2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhabalar ben en son 15+5 te gittim kontrole bana bir problemin olmasa 24 haftalıkken gel dedi doğum yapınca gel dese daha iyiydi bu arada bebeğinin kilosunu bilenler yazabilir mi lütfen??

Bizim bir tanıdık ilk kızına ada lalin ismini ikinci kızına kumsal adını koydu :)

Merhabalar ben en son 15+5 te gittim kontrole bana bir problemin olmasa 24 haftalıkken gel dedi doğum yapınca gel dese daha iyiydi bu arada bebeğinin kilosunu bilenler yazabilir mi lütfen??
O nasıl bişi ya öyle araya kaç hafta koymuş doktor :) canım bize doktor bebek 18+6 çıkmıştı ama ben 18+0 dım 260 gram dedi yanlış hatırlamıyorsam

Cnm benim kizimin adi kumsal adi gibi sakin valla. Simdi 2. Kizim olucak onuda masal yada handesu koymayi dusunuyoruz fikrimiz degismezse tabi

Reactions: T_N
Hayırlı kandiller kızlar
Herkesin cinsiyeti kesinleşti galiba
Benim hâlâ kesin değil. Kontrolüme daha iki hafta var.Rabbim sağlıklı sıhhatli yavrular versin inşallah:))))

5 mayıs dedik, 20+0 oluyorum aslında tam 21.hafta ama size bakınca sanki erken gibi geldi. Yarın tekrar soracağım.

benim de randevum 5 mayıs :) 19+2 olacağım. doktorum detaylı için en iyi zaman 19-20. haftalar dedi. onun için belki 5 mayısta yapar ama bilmiyorum.

15+2 de 16+3 çıktı :) 150 gr dı :)

Kızlar ben yine akşam tıkandım acile kaldırıldım öksürük beni mafetti ölüyorum sanıyorum nefessiz kalıyorum bebek için endişeleniyorum Heran tıkanacağım diye korkuyorum astım hastası gibi oldum Allahım yardım et diyorum panik yapıyorum

benim de randevum 5 mayıs :) 19+2 olacağım. doktorum detaylı için en iyi zaman 19-20. haftalar dedi. onun için belki 5 mayısta yapar ama bilmiyorum.

Evet hem zamanını çok geçirmemek lazımmış derisi kalınlaşınca iç organları görmek zorlaşıyormuş. Hem de çok erken gitmemek lazım herşeyi kontrol edebilmeleri için. Yarın yine sorar buraya yazarım :)

Çok geçmiş olsun canım. Bişey demiyorlar mı peki? Bir çözüm önerisi vs ona göre hareket edersin sen de. İnşallah bir an önce atlatırsın.

Öksürük çok zordur ya çok geçmiş olsun. Neden bu denli öksürük? Doktor ne dedi?
Cidden astım yada boğmaca olabilir

Kızlar bişey sorucam size. Hani bazen ilişki sonrası vajinadan hava çıkar gibi, gaz çıkar gibi birşey oluyor ya. Az önce ilişki olmamasına rağmen yoğun bir şekilde oldu bende korktum biraz. Sizde de oluyor mu böyle bişey.

Herkese hayırlı cumalar hayırlı kandiller bugün dersim var ara verdi hoca oturmaktan son derece yuvarlak olan bi yerlerim düzleşti
Be akşam 6 da ders bitecek ben 9 a anca evde olurum 2 saat yolum var yarın yabancı arkadaşlarımla sarma sarcam kendileri Türk yemeklerine baya meraklılar pazarda program var ve ben dehşet yorgunum :) kuyruk şokumu kemiğim çok feci ağrıyor
Neyse herkesin kandili mübarek olsun riski olan
Gül ,kırmızı pabuç ,mrs biyolog daha kim vardı
Hepiniz inş çarçabuk atlatırsınız
Herkesin hamileliği çok keyifli geçsin bir avazda doğuralım, bebekler uslu akıllı sağlıklı hayırlı olsun, eşler çok yardımcı olsun amin
Tamam kandil duamıda ettim
Yağmurlu bir Avrupa havasından yurda selam:)

9 hafta ara vermek nedir ya gercekten iyiki dogumda görüsürüz dememis :) ben 4-5haftaya zar zor dayaniyorum son günler gecmek bilmiyo

Öksürük çok zordur ya çok geçmiş olsun. Neden bu denli öksürük? Doktor ne dedi?
Cidden astım yada boğmaca olabilir
Doktor antibiyotik verdi yine işe yaramadı bir gıcık tıkanık durum Boğaz’da biley var atamıyorum denenedşğim şey kalmadı hamileyim diye ağır ilsç veremiyorlar akşam hava verdiler biraz iyi geldi ama korkuyorum tıkanmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…