi benim için çok uzun sürmüyor zaten çoğu zaman bir dklık ultrasonlar oldu. kalp atışı her defasında dinlettiler 15 sn yi geçmemiştir .şimdide plasenta rahim ağzında yine korkuyorum gidiyorum sık sık ne yapayım strese girip bebeğide sıkıntıya sokmaktansa bi görüp rahatlıyorum. Hareketler başlarsa uzatıcam artık arayı üç hafta filanMesela baslangicindan bu yana kac defa gittin doktora?her kontrolde muhakkak dinletti mi?yani hepi topu 15 20 saniye falan dinletiyor
Ben bir kaç kez hissettim gibi seğirme şeklinde iki üç gündür yoktu doktora gitmiştim bugün 20. Hafta da net olur dedi normal şu an. Bende bugün ilk defa sol tarafta çıkıntı gördüm çok komikti :)Ya ben 17 haftam bitiyor yarın hissedemiyorum daha arada pıt pıt birşeyler oluyor. Bir de tesadüfen farkettim tam alt karnım köşe tarafı bir anda yükseliyor bir tepe oluyor anlık böyle sonra yine içine göçüyor sanırım ayağını dayıyor diyorum ben sonra öbür taraf toplanıyor yani hissetmiyorum ama görüyorum. Doktorum 1 ay sonra ancak tam hissedersin dedi
Sağol canım aynen bugün gittim doktora maşallahçok hareketli ama biz hissetmiyoruzMuhtemelen öyledir. Bu haftalarda zaten hareket takibine gerek yok dedi doktor. 24-28 arası hareket takibi öneriliyormuş. Stres yapma canım sen de. Allah'a emanetiz
Bence derin olabilircanım kızımın adı defne
ikinci bebişin ismine bi türlü karar veremedik
Oo super olur gule gule oynasin icindeKız olacak canım Allahın izni ile
Yani o biraz daha ağır basıor sanki :) odayı da yaldızlı gri ile uçuk pembe boyamayı düşünüyoruz :)
Harika olur bence :)Kız olacak canım Allahın izni ile
Yani o biraz daha ağır basıyor sanki :) odayı da yaldızlı gri ile uçuk pembe boyamayı düşünüyoruz :)
Aksesuara kadar demi:))bnde öyle.Avukatım canım ben,kendi işyerim var. Ter kokmasın,üstü başı,saçı,dişi temiz olsun kafi onun dışındakilere tahammülüm yok.. ben ne giyeceğimi gece düşünüp sabah giyiyorum yoksa çok geç kalırım :)
Cnm rabbim gonlune gore verdi. Hayirlisiyla kucagina almayi da nasip eder insallah gozun aydinİyi akşamlar kızlar şimdi doktordan geldik bebeğim erkekmiş pipisini gördük :) hayırla sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah
Darısı bna cnm.kız çocuk hayranım.bayulıyorumgünaydın kızlar dün bir kızım olacağını öğrendim çok mutluyum çok şükür Rabbime bir oğlum vardı bir de kızım olacak inşallah sağlıkla doğar bugün 16+5 oldum hala inanamıyorum çok istemiştim kız olmasını %90 kız dedi doktor
Cok tesekkür ederim kuzum inşallah hepimiz hayırlısıyla alırız kucagımızaCnm rabbim gonlune gore verdi. Hayirlisiyla kucagina almayi da nasip eder insallah gozun aydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?