2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Hamile kalmada. Önce erkekte kızda kesindi hele erkek ismi yıllar önce istediğim bi isimdi bende değişmeyi düşündüm eşim yanaşmıyor şimdide gerçekten hamilelik değişik bi psikoloji

Hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz demek ki :)

Ben de baktım şimdi etkinlik bölümünüzden ama anlamadım gözünüz aydın benim ilki de erkekti bu bebekte erkekmiş ama pipi baya belliydi sizin oğluş saklamış kendini edepli çocuk :)
Canın o devlet hastanesinin azizliği ya bugun özele gittim maşallah bacaklar tamamen açıktı gördük öylece:) hatta ilk ultrasonu göbeğime koydu o an bacak arasını gördüm:) teşekkğr ederim tekrar gittiğimde isticem bacak arası bu acemilik oldu oda vermedi

18+2 yim neden hissetmiyorum hala ben bu çocuğu ya artık takıntı haline geldi valla bide o kadar hareketli ki nasıl hissetmem anlamıyorum

Bir anda oluyor canım bu haftadan itibaren hissedersin.Benimde ilk bebeğim tam senin günlerinde belli belirsiz hissettim... 19.haftada tamamen artık hissediyordum ama sana bişey diğimmi canım 21. haftama girdim fakat bu hafta çok daha netlesti... Haftalar geçtikçe tekmeler sertleşiyor.Zaten tekmeyi yediğin zaman anında bebişin yaptığını anlayacaksın.Gazla karıştırmak mümkün degil.

Yaa çok sağol canım inşallah bi am önce hissederim o minik tekmelerini bu şekilde hissetmeden napıyo nasıl bilmemek çok kötü oluyo tez vakitte gelsin o tekmelerini yediğim zamanlar

İlkinde hissetmiyordum ama bunda 14 haftadan beri hissediyorum canım bugün hele kuafördeydim elimi göbeğime koydum yaslarcasına bana bir tekme attı ayhh darladın beni kadın der gibi
Benim ilk gebeliğim o yüzden arada sırada minik pıt pıt lar oluyor ama kesin vuruslara geçemedik daha zaten ultrasonda 1 hafta küçük çıkıyor o yüzden 1-2 hafta daha sabretcem yani

Benim ilki çok geçti hatırlamıyorum ama bence 20 li haftalardı

Çok kafaya takma daha çok vakit var Bide iş ciddiye binince birde isim bir ömür kullanacak
İnsan tereddüde düşmesi normal
Bende bugün hatta senin bebeğin geldi İnci ismi nasıl diye düşündüm
Yani aklıma incinin zarafeti geldi ben çok beğenmiştim seninkinin adını
Ama tabi düşün gene olmadı yanına isim koy
bide başka güzel kız isimleri buldukça kafa karışıyor

Yüzüklerim,bilekliğim ve küpelerim.. yazın halhal. Kolye hiç sevmem çok nadir.. herşeyi planlayıp öyle uyurum yoksa uyku tutmaz :)
Ayni ben eger gece hazirlamazsam bi sonraki günün giysi, taki tokalarini hem uyuyamam hem de sabah bütün dolabi indirip strese girerim, yine de bi tane giyecek bisi bulamam

Evet canım arkdaşlarım ben ilkini 16 da hissettim diyolar burda var baya pıt pıt ve minik tekme yiyen azda olsa ama ben hiç hissetmedim ya bide bebeğim maşallah çok hareketli bi bebek ama annesinde iş yok sanırım
erken hissetmeye baslayanlarda da bazen 2gün hissettik 3 gündür hissetmiyoruz acaba bisi mi oldu düsüncesi olabiliyor. O yüzden kendi acimdan diyorum belki bi iki hafta gec hissediyim ama hep hissediyim. Bence sen de böyle düsün teselli et kendini :)

Ne gibi zarari var mesela?ben başlangıcından bu yana toplamda 10 kere gitmisimdir
Cnm normalde zararlı ışın yok deniyorda sonuçta içerden görüntü almak için illaki bi yöntem uygulanıyor tıpta bugün yararlı denilen yarın zararlı olabiliyor her gidişinde kalp atışı dinleniyor yani bunlar illaki bi dalga ve ışınla yapılıyor ve dalga ve ışınların yararlı olduğunu düşünmüyrm ya az zararlıdır ya zararlı yani benim şahsi görüşüm çok abartmamak lazm bi sıkıntı yoksa nacizane görüşüm

canım birtanem , sudan gelen anlamları var ayrıca Ispanyolcada 'Harika', Slav dilinde 'Ask', Arapçada 'Güzel', Ibranicede 'Baris getiren', Bulgarcada 'Canim' çok güzel yani anlmalrı ben anlmalrına vuruldum. ve yurt dışında kullanılabilecek bir isim

bende ilk çocukta çok sık gidiyordum ama her gidişimizde kalp atışını dinletiliyor sonuçta onunda zararlı olduğu biliniyor yani benim dememle kimse gidişini engellemeyecek ama ben ikinci çocukta çok sık gitmiyeceğim diye karar aldm çünkü ilk çocukta her gittiğimde doktorlar insanı endişelendirecek bir sebep buluyor bi gittim kist var bebekte dedi bi gittim düşük riski var bi gittim aşağıda duruyor yani hamileliği stressiz ve üzüntüsüz geçirmekte çok önemli.bu benim görüşüm ve kararım herkes istediği sıklıkta gidebilir tabi kontrolüne hayırlı kandiller diliyorm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…