- 30 Mart 2013
- 1.151
- 730
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #18.921
İyi akşamlar kızlar şimdi doktordan geldik bebeğim erkekmiş pipisini gördük :) hayırla sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah
günaydın kızlar dün bir kızım olacağını öğrendim çok mutluyum çok şükür Rabbime bir oğlum vardı bir de kızım olacak inşallah sağlıkla doğar bugün 16+5 oldum hala inanamıyorum çok istemiştim kız olmasını %90 kız dedi doktor
Sağol kuzum :)Gözünüz aydın canım :)
Kuzey cnm hep çok zeki kıvrak zeki oluolar,rüzgarlarda öyleBizde Kuzey ve Bulut arasında kaldık daha bakınıyoruz bakalım çok güzelmiş ismi canım ismiyle yaşasın inşallah
Ben bir kaç kez hissettim gibi seğirme şeklinde iki üç gündür yoktu doktora gitmiştim bugün 20. Hafta da net olur dedi normal şu an. Bende bugün ilk defa sol tarafta çıkıntı gördüm çok komikti :)
Gözünüz aydın canım :)Sağol kuzum :)
Kuzey cnm hep çok zeki kıvrak zeki oluolar,rüzgarlarda öyle
Bence de kuzey daha hoş geliyor kulağa:)Bende Kuzey ismine daha yakınım hatta yakıştırıyorum böyle karnımda seslenince bakalım yanına efe de eklemek istedim ama eşim tek isim istedi
Sağol kuzum sen bilmiştin zaten :))Gözünüz aydın canım :)
Yok canım doktor sadece kafa ve vucudunu verdi pipi resmi vermedi bize gösterdi ekranda sadece. eşimde kızımla uğraşıyordu videoda çekemedi. Teşekkür ederim öbür doktorda erkeğe benzetmişti zaten demekki kordonmu pipi mi karar veremediği için kesin bişey söylemedi.Svgnnn aaaa erkek miymis gozun aydin canim,o gun hic pipi gorunmuyordu,yeni ultrasonun var mi fotosu?pipinin gorundugu:)))
En basindan beri devlete mi gorunmustun canim?aslinda ozele gitmis olsaydin baştan daha erken ogrenebilirdin.devlet hastanesinin ultrasonlari görüntüsü fenaYok canım doktor sadece kafa ve vucudunu verdi pipi resmi vermedi bize gösterdi ekranda sadece. eşimde kızımla uğraşıyordu videoda çekemedi. Teşekkür ederim öbür doktorda erkeğe benzetmişti zaten demekki kordonmu pipi mi karar veremediği için kesin bişey söylemedi.
Evet canım devlet hastanesi evime cok yakın özel uzak biraz.. küçük Bebeğim oldugu için gidemiyordum benden baskasında durmuyo malesef. Yoksa coktan öğrenirdim 17cok geç. Kızımda özele gidiyordum 14de söylemişlerdi sanırımEn basindan beri devlete mi gorunmustun canim?aslinda ozele gitmis olsaydin baştan daha erken ogrenebilirdin.devlet hastanesinin ultrasonlari görüntüsü fena
Yüzüklerim,bilekliğim ve küpelerim.. yazın halhal. Kolye hiç sevmem çok nadir.. herşeyi planlayıp öyle uyurum yoksa uyku tutmaz :)Aksesuara kadar demi:))bnde öyle.
Oğluşumun adı kuzey çok vefalı çok kibar çok Çalışkan bir çocuk biraz hareketli ama uyumludur çok severek koydum ismini Seninki de aynı olsun inş canımBende Kuzey ismine daha yakınım hatta yakıştırıyorum böyle karnımda seslenince bakalım yanına efe de eklemek istedim ama eşim tek isim istedi
Biraz daha sabır az ksldı hissedenler bile gün içinde çok sayıda hissetmiyor hergün hissetmiyor18+2 yim neden hissetmiyorum hala ben bu çocuğu ya artık takıntı haline geldi valla bide o kadar hareketli ki nasıl hissetmem anlamıyorum
Evet canim en baştan ozele gitmis olsaydin 12 13 uncu haftalarda bile ogrenebilirdin.tekrar gozun aydın canim sag salim kucaginiza almayi nasil etsin rabbimEvet canım devlet hastanesi evime cok yakın özel uzak biraz.. küçük Bebeğim oldugu için gidemiyordum benden baskasında durmuyo malesef. Yoksa coktan öğrenirdim 17cok geç. Kızımda özele gidiyordum 14de söylemişlerdi sanırım
Ilk gebeligin mi semacim18+2 yim neden hissetmiyorum hala ben bu çocuğu ya artık takıntı haline geldi valla bide o kadar hareketli ki nasıl hissetmem anlamıyorum
Sağol canım inşallah cümlemiz:**Evet canim en baştan ozele gitmis olsaydin 12 13 uncu haftalarda bile ogrenebilirdin.tekrar gozun aydın canim sag salim kucaginiza almayi nasil etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?