- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #18.981
gerçekten güzel anlamları varmış yazdım listemecanım birtanem , sudan gelen anlamları var ayrıca Ispanyolcada 'Harika', Slav dilinde 'Ask', Arapçada 'Güzel', Ibranicede 'Baris getiren', Bulgarcada 'Canim' çok güzel yani anlmalrı ben anlmalrına vuruldum. ve yurt dışında kullanılabilecek bir isim
bence de herkes kendisi karar verebilir aksi bişey demedim zaten ben de.bu yazdığımda da yazım yanlışı var mı kelime hatası ???? işiniz yok galiba.bunlarla uğraştığınıza göreZararlı olup olmadığına kendiside karar verebilir bence. Bu arada ultrasyon değil o.
alaz ne demek cnm anlam olarakBiz de Alaz koyacağız oğlumuzun adını :)
bu sene alya çok popüler bi isim bende duru ve eylül arasında kaldm eylül ayı uğurlu bir ay benim için.eylül de evlendm eylülde atandm eylülde oğlum oldu Allah nasip ederse eylülde kızım olacak bakalım Eylül olabilir kızımın adı :)Duru, defne, aden, mira, derin, alya, sare, alin
Liste yapmıştım :)
Doğru canım doktorlar en kötüsünü söyledikleri için bizde sıkıntıya giriyoruz doktor dün 2kex söyledi ayrıntılıyı kesinlikle yaptır diye bi girdiğimde bi çıkarken acaba bi sorunmu varda öyle dedi diye kafama takıldı ama olsa söylerdi heralde ben 5-6haftada bir gidiyorum bi test olmadıkçabende ilk çocukta çok sık gidiyordum ama her gidişimizde kalp atışını dinletiliyor sonuçta onunda zararlı olduğu biliniyor yani benim dememle kimse gidişini engellemeyecek ama ben ikinci çocukta çok sık gitmiyeceğim diye karar aldm çünkü ilk çocukta her gittiğimde doktorlar insanı endişelendirecek bir sebep buluyor bi gittim kist var bebekte dedi bi gittim düşük riski var bi gittim aşağıda duruyor yani hamileliği stressiz ve üzüntüsüz geçirmekte çok önemli.bu benim görüşüm ve kararım herkes istediği sıklıkta gidebilir tabi kontrolüne hayırlı kandiller diliyorm :)
bende bu sene hiç yemedim ya oğlumda haftada bir yiyordm ama bunda ilk üç ay midem bulandığı için yiyemedim şimdide bayattır diye almıyormAranızda benim gibi balık tüketmeyen var mıaslında yemek istiyorum ama kokusundan dolayı yapamıyorum dışarıda cesaret edemiyorum.düzenli olarak tüketebiliyor musunuz arkadaşlar ??
canım dr ların ayrıntılı istemelerinin sebebi çocuğun iç organlarında herhangi bir sorun varsa erkenden önlem almak için. yani aklına hemen kötü bişey getirmeDoğru canım doktorlar en kötüsünü söyledikleri için bizde sıkıntıya giriyoruz doktor dün 2kex söyledi ayrıntılıyı kesinlikle yaptır diye bi girdiğimde bi çıkarken acaba bi sorunmu varda öyle dedi diye kafama takıldı ama olsa söylerdi heralde ben 5-6haftada bir gidiyorum bi test olmadıkça
aynen öyle cnm bende bi dr gittim yaşın 35 ikili yaptırma riskli çıkar üzülürsün dedi bu ay başka bi dr gittim diyor detaylı yaptırmak bi anlam ifade etmez ikili veya dörtlü yaptırmadıysan çünkü ikili ve dörtlü testte genetik bozukluğa detaylı da ise fiziksel bozukluk var mı diye bakıyorz şimdi hangi doktor doğruyu söylüyor afalladm kaldm 20. haftada detaylı yaptıracam allah a emanet kuzularımız inş bişey olmadan alırız kucağımızaDoğru canım doktorlar en kötüsünü söyledikleri için bizde sıkıntıya giriyoruz doktor dün 2kex söyledi ayrıntılıyı kesinlikle yaptır diye bi girdiğimde bi çıkarken acaba bi sorunmu varda öyle dedi diye kafama takıldı ama olsa söylerdi heralde ben 5-6haftada bir gidiyorum bi test olmadıkça
Biz de ilk öğrendiğimizde eylül koyalım dedik kız olusa. Ama vazgeçtik. Aden ya da göksu düşünüyoruz. Eşim bunları seçti ama ben beğenmiyorum bir türlü:)bu sene alya çok popüler bi isim bende duru ve eylül arasında kaldm eylül ayı uğurlu bir ay benim için.eylül de evlendm eylülde atandm eylülde oğlum oldu Allah nasip ederse eylülde kızım olacak bakalım Eylül olabilir kızımın adı :)
alev ateş demek canım.alaz ne demek cnm anlam olarak
Aynen öyle inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz Rabbime emanetaynen öyle cnm bende bi dr gittim yaşın 35 ikili yaptırma riskli çıkar üzülürsün dedi bu ay başka bi dr gittim diyor detaylı yaptırmak bi anlam ifade etmez ikili veya dörtlü yaptırmadıysan çünkü ikili ve dörtlü testte genetik bozukluğa detaylı da ise fiziksel bozukluk var mı diye bakıyorz şimdi hangi doktor doğruyu söylüyor afalladm kaldm 20. haftada detaylı yaptıracam allah a emanet kuzularımız inş bişey olmadan alırız kucağımıza
19 nisan heycanla bekliyorum :)Selam kızlar detaylıya giren var mı ya da gün alanlar ne zaman a aldınız :)
Selam kızlar detaylıya giren var mı ya da gün alanlar ne zaman a aldınız :)
20-23.Haftalarda yapılıyormuş detaylı internette araştırmıştım5 mayıs dedik, 20+0 oluyorum aslında tam 21.hafta ama size bakınca sanki erken gibi geldi. Yarın tekrar soracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?