2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ayyyy canim kizim 9 da cikuyor 7 de evde.. yaa oldum olasi yuruyusu sevmiyorum ama yapmam lazim biri beni durtsunn.. ama bak ekmegi azalttim bu hafta cok az yedim. Insallah her zan boyle devam eder senin nasil gidiyor yeme isi

Ayyyy canim kizim 9 da cikuyor 7 de evde.. yaa oldum olasi yuruyusu sevmiyorum ama yapmam lazim biri beni durtsunn.. ama bak ekmegi azalttim bu hafta cok az yedim. Insallah her zan boyle devam eder senin nasil gidiyor yeme isi
Bende yanımda biri varsa yürümeyi seviyorum. Şöyle aynı benim gibi hamile bir yürüyüş arkadaşı olsa yanımda ne güzel olur

Ben dayanamayıp ara ara mayonez yiyorum yaa. Hatta her zamankinden çok daha lezzetli geliyor. Aslında nedense hamilelikte bütün zararlı şeyler lezeetli geliyor bana
Canım doktor yeme dedi arada yemiyorum desem yalan olur abartmadan bazen yiyorum valla bide kola ahh o kola içim eriyo içen birini görünce geçen dayanamadım yarım bardak içtim valla hamilelikte zaralı şeyler daha çekici geliyor ama şuan tek isteğim bi an önce doğurup kola içmek içimde acayip bi kola aşkı oluştu

Bende yanımda biri varsa yürümeyi seviyorum. Şöyle aynı benim gibi hamile bir yürüyüş arkadaşı olsa yanımda ne güzel olur
Evet ya bencede sohbet ederek daha guzel yurunuyor ama tek sıkılıyorum. Ya zaten nirmal dogum icin degil de saglik icin yurumem lazim zaten sezaryen olucam

Cnm bende colayi cok seviyorumm hele ki adana sicaginda cok daha iyi gidiyor.. ama icmemeye daha dogrusu eve almamaya calisiyorum onun yerine maden suyu aldim soguk soguk onu iciyorum idare ediyor

Ben içiyorum ama doğurunca hiç içemeyecekmişim bebeğe gaz yapar diye. Şimdi sadece bana zararı var diye içiyorum valla.

Kötü haber doğurunca bebekte gaz oluyor diye hiç içemezsin

Cnm bende colayi cok seviyorumm hele ki adana sicaginda cok daha iyi gidiyor.. ama icmemeye daha dogrusu eve almamaya calisiyorum onun yerine maden suyu aldim soguk soguk onu iciyorum idare ediyor
Bende maden suyu limonata meyve suyu ice tea bunlarla idare ediyorum ama böyle kana kana kola içmek istiyorum zararlı diye içmiyorum tabi ama cidden yazın dahada çok istiycem biliyorum neyse biraz daha sabır cidden hamileliğin beni zorlayan yanı her istediğimi yiyememek istemediğim sevmediğim şeyleri canım çekmek oldu garip bir ruh hali bu hamilelik

16+5 de 240 gr çıktı benim ya 18 haftalık görünüyor benim de büyük haftasına göre bir de kızlar haftasına göre geri derler benim de 4 doğar sanırım :)
Maşallahhh <3 Sıkıntısız doğuralım da, sağlıklı olsun da valla başka bir şey istemem. Yanlış mı besleniyorum, yanlış bir şeyler mi yiyorum diye korkmuyor değilim açıkçası.

Kızlar bır tarafıma yatmaktan kalçalarım çok ağrıyor. Hatta kalçamın kemiği acıyor. Sankı vida ile deliyorlar. Uykumdan kaldırıyor ağrı. Sizdede var mı bu durum ?

Yoğun akıntı gelıyordur, ondan öyle hissedıyorsundur. Benımde bu aralar arttı. Ama sıvı şeklinde baya.

Kıyamam çok geçmiş olsun. Bebişine birşey olmazda, sen çekiyorsun işte. Alerjık gibi durumun.

Bende soluma yatmaktan sol kalça kemiğim ağrıyor valla. Sağıma yatınca da çok rahat edemiyorum. Sırt üstü de yatmayın diyorlar. Başladı bizim uyku sorunları

Bizde genel olarak bişey bilmeden boş konuşanlara ayar oluyoruz sorunda tam olarak burada başlıyor zaten. Sonra insan düşünmeden edemiyor,ultrason bile diyemiyor bide zararından bahsediyor diye..

Ultrason zararlı diyorsun ya hani,oradan çıkarım yapıyoruz nekadar bildiğin konusunda. Sen kişisel tercihin olarak az gitme kararı alabilirsin doktora ama bu durum ultrasonun zararlı olduğunu göstermez.

katılıyorum size kızlar,mesela ben ultrason zararli diyince korktum açıkçası.baslangicindan bu yana 10 defa falan gittim.zaten pinpirikliyiz çoğumuz,birsey olacak diye odumuz kopuyor.bide bunlari duyunca iyice moral motivasyon gidiyor.o zararli bu zararli şu zararli diye diye daha tadını cikaramadik hiçbirseyin.zararli olsa dunyada cocuk kalmazdi diye dusunuyorum

Cnm bebege de zarari var diye biliyorum kolanin

Bebeğede zararı var canım benim bildiğim ama sadece bizeyse içeyim be bi bardak

Benim için sigara gibi bişey, o yüzden çok araştırdım. Uzman doktorların açıklamalarını da izledim. Sadece bize zararı var diyorlar. Mide/gaz problemleri yapıyor anneye. Ek olarak tabi ki şeker içerdiği için de zararlı. Ama bebeğe kanıtlanmış zararı yok diyorlar. Saç boyası vs gibi konularda olduğu gibi bunda da farklı görüşler vardır elbette.

Dayanabilen içmesin en güzeli Ama ben hamilelikten önce de 1 litre içerdim günde, şimdi haftada 3-4 gün, birer bardak içiyorum.

İçerimki o zaman abartmadan 1 bardak

Uzatmayalım. Kimin ne yapmaya çalıştığını her aklı başında insan anlar zaten. İyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…