- 20 Aralık 2010
- 1.053
- 314
- 323
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #19.001
Bizim bir tanıdık ilk kızına ada lalin ismini ikinci kızına kumsal adını koydu :)günaydın tatlı eylül anneleri,kandiliniz ve cumanız mübarek olsun inş,bu güzel günde ettiğimiz bütün dualar kabul olsun,yavruşlarımızı sağ salim kucaklarımıza alalım inş (aminn)
isim konuları konuşulmuş,biz erkek olsaydı can,yada aras düşünüyoduk,kız ise ada hatta ada ismine yıllar önce karar vermiştik,ama şimdi çift isme karşı olmama rağmen acaba önüne bide kumsal mı olsa diyorum, kumsal ada kulağada hoş geliyo,eşim isim konusunu tamamen bana bıraktı,sıkıntıyı çeken sensin ismide sen koy diyo
O nasıl bişi ya öyle araya kaç hafta koymuş doktor :) canım bize doktor bebek 18+6 çıkmıştı ama ben 18+0 dım 260 gram dedi yanlış hatırlamıyorsamMerhabalar ben en son 15+5 te gittim kontrole bana bir problemin olmasa 24 haftalıkken gel dedidoğum yapınca gel dese daha iyiydi bu arada bebeğinin kilosunu bilenler yazabilir mi lütfen??
Cnm benim kizimin adi kumsal adi gibi sakin valla. Simdi 2. Kizim olucak onuda masal yada handesu koymayi dusunuyoruz fikrimiz degismezse tabigünaydın tatlı eylül anneleri,kandiliniz ve cumanız mübarek olsun inş,bu güzel günde ettiğimiz bütün dualar kabul olsun,yavruşlarımızı sağ salim kucaklarımıza alalım inş (aminn)
isim konuları konuşulmuş,biz erkek olsaydı can,yada aras düşünüyoduk,kız ise ada hatta ada ismine yıllar önce karar vermiştik,ama şimdi çift isme karşı olmama rağmen acaba önüne bide kumsal mı olsa diyorum, kumsal ada kulağada hoş geliyo,eşim isim konusunu tamamen bana bıraktı,sıkıntıyı çeken sensin ismide sen koy diyo
Merhabalar ben en son 15+5 te gittim kontrole bana bir problemin olmasa 24 haftalıkken gel dedidoğum yapınca gel dese daha iyiydi bu arada bebeğinin kilosunu bilenler yazabilir mi lütfen??
Merhabalar ben en son 15+5 te gittim kontrole bana bir problemin olmasa 24 haftalıkken gel dedidoğum yapınca gel dese daha iyiydi bu arada bebeğinin kilosunu bilenler yazabilir mi lütfen??
İşim gücüm var çok şükür,allah daim etsin. ULTRASYON değil onu demek istiyorum :)bence de herkes kendisi karar verebilir aksi bişey demedim zaten ben de.bu yazdığımda da yazım yanlışı var mı kelime hatası ???? işiniz yok galiba.bunlarla uğraştığınıza göre
17+1 de ultrasondan 16+1 çıkmıştı 150gr dı :)Merhabalar ben en son 15+5 te gittim kontrole bana bir problemin olmasa 24 haftalıkken gel dedidoğum yapınca gel dese daha iyiydi bu arada bebeğinin kilosunu bilenler yazabilir mi lütfen??
5 mayıs dedik, 20+0 oluyorum aslında tam 21.hafta ama size bakınca sanki erken gibi geldi. Yarın tekrar soracağım.
benim de randevum 5 mayıs :) 19+2 olacağım. doktorum detaylı için en iyi zaman 19-20. haftalar dedi. onun için belki 5 mayısta yapar ama bilmiyorum.
Kızlar ben yine akşam tıkandım acile kaldırıldım öksürük beni mafetti ölüyorum sanıyorum nefessiz kalıyorum bebek için endişeleniyorum Heran tıkanacağım diye korkuyorum astım hastası gibi oldum Allahım yardım et diyorum panik yapıyorum
Kızlar ben yine akşam tıkandım acile kaldırıldım öksürük beni mafetti ölüyorum sanıyorum nefessiz kalıyorum bebek için endişeleniyorum Heran tıkanacağım diye korkuyorum astım hastası gibi oldum Allahım yardım et diyorum panik yapıyorum
9 hafta ara vermek nedir ya gercekten iyiki dogumda görüsürüz dememis :) ben 4-5haftaya zar zor dayaniyorum son günler gecmek bilmiyoMerhabalar ben en son 15+5 te gittim kontrole bana bir problemin olmasa 24 haftalıkken gel dedidoğum yapınca gel dese daha iyiydi bu arada bebeğinin kilosunu bilenler yazabilir mi lütfen??
Doktor antibiyotik verdi yine işe yaramadı bir gıcık tıkanık durum Boğaz’da biley var atamıyorum denenedşğim şey kalmadı hamileyim diye ağır ilsç veremiyorlar akşam hava verdiler biraz iyi geldi ama korkuyorum tıkanmaktanÖksürük çok zordur ya çok geçmiş olsun. Neden bu denli öksürük? Doktor ne dedi?
Cidden astım yada boğmaca olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?