- 8 Şubat 2018
- 883
- 1.066
- 33
- 32
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #19.101
Benimde sata göre 15+6 ultrasona göre 16+5 te 150 gr çıktı bebişim :)Benim de 171 gr 15+5 benimki fil olmasın ya normal doğum denemek istiyorum daha
ay su an bebege zararı yok muymus
Bende soluma yatmaktan sol kalça kemiğim ağrıyor valla. Sağıma yatınca da çok rahat edemiyorum. Sırt üstü de yatmayın diyorlar. Başladı bizim uyku sorunları
Kizlar sizlerinde aşırı sinirlendiği zamanlar oluyo mu? Bebege zarari varmi
bn aynı yiyorm tutmaya calışıyorm kenidimi işte biraz daha azalttm sayılır
Zaten ilerleyen dönemlerde de sadece solda rahat edicez iyi ki sol kalçanda değil sıkıntı çünki sağa yatınca bir damara baskı oluyor nefes almak güçleşiyor kan akışı da istenen gibi olmuyorkızlar benmde 15+2 de 135 gr cıktı.
bu arada kalca agrısı bendede felaket durumda bide benm böbrekten dolayı saga yatmam yasak hep sola yatyorum artık sol kalçamdan eğilemiyorum bazen bacagıma vuruyo agrısı ilerleyen zamanlarda napcaz bilmiyorum valla
Bu kadar sinirin bebege cok zarari var midir canim yaa? Kac haftaliksin bu arada.herşeye sinirleniyorum kalp atislarim hizlaniyo elimde degilBen sağ sol dönüşümlü yatıyorum birde. Ona rağmen çok ağrıyor.
Bennnnnnn..... Çok gergınım. Dün böyle gerildim gerildim minicik bir lafa bir patladım. Ikı saat ağladım ya .... çok utandım.
Yedı aylık gıbıyım. Çok kılo aldım. Rekor bende sanırım bu grupta. Hergun yemeyeceğim bugun dıye yataktan kalkıyorum. Sonuç aynı maalesef. Ilk oğlumda da 28 kılo almıştım. Snr düştüm 55lere ama yaş ilerledı şimdi. Çok almasak ıyıde bakalım.
Senın işin daha da zor. Allah yardımcın olsun gerçekten. Berbat bir ağrı çünkü.kızlar benmde 15+2 de 135 gr cıktı.
bu arada kalca agrısı bendede felaket durumda bide benm böbrekten dolayı saga yatmam yasak hep sola yatyorum artık sol kalçamdan eğilemiyorum bazen bacagıma vuruyo agrısı ilerleyen zamanlarda napcaz bilmiyorum valla
Evet şimdi herkes kola şielerine yumulacak ya benim canım istemiyor
Burda iştahlı iştahlı konuşmalar olunca aklıma düşüyor :)
Yedı aylık gıbıyım. Çok kılo aldım. Rekor bende sanırım bu grupta. Hergun yemeyeceğim bugun dıye yataktan kalkıyorum. Sonuç aynı maalesef. Ilk oğlumda da 28 kılo almıştım. Snr düştüm 55lere ama yaş ilerledı şimdi. Çok almasak ıyıde bakalım.
Takvımsel 18 haftalığım, ama erken yumurtlamışım o ay 20 çıkıyor ultrasonda. Elimde değilki sınırlenmemek, herkese ayar oluyorum. Çok komık. Bırde öğretmenim. Bütün gün çocuklarla haşatım çıkıyor. Evde de ayrı bıdık var.Bu kadar sinirin bebege cok zarari var midir canim yaa? Kac haftaliksin bu arada.herşeye sinirleniyorum kalp atislarim hizlaniyo elimde degil
Canım kaç kiloyla hamile kaldın ki. Bende kilolu kaldım 160 boya 73 kilo ile başladım benYaa utandım bak şimdi neyse tamam sustum kapattım konuyu
Zaten grupta en kilolu hamile kalandım, şimdi de en çok kilo alan benimdir
Aslında diyetisyen ile devam etmem gerekiyordu ama erteledim hep, içime sinen diyetisyen bulamadım. Artık birine karar verip başlamam lazım
Aslında diyetisyen ile devam etmem gerekiyordu ama erteledim hep, içime sinen diyetisyen bulamadım. Artık birine karar verip başlamam la
Ay ama öyle böyle değil acayip istiyorum bebeğe çok zararı yoksa arada kaçamak yaparım belkiAy alemsin canım güldürdün beni
Yok ya utanma öyle şiddetle bi istek değilYaa utandım bak şimdi neyse tamam sustum kapattım konuyu
Aslında diyetisyen ile devam etmem gerekiyordu ama erteledim hep, içime sinen diyetisyen bulamadım. Artık birine karar verip başlamam lazım
Ben günde bi ekmek yiyorum canımmAynen canim yasaklar tatli geliyor. Bende ekmek hastasiyim sirf kilo almamak icin bu hafta cok az yedim ama bakalim ne kadar surecek
Sen zayıf kalıyorsun kuzum bana göreCanım kaç kiloyla hamile kaldın ki. Bende kilolu kaldım 160 boya 73 kilo ile başladım ben
Kaç kılo aldın dıyeceğim ama bana da sorarsın o zaman.
İkinizde foto atmıştınız öyle abartılı bi kilo hatırlamıyorum demek ki göstermiyorsunuzSen zayıf kalıyorsun kuzum bana göre
Kilomu yazmayayım daha iyi, biri ters bişey söyler yada ben durduk yere alınganlık yaparım üzülürüm sonra
Aynen o topa hiç girmeyelim canım
Yok ya utanma öyle şiddetle bi istek değil
ben bir kere şiddetli bi aşermiştim nerdeyse ağlayacaktım yok diye hamile olduğumu bile bilmiyordum
İstanbul'dan izmire gidiyorduk eşimle nerden bulayım yolda diyor adamcağız izmirde de yemek nasip olmadı ordan Isparta'ya geçmiştik gece yarısı bulduk da rahatladım
İkinizde foto atmıştınız öyle abartılı bi kilo hatırlamıyorum demek ki göstermiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?