2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Gözünüz aydın canım :)

Ben bir kaç kez hissettim gibi seğirme şeklinde iki üç gündür yoktu doktora gitmiştim bugün 20. Hafta da net olur dedi normal şu an. Bende bugün ilk defa sol tarafta çıkıntı gördüm çok komikti :)

Evet benimde solda oluyor hep çok ilginç gerçekten bi oluyor anlık sonra içe göçüyor öbür tarafta toplanıyor bir de hissetsek daha rahatlarız

Svgnnn aaaa erkek miymis gozun aydin canim,o gun hic pipi gorunmuyordu,yeni ultrasonun var mi fotosu?pipinin gorundugu:)))
Yok canım doktor sadece kafa ve vucudunu verdi pipi resmi vermedi bize gösterdi ekranda sadece. eşimde kızımla uğraşıyordu videoda çekemedi. Teşekkür ederim öbür doktorda erkeğe benzetmişti zaten demekki kordonmu pipi mi karar veremediği için kesin bişey söylemedi.

En basindan beri devlete mi gorunmustun canim?aslinda ozele gitmis olsaydin baştan daha erken ogrenebilirdin.devlet hastanesinin ultrasonlari görüntüsü fena

En basindan beri devlete mi gorunmustun canim?aslinda ozele gitmis olsaydin baştan daha erken ogrenebilirdin.devlet hastanesinin ultrasonlari görüntüsü fena
Evet canım devlet hastanesi evime cok yakın özel uzak biraz.. küçük Bebeğim oldugu için gidemiyordum benden baskasında durmuyo malesef. Yoksa coktan öğrenirdim 17cok geç. Kızımda özele gidiyordum 14de söylemişlerdi sanırım

Bende Kuzey ismine daha yakınım hatta yakıştırıyorum böyle karnımda seslenince bakalım yanına efe de eklemek istedim ama eşim tek isim istedi
Oğluşumun adı kuzey çok vefalı çok kibar çok Çalışkan bir çocuk biraz hareketli ama uyumludur çok severek koydum ismini Seninki de aynı olsun inş canım

18+2 yim neden hissetmiyorum hala ben bu çocuğu ya artık takıntı haline geldi valla bide o kadar hareketli ki nasıl hissetmem anlamıyorum
Biraz daha sabır az ksldı hissedenler bile gün içinde çok sayıda hissetmiyor hergün hissetmiyor
Sen 20.nci de hissedersin büyük ihtimal

Evet canim en baştan ozele gitmis olsaydin 12 13 uncu haftalarda bile ogrenebilirdin.tekrar gozun aydın canim sag salim kucaginiza almayi nasil etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…