- 29 Mart 2013
- 273
- 393
- 303
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #19.081
İçerimki o zaman abartmadan 1 bardak
ben sormustum doktorum 3aydan itibaren normal yasantina dönebilirsin spor yapabilirsin demisti. 16. Haftadan itibaren de hamile pilatesi ve yogasina baslanabiliyormus. Ben baslicam artikkızlar aranızda doktoruna danışıp egzersizlere başlayan varr mı?
doğum için yararı olan egzersizlere başlamak istiyorm ben ama daha erken mi acaba
Iyiymis cnm o zaman ya ben kisin cok degil de yazin 2 litre iciyorum gunde o yuzden nneyse arada bir iceyim yaaaa ozlemisim vallaBenim için sigara gibi bişey, o yüzden çok araştırdım. Uzman doktorların açıklamalarını da izledim. Sadece bize zararı var diyorlar. Mide/gaz problemleri yapıyor anneye. Ek olarak tabi ki şeker içerdiği için de zararlı. Ama bebeğe kanıtlanmış zararı yok diyorlar. Saç boyası vs gibi konularda olduğu gibi bunda da farklı görüşler vardır elbette.
Dayanabilen içmesin en güzeliAma ben hamilelikten önce de 1 litre içerdim günde, şimdi haftada 3-4 gün, birer bardak içiyorum.
Aynen canim yasaklar tatli geliyor. Bende ekmek hastasiyim sirf kilo almamak icin bu hafta cok az yedim ama bakalim ne kadar surecekBende maden suyu limonata meyve suyu ice tea bunlarla idare ediyorum ama böyle kana kana kola içmek istiyorum zararlı diye içmiyorum tabi ama cidden yazın dahada çok istiycem biliyorum neyse biraz daha sabır cidden hamileliğin beni zorlayan yanı her istediğimi yiyememek istemediğim sevmediğim şeyleri canım çekmek oldu garip bir ruh hali bu hamilelik
En güzeli yürümek için hamile bir arkadaş bulacaksın bide yolda muhabbet nasıl yürüdüğünü anlamazsınAyyyy canim kizim 9 da cikuyor 7 de evde.. yaa oldum olasi yuruyusu sevmiyorum ama yapmam lazim biri beni durtsunn.. ama bak ekmegi azalttim bu hafta cok az yedim. Insallah her zan boyle devam eder senin nasil gidiyor yeme isi
bn aynı yiyorm tutmaya calışıyorm kenidimi işte biraz daha azalttm sayılırAyyyy canim kizim 9 da cikuyor 7 de evde.. yaa oldum olasi yuruyusu sevmiyorum ama yapmam lazim biri beni durtsunn.. ama bak ekmegi azalttim bu hafta cok az yedim. Insallah her zan boyle devam eder senin nasil gidiyor yeme isi
Haklisin cnm aslinda yaninda biri olunca cok daha iyi oluyor etrafimda da hamile var ama kucuk bebegi olunca cikamiyor.. havalar daha da sicak olmadan ne kadar yurursek o kadar iyi olur yaaaEn güzeli yürümek için hamile bir arkadaş bulacaksın bide yolda muhabbet nasıl yürüdüğünü anlamazsın
Bebekler doğumcada kilo verme yürüyüşleri bebek arabalarıyla
Benim ilkinde iki ay aram olan bi arkadaşım vardı hala beraber çocukları çıkarıyoruz parka yürüyüşe
Sanşlıyım evime yakın çok güzel orman gibi bir park var
Hamile yoksa kilo vermek isteyen birini bul yürüyünce ben kendimi çok iyi hissediyordum hamilelikte bide bahar geldi mis kokulu çiçekler
Baharı çok seviyorum
Benim tek sorunum ekmek zaten ratli filan sevmiyorum kizimda dogumdan sonra hic diyet yapmadim emzirirken kendiliginden gitmisti keskeeee bunda da oyle olsabn aynı yiyorm tutmaya calışıyorm kenidimi işte biraz daha azalttm sayılır
O zaman arkadaşım taze olmayan ekmek yiyeceksin biz haftada bir markete gidip alıyoruz ekmek dondurucuya atıyorumBenim tek sorunum ekmek zaten ratli filan sevmiyorum kizimda dogumdan sonra hic diyet yapmadim emzirirken kendiliginden gitmisti keskeeee bunda da oyle olsa
ay su an bebege zararı yok muymusBen içiyorumama doğurunca hiç içemeyecekmişim bebeğe gaz yapar diye. Şimdi sadece bana zararı var diye içiyorum valla.
18deyim bende başlayabilirim sanırım ama yinede doktora sorup öyle başlıyayım ben içim rahat etsin :)ben sormustum doktorum 3aydan itibaren normal yasantina dönebilirsin spor yapabilirsin demisti. 16. Haftadan itibaren de hamile pilatesi ve yogasina baslanabiliyormus. Ben baslicam artik
Evet şimdi herkes kola şielerine yumulacak ya benim canım istemiyoray su an bebege zararı yok muymus
Aynen ya artik almamaya basladim kizim zaten ekmek yemiyor esim de cogu zaman iste yiyir careyi almamakla buldum. Bu hafta 1 tane aldim. Pazartesiden beri ki normalde her ogun 1 ekmek yerim mucize benim icinO zaman arkadaşım taze olmayan ekmek yiyeceksin biz haftada bir markete gidip alıyoruz ekmek dondurucuya atıyorum
ve gerçekten kendiliğinden ekmek yemem azaldı çünki taze ekmek kadar leziz değil
evet ekmek olmasa yemekte cok yemiyorm ben ekmkle bayaaa gidiyoBenim tek sorunum ekmek zaten ratli filan sevmiyorum kizimda dogumdan sonra hic diyet yapmadim emzirirken kendiliginden gitmisti keskeeee bunda da oyle olsa
O zaman sana kocaman bi aferin hande hanımAynen ya artik almamaya basladim kizim zaten ekmek yemiyor esim de cogu zaman iste yiyir careyi almamakla buldum. Bu hafta 1 tane aldim. Pazartesiden beri ki normalde her ogun 1 ekmek yerim mucize benim icin
Cok sagol cnm insallah devami gelirO zaman sana kocaman bi aferin hande hanımswni motive edelim
Benim de 171 gr 15+5 benimki fil olmasın ya normal doğum denemek istiyorum daha17+1'de 260gr çıktı. Ben fil doğurucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?