2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
gerçekten güzel anlamları varmış yazdım listeme

Zararlı olup olmadığına kendiside karar verebilir bence. Bu arada ultrasyon değil o.
bence de herkes kendisi karar verebilir aksi bişey demedim zaten ben de.bu yazdığımda da yazım yanlışı var mı kelime hatası ???? işiniz yok galiba.bunlarla uğraştığınıza göre

Duru, defne, aden, mira, derin, alya, sare, alin
Liste yapmıştım :)
bu sene alya çok popüler bi isim bende duru ve eylül arasında kaldm eylül ayı uğurlu bir ay benim için.eylül de evlendm eylülde atandm eylülde oğlum oldu Allah nasip ederse eylülde kızım olacak bakalım Eylül olabilir kızımın adı :)

Doğru canım doktorlar en kötüsünü söyledikleri için bizde sıkıntıya giriyoruz doktor dün 2kex söyledi ayrıntılıyı kesinlikle yaptır diye bi girdiğimde bi çıkarken acaba bi sorunmu varda öyle dedi diye kafama takıldı ama olsa söylerdi heralde ben 5-6haftada bir gidiyorum bi test olmadıkça

Aranızda benim gibi balık tüketmeyen var mı aslında yemek istiyorum ama kokusundan dolayı yapamıyorum dışarıda cesaret edemiyorum.düzenli olarak tüketebiliyor musunuz arkadaşlar ??
bende bu sene hiç yemedim ya oğlumda haftada bir yiyordm ama bunda ilk üç ay midem bulandığı için yiyemedim şimdide bayattır diye almıyorm

canım dr ların ayrıntılı istemelerinin sebebi çocuğun iç organlarında herhangi bir sorun varsa erkenden önlem almak için. yani aklına hemen kötü bişey getirme

aynen öyle cnm bende bi dr gittim yaşın 35 ikili yaptırma riskli çıkar üzülürsün dedi bu ay başka bi dr gittim diyor detaylı yaptırmak bi anlam ifade etmez ikili veya dörtlü yaptırmadıysan çünkü ikili ve dörtlü testte genetik bozukluğa detaylı da ise fiziksel bozukluk var mı diye bakıyorz şimdi hangi doktor doğruyu söylüyor afalladm kaldm 20. haftada detaylı yaptıracam allah a emanet kuzularımız inş bişey olmadan alırız kucağımıza

Biz de ilk öğrendiğimizde eylül koyalım dedik kız olusa. Ama vazgeçtik. Aden ya da göksu düşünüyoruz. Eşim bunları seçti ama ben beğenmiyorum bir türlü:)

ateş ismindeki erkek çocukları çok yaramaz oluyor ateş gibi oğlun olabilir valla :) isimlerinde karakter üzerinde etkisi var.ben oğlumun adını yiğit koydm çocuk wc tek gitmiyor 7 yaşında çok çekingen nasıl açılacak bilmiyrm

günaydın tatlı eylül anneleri,kandiliniz ve cumanız mübarek olsun inş,bu güzel günde ettiğimiz bütün dualar kabul olsun,yavruşlarımızı sağ salim kucaklarımıza alalım inş (aminn)

isim konuları konuşulmuş,biz erkek olsaydı can,yada aras düşünüyoduk,kız ise ada hatta ada ismine yıllar önce karar vermiştik,ama şimdi çift isme karşı olmama rağmen acaba önüne bide kumsal mı olsa diyorum,kumsal ada kulağada hoş geliyo,eşim isim konusunu tamamen bana bıraktı,sıkıntıyı çeken sensin ismide sen koy diyo

Aynen öyle inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz Rabbime emanet

Benim kontrolümde 5 mayıs 20+3 oluyorum. Sın kontrolde detaylı hakkında bir şey demedi. Sanırım gittiğimde detaylıya da giricem hastanede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…