2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bende konuşurken nefes nefese kaliyorum aniden tikaniyorum.konusmaya korkar oldum artık.

İşim gücüm var çok şükür,allah daim etsin. ULTRASYON değil onu demek istiyorum :)
ultrasound ,ultrason veya ultrasyon üçünden birini dedim diyelim farklı bişey mi anladınız ki düzeltme gereği hisettiniz ? ayar oluyorm böyle şeylere çok bilmişliğe gerek yok bence iyi çalışmalar size

Kızlar doktordan geldim bebeklerim iyi Allah'a binlerce şükür. Allah'ım bu güzel günün hürmetine emeklerimizi boşa çıkarmasin evlatlarımızı bize vakti zamanında nasip etsin . Biliyorsunuz benim için zaman önemli Erken doğum riskinden dolayı . Rabbim gönlümüze göre versin insallah

Yaa canım benim seninde kandilin mübarek olsun Allah hepimize evlatlarımızı sağ salim sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin. Güzel duaların için çok teşekkür ederim

Bende de oluyor canım o, normal bence. Gazdan dolayıdır

Amin canım iyi dileklerin için çok teşekkürler.Rabbim hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun

Merhabalar ben en son 15+5 te gittim kontrole bana bir problemin olmasa 24 haftalıkken gel dedi doğum yapınca gel dese daha iyiydi bu arada bebeğinin kilosunu bilenler yazabilir mi lütfen??
20 cm 241 gram canım (+ - 35gram oynayabilir dedi ölçüm sirasinda) 18+5ken yapılan ölcumler

geçmiş olsun canım

canım çok bilmişliğe ayar oluyorsun ama sende burada insanları yanlış yönlendiriyorsun. burada ilk defa hamile olanlar var ve sen ultrasonun bebeğe zararı olduğundan dem vuruyorsun
ben sabahtan beri kırıcı bişey yazmamaya çalışıyorum ama yazmadan edemedim

ben sana demedim cnm zaten ben sık sık doktora gittiğimde her ay bişey çıktı ikinci gebeliğimde çok sık gitmicem dedim kendi kendime ben kimseyi yönlendirme gibi bi derdim yoktu yani bi cvp yazdım diye hatalı oldm özür dilerim ULTRASOUND (ULTRASYON DEĞİL) öğrenmiş oldum Türk Dil Kurumunun temsilcisinden

Bizde genel olarak bişey bilmeden boş konuşanlara ayar oluyoruz sorunda tam olarak burada başlıyor zaten. Sonra insan düşünmeden edemiyor,ultrason bile diyemiyor bide zararından bahsediyor diye..

Bizdr genel olarak bişey bilmedrn boş konuşanlara ayar oluyoruz sorunda tam olarak burada başlıyor zaten. Sonra insan düşünmeden edemiyor,ultrason bile diyemiyor bide zararından bahsediyor diye..
bişey bilmediğimi nerden biliyorsun pardon ? nerden tanıyorsun beni de bu kanıya kapıldın bişey bilmiyorsam muhattap olmazsın olur biter

Hayırlı kandiller hayırlı cumalar güzel anneler :)
Bi bilginiz var mı acaba, hamilelikte çok fazla patates yemenin bi zararı var mı?? Yahu 3 gündür evdeyim canım kumpir cekiyor kumpir yapiyorum bi dolu tabak ( bi fikri olan varsa lutfennn aydinlatsinnn benii

bişey bilmediğimi nerden biliyorsun pardon ? nerden tanıyorsun beni de bu kanıya kapıldın bişey bilmiyorsam muhattap olmazsın olur biter
Ultrason zararlı diyorsun ya hani,oradan çıkarım yapıyoruz nekadar bildiğin konusunda. Sen kişisel tercihin olarak az gitme kararı alabilirsin doktora ama bu durum ultrasonun zararlı olduğunu göstermez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…