- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #19.021
Bende konuşurken nefes nefese kaliyorum aniden tikaniyorum.konusmaya korkar oldum artık.Doktor antibiyotik verdi yine işe yaramadı bir gıcık tıkanık durum Boğaz’da biley var atamıyorum denenedşğim şey kalmadı hamileyim diye ağır ilsç veremiyorlar akşam hava verdiler biraz iyi geldi ama korkuyorum tıkanmaktan
İyi akşamlar kızlar şimdi doktordan geldik bebeğim erkekmiş pipisini gördük :) hayırla sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah
ultrasound ,ultrason veya ultrasyon üçünden birini dedim diyelim farklı bişey mi anladınız ki düzeltme gereği hisettiniz ? ayar oluyorm böyle şeylere çok bilmişliğe gerek yok bence iyi çalışmalar sizeİşim gücüm var çok şükür,allah daim etsin. ULTRASYON değil onu demek istiyorum :)
Amin canım inşallah cümlemizin ki:*Cok sevindim bir kız bir oglan :) hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla gelsin inşallah
Yaa canım benim seninde kandilin mübarek olsun Allah hepimize evlatlarımızı sağ salim sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin. Güzel duaların için çok teşekkür ederimHerkese hayırlı cumalar hayırlı kandiller bugün dersim var ara verdi hoca oturmaktan son derece yuvarlak olan bi yerlerim düzleşti
Be akşam 6 da ders bitecek ben 9 a anca evde olurum 2 saat yolum var yarın yabancı arkadaşlarımla sarma sarcam kendileri Türk yemeklerine baya meraklılar pazarda program var ve ben dehşet yorgunum :) kuyruk şokumu kemiğim çok feci ağrıyor
Neyse herkesin kandili mübarek olsun riski olan
Gül ,kırmızı pabuç ,mrs biyolog daha kim vardı
Hepiniz inş çarçabuk atlatırsınız
Herkesin hamileliği çok keyifli geçsin bir avazda doğuralım, bebekler uslu akıllı sağlıklı hayırlı olsun, eşler çok yardımcı olsun amin
Tamam kandil duamıda ettim
Yağmurlu bir Avrupa havasından yurda selam:)
Bende konuşurken nefes nefese kaliyorum aniden tikaniyorum.konusmaya korkar oldum artık.
Bende de oluyor canım o, normal bence. Gazdan dolayıdırKızlar bişey sorucam size. Hani bazen ilişki sonrası vajinadan hava çıkar gibi, gaz çıkar gibi birşey oluyor ya. Az önce ilişki olmamasına rağmen yoğun bir şekilde oldu bende korktum biraz. Sizde de oluyor mu böyle bişey.
Amin canım iyi dileklerin için çok teşekkürler.Rabbim hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursunHerkese hayırlı cumalar hayırlı kandiller bugün dersim var ara verdi hoca oturmaktan son derece yuvarlak olan bi yerlerim düzleşti
Be akşam 6 da ders bitecek ben 9 a anca evde olurum 2 saat yolum var yarın yabancı arkadaşlarımla sarma sarcam kendileri Türk yemeklerine baya meraklılar pazarda program var ve ben dehşet yorgunum :) kuyruk şokumu kemiğim çok feci ağrıyor
Neyse herkesin kandili mübarek olsun riski olan
Gül ,kırmızı pabuç ,mrs biyolog daha kim vardı
Hepiniz inş çarçabuk atlatırsınız
Herkesin hamileliği çok keyifli geçsin bir avazda doğuralım, bebekler uslu akıllı sağlıklı hayırlı olsun, eşler çok yardımcı olsun amin
Tamam kandil duamıda ettim
Yağmurlu bir Avrupa havasından yurda selam:)
20 cm 241 gram canım (+ - 35gram oynayabilir dedi ölçüm sirasinda) 18+5ken yapılan ölcumlerMerhabalar ben en son 15+5 te gittim kontrole bana bir problemin olmasa 24 haftalıkken gel dedidoğum yapınca gel dese daha iyiydi bu arada bebeğinin kilosunu bilenler yazabilir mi lütfen??
Çok sağol canım içimi rahatlattın valla. Tedirgin olmuştum.Bende de oluyor canım o, normal bence. Gazdan dolayıdır
Bisey olmaz dimi oksijensiz kalmaz.anneme bile telefonda anne 2 3 gune bir konusalim konustukca nefesim kesiiliyo dedimO bende de var maalesef
geçmiş olsun canımKızlar ben yine akşam tıkandım acile kaldırıldım öksürük beni mafetti ölüyorum sanıyorum nefessiz kalıyorum bebek için endişeleniyorum Heran tıkanacağım diye korkuyorum astım hastası gibi oldum Allahım yardım et diyorum panik yapıyorum
Bisey olmaz dimi oksijensiz kalmaz.anneme bile telefonda anne 2 3 gune bir konusalim konustukca nefesim kesiiliyo dedim
canım çok bilmişliğe ayar oluyorsun ama sende burada insanları yanlış yönlendiriyorsun. burada ilk defa hamile olanlar var ve sen ultrasonun bebeğe zararı olduğundan dem vuruyorsunultrasound ,ultrason veya ultrasyon üçünden birini dedim diyelim farklı bişey mi anladınız ki düzeltme gereği hisettiniz ? ayar oluyorm böyle şeylere çok bilmişliğe gerek yok bence iyi çalışmalar size
ben sana demedim cnm zaten ben sık sık doktora gittiğimde her ay bişey çıktı ikinci gebeliğimde çok sık gitmicem dedim kendi kendime ben kimseyi yönlendirme gibi bi derdim yoktu yani bi cvp yazdım diye hatalı oldm özür dilerim ULTRASOUND (ULTRASYON DEĞİL) öğrenmiş oldum Türk Dil Kurumunun temsilcisindencanım çok bilmişliğe ayar oluyorsun ama sende burada insanları yanlış yönlendiriyorsun. burada ilk defa hamile olanlar var ve sen ultrasonun bebeğe zararı olduğundan dem vuruyorsun
ben sabahtan beri kırıcı bişey yazmamaya çalışıyorum ama yazmadan edemedim
Bizde genel olarak bişey bilmeden boş konuşanlara ayar oluyoruz sorunda tam olarak burada başlıyor zaten. Sonra insan düşünmeden edemiyor,ultrason bile diyemiyor bide zararından bahsediyor diye..ultrasound ,ultrason veya ultrasyon üçünden birini dedim diyelim farklı bişey mi anladınız ki düzeltme gereği hisettiniz ? ayar oluyorm böyle şeylere çok bilmişliğe gerek yok bence iyi çalışmalar size
bişey bilmediğimi nerden biliyorsun pardon ? nerden tanıyorsun beni de bu kanıya kapıldın bişey bilmiyorsam muhattap olmazsın olur biterBizdr genel olarak bişey bilmedrn boş konuşanlara ayar oluyoruz sorunda tam olarak burada başlıyor zaten. Sonra insan düşünmeden edemiyor,ultrason bile diyemiyor bide zararından bahsediyor diye..
Ultrason zararlı diyorsun ya hani,oradan çıkarım yapıyoruz nekadar bildiğin konusunda. Sen kişisel tercihin olarak az gitme kararı alabilirsin doktora ama bu durum ultrasonun zararlı olduğunu göstermez.bişey bilmediğimi nerden biliyorsun pardon ? nerden tanıyorsun beni de bu kanıya kapıldın bişey bilmiyorsam muhattap olmazsın olur biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?