2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Biz de kız ismine karar vermiştik ilk Lina koyarız diye düşünmüştük ama oğluş olunca Çınar olacak inşallah ikinci ismi de düşünüyoruz
hayırlısı ve sağlık ile gelsin Çınar bebek :) bende oğlumda düşünmüştüm iki yakın arkadaşım koyunca vazgeçmiştim hatta eşime diyordum bileğime çınar yaprağı dövmesi yaptırırım ilk yaşgününde çınar ağacı ekeriz hediye kalsın falan demiştim ama yalan oldu

Mila benimde aklımda yoktu Duru hep vardı oğluma uygun diye önce Duru Lina dedik sonra kardeşim Mila olsun dedi ona karar verdik güzelde durdu sanki yanyana :) Şimdi her pıt pıtında Duru Milam diye seviyorum kızımı

Kız olacak canım Allahın izni ile

hadi hayırlısı ile gelsin Alaz bebek sağlıkla :) adıyla yaşasın

teşekkür ederim canım :) hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize, uzuuunnn ömürleri olsun inşallah :)

Bende daha önce düşük yaşadığım için bende hemen hemen her hafta gittim doktora zararlı olsaydı doktor kendisi söylerdi zaten benim doktorum kendini böyle daha iyi hissediyorsan gel dedi.

Amin inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin

Bende ağrı yapmıyor neyseki, ama kanama yapıyor :/

Mesela baslangicindan bu yana kac defa gittin doktora?her kontrolde muhakkak dinletti mi?yani hepi topu 15 20 saniye falan dinletiyor
Beşinci haftadan beri her hafta gittim 17. Haftadayız kanamam yoğunlaşınca haftada iki kez bile olduğu zaman oldu çok zor günlerdi benim için çok uzun sürmüyor zaten çoğu zaman bir dklık ultrasonlar oldu. kalp atışı her defasında dinlettiler 15 sn yi geçmemiştir .şimdide plasenta rahim ağzında yine korkuyorum gidiyorum sık sık ne yapayım strese girip bebeğide sıkıntıya sokmaktansa bi görüp rahatlıyorum. Hareketler başlarsa uzatıcam artık arayı üç hafta filan

Ben bir kaç kez hissettim gibi seğirme şeklinde iki üç gündür yoktu doktora gitmiştim bugün 20. Hafta da net olur dedi normal şu an. Bende bugün ilk defa sol tarafta çıkıntı gördüm çok komikti :)

Muhtemelen öyledir. Bu haftalarda zaten hareket takibine gerek yok dedi doktor. 24-28 arası hareket takibi öneriliyormuş. Stres yapma canım sen de. Allah'a emanetiz
Sağol canım aynen bugün gittim doktora maşallahçok hareketli ama biz hissetmiyoruz

İyi akşamlar kızlar şimdi doktordan geldik bebeğim erkekmiş pipisini gördük :) hayırla sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah
Cnm rabbim gonlune gore verdi. Hayirlisiyla kucagina almayi da nasip eder insallah gozun aydin

Darısı bna cnm.kız çocuk hayranım.bayulıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…