2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
kızlar aranızda doktoruna danışıp egzersizlere başlayan varr mı?
doğum için yararı olan egzersizlere başlamak istiyorm ben ama daha erken mi acaba
ben sormustum doktorum 3aydan itibaren normal yasantina dönebilirsin spor yapabilirsin demisti. 16. Haftadan itibaren de hamile pilatesi ve yogasina baslanabiliyormus. Ben baslicam artik

Iyiymis cnm o zaman ya ben kisin cok degil de yazin 2 litre iciyorum gunde o yuzden nneyse arada bir iceyim yaaaa ozlemisim valla

Aynen canim yasaklar tatli geliyor. Bende ekmek hastasiyim sirf kilo almamak icin bu hafta cok az yedim ama bakalim ne kadar surecek

Ayyyy canim kizim 9 da cikuyor 7 de evde.. yaa oldum olasi yuruyusu sevmiyorum ama yapmam lazim biri beni durtsunn.. ama bak ekmegi azalttim bu hafta cok az yedim. Insallah her zan boyle devam eder senin nasil gidiyor yeme isi
En güzeli yürümek için hamile bir arkadaş bulacaksın bide yolda muhabbet nasıl yürüdüğünü anlamazsın
Bebekler doğumcada kilo verme yürüyüşleri bebek arabalarıyla
Benim ilkinde iki ay aram olan bi arkadaşım vardı hala beraber çocukları çıkarıyoruz parka yürüyüşe
Sanşlıyım evime yakın çok güzel orman gibi bir park var
Hamile yoksa kilo vermek isteyen birini bul yürüyünce ben kendimi çok iyi hissediyordum hamilelikte bide bahar geldi mis kokulu çiçekler
Baharı çok seviyorum

Ayyyy canim kizim 9 da cikuyor 7 de evde.. yaa oldum olasi yuruyusu sevmiyorum ama yapmam lazim biri beni durtsunn.. ama bak ekmegi azalttim bu hafta cok az yedim. Insallah her zan boyle devam eder senin nasil gidiyor yeme isi
bn aynı yiyorm tutmaya calışıyorm kenidimi işte biraz daha azalttm sayılır

Haklisin cnm aslinda yaninda biri olunca cok daha iyi oluyor etrafimda da hamile var ama kucuk bebegi olunca cikamiyor.. havalar daha da sicak olmadan ne kadar yurursek o kadar iyi olur yaaa

Ben de daha fazla derse dayanamadım çıktım
Bir insan aynı ses tonuyla iki saat nasıl konuşur başım şişti bide türkçede değil
Bi ben yabancıyım sınıfta diğerleri bile öfleyip püflüyordu
gerçi ben çok hareketliyim oturmak bana göre değil yaa

Benim tek sorunum ekmek zaten ratli filan sevmiyorum kizimda dogumdan sonra hic diyet yapmadim emzirirken kendiliginden gitmisti keskeeee bunda da oyle olsa
O zaman arkadaşım taze olmayan ekmek yiyeceksin biz haftada bir markete gidip alıyoruz ekmek dondurucuya atıyorum
ve gerçekten kendiliğinden ekmek yemem azaldı çünki taze ekmek kadar leziz değil

Yaşasın haftasonu :)
İzmire kaçıyoruz biz, kızım deniz havası alsın biraz :)
Ekmeği ve pirincibben de azaltmaya karar verdim. Akşamları ekmek yemicem artık sadece kahvaltıda. Çok kilo almadım ama her gören karnın çabuk büyümüş diyor. Hatta beni 5-6 aylık sanan var :)

ben sormustum doktorum 3aydan itibaren normal yasantina dönebilirsin spor yapabilirsin demisti. 16. Haftadan itibaren de hamile pilatesi ve yogasina baslanabiliyormus. Ben baslicam artik
18deyim bende başlayabilirim sanırım ama yinede doktora sorup öyle başlıyayım ben içim rahat etsin :)
hamile platesi nerden takip edip yapabiliriz acaba

O zaman arkadaşım taze olmayan ekmek yiyeceksin biz haftada bir markete gidip alıyoruz ekmek dondurucuya atıyorum
ve gerçekten kendiliğinden ekmek yemem azaldı çünki taze ekmek kadar leziz değil
Aynen ya artik almamaya basladim kizim zaten ekmek yemiyor esim de cogu zaman iste yiyir careyi almamakla buldum. Bu hafta 1 tane aldim. Pazartesiden beri ki normalde her ogun 1 ekmek yerim mucize benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…