2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
kızlar benmde 15+2 de 135 gr cıktı.
bu arada kalca agrısı bendede felaket durumda bide benm böbrekten dolayı saga yatmam yasak hep sola yatyorum artık sol kalçamdan eğilemiyorum bazen bacagıma vuruyo agrısı ilerleyen zamanlarda napcaz bilmiyorum valla

Bende soluma yatmaktan sol kalça kemiğim ağrıyor valla. Sağıma yatınca da çok rahat edemiyorum. Sırt üstü de yatmayın diyorlar. Başladı bizim uyku sorunları

Ben sağ sol dönüşümlü yatıyorum birde. Ona rağmen çok ağrıyor.

Kizlar sizlerinde aşırı sinirlendiği zamanlar oluyo mu? Bebege zarari varmi

Bennnnnnn..... Çok gergınım. Dün böyle gerildim gerildim minicik bir lafa bir patladım. Ikı saat ağladım ya .... çok utandım.

bn aynı yiyorm tutmaya calışıyorm kenidimi işte biraz daha azalttm sayılır

Yedı aylık gıbıyım. Çok kılo aldım. Rekor bende sanırım bu grupta. Hergun yemeyeceğim bugun dıye yataktan kalkıyorum. Sonuç aynı maalesef. Ilk oğlumda da 28 kılo almıştım. Snr düştüm 55lere ama yaş ilerledı şimdi. Çok almasak ıyıde bakalım.

Zaten ilerleyen dönemlerde de sadece solda rahat edicez iyi ki sol kalçanda değil sıkıntı çünki sağa yatınca bir damara baskı oluyor nefes almak güçleşiyor kan akışı da istenen gibi olmuyor
(Tıbbi. Ayrıtılar böyleydi yanlış hatırlamıyorsam)
sende yastıklarını yükselt sırt üstü bi yat

Bu kadar sinirin bebege cok zarari var midir canim yaa? Kac haftaliksin bu arada.herşeye sinirleniyorum kalp atislarim hizlaniyo elimde degil

Senın işin daha da zor. Allah yardımcın olsun gerçekten. Berbat bir ağrı çünkü.

Evet şimdi herkes kola şielerine yumulacak ya benim canım istemiyor
Burda iştahlı iştahlı konuşmalar olunca aklıma düşüyor :)

Yaa utandım bak şimdi neyse tamam sustum kapattım konuyu

Zaten grupta en kilolu hamile kalandım, şimdi de en çok kilo alan benimdir
Aslında diyetisyen ile devam etmem gerekiyordu ama erteledim hep, içime sinen diyetisyen bulamadım. Artık birine karar verip başlamam lazım

Bu kadar sinirin bebege cok zarari var midir canim yaa? Kac haftaliksin bu arada.herşeye sinirleniyorum kalp atislarim hizlaniyo elimde degil
Takvımsel 18 haftalığım, ama erken yumurtlamışım o ay 20 çıkıyor ultrasonda. Elimde değilki sınırlenmemek, herkese ayar oluyorum. Çok komık. Bırde öğretmenim. Bütün gün çocuklarla haşatım çıkıyor. Evde de ayrı bıdık var.

Canım kaç kiloyla hamile kaldın ki. Bende kilolu kaldım 160 boya 73 kilo ile başladım ben

Yok ya utanma öyle şiddetle bi istek değil
ben bir kere şiddetli bi aşermiştim nerdeyse ağlayacaktım yok diye hamile olduğumu bile bilmiyordum
İstanbul'dan izmire gidiyorduk eşimle nerden bulayım yolda diyor adamcağız izmirde de yemek nasip olmadı ordan Isparta'ya geçmiştik gece yarısı bulduk da rahatladım

Canım kaç kiloyla hamile kaldın ki. Bende kilolu kaldım 160 boya 73 kilo ile başladım ben
Sen zayıf kalıyorsun kuzum bana göre
Kilomu yazmayayım daha iyi, biri ters bişey söyler yada ben durduk yere alınganlık yaparım üzülürüm sonra

Kaç kılo aldın dıyeceğim ama bana da sorarsın o zaman.

Aynen o topa hiç girmeyelim canım

Ben hiç aşermedim, çok merak ediyorum nasıl bir his olduğunu
Hani canım bişeyler istiyo tabi ama çok yoğun istekler değil.

Kızlar bende 4 kilo almışım 53 le başladım 57 oldum bile normalmi bilmiyorum.Maxumum 11 kilo al demişti dr'um ilk zamanlar.

A bide kola içilnesi yasak değil denmiş.Yasak olmayabilir kızlar ama içerisinde kafein ve çok fazla şeker var boş kalori almış oluruz içersek bebeğe bi faydası yok bizede yok kilo aldırıyor ustelik.Arada çok canım cektiginde eşimden bir iki yudum alıyorum bende yada yemek çok güzelse : )

Kızlar bebekcinsiyet. Com diye bi site var orda anne baba doğum tarihlerini falan girip cinsiyet tahmini alabiliyorsunuz içinde bulunduğunuz döneme göre. Eski tarihlere de bakılıyor ben bir kaç tanıdığıma baktım doğru çıkıyor gibi sanki. 4 yeğeniminde doğru çıkıyor mesela. Kendiminkine baktım ara döneme denk geldiği için tahmin yapmıyor. Merak ettim doğruluğu varmı acaba gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…