2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Biraz daha sabır az ksldı hissedenler bile gün içinde çok sayıda hissetmiyor hergün hissetmiyor
Sen 20.nci de hissedersin büyük ihtimal
Hani 16 sonra hissedlirdi 18 de artartı daha bende o gün içinde hissedenleinki gibi pıt pıt bile olmadı okuyunca hevesleniyorum valla neyse bu kadar bekledik yine bekleriz napalım nasıl bişey hissedicem sabırsızlıkla bekliyorum ama ben 24 de hissetcem herhalde bu gidişle

Evet canım arkdaşlarım ben ilkini 16 da hissettim diyolar burda var baya pıt pıt ve minik tekme yiyen azda olsa ama ben hiç hissetmedim ya bide bebeğim maşallah çok hareketli bi bebek ama annesinde iş yok sanırım
ay kiyamam,sanırım karin ic zariyla da alakali canim,20inci haftalarda hissedersin insallah.vakit de gecmek bilmiyor degilmi:))

Ya bende hissedemiyorum kiloluyum ondanmı acaba, alışverişe başladınızmı kızlar, ya burayada sürekli giremiyorum bi sohbet grubu mu kursak şöyle..aldıklarımızı alacaklarımızı rahatça kolayca paylaşırız çünkü ben telden foto yükleyemiyorum niden

18+2 yim neden hissetmiyorum hala ben bu çocuğu ya artık takıntı haline geldi valla bide o kadar hareketli ki nasıl hissetmem anlamıyorum

Bende hissetmiyorum canım yarın 17 bitecek arada bişeyler oluyor gibi ama hareket diyeceğim birşey değil pek. Doktorda dün 1 ay sonra ancak dedi ki benimki de baya hareketliydi

Selamlar anneler
Yarın 18+0 oluyoruz ben çok minik pit pitlar hissediyorum göbisim de baya baya büyüdü hamile olduğum net ortada. Ben de hissetmezken çok kafaya takmıştım hatta ruyalarima giriyordu şimdi de sürekli her gün hissetmiyorum dün hissetmedim mesela bugün hissettim sürekli olmuyor yani hissetmeyen arkadaşlar da bence hareket halinde felan oldukları için kaçırıyor olabilirler birkaç hafta sonra daha net hissedeceğiz inşallah hepimiz

Ya kızlae bu hamilelik nasıl bişi ya hormonlar duygular garip. Kızımıza kesin inci adını koyucaz dedik şimdi vazgeçesim geliyor çok düşünmedik diyorum başka isimmi bulsak diyorum ama eşim çok istiyor bilemedimki

Evet canım arkdaşlarım ben ilkini 16 da hissettim diyolar burda var baya pıt pıt ve minik tekme yiyen azda olsa ama ben hiç hissetmedim ya bide bebeğim maşallah çok hareketli bi bebek ama annesinde iş yok sanırım
Benimde bir iki pıt oıt oldu kaç gündür Yok öylede çok takıyor insan kafaya inşallah kıpır kıpır bizde hissederiz..halbuki hergünde sessiz ortamda dinlemeye çalışıyorum tatlı falanda yiyorum ama yok normalmiş gerçi

Bende hissetmiyorum canım yarın 17 bitecek arada bişeyler oluyor gibi ama hareket diyeceğim birşey değil pek. Doktorda dün 1 ay sonra ancak dedi ki benimki de baya hareketliydi
1 ay mı şimdi 1 ay dahamı bekliycez ben arrık kafaya takmaya başladım hissetmek istiyorum inşallah en yakın zamanda hissederiz diyelim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…