- 7 Ocak 2018
- 27.611
- 80.121
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #19.061
Ayyyy canim kizim 9 da cikuyor 7 de evde.. yaa oldum olasi yuruyusu sevmiyorum ama yapmam lazim biri beni durtsunn.. ama bak ekmegi azalttim bu hafta cok az yedim. Insallah her zan boyle devam eder senin nasil gidiyor yeme isibende 10 gün sonra gidicem o zaman sorayım kendi kafama göre bieşy yapmak istemiyorum doktor yönlendirirse daha iyi olur sanki.
cogu kişi faydası var diye yazmış hep inşallah bize de faydası olur
üşenme amaaa evdesin nasıl olsa kızınla beraber cık yürüyüşünü yap dön eve havalarda güzelleşti
Bende yanımda biri varsa yürümeyi seviyorum. Şöyle aynı benim gibi hamile bir yürüyüş arkadaşı olsa yanımda ne güzel olurAyyyy canim kizim 9 da cikuyor 7 de evde.. yaa oldum olasi yuruyusu sevmiyorum ama yapmam lazim biri beni durtsunn.. ama bak ekmegi azalttim bu hafta cok az yedim. Insallah her zan boyle devam eder senin nasil gidiyor yeme isi
Canım doktor yeme dedi arada yemiyorum desem yalan olurBen dayanamayıp ara ara mayonez yiyorum yaa. Hatta her zamankinden çok daha lezzetli geliyor. Aslında nedense hamilelikte bütün zararlı şeyler lezeetli geliyor bana
Evet ya bencede sohbet ederek daha guzel yurunuyor ama tek sıkılıyorum. Ya zaten nirmal dogum icin degil de saglik icin yurumem lazim zaten sezaryen olucamBende yanımda biri varsa yürümeyi seviyorum. Şöyle aynı benim gibi hamile bir yürüyüş arkadaşı olsa yanımda ne güzel olur
Cnm bende colayi cok seviyorumm hele ki adana sicaginda cok daha iyi gidiyor.. ama icmemeye daha dogrusu eve almamaya calisiyorum onun yerine maden suyu aldim soguk soguk onu iciyorum idare ediyorCanım doktor yeme dedi arada yemiyorum desem yalan olurabartmadan bazen yiyorum valla bide kola ahh o kola içim eriyo içen birini görünce geçen dayanamadım yarım bardak içtim valla hamilelikte zaralı şeyler daha çekici geliyor ama şuan tek isteğim bi an önce doğurup kola içmek içimde acayip bi kola aşkı oluştu
Canım doktor yeme dedi arada yemiyorum desem yalan olurabartmadan bazen yiyorum valla bide kola ahh o kola içim eriyo içen birini görünce geçen dayanamadım yarım bardak içtim valla hamilelikte zaralı şeyler daha çekici geliyor ama şuan tek isteğim bi an önce doğurup kola içmek içimde acayip bi kola aşkı oluştu
MaşallahBiz bugün 17+0 oldukk
Kötü haber doğurunca bebekte gaz oluyor diye hiç içemezsinCanım doktor yeme dedi arada yemiyorum desem yalan olurabartmadan bazen yiyorum valla bide kola ahh o kola içim eriyo içen birini görünce geçen dayanamadım yarım bardak içtim valla hamilelikte zaralı şeyler daha çekici geliyor ama şuan tek isteğim bi an önce doğurup kola içmek içimde acayip bi kola aşkı oluştu
Cnm bebege de zarari var diye biliyorum kolaninBen içiyorumama doğurunca hiç içemeyecekmişim bebeğe gaz yapar diye. Şimdi sadece bana zararı var diye içiyorum valla.
Bende maden suyu limonata meyve suyu ice tea bunlarla idare ediyorum ama böyle kana kana kola içmek istiyorum zararlı diye içmiyorum tabi ama cidden yazın dahada çok istiycem biliyorum neyse biraz daha sabır cidden hamileliğin beni zorlayan yanı her istediğimi yiyememek istemediğim sevmediğim şeyleri canım çekmek oldu garip bir ruh hali bu hamilelikCnm bende colayi cok seviyorumm hele ki adana sicaginda cok daha iyi gidiyor.. ama icmemeye daha dogrusu eve almamaya calisiyorum onun yerine maden suyu aldim soguk soguk onu iciyorum idare ediyor
16+5 de 240 gr çıktı benim ya 18 haftalık görünüyor benim de büyük haftasına göre bir de kızlar haftasına göre geri derler benim de 4 doğar sanırım :)17+1'de 260gr çıktı. Ben fil doğurucam
Ciddimisin ahhh beni vurunKötü haber doğurunca bebekte gaz oluyor diye hiç içemezsin
Bebeğede zararı var canım benim bildiğim ama sadece bizeyse içeyim be bi bardakBen içiyorumama doğurunca hiç içemeyecekmişim bebeğe gaz yapar diye. Şimdi sadece bana zararı var diye içiyorum valla.
Maşallahhh <3 Sıkıntısız doğuralım da, sağlıklı olsun da valla başka bir şey istemem. Yanlış mı besleniyorum, yanlış bir şeyler mi yiyorum diye korkmuyor değilim açıkçası.16+5 de 240 gr çıktı benim ya 18 haftalık görünüyor benim de büyük haftasına göre bir de kızlar haftasına göre geri derler benim de 4 doğar sanırım :)
Kızlar bişey sorucam size. Hani bazen ilişki sonrası vajinadan hava çıkar gibi, gaz çıkar gibi birşey oluyor ya. Az önce ilişki olmamasına rağmen yoğun bir şekilde oldu bende korktum biraz. Sizde de oluyor mu böyle bişey.
Doktor antibiyotik verdi yine işe yaramadı bir gıcık tıkanık durum Boğaz’da biley var atamıyorum denenedşğim şey kalmadı hamileyim diye ağır ilsç veremiyorlar akşam hava verdiler biraz iyi geldi ama korkuyorum tıkanmaktan
Bende soluma yatmaktan sol kalça kemiğim ağrıyor valla. Sağıma yatınca da çok rahat edemiyorum. Sırt üstü de yatmayın diyorlar. Başladı bizim uyku sorunlarıKızlar bır tarafıma yatmaktan kalçalarım çok ağrıyor. Hatta kalçamın kemiği acıyor. Sankı vida ile deliyorlar. Uykumdan kaldırıyor ağrı. Sizdede var mı bu durum ?
Yoğun akıntı gelıyordur, ondan öyle hissedıyorsundur. Benımde bu aralar arttı. Ama sıvı şeklinde baya.
Kıyamam çok geçmiş olsun. Bebişine birşey olmazda, sen çekiyorsun işte. Alerjık gibi durumun.
canım çok bilmişliğe ayar oluyorsun ama sende burada insanları yanlış yönlendiriyorsun. burada ilk defa hamile olanlar var ve sen ultrasonun bebeğe zararı olduğundan dem vuruyorsun
ben sabahtan beri kırıcı bişey yazmamaya çalışıyorum ama yazmadan edemedim
Bizde genel olarak bişey bilmeden boş konuşanlara ayar oluyoruz sorunda tam olarak burada başlıyor zaten. Sonra insan düşünmeden edemiyor,ultrason bile diyemiyor bide zararından bahsediyor diye..
Ultrason zararlı diyorsun ya hani,oradan çıkarım yapıyoruz nekadar bildiğin konusunda. Sen kişisel tercihin olarak az gitme kararı alabilirsin doktora ama bu durum ultrasonun zararlı olduğunu göstermez.
katılıyorum size kızlar,mesela ben ultrason zararli diyince korktum açıkçası.baslangicindan bu yana 10 defa falan gittim.zaten pinpirikliyiz çoğumuz,birsey olacak diye odumuz kopuyor.bide bunlari duyunca iyice moral motivasyon gidiyor.o zararli bu zararli şu zararli diye diye daha tadını cikaramadik hiçbirseyin.zararli olsa dunyada cocuk kalmazdi diye dusunuyorum“Kimseyi yönlendirme derdim yoktu” demişsin ama mesajın aşağıdaki gibi. Bu kadar uzamasaydı yorum yapmayacaktım aslında.
Ama burada ilk kez hamile olanlar, riskli olduğu için sık sık ultrasona girmek zorunda kalanlar var. Bu kişilerin kendini kötü hissetmesini sağlayabilirsin yazdığın yanlış bilgi ve yargılayıcı mesajla. Hepimiz hassas dönemlerdeyiz ve daha sağduyulu olmamız gerektiğini düşünüyorum.
Cnm bebege de zarari var diye biliyorum kolanin
Bebeğede zararı var canım benim bildiğim ama sadece bizeyse içeyim be bi bardak
İçerimki o zaman abartmadan 1 bardakBenim için sigara gibi bişey, o yüzden çok araştırdım. Uzman doktorların açıklamalarını da izledim. Sadece bize zararı var diyorlar. Mide/gaz problemleri yapıyor anneye. Ek olarak tabi ki şeker içerdiği için de zararlı. Ama bebeğe kanıtlanmış zararı yok diyorlar. Saç boyası vs gibi konularda olduğu gibi bunda da farklı görüşler vardır elbette.
Dayanabilen içmesin en güzeliAma ben hamilelikten önce de 1 litre içerdim günde, şimdi haftada 3-4 gün, birer bardak içiyorum.
benimle muhatap olunursa da olunmazsa da istediğim zaman yazma hakkına sahibim bu kimseyi ilgilendirmez. çok şükür kaos yaratma gibi bir niyetim de yok, kendi mesajınıza bakarsanız kimin üslubunun daha kaotik olduğu anlaşılır zaten. istediğim şekilde ve tabi ki saygı çerçevesinde düşüncelerimi ifade ederim bu kadar basit[/QUO
Uzatmayalım. Kimin ne yapmaya çalıştığını her aklı başında insan anlar zaten. İyi günlerbenimle muhatap olunursa da olunmazsa da istediğim zaman yazma hakkına sahibim bu kimseyi ilgilendirmez. çok şükür kaos yaratma gibi bir niyetim de yok, kendi mesajınıza bakarsanız kimin üslubunun daha kaotik olduğu anlaşılır zaten. istediğim şekilde ve tabi ki saygı çerçevesinde düşüncelerimi ifade ederim bu kadar basit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?