- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #18.961
Hamile kalmada. Önce erkekte kızda kesindi hele erkek ismi yıllar önce istediğim bi isimdi bende değişmeyi düşündüm eşim yanaşmıyor şimdide gerçekten hamilelik değişik bi psikolojiYa kızlae bu hamilelik nasıl bişi ya hormonlar duygular garip. Kızımıza kesin inci adını koyucaz dedik şimdi vazgeçesim geliyor çok düşünmedik diyorum başka isimmi bulsak diyorum ama eşim çok istiyor bilemedimki
Hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz demek ki :)Benimde bir iki pıt oıt oldu kaç gündür Yok öylede çok takıyor insan kafayainşallah kıpır kıpır bizde hissederiz..halbuki hergünde sessiz ortamda dinlemeye çalışıyorum tatlı falanda yiyorum ama yok normalmiş gerçi
İlkinde hissetmiyordum ama bunda 14 haftadan beri hissediyorum canım bugün hele kuafördeydim elimi göbeğime koydum yaslarcasına bana bir tekme attı ayhh darladın beni kadın der gibiİnsallahhh. İyidir tabi canım hissediyorsan çok iyi :) yazarm mutlaka
Canın o devlet hastanesinin azizliği ya bugun özele gittim maşallah bacaklar tamamen açıktı gördük öylece:) hatta ilk ultrasonu göbeğime koydu o an bacak arasını gördüm:) teşekkğr ederim tekrar gittiğimde isticem bacak arası bu acemilik oldu oda vermediBen de baktım şimdi etkinlik bölümünüzden ama anlamadım gözünüz aydın benim ilki de erkekti bu bebekte erkekmiş ama pipi baya belliydi sizin oğluş saklamış kendini edepli çocuk :)
18+2 yim neden hissetmiyorum hala ben bu çocuğu ya artık takıntı haline geldi valla bide o kadar hareketli ki nasıl hissetmem anlamıyorum
Yaa çok sağol canım inşallah bi am önce hissederim o minik tekmelerini bu şekilde hissetmeden napıyo nasıl bilmemek çok kötü oluyo tez vakitte gelsin o tekmelerini yediğim zamanlarBir anda oluyor canım bu haftadan itibaren hissedersin.Benimde ilk bebeğim tam senin günlerinde belli belirsiz hissettim... 19.haftada tamamen artık hissediyordum ama sana bişey diğimmi canım 21. haftama girdim fakat bu hafta çok daha netlesti... Haftalar geçtikçe tekmeler sertleşiyor.Zaten tekmeyi yediğin zaman anında bebişin yaptığını anlayacaksın.Gazla karıştırmak mümkün degil.
Benim ilk gebeliğim o yüzden arada sırada minik pıt pıt lar oluyor ama kesin vuruslara geçemedik dahaİlkinde hissetmiyordum ama bunda 14 haftadan beri hissediyorum canım bugün hele kuafördeydim elimi göbeğime koydum yaslarcasına bana bir tekme attı ayhh darladın beni kadın der gibi
Benim ilki çok geçti hatırlamıyorum ama bence 20 li haftalardıHani 16 sonra hissedlirdi 18 de artartı daha bende o gün içinde hissedenleinki gibi pıt pıt bile olmadı okuyunca hevesleniyorum valla neyse bu kadar bekledik yine bekleriz napalım nasıl bişey hissedicem sabırsızlıkla bekliyorum ama ben 24 de hissetcem herhalde bu gidişle
Çok kafaya takma daha çok vakit var Bide iş ciddiye binince birde isim bir ömür kullanacakYa kızlae bu hamilelik nasıl bişi ya hormonlar duygular garip. Kızımıza kesin inci adını koyucaz dedik şimdi vazgeçesim geliyor çok düşünmedik diyorum başka isimmi bulsak diyorum ama eşim çok istiyor bilemedimki
Bana içimden bi ses 24 anca hissedersin diyo napalım buralara kadAr geldik inşallah 20 haftada hissederim o zaman 1,5 hafta var hadi bakalım inşallah diyelimBenim ilki çok geçti hatırlamıyorum ama bence 20 li haftalardı
Ayni ben eger gece hazirlamazsam bi sonraki günün giysi, taki tokalarini hem uyuyamam hem de sabah bütün dolabi indirip strese girerim, yine de bi tane giyecek bisi bulamamYüzüklerim,bilekliğim ve küpelerim.. yazın halhal. Kolye hiç sevmem çok nadir.. herşeyi planlayıp öyle uyurum yoksa uyku tutmaz :)
erken hissetmeye baslayanlarda da bazen 2gün hissettik 3 gündür hissetmiyoruz acaba bisi mi oldu düsüncesi olabiliyor. O yüzden kendi acimdan diyorum belki bi iki hafta gec hissediyim ama hep hissediyim. Bence sen de böyle düsün teselli et kendini :)Evet canım arkdaşlarım ben ilkini 16 da hissettim diyolar burda var baya pıt pıt ve minik tekme yiyen azda olsa ama ben hiç hissetmedim ya bide bebeğim maşallah çok hareketli bi bebek ama annesinde iş yok sanırım
Cnm normalde zararlı ışın yok deniyorda sonuçta içerden görüntü almak için illaki bi yöntem uygulanıyor tıpta bugün yararlı denilen yarın zararlı olabiliyor her gidişinde kalp atışı dinleniyor yani bunlar illaki bi dalga ve ışınla yapılıyor ve dalga ve ışınların yararlı olduğunu düşünmüyrm ya az zararlıdır ya zararlı yani benim şahsi görüşüm çok abartmamak lazm bi sıkıntı yoksa nacizane görüşümNe gibi zarari var mesela?ben başlangıcından bu yana toplamda 10 kere gitmisimdir
canım birtanem , sudan gelen anlamları var ayrıca Ispanyolcada 'Harika', Slav dilinde 'Ask', Arapçada 'Güzel', Ibranicede 'Baris getiren', Bulgarcada 'Canim' çok güzel yani anlmalrı ben anlmalrına vuruldum. ve yurt dışında kullanılabilecek bir isimcanım ultrasound olarak yazılan cihaz vücuda ses dalgası gönderen bi cihaz.kanıtlanmış bir zararı yok. dr un ayda bir kontrole çağırmıyor mu nasıl 17. haftada olmana rağmen 2 kere gittin?
mila ne demek kızlar?
bende ilk çocukta çok sık gidiyordum ama her gidişimizde kalp atışını dinletiliyor sonuçta onunda zararlı olduğu biliniyor yani benim dememle kimse gidişini engellemeyecek ama ben ikinci çocukta çok sık gitmiyeceğim diye karar aldm çünkü ilk çocukta her gittiğimde doktorlar insanı endişelendirecek bir sebep buluyor bi gittim kist var bebekte dedi bi gittim düşük riski var bi gittim aşağıda duruyor yani hamileliği stressiz ve üzüntüsüz geçirmekte çok önemli.bu benim görüşüm ve kararım herkes istediği sıklıkta gidebilir tabi kontrolüne hayırlı kandiller diliyorm :)Ben ayda bi gidiyorum zaten 5 hafta da gidiyorum ama arkadaşım durumu farklıydı her hafta gitmesine hak verdim tedaviyle hamile kalınca daha endişeliymiş bu arada ultrasonun herhangibi bir zararı kanıtlanmamış zararlı olsa doktorlar hiç bakmaz diye düşünüyorum tabi herkezin kendi fikri saygı duymak gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?